Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Avg 2025, 22:42:10
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 105 106 108 109 ... 125
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pregovori oko konacnog statusa KiM  (Pročitano 50982 puta)
Jet set burekdzija

Say hello to my "little" friend!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5337
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
Po podacima koje sam ja citao siptari su definitivno postali vecina na KiM zakljucno sa Drugim svetskim ratom, a Tito je na to stavio tacku zabranivsi proteranim Srbima da se vrate.
IP sačuvana
social share
I danas kad dođe do poslednjeg boja,.
neozaren starog oreola sjajem,.
ja ću dati život, otadžbino moja,                                                                 
znajući šta dajem i zašto ga dajem!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1026
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Do Drugog rata je bilo oko pola-pola,s tim sto treba znati da je i za vreme Prvog rata bilo etnickog ciscenja i masovnih ubistava posle povlacenja nase vojske preko Albanije do Grcke.
Takodje,i posle Berlinskog kongresa prisilom je iseljavano oko 200 000 Srba.Da ne spominjem seobe od 1690-te...

Dakle,brutalno se gazilo po Srbima na Kosmetu u zadnjih vek i po od strane Siptara.
IP sačuvana
social share
Usliši molitve,anđele,dabogda pocrkali dusmani,pa budi andjeo osvete,neka na svojoj koži osete šta znači beda,strah i bol.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 577
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
О томе ја и говорим, само човек растао на CNN информацијама и нове генерације педера могу помислити да су Шиптари чисто наталитетом отерали Србе са Космета... Зато тигре заобиђи ову тему пошто си очигледно неупућен и на писање те терају искључиво мржња према Србима, никако објективност! Само дрогиран човек може поверовати да су Шиптари ту већина одувек и да је Косово случајно наше постало, тј. да смо га добили на лутрији!
IP sačuvana
social share
Edit by canelane: Potpis uklonjen zbog duzine!
Dozvoljena dužina teksta je 4 reda (rezolucija 1024x768) pri veličini slova od 7pt (size=1)!
Najveća veličina slova ukoliko se tekst nalazi u jednom redu je 9pt (size=2), a ako se nalazi u dva i više 7pt (odnosno size=1)!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Samsung Galaxy S9+
Citat
Po podacima koje sam ja citao siptari su definitivno postali vecina na KiM zakljucno sa Drugim svetskim ratom, a Tito je na to stavio tacku zabranivsi proteranim Srbima da se vrate.

Smile Smile Smile

Komunisticka ideologija je bila:"Albance nagradjivati ako imaju vise dece,Kosmet graditi od para iz Srbije,vrsiti etnicko ciscenje tako da javnost ne zna(ne mislim na klasicne teroristicke metode nego na druge pritiske),Albancima dopustati da u osnovnim skolama uce ideje o velikoj Albaniji......... Vrhunac dogadjaja je bio ustav iz 1974 kada je vrsen najveci teror i proterivanje Srba.... I onda kazu da je sve bilo prirodnim putem  Smile Smile
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
SonyEricsson k800i i D820
Ljudi ima li itko podatke o tome koliko je 1900 bilo Albanaca na Kosovu,a onda mozda 1950 pa onda 1990 i 1999...
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1492
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
Za ove demokratore jedno pitanje:

Gde je onaj vas maneken, nazovi predsednik Srbije, da reaguje na izjave Busa.
Stoka dva puta rekla da hoce da otima nasu zemlju, a on kao neki predsednik bi trebao najostrije da reaguje. Pa majku mu je.... izdajnicku, marionetsku, sada je do kraja dokazao kakav je gmaz!
Rasho, tesko je da shavtis, znam...covek je dosta pametniji i mudriji od tebe (mislim, znam da nije potrebno da ovo kazem, posto je to cinjenica, ali ajde  Smile ) i tebi slicnih. Jednostavan odgovor: misli dobro zemlji u kojoj je predsednik. ne moze niko na ovom svetu da opstane bez uticaja USA i to je i normalno.
Rasho, nekad mi bude zalosno da citam tvoje postove, zato sto si tako zaostao u vremenu. zasto coveka zoves izdajnikom? pokusaj da shvatis, da postoje i drugacija misljenja od tvog i da ti ljudi nikako nisu izdajnici.
Ja bih zaista voleo da te provedem kroz zemlje EU, da vidis da Zemun nije ceo svet. 85% ljudi u EU ni ne zna da pokaze Srbiju na karti, culi su, ali ... Smile

Problem isterivanja Srba datira od 1945 godine a ne posle dolaska KFOR.Za vreme komunizma Srbi su bili proterivani a najgore doba za Srbe bilo je posle ustava iz 1974.Tada je vladao najveci teror na Kosmetu.1981 godine Albanci su se bunili i lomili po Kosmetu.Tada nije bilo ni Slobe ni Seselja.Sloba i Seselj su samo magarci koji nisu znali da rese problem Kosmeta nego su sve usrali.Politika Slobe je samo dala podstrek extremima na Kosmetu da krenu u teror,kolju,proteruju,pale... Ideja velike Albanije nije pocela 90 tih godina nego mnoogoo ranije.Da Srbija nije ulagala u Kosmet on bi ostao zadnja vukojebina.Albanci su cutali i cekali da im Srbi izgrade Kosmet i da se onda odcepe.......
pa nisam ti ja doveo komuniste na vlast, nemoj za Kosovsku autonomiju da krivis Albance. Zna se ko je Kosovu dao autonomiju  Smile kad ste ziveli od stranih kredita onda su komunisti bili 'do jaja', sad kad treba da zapnes, da radis, svi drugi su krivi, svi su zlocinci, samo su Srbi zrtve...budite realni, Bog gleda sve  Smile
Srbi su skloni tome da komplikuju stvari. Vrlo jednostavne stvari se prikazuju kroz prizmu filozofije u onom najludjem obliku. Zato, sto Srbi vole kad ih politicari lazu i obecavaju nemoguce. sad, kada se situacija donekle promenila, ni ovi ne valjaju zato sto su objektivni...alo spustite se na zemlju, pogledajte problemu u oci, nemoguce je imati drzavu i hleb od 3 din...ili jedno ili drugo  Smile Smile
Са тобом очигледно нема приче која садржи аргументе. Гледао си ЦНН и мислиш да све знаш.

Бора је покушао да се бакће са тобом али то је јалов посао. Ти своју слику о Србији нећеш променити никада иако ти се саспу сви могући аргументи.
Ја нећу трошити енергију да ти причам о призренској лиги, о насиљу које чине 100 година, о зверствима која су редован облик "борбе за слободу", о протеривању Срба после 2. рата и забрани враћања и тако даље.

Ти ако желиш бити објективан и ако тражиш истину пробај сам да нађеш одговоре на горња питања.

sve to u redu...ali neko ko napise 'CNN' cirilicom (kao vrhunac debilizma  Smile ) ne zasluzuje da mu odgovorim na post  Smile. Sta uopste znaci 'CNN' napisano cirilicom  Smile Smile

Па људи моји, албански тероризам на КиМ је старији од амеба... није он произведен за време Слобе... он је за време Слобе само искориштен за обрачун запада са њим...
Мрско ми је тражити, али тигеру погледај податке на wikipediji о попису становништва на Космету пре Другог светског рата, после Другог светског рата и почетком деведесетих, па ће ти бити јасно да нестанак Срба није могао бити природним путем!
uvek kad mi neko spominje istoriju i Kosovo, ja upotrebim argument da je i Vovodina dobijena, to nikako nije bilo Srpsko. Razmisli i o tome.... Smile
IP sačuvana
social share
pishax kaze:
"Ici cemo kad zatreba, nista se ne brinite!
I nemoj da nas tu dzabe ratnohuskate bre!" cudan momak
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5337
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
Jeste srpsko samo ti ne znas svoju istoriju. Vojvodstvo Srbija je postojalo jos od seoba Srba u okviru Austrougarske.

Smisao te oblasti je bio da Srbi dobiju kulturnu autonomiju u okviru carstva. Kasnije je nakon 1. svetskog rata pripojena Srbiji tj kraljevini SHS.
Onda su to kasnije Titovi komunisti pretvorili u nakaradnu autonomiju Srba u Srbiji da bi je time oslabili, a danas imamo neku birokratsku kvazielitu (vojvodjanske autonomase) koji bi da od toga prave drzavu.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1492
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
Jeste srpsko samo ti ne znas svoju istoriju. Vojvodstvo Srbija je postojalo jos od seoba Srba u okviru Austrougarske.
to nije moja istorija. one reci markirane su kljucne. Slicna situacija i na Kosovu

Kasnije je nakon 1. svetskog rata pripojena Srbiji tj kraljevini SHS.
zamisli kako su se tada osecali oni ciju su zemlju parcali, a Srbima bilo lepo  Smile onda se niste bunili, postenjacine  Smile

« Poslednja izmena: 11. Jun 2007, 22:41:37 od Glavitj »
IP sačuvana
social share
pishax kaze:
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5337
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
Nemo mene da lazes da si Siptar.

Osecali su se lose al ko im je kriv kada su nas prvi napali i okupirali celu Srbiju pritom izvrsili strasne zlocine nad Srbima.

S druge strane Srbija recimo nikada nije okupirala Albaniju.  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1492
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
Nemo mene da lazes da si Siptar.
a ko si pa ti? Smile

Osecali su se lose al ko im je kriv kada su nas prvi napali i okupirali celu Srbiju pritom izvrsili strasne zlocine nad Srbima.
zasto je Srbija bila okupirana? zato sto se nasao neki pametnjakovic i bez razloga ubio prestolonaslednika Austrougarske.
S druge strane Srbija recimo nikada nije okupirala Albaniju.  Smile
da su imali prilike, mogucnosti, jos kako bi je okupirali. ali glupo je porediti Srbiju i Austrijsko carstvo
IP sačuvana
social share
pishax kaze:
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 105 106 108 109 ... 125
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Avg 2025, 22:42:10
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.