Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pregled S60/UIQ/WM/JAVA aplikacija koje služe za prikaz vremenske prognoze  (Pročitano 59113 puta)
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Samsung Galaxy S6 - Galaxy S4 - Sony Arc S

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 1265
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Samsung Galaxy S6 White
elborashon, a jesi baš morao da formatiraš telefon? Nije hteo da se uninstalira? ja sam onu osnovnu verziju 3.0 upgradovala na 4.0 i mislim da se isto dešava s njom...Jel to mora format? Smile
IP sačuvana
social share
Život se ne meri brojem udisaja, već brojem trenutaka koji ODUZIMAJU DAH...
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 841
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung Galaxy 3
Ja vec duze vreme koristim 3.30 i dok se 5.0 ne sredi ne menjam... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
elborashon, a jesi baš morao da formatiraš telefon? Nije hteo da se uninstalira? ja sam onu osnovnu verziju 3.0 upgradovala na 4.0 i mislim da se isto dešava s njom...Jel to mora format? Smile
Da pravo kažem...Ma nisam ni pokušao da ga deinstaliram. Nego počeo da me zeza telefon poslije silnih prepravki i podešavanja. Usporio u galeriji , kad se pali..... Ja to bez razmišljanja formatiram a i htio sam da u potpunosti očistim telefon od ove napasti.  Smile Možda može i bez formata. Probaj , ne vidim razloga zašto ne bi mogla da ga deinstaliraš. Mora moći.  Smile

Probaj da ugasiš weathercaster opciju. Možda će prestati da se kopča anonimno na net. Meni ni poslije toga nije htio.... Apsolutno sam siguran da sam mu pogasio sve što se može ugasiti. Ali program je podivljao. Jednom sam ga ulovio dok se kopča... Prvo je probao preko mog "lažnog" AP da se konektuje (kojeg sam mu odredio) , zatim je preskenirao wlan mrežu i na kraju preko mobis AP se konektovao... Ne možeš mu ništa...  Smile Pustio sam ga nekoliko dana da divlja ali sad je dosta. Pokazao sam mu ko je luđi.  Smile
Šta se dešava sa v.3.0 verzijom world mate-a?? Radi li u full-u i na E50??  Smile
Ja vec duze vreme koristim 3.30 i dok se 5.0 ne sredi ne menjam... Smile
Ne mijenjaj ni za živu glavu , kad već radi dobro. Ništa ne fali ni v.3.0 vrziji ovog programa osim malo ružnijeg izgleda. Bitno je da radi kako treba i da je free.  Smile Smile
« Poslednja izmena: 28. Jun 2007, 12:34:22 od elborashon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
HTC HD2

Ljudi moji ovo nije normalno. Još jednom mi se desio isti slučaj  sa v.4.0 verzijom ovog programa. Program se sam kači na net i svlači , bez dozvole , update svaki ubogi dan po 3 puta. (3x50Kb pa vi vidite)....

P.S. Zanima me da li se još neko susreo sa ovakvim slučajem?  Smile
Meni se sinoć zadnji put požalio lik i ja ga ladno udaljio i savetovao mu da pogleda parametre ... pre toga takodje par osoba da im se baš to dešava na WorldMate koji sam im instalirao u telefon i ja ih još prozvao neznalicama koji nemaju pojma da podese parametre u aplikaciji Smile ... ono vidi stvarno, bug u aplikaciji?!? Smile Smile Smile
Znači, nisi jedini! Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Drago mi je zbog ovog saznanja. Mislio sam da su počele da mi se priviđaju stvari.   Smile  Smile  Smile

P.S. Što se tiče v.4.00 verzije ovog programa... Probaj da mu isključiš weathercaster opcije... Sve tri. Nema veze što je automatic update ugašen program se kopča i svlači mp3 fajl sa neta za weathercaster prognozu. Ja sam mislio da on to radi generički ali cvrc.  Da bi ona teta pričala program svuče sa neta mp3 fajl od otprilike 50-tak Kb.

Ugasi mu znači weathercaster pa probaj. Možda pomogne , neko vrijeme dok program ne podivlja sam od sebe. E ovo je tačno ono o čemu si ti pričao : " Gremlini u telefonu".  Smile Smile

Ta v.4.00 verzija je i dobra... Ova 5.00 ne samo da svlači weathercaster nego i "običnu" prognozu 3 puta dnevno. Sigurno mi je listila barem 150-200 Kb svaki dan dok je nisam ukebao. A onda je dobila svoje. 
« Poslednja izmena: 28. Jun 2007, 17:12:55 od elborashon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 1265
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Samsung Galaxy S6 White
elborashon...pogasila sam sve te funkcije koje si naveo, na verziji 4.0, i koliko sam do sad primetila, nije se kačio da skida bilo šta...e sad čekam da vidim da li će i on da poludi kao što se to desilo sa tvojom verzijom... Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Nadati se da neće ali ovaj program je lud. Najlakše ti je provjeriti u dnevniku... Ako bude nekih sumnjivih noćnih (4.00 h) download-a preko GPRS-a , nema šta da razmišljaš... To je world mate-ovih ruku djelo.  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
HTC HD2
Upravo posetih ofricijelni sajt www.mobimate.com i na moje zaprepašćenje gospoda izbacila podršku za S60v2 modele. Koliko ja primećujem download trial verzije je omogućen samo za S60v3 modele dok u "navodnoj" podršci stoji da ako vaš telefon nije u listi pošaljite e-mail tehničkoj podršci,. bla, bla ....
Ovo je verujem prva kompanija koja je prestala da proizvodi svoje aplikacije za ranije Symbian OS verzije i posvetila se razvijanju aplikacije samo za poslednju verziju 9.x!
Sreća naša da što se tiče "pogadjanja" vremenske prognoze uvek imamo opciju "pogledaj u nebo". Smile
Pored ovoga, uvek je tu prisutna S60v2 verzija WorldMate 2005 v2.2.06P2 koja traje neograničeno! Smile

Nadam se da "braća" Rusi nisu odustali od proizvodnje svoje aplikacije Epocware Handy Weather za S60v2 koja je malkice preciznija ...
Edit: nisu, zadnja verzija 2.07 se i dalje može kupiti na oficijelnom sajtu za OS S60v2! Smile

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Nas i Rusa 300 000 000  Smile

Još je rano za otpisivanje os8 telefona...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 1265
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Samsung Galaxy S6 White
Evo već par dana radi WM 4.0 bez "samokačenja" na net radi updatea... Smile

Nadam se da će tako i ostati... Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.