Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Avg 2025, 14:51:57
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 125
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pregovori oko konacnog statusa KiM  (Pročitano 50599 puta)
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
A sta cemo sa onima koji su pokopavali zene i decu sa Kosova po Batajnici i Petrovom selu...a sada se kao poslednje pi*ke kriju po Moskvi?

To je najmanje. Ovde je u pitanju kako neki ne vide da su prevareni, da se to odavno sprema, a sada hoce rasha i dulisha da ne daju Kosovo.
To ni u Diznijevim crtacima nema.
Umesto da su diplomatijom isli po sistemu: hocemo ali ovako. Pa da nateraju Siptare da se otimaju i odbijaju, oni su otisli ravno u sukob: nedamo, ne moze.
Pa ce im reci: E ako niste videli 99-e da moze, videcete sada.
Eto to je sustina ove krajnje faze.
Samo sto mene cudi, zasto toliko talasanja oko necega sto se zna i znalo?
Zbog privatizacije NIS-a, EPS-a i Vojne imovine. Eto zasto.
Brani Rasho i Dulisha Kosovo, dok mi ovde vidimo neke nase manje vazne stvari za tebe. Kada cete se osvestiti bice kao i uvek kasno. Smile
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4306
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
To što ti tvrdiš shkorpione ne tvrde ni Šiptari... to treba tebi nešto da kaže... o tvojim izvorima...

Samo se vi nadajte da će te vaše mongoloidne priče da prođu kod nekog... Ljudi će još više da vas mrze...

A posle ovih postova Dantetabisa, Danilotabisa i naročito tvojih, mogu i da ih razumem... Ja sam stvarno verovao da je to samo drugačija politička opcija, ali... ti si toliko ušao u mržnju (samo stvarno ne znam prema kome i čemu) da jednostavno gubiš razum, i ne znaš o čemu pričaš očigledno...

I svima odgovaraš "niste čitali prave stvari, ja znam verujte mi"... Sloba ti je za sve kriv... Čeda nema nikakav argument kod sebe pa eto priča koju jedino može da plasira (a vidimo prošla kod tebe) jeste ta "sve je uradio Sloba, sve su oni opljačkali, a ja hoću od nule"...

Šta je privatizovano posle 2000? Kad već ja pričam napamet ti mi kaži...

Ali da se vratimo na Šiptare... Evo Danilotabis verovatno ima informacije kad je to Sloba klao pa su Šiptari krenuli u naoružavanje... ajde hronološki mi navedite... OVK je postala aktivna 1998... ajde da vas čujem mudrice...

A sta cemo sa onima koji su pokopavali zene i decu sa Kosova po Batajnici i Petrovom selu...a sada se kao poslednje pi*ke kriju po Moskvi?

Da se ja pitam, našao bih ih i zajedno sa svima vama  žive na kolac... Nije to loše, sve kurve i pičke na jednom mestu...
« Poslednja izmena: 11. Mar 2007, 23:42:51 od dulisha »
IP sačuvana
social share
"A great many people think that they are thinking when they are merely rearranging their prejudices."  William James
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
To što ti tvrdiš shkorpione ne tvrde ni Šiptari... to treba tebi nešto da kaže... o tvojim izvorima...

Samo se vi nadajte da će te vaše mongoloidne priče da prođu kod nekog... Ljudi će još više da vas mrze...

A posle ovih postova Dantetabisa, Danilotabisa i naročito tvojih, mogu i da ih razumem... Ja sam stvarno verovao da je to samo drugačija politička opcija, ali... ti si toliko ušao u mržnju (samo stvarno ne znam prema kome i čemu) da jednostavno gubiš razum, i ne znaš o čemu pričaš očigledno...

I svima odgovaraš "niste čitali prave stvari, ja znam verujte mi"... Sloba ti je za sve kriv... Čeda nema nikakav argument kod sebe pa eto priča koju jedino može da plasira (a vidimo prošla kod tebe) jeste ta "sve je uradio Sloba, sve su oni opljačkali, a ja hoću od nule"...

Šta je privatizovano posle 2000? Kad već ja pričam napamet ti mi kaži...

Ali da se vratimo na Šiptare... Evo Danilotabis verovatno ima informacije kad je to Sloba klao pa su Šiptari krenuli u naoružavanje... ajde hronološki mi navedite... OVK je postala aktivna 1998... ajde da vas čujem mudrice...
Necu moci tako sa tobom. Ili si mutav ili se pravis mutav.
Moracemo pitanjima! Jel znas kada je Kosovo I Metohija, prestalo da bude federalna jedinica u bivsoj Jugoslaviji i postala definitivno pokrajina Srbije?
Dakle kada je od 6 republika i dve pokrajine postalo 6 republika. I kako?
Hajde sad! Idemo polako, ti se rposle raspitujes i kazes mi: ovde si Shkorpi lagao.
Hajde idemo redom. Jel znas?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Motorola V3i
jedno prosto kontrapitanje za dulishu?

zasto je OVK nastao?
IP sačuvana
social share
Vreme je za demonstracije.
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4306
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
Znam. Može uvek da se pretpostavi šta ćeš ti da uradiš... Kako je nastala Albanija? Hoćeš do tamo da idemo?

Ali ako hoćeš sa pitanjima odgovori prvo na moje...

jedno prosto kontrapitanje za dulishu?

zasto je OVK nastao?

Šta god da ti ja kažem ti ćeš da nastaviš sa floskulama tvog lidera... prema tome, vi slobodno nastavite da budete govna... tako ćete na kraju i da završite...

« Poslednja izmena: 11. Mar 2007, 23:54:52 od dulisha »
IP sačuvana
social share
"A great many people think that they are thinking when they are merely rearranging their prejudices."  William James
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
Znam. Može uvek da se pretpostavi šta ćeš ti da uradiš... Kako je nastala Albanija? Hoćeš do tamo da idemo?

Ali ako hoćeš sa pitanjima odgovori prvo na moje...

Na koje pitanje? Na OVK? Pa ona postoji u jednom ili drugom obliku stalno, ali ako hoces savremena OVK, iako se nije tako zvala ima je od 1988-e ja mislim. Ucestvovali su kao saveznici Hrvata protiv Krajine. Ceku ti je bio u JNA, ali je bio u strogoj vezi sa njihovim komandantima.
Imali su dobrovoljacki odred na stranu Zenga, ali su se bojali Srba, odnosno pokolja na Kosovu, pa su se raspodelili pod ustaskom komandom. Ali nosili su obelezja OVK ili kako su se zvali, Arnautski Orlovi ili tako.
« Poslednja izmena: 12. Mar 2007, 00:01:15 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4306
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
1988??? Jako zanimljivo... A kad beše Kosovo prestalo da bude federalna jedinica? Da se nisam ja prevario? Je li shkorpi???
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
Pa na to pitanje si ti trebao da odgovoris! To sam ja pitao. Dakle hajde 28 aprila 1989-e da? To smo proglasili za dan ustavnosti.A to se uradilo slobodnom voljom Siptara jelda?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4306
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
Pa na to pitanje si ti trebao da odgovoris! To sam ja pitao. Dakle hajde 28 aprila 1989-e da? To smo proglasili za dan ustavnosti.A to se uradilo slobodnom voljom Siptara jelda?

Pa hajde sam poveži datume koje si naveo...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230

Pa hajde sam poveži datume koje si naveo... Smile
Sta da poveze? To samo dokazuje kako pocinjes ti od 1998-e. Znas kako se glasala izmena Kosovskog ustava?
Hajde da ti ja kazem. Jednosglasno. Svim delegatima su za svaki slucaj porodice cuvali nasi udbasi. Ni to ne verujes?
Samo se jedna siptarka drznula da se buni ali su je odmah ucutkali. Bio je TV prenos.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 125
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Avg 2025, 14:51:57
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.