Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pregled S60/UIQ/WM/JAVA aplikacija koje služe za prikaz vremenske prognoze  (Pročitano 59380 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia N82
SBSH.PocketWeather.v2.0.6.WM2003 .WM5.WM6.Smartphone200x
Get world wide weather reports directly to your Windows Mobile device anytime! The best weather tracking solution for Windows Mobile devices, featuring a robust weather engine wrapped with a stylish and simple to use user interface.
Morao sam da prokomentarisem ovu aplikaciju u odgovarajucoj temi, iako sam je vec predstavio u temi posvecenoj WM aplikacijama. Naime, tek sada sam je posteno isprobao(koristio sam dosad odlicni freeware program Weather Watcher), i dosao do zakljucka da je ovo ubedljivo najbolja app za pregled vremenske prognoze koju sam ikada video, a isprobao sam gotovo sve koje postoje za s60/uiq/j2me aparate, i nekoliko WM programa! Smile
Prosto je perverzno kakve sve opcije ima - izgled today plugin-a se moze prilagodjavati po zelji, prati i zemljotrese po svetu Smile, ima podrsku za srpski jezik, u stvari - nema sta nema! Smile Da ne bih dalje tupio, postavicu par screenshot-ova, kako biste videli delic onoga sto ovaj ultra-mega-giga dobar program ume... Smile

Da li postoji ovo za mozda za symbian?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
mob
Apple iPhone
Ne, koliko ja znam.
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 841
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung Galaxy 3
Ma jok! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Apple iPhone
Koji je city weather code za Beograd (treba mi za jednu aplikaciju)?
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

The truth is out there...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8945
Zastava
OS
UNIX
Browser
Opera 9.27
Trebalo bi da je SRXX0005 osim ako opet nije menjan Smiley
IP sačuvana
social share
“Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
weather2umbrella je poceo uzasno da laze, primetio sam ovo poslednjih meseci!  Smile
Accu weather mi ne radi za SRB, i sta sad da turim na mob  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3051
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
mob
HTC Bravo
Ja sam tek prelaskom na WM prestao da koristim W2U jer jednostavno ima boljih programa za tu platformu. Zato i ne znam kakav je sada taj program, mada mi nije jasno sto ti AccuWeather ne radi za Srbiju - meni je na n70 i m600 opusteno radilo... Smile

Edit: probaj Shape Services Weather Plus. Smile
« Poslednja izmena: 09. Jul 2008, 00:27:50 od wayfaringpilgrim »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3051
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
mob
HTC Bravo
Handy Weather for Windows Mobile 3.2

Handy Weather software for Windows Mobile Pocket PC keeps you connected with updated weather forecast anytime and anywhere. Plan more efficiently with the best weather tracking software for Windows Mobile Pocket PC and be prepared for anything Mother Nature has in store!

All you need is Internet connectability to get weather news and forecast for 40 000+ preset cities. Weather data is provided by the Intellicast, the world’s leading meteorological company. No more complicated menus to scroll through to find the info you need. Just add Handy Weather to your Today screen and enjoy exact weather forecast. You will wonder how you ever got by without it!

NEW! Current weather condition includes:

* Current temperature in Celsius or Fahrenheit
    * Weather type images (clouds, sun, etc.) and description (for example, Partly sunny, Snow Shower etc.)
    * Real feel (Rf) temperature (what temperature really feels like)
    * Wind direction and wind speed in mph, km/h or m/s
    * Barometric pressure in inhg, mb or mmhg
    * Relative humidity in %
Detailed description of daily weather forecast includes:

* High and low day temperature in Celsius or Fahrenheit
    * Weather type images (clouds, sun, etc.) and description (for example, Partly sunny, Snow Shower etc.)
    * Wind direction, gust and speed in mph, km/h or m/s
    * UV index (the sun’s ultraviolet intensity level) and description (high, low, etc.)
    * Relative humidity in %
    *  5-day weather forecast from your Today screen for several locations world-wide.
    * NEW! Two handy pre-defined layouts of Today plug-in to your taste: large icons of weather condition with average daily temperature or small icons. Current temperature display and low/high temperature forecast display for upcoming days along with small weather icons.
NEW! Monitor the weather forecast in your area with different types of maps: Current Temperature Maps, Satellite Maps and Surface Analysis Maps.
    *  NEW! Different scales of maps (actual size; fit-to-the-screen and full-screen) make map viewing very handy and visual at any Pocket PC device.
    * Four handy and good-looking view modes: current condition, detailed daily forecast, 7-day weather forecast, 5-day high and low temperature graph.
    *  Automatic updates. You can set to update weather forecast in a certain interval (2, 4, 8, 12 or 24 hours) or at preset time. Weather forecast will be automatically downloaded on your phone, no matter if Handy Weather application is running or not. This option helps to have weather forecast always up-to-date and do not waste your time on manual downloads.
    * Multilingual interface: English, German, French, Italian, Russian, Spanish, Chinese (Traditional and Simplified).
    * Variety of supported Internet connections: GPRS, Wi-Fi or using Desktop computer.

Requirements:
Windows Mobile 5.0 Pocket PC, Windows Mobile 6 Classic and Professional

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

h_weather_ppc_anim.gif
(172.43 KB, 240x320)
« Poslednja izmena: 09. Jul 2008, 00:52:02 od wayfaringpilgrim »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
Stvarno ne znam zasto nece, samo kaze da trenutno nije moguce da probam opet...
Skinuo sam Shape Services Weather Plus i kod njega kad izaberem BG izadje weather isnt available for this city, try again later...

Danas sam izvukao accu weather iz svih mogucih SE modela koji poseduju doticnu aplikaciju Smiley I uvek isti problem, naravno nece nikako da otvori Srbiju.Odlucim da malo vise proucim sajt doticne aplikacije i nadjem deo gde se moze obratiti ljudima iz accuweather-a, tako ja popunim obrazac sto se tice proizvodjaca, za model sam stavio da imam C702i  Smile i napisem koji problem imam, posle 10 min. na moj email koji sam naveo stize odgovor:

Citat
Thank you for your interest in using AccuWeather.com as your wireless weather source! Unfortunately, at this time, we are unavailable via your carrier to their wireless subscribers.
We suggest you contact your carrier and make them aware of your preference to make AccuWeather.com available to their wireless subscribers.
Sincerely,
Wireless Support
AccuWeather, Inc.

Posle toga odlucim ja da probam Telenor karticu i doticnu aplikaciju i sve radi odlicno Smiley Znaci opet problem sa MTS i java podesavanjima, za APN mi stoji gprswap, verovatno bi bilo ok sa gprsinternet(ne mogu sad da probam jer nemam kredita)
Cak sam juce nasao nekoliko ljudi i pitao njih da probaju i oni nisu mogli da otvore Srbiju, ali eto nije mi palo na pamet da je problem u MTS.
Tako da ja sad imam accu weather koji dolazi uz SE telefone(to je light verzija koja je izgleda DZ), ali pored toga imam i onu full verziju i zahvaljujem ti wayfaringpilgrim na njoj  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3051
Zastava Beograd
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
mob
HTC Bravo
Ja nikad nisam imao takvih problema na mts-u, ali nikad mi "gprswap" nije bio primarni apn, vec sam uvek koristio "gprsinternet".
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.12 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.