Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pregled korisnih java aplikacija (review)  (Pročitano 77259 puta)
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3051
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC Bravo
SearchByNo.V1.0.S60.J2ME Ever want to search your phone contact list by phone number instead of name? You can do it with SearchByNo. Our new product for 2007 and it is totally free. To use this midlet, your phone must support PIM API. Please visit our web site for all our products. Please give your comment after try our midlets.

Size: 9.88 Kb

Compatible with:
Sony-Ericsson 240x320 :: Sony-Ericsson K790, K800, K800iv, M600, P990i, S700, W900
Nokia Series 60v2 :: Nokia 3230, 6260, 6600, 6620, 6630, 6670, 6680, 6681, 6682, 7610, N70, N72

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

SearchByNo.V1.0.S60.J2ME.jpg
(6.81 KB, 200x200)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3051
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC Bravo
PVoiceClock English Version Its a Talking Clock with a little Surprise Sounds in some Times.

Please restart your fone after installing it in able to synchronize the Clock.

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

pvoiceclock.jpg
(6.06 KB, 98x140)
pvoiceclock1.jpg
(4.85 KB, 96x140)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 87
Zastava Valjevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Samsung S4 mini duos
Juce sam dobio mail od opera tima da je izasla beta verzija nove opere mini dimension koja ce imati dooosta unapredjenja u odnosu na verziju 3.1. Od opcije new tab, landscape moda, save page itd...

IP sačuvana
social share
350 grama sa sirom i jogurt. Smile
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3051
Zastava Beograd
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
mob
HTC Bravo
Zanimljivo - znaci setili su se da u oficijelnu verziju ubace neke od opcija koje su braca Rusi ubacili u Opera mini russian mod,i to jos pre godinu dana.Evo bas ovaj post pisem sa ruske mini Opere koja vec ima new window,landscape mode,save page,i jos:file manager,shadow connect,markiranje telefonskih brojeva,copy/paste,templates,itd.Ne vidim cemu koriscenje ofic. verzije,kad imamo rusku,cak je u ovoj temi postavljena za download...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Program Shape Services Weather Plus.v1.4.J2ME koji je predstavio wayfaringpilgrim prebačen ovde.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Vracam pare kad budem imao a nebudu mi trebale!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 528
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
mob
Bosch ves masina
Dali neko zna koja verzija opera mini ili neka njena modifikacija dozvoljav download aplikacija na telefon? Ja koristim 3,01 i mogu da skidam samo slike? Kada probam da svucem neku aplikaciju sa neta,opera se automatski zatvara i podize se program koji dolazi fabricki sa telefonom i pokusava da skida,ali to nebi bijo problem da sajtovi koji nude aplikacije obicno netraze i registraciju gde i nastaje konflikt. Naime,preko opere sam registrovan,a preko ie nisam,tako da kad on proba da skine trazi registraciju. Bio bih vam zahvalan ako znate kako to da resim,a da ne koristim ie. Pozdrav.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
HTC HD2
Dali neko zna koja verzija opera mini ili neka njena modifikacija dozvoljav download aplikacija na telefon? Ja koristim 3,01 i mogu da skidam samo slike? Kada probam da svucem neku aplikaciju sa neta,opera se automatski zatvara i podize se program koji dolazi fabricki sa telefonom i pokusava da skida,ali to nebi bijo problem da sajtovi koji nude aplikacije obicno netraze i registraciju gde i nastaje konflikt. Naime,preko opere sam registrovan,a preko ie nisam,tako da kad on proba da skine trazi registraciju. Bio bih vam zahvalan ako znate kako to da resim,a da ne koristim ie. Pozdrav.
Džabe i tebi i svima vama "smart" telefoni sa operativnim sistemom, kada vi koristite Java aplikacije i još od njih tražite čuda. Smile Smile

Pa majku mu, zar nemate full Operu za Symbian 9.x telefone?!? Koristite nju i downloadujte koliko vam je volja ...

Jedan korisnik pustio buvu da java verzija skida manje kredita i svi se zalepili za nju kao muve na g*** .... da li je ikada neko vršio poredjenje i utvrdio zaista koliko to manje troši ta Java verzija Opera mini?!? Verujem da 90% korisnika nije, već se vlada mišljenjima drugih! Smile

Na kraju krajeva i da troši manje "mini" java verzija, ne mogu da verujem da ljudi stipsare oko toga i tih par dinara, dok se oko mesečnih računa razmeću ciframa u par hiljada pa čak i desetina hiljada istih potrošenih novčanih jedinica?!? Takodje niko ne stipsari oko kupovine skupocenih telefona na par meseci a ovamo stegli se kao suv sundjer kada treba malo da surfuju netom! Smile Smile Smile

Stvarno vas ne razumem! Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 528
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
mob
Bosch ves masina
Trosi manje sigurno,a razlog nije neznanje da postoji opera za windows smartphone vec univerzalnost i brzina koju nudi mini. Nebi da ulazim u bilo kakvu raspravu sa tobom ciglo oko toga koju aplkaciju i telefon treba ja ili bilo ko drugi da koristi. P.S.ako nemozes da pomognes,nemoj bar da odmazes. 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
HTC HD2
Trosi manje sigurno,a razlog nije neznanje da postoji opera za windows smartphone vec univerzalnost i brzina koju nudi mini. Nebi da ulazim u bilo kakvu raspravu sa tobom ciglo oko toga koju aplkaciju i telefon treba ja ili bilo ko drugi da koristi. P.S.ako nemozes da pomognes,nemoj bar da odmazes. 
Khmm ... ovde se raspravlja o WM aplikaciji?!?
Nisam ni primetio, jer vidim u tvom potpisu Symbian telefon ...

Well ... mogu reći da poslednja verzija Opera 8.65 za Symbian OS radi fenomenalno i nimalo ne zaostaje po brzini za Java verzijama ... u ovo sam ubedjen jer sam sve to proveravao!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 528
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
mob
Bosch ves masina
Nisam promenio,qtek 8310.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.152 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.