Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 141
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pregled Symbian/Windows Mobile/Maemo/Android/iPhone/Java programa za GPS  (Pročitano 331188 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia N82
Ma da, nego ja sami mislio da to moze da funkcionise i sa ljudima koji nemaju garmin. Posto nikoga ne znam ko ima garmin, ovo mi nista ne znaci. Mislio sam da mozes nesto tipa da psoaljes sms, pa da onda na osnovu nekih koordinata ili tako nestogarmin provali gde jet aosoba i onda mozes do nje. Ovako cak i da znam nekoga ko ima garmin, lakse mi je da okrenem tu osobu i da mi kaze adresu pa da je upisem u garmin nego ovako da saljem sms, pa onda da ta osoba meni salje sms i tako dalje. Mislio sam da tos ve  funkcionise malo drugacije.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 597
Zastava danska
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung galaxy s6 edge
Pa meni deluje kao da ima logike zamisli da se nalazis na magistralnom putu u kvaru a nigde nicega gde bi mogao reci orijentir i zoves mene i objasnjavas mi ovako mi posaljes lokaciju moj garmin odmah registruje i navede me.Npr izgubis se negde (malo je tesko posto imas navigaciju) ali desi se ili dodjes u kopenhagen a nemas moju adresu pa mi posaljes gde si da te pokupim(posto ove njihove ulice citanje nema veze sa izgovorom,da znas koliko mi je tesko da porucim taxi  tj da mu objasnim o kojoj se ulici radi),ili na zurci u zgradi bez broja. A sad to sta je lakse nekome to je duga prica
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia N82
Ma ne, dobra je stvar. Nego eto kazem ti, recimo ja ne poznajem nikoga ko ima ni gps ni garmin. Dakle nemam sa kim to da iskoristim. Zato bi bilo odlicno kada bi preko te sms porke nekako putem neke lokacije banze stanice ili sta znam kako mogao moj gps da dobije koordinate i da onda odmah idem tamo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 395
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
HTC Touch HD2 i S2 !
planiram da uzmem n95 8gb.... interesuje me ako moze neko na pm da mi kaze,od vlasnika n95 8gb,kako je namestio garmina?! imam n82 i radi mi,znam proceduru,ali me zanima za 8gb,posto nema sd karticu,kako ide instalacija....eto samo to,ako nije problem dobri ljudi sa bureka...  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Apple iPhone
Isto ide instalacija, kao za N82...
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Any fool can use a computer. Many do.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8510
Zastava Minas Tirith
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0b5
mob
HTC One X
Izabereš Mass Storage mod i na dalje je isto...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 395
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
HTC Touch HD2 i S2 !
ok...skontao sam...hvala svima na odgovorima... Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
MacOS X
Browser
Mozilla Gecko 20080404
mob
Apple iPhone
EDOH84, to upustvo, koje nudis, nije potrebno jer se ono dobije kada kupis legalan softver, u ovom slucaju Garmin.
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

moki_licno

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 274
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 6110 navigator
ljudi pomoc. vec dosta lutam i niko da mi pomogne.naime imam nikiu 6110 navigator. uz kupovinu dobio sam i cd sa mapama. i karticu od 512mgb.na kartici je bilo instalirana scandinavia.  od kad sam izvrsio update sa nokijinog weba. izbacilo mi je da je kartica corupted i morao sam da je formatiram nije pomogao i beckup koji sam imao jednostavno nemogu vise da instaliram mape. posle neznam ni sam koliko pokusaja uspeo sam da konektujem telefon sa pc ali ne pomaze kada ubacim mape (probao sam i na novoj kartici od 8 gb i 4 gb) ubacim mape sa cd ali su zakljucani. molim za pomoc ili n da vracam ovo djubre nazad posto zasto jer sam prosle godine dao oko 600 eura u norweskoj za ovo djubre. molim za pomoc ako neko moze da mi objasni.
IP sačuvana
social share
moki_licno
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Any fool can use a computer. Many do.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8510
Zastava Minas Tirith
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0b5
mob
HTC One X
Pošto ih već imaš legalno, smaraj te odakle si kupio da ti reše problem Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 141
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.126 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.