Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 29 30 32 33 ... 141
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pregled Symbian/Windows Mobile/Maemo/Android/iPhone/Java programa za GPS  (Pročitano 331192 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Apple iPhone

Google potpisao ugovor s Tele Atlasom
Utorak, 1. jul 2008. 14:57    

Američki Internet pretraživač Google sklopio je ugovor, s rokom važnosti od pet godina, sa holandskim proizvođačem digitalnih mapa Tele Atlas o korišćenju njegovih mapa.

Google će, prema odredbama ugovora, biti omogućen pristup mapama i propratnim dinamičkim sadržajima koji se odnose na više od 200 zemalja širom sveta.

Cilj je da se te mape ponude preko Google usluga: Google Maps, Goofle Earth i Google Maps Mobile.

Taj ugovor je značajan jer omogućava pristup kartografskim podacima preko velike grupe korisnika koji će moći da ukazuju na detalje koji nisu uneti u mape, što bi trebalo da poveća njihovu preciznost, istakao je generalni direktor Tele Atlasa Bil Henri.

Finansijski detalji sporazuma američke i holandske kompanije nisu objavljeni, preneli su francuski elektronski mediji.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 2751
Zastava Stuttgart
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.15
mob
Samsung S7 Edge
Posto sam nabavio LG KS 20 i ubacio u njega Nav.N.Go.iGO.PDA.v8.0.0.31442 trebao mi je jos GPS modul,a za to sam iskoristio integrisani GPS iz moje n82,i na moje iznenadjenje radi bez ikakvih problema,satelite je pronasao za 10 sekundi.Jedino sto sam morao da instaliram na mojoj n82 je program  symarctic ExtGPS
« Poslednja izmena: 05. Jul 2008, 19:25:39 od otorinolaringolog »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Apple iPhone
Nije valjda da ti radi ta app??
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 2751
Zastava Stuttgart
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.15
mob
Samsung S7 Edge
Evo sad sam je probao i radi bez problema !
« Poslednja izmena: 05. Jul 2008, 20:14:04 od otorinolaringolog »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
mob
Nokia N82
Da li je moguce nekako iskoristiti integrisani gps sa n82, kao eksterni za koriscenje nekog navigacionog programa na nekom drugom telefonu koji nema u sebi gps?

I zanima me da li je neko od vas uspeo da natera Garmin da nudi pretragu recimo samo za Beograd, ili bar samo za Srbiju, kako bi mogao da se preskoci bar jedan ili po mogucstvu oba ona koraka u kojima se prvo ukucava ime zemlje, pa grada? Dakle treba mi nekako da mogu odmah da upisem ime ulice i da se podrazumeva da tu ulicu trazim u Beogradu.
« Poslednja izmena: 05. Jul 2008, 22:55:21 od milisav_bl »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Apple iPhone
Jesi ti makar procitao post iznad svog???  Smile  Smile Smile Smile
Sto se tice garmina, mozda moze u MapSource-u da se selektuje samo Beograd i da samo mapu Beograda prebacis na mob.....
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
mob
Nokia N82
Nisam procitao. Video sam sliku, pa sam pomislio da je nesto drugo u pitanju. Nebitno. Nego ne moze preko map source-a samo Beograd. Mislim da moze samo cela centralna Srbija, Vojvodina, Crna Gora i posebno su valjda samo Fruska Gora i ne znam ni ja sta jos, ali nije Beograd. I ne verujem da ima to veze sa map source-om, jer recimo Crnu Goru uopste nisam ubacio, jer mi ne treba, a ipak kada biram adresu, prvo moram da izaberem da li hocu Srbiju ili Crnu Goru.

Izgleda da stvarno radi ovaj program. Nemam sada drugi telefon sa Garminom, imacu ga veceras, da probam, ali koliko vidim ovo funkcionise.

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

Screenshot0021.jpg
(84.51 KB, 240x320)
« Poslednja izmena: 06. Jul 2008, 11:31:22 od milisav_bl »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 2751
Zastava Stuttgart
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.15
mob
Samsung S7 Edge
Nisam procitao. Video sam sliku, pa sam pomislio da je nesto drugo u pitanju. Nebitno. Nego ne moze preko map source-a samo Beograd. Mislim da moze samo cela centralna Srbija, Vojvodina, Crna Gora i posebno su valjda samo Fruska Gora i ne znam ni ja sta jos, ali nije Beograd. I ne verujem da ima to veze sa map source-om, jer recimo Crnu Goru uopste nisam ubacio, jer mi ne treba, a ipak kada biram adresu, prvo moram da izaberem da li hocu Srbiju ili Crnu Goru.

Izgleda da stvarno radi ovaj program. Nemam sada drugi telefon sa Garminom, imacu ga veceras, da probam, ali koliko vidim ovo funkcionise.
Drugare,pa sumnjas li u postove moje?Nije da izgleda, no provereno radi !
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
mob
Nokia N82
Ma ne sumnjam naravno. Smile Nego ipak volim da probam na svom telefonu, jer znas kakav je symbian. Desavaju se ponekad neke cudne stvari, pa ono, dok ne vidis da bas kod tebe to radi, nisi siguran. Ja bar nisam. Tako recimo implus svuda radi, kod mene nece, screenshot mi konstantno blokira telefon, svima ostalima radi i tako dalje. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14;
mob
HTC Desire
Chisto da napisem iskustva sa GPSom na n95-8gb

koristim najnoviju Garmin mobile xt 4.10.80

prva 2-3 puta je trebalo dosta vremena da uredjaj uhvati fix i pocne sa navigacijom, cak i do 20 minuta.

posle ta dva-tri puta, uredjaj je poceo da se ponasa ne normalno. hvata fix za manje od 20 sec u zatvorenom prostoru blizu prozora itd. stvarno sam odusevljen, i n95-8gb bi konacno mogla da bude realna zamena za all in one device
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 29 30 32 33 ... 141
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.103 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.