Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pregled korisnih java aplikacija (review)  (Pročitano 77241 puta)
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3051
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC Bravo
Dali neko zna koja verzija opera mini ili neka njena modifikacija dozvoljav download aplikacija na telefon? Ja koristim 3,01 i mogu da skidam samo slike? Kada probam da svucem neku aplikaciju sa neta,opera se automatski zatvara i podize se program koji dolazi fabricki sa telefonom i pokusava da skida,ali to nebi bijo problem da sajtovi koji nude aplikacije obicno netraze i registraciju gde i nastaje konflikt. Naime,preko opere sam registrovan,a preko ie nisam,tako da kad on proba da skine trazi registraciju. Bio bih vam zahvalan ako znate kako to da resim,a da ne koristim ie. Pozdrav.
Džabe i tebi i svima vama "smart" telefoni sa operativnim sistemom, kada vi koristite Java aplikacije i još od njih tražite čuda. Smile Smile

Pa majku mu, zar nemate full Operu za Symbian 9.x telefone?!? Koristite nju i downloadujte koliko vam je volja ...

Jedan korisnik pustio buvu da java verzija skida manje kredita i svi se zalepili za nju kao muve na g*** .... da li je ikada neko vršio poredjenje i utvrdio zaista koliko to manje troši ta Java verzija Opera mini?!? Verujem da 90% korisnika nije, već se vlada mišljenjima drugih! Smile

Na kraju krajeva i da troši manje "mini" java verzija, ne mogu da verujem da ljudi stipsare oko toga i tih par dinara, dok se oko mesečnih računa razmeću ciframa u par hiljada pa čak i desetina hiljada istih potrošenih novčanih jedinica?!? Takodje niko ne stipsari oko kupovine skupocenih telefona na par meseci a ovamo stegli se kao suv sundjer kada treba malo da surfuju netom! Smile Smile Smile

Stvarno vas ne razumem! Smile
Cigla tel, sada si uspeo propisno da me iznerviras! Ocigledno je da vrlo malo koristis net putem telefona, pa si zbog toga neupucen da je Opera mini mnogo bolja od Symbian Opere, ali ako nesto ne znas, ne moras prozivati druge samo zbog toga sto oni to znaju. Nemoj se ljutiti, ali stvarno ne mogu da verujem da si "pretpostavio" da najnovija Symbian Opera ne zaostaje po brzini za mini Operom?!? Smile Kako si to pretpostavio? Ja svakoga dana prenesem putem telefona minimum 10-ak MB, pa sebe smatram kompetentnim. Kako bih te uverio koliko je Symbian Opera sporija,sada sam uradio uporedni test, tj. otvarao sam sajt b92 preko oba browser-a.Rezultati su sledeci(moraces da mi verujes za vreme,jer ne mogu da napravim screenshot stoperice kojom sam merio): Symbian Opera je stranicu otvarala 55 sekundi,a Opera mini 20 sekundi.Prenos podataka: Symbian Opera  200 kilobajta, Opera mini 48. Ako mi ne verujes,odradi i sam test, apsolutno sam siguran da je Opera mini za svakodnevno surfovanje, tj. pregled stranica neuporedivo bolja od budjave, glupave,sugave Symbian verzije! Symbian Opera je bolja samo za download. @cverglan, modifikovana ruska Opera mini moze da download-uje na nacin kakav je tebi potreban, medjutim iako meni taj download radi savrseno na k750, na svakoj Nokia-i imam problema, i cesto prijavljuje neke greske.Ne znam kako ce biti sa tvojim Qtek-om, ali mozes da probas,imas nekoliko stranica unazad(u istoj ovoj temi) "Operaminimod" postavljen za download. @Cigla tel, evo ih screenshot-ovi sa obe Opere.

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

Scrshot08.jpg
(28.13 KB, 176x208)
Scrshot11.jpg
(31.94 KB, 176x208)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

1+ 1 = 22

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 409
Zastava Valjevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Samsung Galaxy S8 Dual
Stigla je beta verzija mini opere 4 adresa je: mini.opera.com/beta .Izgleda fantasticno na mom N73 kad se pokrene.
IP sačuvana
social share
Nije gotovo dok ne pobedim!!!
Pogledaj profil WWW Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
HTC HD2
Cigla tel, sada si uspeo propisno da me iznerviras! Ocigledno je da vrlo malo koristis net putem telefona, pa si zbog toga neupucen da je Opera mini mnogo bolja od Symbian Opere, ali ako nesto ne znas, ne moras prozivati druge samo zbog toga sto oni to znaju. Nemoj se ljutiti, ali stvarno ne mogu da verujem da si "pretpostavio" da najnovija Symbian Opera ne zaostaje po brzini za mini Operom?!?
Meni lično ne zaostaje po brzini i ne pričam napamet ili ne znam kako veliš već i ja isto kao i ti sudim na osnovu iskustva. Ne volim java aplikacije ako već postoje Symbian pa otvarale i sporije za koju sekundu sajt ... pored toga, zavisi i od podešavanja u Operi kako otvara sajtove i to da li ih je ranije otvarala ili ne ... nije tolika razlika ... ma baš ću ja testirati pa javljam "u sekundu" precizno koliko treba jednoj i drugoj.
Btw. znao sam da ćeš se ti naći povredjenim jer toliko voliš i hvališ Mini operu unazad da je prosto ...  Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3051
Zastava Beograd
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
mob
HTC Bravo
Znam da ces se sloziti sa mnom, kad budes(objektivno) testirao oba programa! Smile
Stigla je beta verzija mini opere 4 adresa je: mini.opera.com/beta .Izgleda fantasticno na mom N73 kad se pokrene.
Ovo je stvarno mnogo dobra stvar, pazi kad su ubacili i virtuelnog misa! Smile Smile Smile

FEscr(018).jpg
(31.57 KB, 176x208)
FEscr(019).jpg
(30.75 KB, 176x208)
FEscr(020).jpg
(29.07 KB, 176x208)
FEscr(021).jpg
(31.42 KB, 176x208)
FEscr(022).jpg
(29.91 KB, 176x208)
« Poslednja izmena: 21. Jun 2007, 03:41:18 od wayfaringpilgrim »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 87
Zastava Valjevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Samsung S4 mini duos
Stvarno je super. Ja sam prekljuce dobio mail od opera mini tima da je v4 beta spremna za download i odusevio sam se kad sam je probao.
IP sačuvana
social share
350 grama sa sirom i jogurt. Smile
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3051
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC Bravo
Evo postavljam novu verziju mini Opere za download, ne zaboravite da je ovo beta verzija "Opera mini 4 dimension", pa su moguci i neki bagovi...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
HTC HD2
Znači, onda ovu "beta 4" verziju da lepo uporedim sa full komercijalnom 8.65 Operom ili da ipak uzmem u obzir one ruske zavrzlame tj., modifikacije???
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3051
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC Bravo
Mozda je najbolje da uporedis poslednju zvanicnu verziju mini Opere, valjda 3.1 sa Operom 8.65...I tom prilikom gledaj da uporedjivanje ide ovako: na mini Operi podesis "load images", ali ne stavljas "higher image quality".Na Symbian Operi stavis "show images - all", ali render mode treba da bude "speed" a ne "quality"(ako bude na "quality" tek onda postaje bolno spora).Onda upises neku adresu koja vuce mnogo podataka, npr. nba.com, b92.net, blic.co.yu, i sl.
« Poslednja izmena: 21. Jun 2007, 19:15:44 od wayfaringpilgrim »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3051
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC Bravo
Idokorro MobileSSH v3.1.53   Mobile SSH gives you Telnet and SSH1/SSH2 terminal access to a wide range of network devices and applications from your wireless handheld.

You can even connect via Bluetooth!

Mobile SSH supports VT100, IBM 5250, and IBM 3270 terminal emulation — so you can solve problems when you're on-the-go.Supported Devices

Mobile SSH can be used on:

* BlackBerry smartphones
    * Nokia phones, Series 60 and 80
    * Motorola phones
    * Sony Ericsson phones

bb_unix_dir.gif
(3.41 KB, 250x170)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3051
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC Bravo
MobiStudio MemoryUp Mobile RAM Booster v1.50   MemUp is a powerful Java virtual machine (JVM) management and RAM boosting tool specially designed for high-end smartphones. What MemUp exactly does is to take control of JVM for each symbian system, smartly analyze running J2ME programs (including hidden programs), automatically allocate and recover respective occupied RAM and boost system to its best performance.

For most smartphones, there are dozens of J2ME programming running in front-end or back-end, which takes lots of RAM from your smartphone. Many smartphone owners have also installed J2ME programs on their phones. MemUp can help you to automatically analyze and recover up to 50% RAM occupied by these programs. By using MemUp, to boost you smartphone is one click away!

A must have for high-end smartphone owners and J2ME program funs! Enjoy! 

Features:

- Smart management of Java virtual machine (JVM)
- Startup boost/Automatic boost/Manually quick boost for your choice
- Real-time JVM RAM calculation
- Warning/Auto-recovering RAM at your preset threshold
- Intuitive interface and super easy-to-use for non-professional mobile users
- Advanced boosting features (force system to use large cache, prohibit kernel to disk swapping, auto-allocate critical threads, etc.) for professional mobile users
- Full support for Symbian S60 2nd & 3rd Bas fina aplikacija! Smile

Scrshot01.jpg
(17.35 KB, 176x208)
Scrshot02.jpg
(24.99 KB, 176x208)
Scrshot03.jpg
(23.53 KB, 176x208)
Scrshot04.jpg
(24.49 KB, 176x208)
Scrshot05.jpg
(28.38 KB, 176x208)
Scrshot06.jpg
(29.14 KB, 176x208)
Scrshot07.jpg
(30.06 KB, 176x208)
Scrshot08.jpg
(29.27 KB, 176x208)
Scrshot09.jpg
(31.17 KB, 176x208)
Scrshot10.jpg
(18.77 KB, 176x208)
Scrshot11.jpg
(19.2 KB, 176x208)
Scrshot12.jpg
(23.57 KB, 176x208)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.506 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.