Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 30 31 33 34 ... 141
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pregled Symbian/Windows Mobile/Maemo/Android/iPhone/Java programa za GPS  (Pročitano 331205 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
mob
Nokia N82
Posto sam nabavio LG KS 20 i ubacio u njega Nav.N.Go.iGO.PDA.v8.0.0.31442 trebao mi je jos GPS modul,a za to sam iskoristio integrisani GPS iz moje n82,i na moje iznenadjenje radi bez ikakvih problema,satelite je pronasao za 10 sekundi.Jedino sto sam morao da instaliram na mojoj n82 je program  symarctic ExtGPS

Evo probao sam sada kombinaciju nokia e60 sa Garminom i n82 sa symarctic ExtGPS i nece. Nonstop mi u ovom trecem redu u symarctic ExtGPS stoji not connected. Na e60 u Garminu sam probao obe kombinacije, znaci use bluetooth gps, a probao sam i use attached/buil-in gps. Prvi nacin ne funkcionise, a sa drugim prilikom trazenj bluetooth uredjaja, use da pronadje moj telefon, n82, ali kada pokusam da ga izaberem ponovo mi nudi da trazim uredjaj bez ikakvog prijavljivanja neke greske. Bluetooth sam postavio na set as authorised. Ne znam sta jos moze da bude problem?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

I spent my whole childhood growing...what a waste!

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2133
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Nokia N95 8GB
Kada ukljucim Maps,konektuje se na satelit ali nikako da se poveze.ukljucio sam i da koristi gprs,pokazuje da je skinulo oko 100kb,ali nista...kada idem na satelite info,pokazuje mi nekoliko reda brojeva i prazne pravougaonike... Imam n95 8gb tek 2 dana,i nikako da provalim kako da ukljucim gps. Sta mislite u cemu je problem
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 2751
Zastava Stuttgart
OS
Nepoznat
Browser
Opera 9.50
mob
Samsung S7 Edge
@milisave,neznam sta da ti kažem!Kod WM6 je sve to nekako lakse srediti,video si moj screen gore,ima lepo opciju gde WM6 prepoznaje integrisani GPS n82 i posle toga nalazi satelite neverovatno brzo(bar kad je rec o Lg ks20).
@ivice... a što se ti muciš toliko sa tom nokia navigacijom,ubaci čoveče Garmin ili Tomtom ili route 66 i u tvojim mukama doci ce kraj...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
mob
Nokia N82
Posle sam nesto razmisljao. moguce da je problem u tome sto su oba telefona, u ovom slucaju n82 i e60 imala instaliran na sebi Garmin. Moguce da je na toj relaciji nastao problem. I jos jedno pitanje. Da li je moguce da se Garmin podesi tako da ne trazi na pocetku svaki put satelite, vec da se po default-u startuje u offline modu? Ovaj covek koji sada ima Garmin na e60, jos nije kupio gps modul, pa za sada koristi Garmin samo za pronalazenje nekih ulica, kao plan grada, a Garmins vaki put prvo trazi satelite i onda moram da ide u opcije i iskljucuje trazenje satelita.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5920
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13;
mob
Apple iP5
Kada ukljucim Maps,konektuje se na satelit ali nikako da se poveze.ukljucio sam i da koristi gprs,pokazuje da je skinulo oko 100kb,ali nista...kada idem na satelite info,pokazuje mi nekoliko reda brojeva i prazne pravougaonike... Imam n95 8gb tek 2 dana,i nikako da provalim kako da ukljucim gps. Sta mislite u cemu je problem

Kada ukljucis Maps, prvo i osnovno sto treba da uradis je da iskljucis gprs da ne bi bez veze 'arcio kredit.

Postupak je sledeci: treba lepo da odes u neki park i da sednes na klupu, ukljucis Maps, otvoris slajder, telefon bi navodno trebao da se drzi pod uglom od 45 stepeni (al' mislim da mozes slobodno da ga stavis na klupu pored sebe) i onda da cekas jedno 15-20 minuta (ovoliko treba samo prvi put, kasnije ce to da bude mnogo brze, za par minuta maximum) da telefon uhvati "lock", a to znaci da ti one crtice budu zelene.
Kada ti crtice pozelene, onda treba da pritisnes  nulu na tastaturi telefona da bi na ekranu dobio svoj trenutni polozaj. E sada, posto jos nemas mape u svom telefonu onda ces se verovatno zaustaviti ovde negde.

Kada sve to obavis, onda odes kuci i zakacis se na internet da downloadujes Nokia Map Loader koji se moze skinuti ovde
http://europe.nokia.com/download

Zatim taj Nokia Map Loader instaliras na racunaru i pokrenes ga, a telefon prikljucis na racunar u Data Transfer modu i onda u Nokia Map Loader-u ides na mape za Evropu, pa nadjes tamo Srbiju i Crnu Goru i onda tu mapu prebacis u telefon i to je to. Kada posle ukljucis Maps trebao bi dakle da uhvatis "lock" mnogo brze nego prvi put, trenutni polozaj dobijas kada pritisnes '0' na tastaturi telefona, zoom+ dobijas kada pritisnes '*', a zoom- kada pritisnes '#'.

Inace, mape za nasu zemlju su sada gore nego sto su ranije bile. Pre su valjda bile TeleAtlasove mape koje su bile oko 8 MB za nasu zemlju, a sada su Navteq-ove mape koje imaju nesto manje od 4 MB ako se ne varam - stvarno katastrofa, evo kako sada izgleda mapa Beograda, samo autoputevi, a kada se jos malo zumira pojavi se samo jos i zeleznicka pruga, nigde ni traga od nekakvih nazovi ulica.

Na kraju, i od mene preporuka da instaliras Garmin, ali samo legalno kupljenu verziju jer sam ja potrosio puno vremena i zivaca sa ovom "malo manje legalnom" verzijom koju sam instalirao na svoj telefon, uspeo sam da sve uradim kako treba tek iz nekog 7-8 pokusaja. Evo kako izgleda deo mape grada u kome zivim (koji nije nesto mnogo veliki) preko Garmina (poslednja verzija SCGRv17)

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 14
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.15
Hajde molim te objasni isto ovako detaljno kako se instalira ta varijanta sa Garminom- kako si ti uspeo da dobijes mapu BGDa sa ulicama?
Legalno ili "manje legalno"

Treba li da ostavim mail,ako ovde ne sme o tome???
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5920
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13;
mob
Apple iP5
Ne moras ovde da ostavljas mail, kontaktiraj me na "privatno". A na onom gore screenshot-u iz Garmina nisu ulice Beograda vec ulice grada u kojem ja zivim (ne bas veliko mesto), a evo kako izgledaju ulice Beograda u Garminu.

« Poslednja izmena: 09. Jul 2008, 07:41:24 od Ardzuna »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 14
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.15
Legendo a kako da ti posaljem ovde privatnu poruku,nisam bas iskusan na ovom forumu

A jel to isto ono sto je Shomibg postavio na 25. strani???
« Poslednja izmena: 09. Jul 2008, 13:33:53 od stojakovicpeja »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0
mob
Nokia N82
Moras da imas odredjeni broj poruka da bi mogao da saljes privatne poruke.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 14
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.15
Narode ovako imam GarminMobileXT.SIS koji zauzima nekih 1.8mb kada ga instaliram na telefonu i pokrenem pojavi se preko celog ekrana pise Garmin i gore i dole malim slovima Garmin i tako stoji 6-7 sekundi i ugasi se  odnosno vrati se u aplikacije i pogledam sam je aktivirao Bluetooth??? Ne kapiram dal je to pravi program? Verzija je v4.10.40 s60v3

A imam i mapu SCGRv17 koja je navodno za Garmin i ima cela Srbija i Beograd medjutim ona je u exe formatu?
A ja ne kapiram sta moram da imam koju mapu tacno oznaku i sve i format i koji Garmin isto oznaku i format?I koja je fora i kod instalacije jer instaliram i jedno i drugo???Ili ???

Ajde neko postupno neka objasni totalni sam laik???

Inace Nokia N95 je u pitanju uzeo sam je pre par dana???
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 30 31 33 34 ... 141
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.