Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 55 56 58 59 ... 141
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pregled Symbian/Windows Mobile/Maemo/Android/iPhone/Java programa za GPS  (Pročitano 331180 puta)
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 50
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
Ovo prkosi zdravom razumu?!? Napravili GPS sposoban telefon ali ne dozvoljavaju da se napiše ili instalira potreban softver u njega zato što imaju koristi od GPRS naplate preko Google Maps?
Ovo da mi je neko pričao na ulici ne bih verovao
Što onda Apple poput nokije i njenih NokiaMaps ne napiše neku njenu ličnu aplikaciju za navigaciju i kupi mape od Navteqa ili TeleAtlasa? Google Maps nisu Apple proizvod već guglov i zato je Google i napravio svoj telefon Android koji ih koristi
Ja mislio da se vi zezate Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Any fool can use a computer. Many do.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8510
Zastava Minas Tirith
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
HTC One X
Google Maps se forsira i na iPhoneu i na Androidu jer se i iPhone i G1 prvenstveno prodaju uz ugovor sa nekim od velikih operatera i time se primoravaju korisnici da uzmu i 3g data plan, pošto aplikacija aktivno koristi net.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 49
OS
Nepoznat
Browser
Safari 413
mob
Nokia 6630
Ako neko moze da mi pomogne bio bi mu veoma zahvalan.Imam Dellov PDA i N95 pa me interesuje da ji mogu da pristupim pretrazivanju mapa sa PDA uredjaja preko telefona?I neko kratko uputstvo o povezivanju i svemu sto treba da uradim.Unapred sam vam zahvalan.P.S.Ako sam na pogresnom mestu postavio pitanje molim moderatore da ga premeste ili me upute na neku temu.Pretrazio sam forum ali je moguce da mi je slicna tema promakla.Pozz
« Poslednja izmena: 28. Dec 2008, 02:25:18 od dusan80 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 50
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
Voleo bih još nešto da shvatim. Znači, Nokia Maps, Garmin, TomTom sa starom mapom Istočne Evrope i iGo imaju mape Srbije sa ulicama u gradovima?!?
Postoji li još neki GPS navigacioni softver nevezano za mobilne telefone da ima dobru pokrivenost Srbije?
Može li neko od naprednijih korisnika ovde da odgovori na ovo pitanje?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 49
OS
Nepoznat
Browser
Safari 413
mob
Nokia 6630
Iz svih postova sam razumeo da Garmin ima najbolje mape.Sto se tice pokrivenosti to ti iskljucivo zavisi od hardware-a(pokrivenost satelitima).Garminove mape za istocnu evropu proguglaj...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Apple iPhone
Voleo bih još nešto da shvatim. Znači, Nokia Maps, Garmin, TomTom sa starom mapom Istočne Evrope i iGo imaju mape Srbije sa ulicama u gradovima?!?
Postoji li još neki GPS navigacioni softver nevezano za mobilne telefone da ima dobru pokrivenost Srbije?
Može li neko od naprednijih korisnika ovde da odgovori na ovo pitanje?

Za Sygic sam rekao da su mape bile ocajne kada sam ja probao (mozda se sada popravila situacija), Route 66 nikad nisam ni probao recimo.....
Ja ne bih rekao da TomTom ima mape gde je Srbija dobro pokrivena. Samo Garmin i iGO imaju takve mape a za Nokia Maps vec ne bih znao.
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 50
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
Mikele, TomTom EEmap v.608.0 i Nokia Maps 1.1/1.2 su identične do detalja koliko sam primetio što znači da su iz istog izvora.
dusan80, pokrivenost satelitima je svuda ista na celoj planeti i nije Srbija izuzeta iz tog plana(sva sreća). Pokrivenost ne zavisi iskljucivo od hardware-a(pokrivenost satelitima), već isključivo od toga koliko su detaljno ucrtane mape terena i koliko su precizno kalibrisane. Brzina prikazivanja pozicije zavisi od hardvera uredjaja njegove antene i sklopa za prijem i obradu signala. Danas su mape standardizovane i ističu se mape proizvodjača Navteq i TeleAtlas koje svi koriste i tu više sumnje u preciznu kalibrisanost nema. Nama krajnjim korisnicima trebaju samo dobre detaljne mape i pristojan hardver. Hardver za solidnu navigaciju drumovima danas imaju i mobilni telefoni i onda ostaje samo nabavka detaljne mape o kojima ja ovde pitam dok mi svi spominjete Garmin kao da to već nisam znao. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Apple iPhone 6S
Garmin i iGo definitivno imaju najdetaljnije mape za Srbiju, tako da samo oni, kada je Srbija u pitanju, dolaze u obzir. Nokia maps i TomTom, kao i Sygic su samo za probu, nisu upotrebljivi u praksi jer su mape jako slabe, da ne kazem neupotrebljive i da ne kazem neuporedive sa mapama iGo-a i Garmina.
« Poslednja izmena: 28. Dec 2008, 13:36:01 od Ic.xc.ni.ka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 2751
Zastava Stuttgart
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung S7 Edge
Ako neko moze da mi pomogne bio bi mu veoma zahvalan.Imam Dellov PDA i N95 pa me interesuje da ji mogu da pristupim pretrazivanju mapa sa PDA uredjaja preko telefona?I neko kratko uputstvo o povezivanju i svemu sto treba da uradim.Unapred sam vam zahvalan.P.S.Ako sam na pogresnom mestu postavio pitanje molim moderatore da ga premeste ili me upute na neku temu.Pretrazio sam forum ali je moguce da mi je slicna tema promakla.Pozz
Pre neki mesec sam imao LG KS 20 i ubacio u njega program: Nav.N.Go.iGO.PDA.v8.0.0.31442 trebao mi je jos GPS modul,a za to sam iskoristio integrisani GPS iz moje n82,i na moje iznenadjenje radi bez ikakvih problema,satelite je pronasao za 10 sekundi.Na n82 sam instalirao program:  symarctic ExtGPS i kao sto se vidi na slici...radi

« Poslednja izmena: 28. Dec 2008, 13:42:46 od otorinolaringolog »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 50
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
Garmin i iGo definitivno imaju najdetaljnije mape za Srbiju, tako da samo oni, kada je Srbija u pitanju, dolaze u obzir. Nokia maps i TomTom, kao i Sygic su samo za probu, nisu upotrebljivi u praksi jer su mape jako slabe, da ne kazem neupotrebljive i da ne kazem neuporedive sa mapama iGo-a i Garmina.
Kako neupotrebljive i samo za probu kada sam ti postavio SLIKE i Garmin i TomTom i NokiaMaps da vidiš detaljnost? Smile Mikele je postavio iGO sa svog telefona. http://forum.burek.com/index.php/topic,298373.msg6428864.html#msg6428864
Da, Sygic nema detaljne mape i ona izgleda ovako:
Ispravka posta: 5 strana raspravljam ovde sa vama i nijedan odgovor nisam dobio koji sam tražio. Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

Screenshot0119.jpg
(18.72 KB, 240x320)
« Poslednja izmena: 28. Dec 2008, 13:47:51 od crni pastuv »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 55 56 58 59 ... 141
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.077 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.