Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 ... 141
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pregled Symbian/Windows Mobile/Maemo/Android/iPhone/Java programa za GPS  (Pročitano 330809 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 63
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
HTC Desire 2.2
Zna li neko dali je isti unlock code za SCG 1.6 kao i za SCG 1.5?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Any fool can use a computer. Many do.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8510
Zastava Minas Tirith
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0b5
mob
HTC One X
Automatski odgovor: Piraterija na forumu nije dozvoljena. Za vise informacija posetite ovu temu i konsultujte pravilnik foruma.

Kupi pa će raditi Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 4
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
evo nesto ko trazi garmin program!!
***************************  mislim da ce svi biti odusevljeni, osim mozda onih koji ga prodaju!!!!!!!!!!

[Edit by Mikele: Svaka poruka cija je svrha iskljucivo reklama komercijalnih sadrzaja, drugih foruma, drugih sajtova krsi Pravilnik Burek Foruma, i bice cenzurisana i reciklirana.]

[Edit by Mikele: Svaki vid Piraterije i drugog krsenja zakona Srbije je zabranjen Pravilnikom Burek Foruma.]
« Poslednja izmena: 02. Maj 2008, 16:00:47 od Mikele »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia N82
I mozda moderatora, zato sto je piraterija na sajtu zabranjena.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 11
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Evo da se i ja uključim u diskusiju!Pravo da Vam kažem,samo sam testirao Garmin XT i tu sam stao jer sam prezadovoljan!Imam N95 i sa integrisanim GPS-om Garmin radi odlično!Bilo je nekih nedoumica oko instalacije mapa!Mape ubacujem sa "Map source" softwareom!Trenutno posjedujem mape čitave Evrope,Adria route i SCG!Trenutno koristim samo zadnje dvije,znači komplet Jugoslaviju!Kad se ubacuju mape, sa Adria route mape treba selektovati sve osim Srbije i CG a sa SCG mape selektuj naravno Srbiju i CG!Isto tako i Evropa!U evropskoj mapi selektuj sve osim bivše Jugoslavije jer je svaka mapa odgovorna za svoj region!Adria route dobro pokriva Sloveniju,Hrvatsku,BiH i Makedoniju a SCG pokriva Srbiju i CG!Kad se to tako lijepo selektuje u Map source onda prebaciš u telefon i radi kao sat!Isto tako ne mogu reći kako dođoh do potrebnih datoteka za ovo ali i kad se kupi ,vjerujte, vrijedi svake pare!
Prilikom testiranja najviše sam se plašio prijema satelitskog signala ali Garmin XT nije izgubio signal ni jednom!Inače sam iz Banja Luke i navigaciju sam testirao kako po Banjaluci tako i po Zagrebu koji slabo poznajem ali zahvaljujući Garminu vozio sam kao da sam se tamo rodio!Obično ljudi imaju problema sa ubacivanjem mapa i aktiviranjem internog GPS prijemnika na N95!Jednostavno je samo potražite uputstva i biće OK!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1759
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.27
mob
Apple iPhone 4
Prilikom testiranja najviše sam se plašio prijema satelitskog signala ali Garmin XT nije izgubio signal ni jednom!
Signal nema veze sa garminom nego sa  GPS prijemnikom
« Poslednja izmena: 05. Maj 2008, 16:30:26 od matrix777 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Лонг лив ћирилица!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 6247
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia Lumia 1020
Ponekad i od softvera zavisi koliko će brzo naći satelite i kako komunicira sa gps uređajem...barem je tako sa eksternim bluetooth prijemnikom.
IP sačuvana
social share
Молим паметније да више не попуштају.
Стање је веома критично.
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 597
Zastava danska
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung galaxy s6 edge
Mislim da j e tako i sa internim uredjajima,npr imao sam verziju garmina preko koje je sekundarno nalazio satelite,sad sam instalirao novu i zna bogami dobro da se namuci dok nenadje.Nikako da provalim koja mi je verzija bila najbrza.Sto se tice route66 on najefikasnije nalazi  satelite.Ovo kazem posto sa istog uredjaja koristim oba programa sto definitivno znaci da dosta zavisi i od softwera
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 11
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Ima li ko problema sa POI tačkama jer ono sa speed kamerama ne radi?

« Poslednja izmena: 05. Maj 2008, 21:40:36 od dbranko »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 11
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Prilikom testiranja najviše sam se plašio prijema satelitskog signala ali Garmin XT nije izgubio signal ni jednom!
Signal nema veze sa garminom nego sa  GPS prijemnikom
Kad ti se Garmin pobrka od silnog čačkanja, nećeš naći signal taman da ugradiš 6375 externih i internih GPS prijemnika!Jednom sam imao problem da "navatam" satelite! Nebi bilo loše s vremena na vrijeme uraditi reset Garmina XT na fabričke postavke pa opet na brzinu poštimati postavke kojih ,ruku na srce, i nema mnogo!Tako sam riješio problem sa početka ovog posta jer sam ga puno čačkao pa se malo izgleda "zbunio"!!Poslije reseta Garmin ipak radi malo brže i ljepše! Samo da napomenem da satelitski prijem treba sačekati, po mogućnosti,  u mjestu (ne u vožnji)!Mobilni mora biti ispod vjetrobrana koliko je to moguće više, zbog boljeg prijema signala!Ne pokretati rutu (kalkulaciju rute)  ukoliko nije uhvaćen signal jer to može da potraje!Slajder telefona mora biti otvoren jer tad GPS prijemnik lakše hvata signal! Inače GPS prijemnik je smješten na dnu telefon i to ispod tastera sa brojevima!I u najidealnijim uslovima čekanje na satelitski signal može da potraje par minuta!Mislim da je normalno od 30 sekundi do 5 minuta!A da, zaboravih da na to pomalo utiče i vrijeme napolju ali ne tako drastično!Kažu da su externi prijemnici mnogo bolji ali i ovaj integrisani u Nokiji N95 rati kao sat!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 ... 141
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.084 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.