Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 57 58 60 61 ... 141
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pregled Symbian/Windows Mobile/Maemo/Android/iPhone/Java programa za GPS  (Pročitano 332027 puta)
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 50
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
Enivej, negde sam načuo da i Navigon ima dobre mape kada je Srbija u pitanju. Nisam probao, ali kad već tražiš info Smiley
Navigon Mobile Navigator 7.2.0057 sa starom mapom Istočne Evrope 261mb jer Srbija ne postoji posebno ili ja ne nalazim. Nova mapa Istočne Evrope na sajtu Navigona ima 380mb i skinuću je kasnije pa probati da li ima razlike. Ovako, nema ni jedne ulice, isto kao Sygic. Smile
http://www.navigon.com/site/int/en/products/navigation_software/symbian#tryAndBuy

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

Screenshot0121.jpg
(22.15 KB, 240x320)
« Poslednja izmena: 28. Dec 2008, 18:43:43 od crni pastuv »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 50
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
Kad si vec spomenuo Navigon, bacio sam se malo u potragu za njim....Sad cu da ga isprobam pa javljam....
Izgleda da ipak i Navigon ima 3D zgrade  Smile
Evo par shotova (ne mojih)  Smile
Ne može to da radi na mobilnom telefonu jer upravo tragam za tim mapama na sajtu dok skidam ove nove mape za mobilni. Plaćaju se 3D zgrade posebno i samo je namenjeno autonavigacionim uredjajima. http://www.navigon.com/site/int/en/maps_services/products/7 Sramotno, ali šta je tu je. Videli računicu da ljudi vole tako nešto i hteli bi da zarade na tome.
Onda se plaća i taj NAVIGON Reality View™ takodje http://www.navigon.com/site/int/en/maps_services/products/4
Nema ništa džabe
« Poslednja izmena: 28. Dec 2008, 21:13:06 od crni pastuv »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

The truth is out there...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8945
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla
Nemojte slati vise komentara za redom. Postoji dugme izmeni ako ste nesto zaboravili reci. Postovanjem vise odgovora zaredom tema se samo razvodnjava i smanjuje se preglednost. Za ostala pravila ponasanja pogledajte pravilnik Burek Foruma.
IP sačuvana
social share
“Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Apple iPhone
Planirao sam danas da se petljam sa Navigon-om, ali nisam. Pazario sam neku mapu Evrope, gde kao ima Srbija, pa cu da probam to sutra, sad me bas mrzi.
Drzim se ja ipak iGO i Garmin navigacije  Smile
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 50
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
Nemojte slati vise komentara za redom. Postoji dugme izmeni ako ste nesto zaboravili reci. Postovanjem vise odgovora zaredom tema se samo razvodnjava i smanjuje se preglednost. Za ostala pravila ponasanja pogledajte pravilnik Burek Foruma.
Ja srećan pomislih da mi je neko nešto pametno odgovorio a ono isti šablonski tekst koji svi ponavljate na ovom forumu poput papagaja. Jesi li mozda video vremensku razliku izmedju postova ili nisi? Ko još ispravlja post pisan ranije tri sata? Šta da niko nije odgovarao dva dana u temi? bilo bi mi zabranjeno da pišem novi komentar?
Planirao sam danas da se petljam sa Navigon-om, ali nisam. Pazario sam neku mapu Evrope, gde kao ima Srbija, pa cu da probam to sutra, sad me bas mrzi.
Drzim se ja ipak iGO i Garmin navigacije  Smile
da li je to mapa Istočne Evrope sa Navigon sajta ili koja?
Ima još čuo sam i Destinator 8 i neki Falk Marko Polo i da, ljudi koju to vrstu navigacije imaju novi pežoi jer sam gledao CD na kome ima mnogo nepoznatih fajlova

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Apple iPhone
Nije mapa Istocne Evrope nego mapa Cele Evrope. Oko 1.5 GB je mapa.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 50
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
Mnogo velika. Nemam memoriju za nju. Smile U redu, zanimaću se ovom novom IE.
Eh da i ovo mi je mnogo bitno da saznam. Win Ce 5.0 uredjaji koštaju oko 12000 dinara i imaju instalirao Mio na njima. Jel može na njima da se instalira i TomTom i Garmin jer imaju OS kao PC?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 597
Zastava danska
OS
Nepoznat
Browser
Safari 413
mob
Samsung galaxy s6 edge
kad smo kod navigona, zar nije dvd instaler 2.06 gb sad mozda je mapa manja ali ja nikako da uspesno skinem sa njihovog oficijalnog sajta. Skinem taj dvd instaler cele evrope i kad krenem instalaciju obavezno mi javi gresku kao nije dobar fajl snimi ponovo.3 puta sam ga do sad snimao i isto aj nek neko proba jos da znam o cemu se radi
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 50
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
Ja da javim da i sa novom Navigon mapom Istočne Evrope nema promene. Srbija je i dalje tabu tema Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Apple iPhone
Ok, onda se necu petljati sa tim Wink
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 57 58 60 61 ... 141
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.