Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pregled i način izrade Screensaver-a na Symbian S60 telefonima!  (Pročitano 29917 puta)
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3051
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC Bravo
Još jedan zanimljiv screensaver za S60 verzije 9.1 koji menja sistemski screensaver časovnik:

TY1ScrSaver 1.01 S60.v9.1

User guide: The Screen Saver draw pictures on the screen. The pictures are in the file "TY1.mbm". The directory of "TY1.mbm" is "c:\data\TY1ScrSaver". You can DIY with changing "TY1.mbm".
copy TY1.mbm to "c:\data\TY1ScrSaver" and replay the current TY1.mbm and you now have a much bigger display...
  Pojavila se i nova verzija za stariji Symbian - TYScrsaver v1.20 EN S60v2 by the3sky.Izgleda fino,jos ima i potpis jednog poznatog "lekarskog" tima Smile!Edit - potpis je samo na ovoj slicici koju sam postavio,nema je srecom na samom screensaver-u! Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

TYScrsaver.jpg
(22.04 KB, 176x208)
« Poslednja izmena: 03. Jun 2007, 02:42:19 od wayfaringpilgrim »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
HTC HD2
Splus.Multimedia.ScreenSaver.v1.00.S60v3.SymbianOS 9.1

-Use favourite picture(*.jpg) / video(*.3gp *.mp4) /FLash lite contents (*.swf) as screen saver.
-Automatic run screenSaver before backlight turn off.
-Automatic Keylock after ScreenSaver activate.
-Add note/text/message into ScreenSaver.
-Support random mode for random favourite video/ picture/flash lite files.
-Download Free 3pg video for use as screen saver.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
HTC HD2
Dva nova flash screensavera čija je primarna namena prikazivanje vremena(digitalnog sata) na desktopu telefona i za čije pokretanje je potrebno prethodno imati instalirano u telefonu Adobe Flash Lite plejer.
Prvi screensaver je animiranog tipa i vrlo dobro izgleda na desktopu telefona:

Drugi screensaver prikazuje slide show animaciju trešnjinog drveta u cvetu tj., trešnjinog cveta:
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 264
Zastava BGD
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia E66
ciglo, samo reci kako se tacno zovu da znam sta da trazim kad ih budem 'pazario'  Smile
IP sačuvana
social share
I may not have gone where I intended to go, but I think I have ended up where I needed to be.
Douglas Adams
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3051
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC Bravo
Dva nova flash screensavera čija je primarna namena prikazivanje vremena(digitalnog sata) na desktopu telefona i za čije pokretanje je potrebno prethodno imati instalirano u telefonu Adobe Flash Lite plejer.
Prvi screensaver je animiranog tipa i vrlo dobro izgleda na desktopu telefona:
Drugi screensaver prikazuje slide show animaciju trešnjinog drveta u cvetu tj., trešnjinog cveta:

A mene zanima jesi li ih isprobao malo "ozbiljnije", tj. mozes li mi reci jedu li bateriju, ili se ponasaju kao npr. Clocksaver ili Large Time?
« Poslednja izmena: 14. Jul 2007, 01:05:11 od wayfaringpilgrim »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
HTC HD2
A mene zanima jesi li ih isprobao malo "ozbiljnije", tj. mozes li mi reci jedu li bateriju, ili se ponasaju kao npr. Clocksaver ili Large Time?
Blage veze nemam koliko fleš animacije troše bateriju, no verujem da sigurno dosta jer ekran uvek mora da svetli ...
Btw. mislim da ne podležu nekim autorskim pravima i da su freeware izdanja, stoga, evo ih zajedno u atačmentu!

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

*
digitalclock2.swf (37.38 KB)
*
digitalclockV3.swf (195.49 KB)
*
sakura_176x208.swf (166.25 KB)
« Poslednja izmena: 14. Jul 2007, 02:07:39 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
HTC HD2
Pitanje: da li je neko uopšte probao ovu aplikaciju pod imenom "Splus.Multimedia.ScreenSaver.v1.00.S60v3.SymbianOS 9.1" od vas korisnika S60v3 telefona?!?
koliko vidim, ovo je vrlo zanimljiva i vredna aplikacija koja nije postojala za ranije verzije Symbian OS-a i ima mogućnost automatskog menjanja screensavera na desktopu telefona pa bili oni fleš animacije(.swf), slike(*.jpg) ili video snimci(*.3gp *.mp4) ...
Što samo znači, da se svi gornji fleš screensaveri koje sam postavio mogu lepo preko ovog programa automatski puštati pa čak i menjati(Support random mode for random favourite video/ picture/flash lite files)!

Ako ovo nije vredno isprobati, stvarno ne znam šta jeste kada se već poseduje telefon sa operativnim sistemom, no kome ja ....
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3051
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC Bravo
Ako ovo nije vredno isprobati, stvarno ne znam šta jeste kada se već poseduje telefon sa operativnim sistemom, no kome ja ....
Ovde se ne bih slozio. Smile Ja imam PC sa Windows operativnim sistemom, a ipak nikada nisam instalirao nijedan od onih zanimljivih 3rd party screensaver-a(npr. akvarijum, morski talasi i sl.), vec koristim samo default-ni. A ipak imam na stotine (meni) korisnih programa, i smatram da vrsta screensaver-a koju koristim spada u najbeznacajnije stvari kojih bih se mogao setiti. Kada je u pitanju fon, stvari malo drugacije stoje, ali samo zbog toga sto otkad imam mobilni, ne nosim rucni sat sa sobom, pa uvek gledam da imam na fonu clock screensaver sa sto vecim satom, koji istovremeno nece gutati bateriju. A sam si rekao da flash animacije(a sigurno i slike i video snimci) koje se koriste kao screensaver-i gutaju nenormalno bateriju, jer je ekran uvek upaljen, iz toga proizlazi da je koriscenje ovakvih screensaver-a veoma neprakticno, ako zelis da telefonom eventualno obavis i po koji poziv, cemu je, je l` te, isti i namenjen. Tako da ja nikom ne zameram sto ovako nesto nije isprobao, jer ni ja to ne bih uradio - na telefon stavljam samo ono za sta u trenutku instalacije mislim da je korisno. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Any fool can use a computer. Many do.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8510
Zastava Minas Tirith
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
HTC One X
Ovde se ne bih slozio. Smile Ja imam PC sa Windows operativnim sistemom, a ipak nikada nisam instalirao nijedan od onih zanimljivih 3rd party screensaver-a(npr. akvarijum, morski talasi i sl.), vec koristim samo default-ni. A ipak imam na stotine (meni) korisnih programa, i smatram da vrsta screensaver-a koju koristim spada u najbeznacajnije stvari kojih bih se mogao setiti. Kada je u pitanju fon, stvari malo drugacije stoje, ali samo zbog toga sto otkad imam mobilni, ne nosim rucni sat sa sobom, pa uvek gledam da imam na fonu clock screensaver sa sto vecim satom, koji istovremeno nece gutati bateriju. A sam si rekao da flash animacije(a sigurno i slike i video snimci) koje se koriste kao screensaver-i gutaju nenormalno bateriju, jer je ekran uvek upaljen, iz toga proizlazi da je koriscenje ovakvih screensaver-a veoma neprakticno, ako zelis da telefonom eventualno obavis i po koji poziv, cemu je, je l` te, isti i namenjen. Tako da ja nikom ne zameram sto ovako nesto nije isprobao, jer ni ja to ne bih uradio - na telefon stavljam samo ono za sta u trenutku instalacije mislim da je korisno. Smile

Slazem se. Meni je na PC-u cak screensaver i totalno iskljucen, kao i bilo koji rezim "ustede". A na telefonu mi je jedino bitno da to bude sto veci sat.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1937
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia N70
Slazem se. Meni je na PC-u cak screensaver i totalno iskljucen, kao i bilo koji rezim "ustede". A na telefonu mi je jedino bitno da to bude sto veci sat.
Takodje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.191 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.