Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pregled S60/UIQ/WM/JAVA aplikacija koje služe za prikaz vremenske prognoze  (Pročitano 58814 puta)
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3051
Zastava Beograd
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
mob
HTC Bravo
Pa,nije lose da se opis ove app nadje i u ovoj temi,mada nije u pitanju program za s60/uiq/wm smartphones,vec aplikacija koja radi na gotovo svim aparatima koji podrzavaju javu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Može pitanje?!?
Koja verzija WorldMate programa radi neograničeno na OS telefonima serije 60v9.x?!?

E sad ne mogu da nadjem full verziju, pritom mislim na olaksan rad sa updateom jer kod svih tzv. full verzija traži mi registraciju preko neta! Popizdeo sam!

Brzinom munje (17 dana)  Smile ..... evo da kazem nesto o WorldMate-u.
Na E61 sam dobio preinstaliranu v.3xxx verziju koja je korektno radila.
Poslije toga sam formatirao telefon (ovo @cigla tel vjerovatno zanima)... i ubacio v.4.0 verziju koju sam kasnije uspjesno updateovao na ovu poslednju. Nije bilo nikakvih problema za E61 u vezi registracije.... za ostale ne garantujem.  Smile
Inace ove novije verzije imaju opciju wethercaster koja svlaci tri puta u toku dana prognozu za odredjeni grad i po potrebi izgovara je umiljatim  Smile zenskim glasom.
Propisno sam se iznervirao kada nekoliko dana nisam uspio da provalim koja app se anonimno kopca na net i svlaci gprs kredit. Tek kasnije sam shvatio da je to ovaj wethercaster. Poslije nekoliko budjenja u 4 sata ujutro : in Sarajevo could rain.... I upropastenog dana takvom vremenskom prognozom , ugasio sam je.
Jedina mana v 4.xxx verzije u odnosu na v.3xxx je sto ne postoji raspored letenja.  Smile

@luckyyy ne shvatam u cemu je problem. Ja sam regularno odradio update , bez ikakvih problema. Nema veze sto je preko neta. Za E61 , za ostale nisam siguran. Jednostavno sam  povezao telefon wi-fi-em na PC (da ne bi dzabe trosio GPRS) i preko telefona , koristeci Pc konekciju , registrovao program. - sto obilato koristim i za update vremena u ovom programu a i za druge programe koji traze da se nesto svlaci direktno u telefon.

Nisam siguran , ali mislim da tokom registracije (koja se obavlja preko telefona) - program posalje podatke o kom se uredjaju radi. A kao sto je poznato za E61 je ovaj program dzabane.
Za E61 nema potrebe da trazis taj navodni full WorldMate. Sve se moze legalno i zvanicno odraditi. Makar neka satisfakcija za nas ljubitele ovog digitrona. Smile

Evo koja verzija u fullu radi kod mene. Ako je ovo full??  Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

Screenshot0558.png
(26.88 KB, 320x240)
Screenshot0556.png
(41.72 KB, 320x240)
Screenshot0557.png
(36.04 KB, 320x240)
« Poslednja izmena: 29. Jun 2007, 12:32:01 od elborashon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Pa,nije lose da se opis ove app nadje i u ovoj temi,mada nije u pitanju program za s60/uiq/wm smartphones,vec aplikacija koja radi na gotovo svim aparatima koji podrzavaju javu.
Bolje je u ovoj temi "sve na jednom mestu", jer je preglednost mnogo veća. Bitno je da radi na S60 telefonima. To što bi neki potencijalni korisnik Java telefona hteo takvu aplikaciju u svom telefonu ga ne sprečava da baci pogled u ovoj objedinjenoj temi bez obzira što ne piše da je Java, jer raditi posebnu temu o korisnim Java aplikacijama je odlična stvar - samo neko treba da je pokrene i predstavlja aplikacije.
Što i nije loša ideja?!? Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3051
Zastava Beograd
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
mob
HTC Bravo
Pazi kad mi je odavno palo na pamet da ja pokrenem tu temu,samo treba naci vremena,jer treba predstaviti sada vec prilican broj upotrebljivih java aplikacija...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Pazi kad mi je odavno palo na pamet da ja pokrenem tu temu,samo treba naci vremena,jer treba predstaviti sada vec prilican broj upotrebljivih java aplikacija...
Samo napred! Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Shape Services Weather Plus.v1.4.J2ME

Weather+ is the marvellous and convenient solution for those mobile and curious person who eager to know every piece of news about the weather in every little corner of our planet.
It makes possible in easy way to get a daily weather forecast directly to your mobile from the server. This forecast combines information about atmospheric precipitation and fluctuations, temperature oscillations Celsius/Fahrenheit, wind speed amd direction.
Due to comprehensive application user may select the demanded country or city from the huge list of regions in order to obtain the forecast for current term and actual 5 days forecast as well.
For the convenience of the user an alternative of English and German language is available.
Constantly updating of information allows the user always be in stream of fresh weather news.
Weather+ is a very helpful and advantageous tool for travelling and active people.

Aplikacija doduše nije baš nova i pojavila se pre par meseci, no sticajem okolnosti nije predstavljena u ovoj temi.
Post wayfaringpilgrim u "pregledu java aplikacija" me je podsetio da ovu aplikaciju predstavim u temi namenjenoj za prikaz baš ovako specifičnih programa!
Takodje, screenshotovi preuzeti iz posta korisnika wayfaringpilgrim.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3051
Zastava Beograd
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
mob
HTC Bravo
A mozda bi mogao da preimenujes ovu temu tako sto bi posle "s60/uiq/wm" dodao i "java" ili "j2me" - tek tako bi ova tema dobila pravi naziv...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Evo nekoliko slika iz programa WorldMate v.5.00.18... Aktivirao sam sedmodnevni trial za PRO verziju sa kojom su omogućeni Flight status , Flight shedules i Satelite imagery.... Satelite imagery izgleda sjajno.  Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

Screenshot0004.jpg
(35.65 KB, 320x240)
Screenshot0005.jpg
(36.82 KB, 320x240)
Screenshot0006.png
(37.29 KB, 320x240)
Screenshot0009.png
(38.28 KB, 320x240)
Screenshot0010.jpg
(23.43 KB, 320x240)
Screenshot0011.jpg
(40.07 KB, 320x240)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
HTC HD2
Kako se samo usavršava ovaj WorldMate ... za svaku pohvalu! Smile
Malkice je iritirajuće da se glavni gradovi obližnjih nam država nalaze na mapi dok naših nigde, ali zato ja lepo bato i podržavam pirateriju ovakvih aplikacija. Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Šta to ja tumaram noćas po bureku??  Smile Pa deinstaliravam world mate v.5.00.18 , formatiram tel , memorijsku , bacam telefon po kući , radim sklekove , kalemim jednu na drugu cigaru... itd , itd... Kako to već ide u situacijama kad se čovjek propisno iznervira. Da ne idem u detalje.

Ljudi moji ovo nije normalno. Još jednom mi se desio isti slučaj  sa v.4.0 verzijom ovog programa. Program se sam kači na net i svlači , bez dozvole , update svaki ubogi dan po 3 puta. (3x50Kb pa vi vidite) Ne hebe živu silu ni to što sam mu ugasio automatic update , pogasio radne dane u nedjelji , pogasio weathercaster updejte , uključio da me pita prije nego što se konektuje bilo gdje , podesio mu poslije i neki nepostojeći AP. (Džabe...nevjerovatno je da on ide od jednog AP-a do drugog i kada nađe neki da može da se konektuje on se onda i konektuje. Nema veze što sam mu podesio AP sa lijevim podacima , pogrešnim ip adresama on nađe odakle može - ništa mu ne mogu)  Smile
Džaba on se konektuje li konektuje i svlači kredit. Propisno me je iznervirao... kao malo koji program. Pustio sam ga da divlja 4 dana ali sad je dosta. Leti iz mog telefona i ne vraća se više. Šteta jer program izgleda fenomenalno a izgleda da je džabane ova verzija i za E61 a ne samo za E90 kako kruže glasine. Što je najčudnije program je radio nekoliko dana kako treba a onda je podivljao.  Smile

Stara dobra v.3.20.49 verzija ovog programa. Nije lijepa kao ova nova ali radi posao i ne pravi probleme. Vratio sam je i ne mislim je mijenjati.  Smile

P.S. Zanima me da li se još neko susreo sa ovakvim slučajem?  Smile
« Poslednja izmena: 28. Jun 2007, 10:23:55 od elborashon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 1.563 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.