Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Avg 2025, 22:41:35
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 106 107 109 110 ... 125
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pregovori oko konacnog statusa KiM  (Pročitano 50981 puta)
Jet set burekdzija

Say hello to my "little" friend!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5337
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
Ja sam cesto u prilici da komuniciram sa Sipama i znam da ti nisi jedan od njih.

To da li je Princip nesto uradio sa razlogom il bez ti sa svojim istorijskim znanjem ne mozes da sudis!

Srbija Nikada nije imala aspiracije prema Albaniji.
IP sačuvana
social share
I danas kad dođe do poslednjeg boja,.
neozaren starog oreola sjajem,.
ja ću dati život, otadžbino moja,                                                                 
znajući šta dajem i zašto ga dajem!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Linux
Browser
Mozilla SUSE 1.0.6-16
mob
LG Nexus 5
Ljudi ima li itko podatke o tome koliko je 1900 bilo Albanaca na Kosovu,a onda mozda 1950 pa onda 1990 i 1999...

Tacnih podataka nema, bar ja nisam nasao nista sto bi bilo merodavno, samo znam da su se siptari masovno poceli naseljavati na Kosovo krajem ll rata.

@All

Malo lakse.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 684
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
HTC 
Nemo mene da lazes da si Siptar.
a ko si pa ti? Smile

Osecali su se lose al ko im je kriv kada su nas prvi napali i okupirali celu Srbiju pritom izvrsili strasne zlocine nad Srbima.
zasto je Srbija bila okupirana? zato sto se nasao neki pametnjakovic i bez razloga ubio prestolonaslednika Austrougarske.
S druge strane Srbija recimo nikada nije okupirala Albaniju.  Smile
da su imali prilike, mogucnosti, jos kako bi je okupirali. ali glupo je porediti Srbiju i Austrijsko carstvo

Da,Austrougarska je napala Srbiju samo zato sto je Gavrilo Princip izvrsio atentat,kao da su Austrijanci bili nevini i fini u svem,a Srbi su samo cekali koga ce da ubiju,pa im se zaomil na Francu Ferdinandu...
Kako lupas samo...
IP sačuvana
social share
My dream is to fly over the rainbow so high...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Samsung Galaxy S9+
Citat
pa nisam ti ja doveo komuniste na vlast, nemoj za Kosovsku autonomiju da krivis Albance. Zna se ko je Kosovu dao autonomiju  Smile kad ste ziveli od stranih kredita onda su komunisti bili 'do jaja', sad kad treba da zapnes, da radis, svi drugi su krivi, svi su zlocinci, samo su Srbi zrtve...budite realni, Bog gleda sve  Smile
Srbi su skloni tome da komplikuju stvari. Vrlo jednostavne stvari se prikazuju kroz prizmu filozofije u onom najludjem obliku. Zato, sto Srbi vole kad ih politicari lazu i obecavaju nemoguce. sad, kada se situacija donekle promenila, ni ovi ne valjaju zato sto su objektivni...alo spustite se na zemlju, pogledajte problemu u oci, nemoguce je imati drzavu i hleb od 3 din...ili jedno ili drugo  Smile Smile

Smile Cuti i budi srecan sto su vam gradjani Srbije placali inace biste bili zadnja vukojebina  Smile Smile Smile Smile Sad sve sto ima na Kosmetu je iz vremena kad je Srbija gradila  Smile Smile Smile Nikad vi niste nista uradili osim sto znate da ubijate,proterujete,rusite crkve,manastire,prodajete drogu.......  Smile  Smile Kao vi trebate EU i Americi,ludi su za vama  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 577
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ja sam cesto u prilici da komuniciram sa Sipama i znam da ti nisi jedan od njih.

To da li je Princip nesto uradio sa razlogom il bez ti sa svojim istorijskim znanjem ne mozes da sudis!

Пусти човека ако жели да буде Шиптар, нека му...  Smile
Главићу.. Гаврило Принцип је херојски убио окупатора своје земље, а није га дочекао поданички као ви Буша Smile
IP sačuvana
social share
Edit by canelane: Potpis uklonjen zbog duzine!
Dozvoljena dužina teksta je 4 reda (rezolucija 1024x768) pri veličini slova od 7pt (size=1)!
Najveća veličina slova ukoliko se tekst nalazi u jednom redu je 9pt (size=2), a ako se nalazi u dva i više 7pt (odnosno size=1)!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1492
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
e sad si me ubedio ko sam  Smile Smile

ali zato to mozes. na osnovu cega? na osnovu udzbenika iz istorije  Smile

da Srbija kojim slucajem ima nuklearno oruzje, jos kako bi imala aspiracije ne samo prema Albaniji, vec...ma pitaj to Rashu_Zemun, on je zaludjen ratovanje i velikom Srbijom.
Uostalom sta znaci Velika Srbija, ako ne osvajanje drugih?  Smile Smile

Smile Cuti i budi srecan sto su vam gradjani Srbije placali inace biste bili zadnja vukojebina  Smile Smile Smile Smile Sad sve sto ima na Kosmetu je iz vremena kad je Srbija gradila  Smile Smile Smile Nikad vi niste nista uradili osim sto znate da ubijate,proterujete,rusite crkve,manastire,prodajete drogu.......  Smile  Smile Kao vi trebate EU i Americi,ludi su za vama  Smile Smile Smile
bla bla bla bla Smile

Pevtschik
naravno da je to bio samo izgovor, ali da taj lik nije ubijen od strane Srbina (ne znam samo sta je on time postigao, sto ga je ubio  Smile ), Srbija bi u tom ratu prosla sa minimalnim gubicima Smile
IP sačuvana
social share
pishax kaze:
"Ici cemo kad zatreba, nista se ne brinite!
I nemoj da nas tu dzabe ratnohuskate bre!" cudan momak
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Say hello to my "little" friend!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5337
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
Beogradski LDPSqiptar!  Smile Smile
IP sačuvana
social share
I danas kad dođe do poslednjeg boja,.
neozaren starog oreola sjajem,.
ja ću dati život, otadžbino moja,                                                                 
znajući šta dajem i zašto ga dajem!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 577
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Не могу да се начудим каква је то дрогаааа...
IP sačuvana
social share
Edit by canelane: Potpis uklonjen zbog duzine!
Dozvoljena dužina teksta je 4 reda (rezolucija 1024x768) pri veličini slova od 7pt (size=1)!
Najveća veličina slova ukoliko se tekst nalazi u jednom redu je 9pt (size=2), a ako se nalazi u dva i više 7pt (odnosno size=1)!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
SonyEricsson k800i i D820
Ljudi ima li itko podatke o tome koliko je 1900 bilo Albanaca na Kosovu,a onda mozda 1950 pa onda 1990 i 1999...

Tacnih podataka nema, bar ja nisam nasao nista sto bi bilo merodavno, samo znam da su se siptari masovno poceli naseljavati na Kosovo krajem ll rata.

@All

Malo lakse.

Ok Hvala opet...probacu da nadjem...
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 684
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
HTC 
@Glavitj,Na osnovu cega ti mozes da tvrdis da bi Srbija imala manje gubitaka da Princip nije izvrsio atentat?!
Ma daj...Austrija bi i ovako i onako napala Srbiju i potrudila se da je unisti...
IP sačuvana
social share
My dream is to fly over the rainbow so high...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 106 107 109 110 ... 125
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Avg 2025, 22:41:35
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.078 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.