Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pregled S60/UIQ/WM/JAVA aplikacija koje služe za prikaz vremenske prognoze  (Pročitano 59015 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 186
Zastava Vapa Cacak
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.50
mob
LG G2
/Handy Weather kosta.
Imas dobru besplatnu Java aplikaciju - Weather2umbrella, pisali smo o njoj. Ona je prilicno precizna. Kao i AccuWeather!/

Ove dve su besplatne i rade bez problema.Nema potrebe za trazenjem ili placanjem kada ova 2 java programcica zavrsavaju posao.
Hvala Mikele
IP sačuvana
social share
Edit by SerbianFighter: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Apple iPhone
Epocware Handy Weather v5.0.1 update  nema Srbiju  Smile  postoji drzava montenegro,ali srbije nema  Smile

Ko ti je to rekao???
Kako sam onda ja postavljao shot ove aplikacije sa prikazanom prognozom za Beograd?
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

*Dok bude ljudi biće i para*

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2200
Zastava Srbija i Fruska Gora
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia E61i & S200
ja ga sad upravo instalirao i nema srbije..a mislio jos da ga kupim. ima hrvatska , bosna,makedonija,montenegro i sve ostale zemlje,ali srbije nema. Bar u mom telefonu
IP sačuvana
social share
MobilManijak*****

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 76
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia E 50
Stvarno nema Srbije. Neverovatno!! Postoji li mogucnost da se ukuca kod, odnosno koordinate nekog grada?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3051
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC Bravo
Nova verzija najpreciznijeg programa za prikaz vremenske prognoze na prostorima ex-yu - WeatherMob by Weather2Umbrella. Koliko vidim, jedine izmene su to sto app vise nije u fullscreen-u Smile, i  mora se registrovati Smile...  Smile Moze se preuzeti samo direktno sa telefona, sa adrese http://www.weather2umbrella.com/w2u.jad
A evo je sada i u .jar formatu, tako da je mozete download-ovati na PC i onda kulturno instalirati na fon. Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

*
w2u.jar (77.65 KB)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia N82
Jel uspeo neko da instalira world mate na n82? Ja sam instalirao, ali ne mogu da pokrenem program. Sta bi bila alternativa za ovaj program?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
mob
Apple iPhone
Sta bi bila alternativa za ovaj program?

Svi oni programi koje smo naveli od prve pa do ove strane.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3051
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC Bravo
SBSH.PocketWeather.v2.0.6.WM2003 .WM5.WM6.Smartphone200x
Get world wide weather reports directly to your Windows Mobile device anytime! The best weather tracking solution for Windows Mobile devices, featuring a robust weather engine wrapped with a stylish and simple to use user interface.
Morao sam da prokomentarisem ovu aplikaciju u odgovarajucoj temi, iako sam je vec predstavio u temi posvecenoj WM aplikacijama. Naime, tek sada sam je posteno isprobao(koristio sam dosad odlicni freeware program Weather Watcher), i dosao do zakljucka da je ovo ubedljivo najbolja app za pregled vremenske prognoze koju sam ikada video, a isprobao sam gotovo sve koje postoje za s60/uiq/j2me aparate, i nekoliko WM programa! Smile
Prosto je perverzno kakve sve opcije ima - izgled today plugin-a se moze prilagodjavati po zelji, prati i zemljotrese po svetu Smile, ima podrsku za srpski jezik, u stvari - nema sta nema! Smile Da ne bih dalje tupio, postavicu par screenshot-ova, kako biste videli delic onoga sto ovaj ultra-mega-giga dobar program ume... Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

Screen50.png
(55.15 KB, 240x320)
Screen36.png
(23.44 KB, 240x320)
Screen37.png
(16.86 KB, 240x320)
Screen39.png
(12.06 KB, 240x320)
Screen40.png
(15.94 KB, 240x320)
Screen41.png
(14.99 KB, 240x320)
Screen43.png
(15.12 KB, 240x320)
Screen42.png
(56.84 KB, 240x320)
Screen46.png
(63.05 KB, 240x320)
Screen44.png
(20.79 KB, 240x320)
Screen45.png
(15.6 KB, 240x320)
Screen47.png
(12.82 KB, 240x320)
« Poslednja izmena: 04. Maj 2008, 19:29:10 od wayfaringpilgrim »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
mob
Apple iPhone
Slazem se, najbolja app ubedljivo.
Isprobao sam dosta programa i za Symbian i sad za WM i ovo je, po meni, najbolji od svih!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Any fool can use a computer. Many do.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8510
Zastava Minas Tirith
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0b5
mob
HTC One X
Worldmate brings first mobile flight alert service to Symbian S60 platform

Award-winning mobile travel service helps road warriors using Nokia's popular platform avoid travel pitfalls. WorldMate, Inc., the leading provider of mobile travel services for frequent fliers, today introduced flight alerts for Nokia S60 devices.

Now, WorldMate for S60 users can automatically receive real-time updates directly on their mobile phones when their flights are canceled or delayed.

In addition, travelers inconvenienced by last-minute changes can check updated flight schedules to quickly rebook and save time at the airport.

Users of WorldMate for Nokia S60 simply enter their flight numbers directly into the mobile application. The WorldMate service acts as a 'guardian angel', watching over travelers' itineraries and proactively notifying them of delays or cancelations. As flight schedules change, the service pushes personal alerts directly to the mobile device, and enables users to react within the application by referencing updated schedules to find suitable alternate flights.

According to the 18th Annual Airline Quality Rating report filed this month, the performance of the airline industry is nearing a 20-year low, with more than 25 percent of all flights in 2007 delayed.1 WorldMate for S60's new flight alert service gives business travelers, who've been impacted or stranded as a result of unexpected delays and cancellations, the power to resolve the situation immediately.    

"Our members rely on WorldMate to deal with the ever increasing uncertainties of travel, and we're pleased to answer the call of our S60 users, putting up-to-the-minute flight information in the palm of their hands," said Nadav Gur, CEO of WorldMate. "From the beginning, we built WorldMate products to cater to the needs of the ultimate road warrior. With strain on the airline industry, and resulting flight delays at record levels, it's more important than ever for business travelers to have a mobile solution that caters to their constant on-the-go lifestyle."

WorldMate for S60 includes several services, such as weather, currency converter, world clocks and world maps, free of charge. Premium services, including comprehensive flight schedules and real-time flight alerts, are available via subscription at $4.95 per month or $49.95 per year.

To download the application, please visit www.mobimate.com/s60 from a desktop computer or from your Nokia S60 device, visit http://mobile.mobimate.com/s60.

Izvor: Symbian-Freak
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.739 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.