Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 34
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pregled File Manager-a za SymbianOS  (Pročitano 50527 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
Restart radi i na 6630 sa X-Plore bez problema ALI me strašno smeta zašto nema opciju da chekirane slike pošaljem mailom ( btw nudi mi infrared kojeg 6630 nema  Smile )  , neoprostivo  Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

capture00023.jpg
(14.44 KB, 178x210)
« Poslednja izmena: 21. Mar 2007, 17:09:52 od nikola34 »
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Restart radi i na 6630 sa X-Plore bez problema ALI me strašno smeta zašto nema opciju da chekirane slike pošaljem mailom ( btw nudi mi infrared kojeg 6630 nema  Smile )  , neoprostivo  Smile
Pazi kada Griffon file manager ima sve što treba pa i opciju za slanje slika preko email-a naravno! Smile
Verovatno će se to rešiti u X-plore ali nekom narednom revizijom jer je to i očigledna politika ove firme sa svim njihovim aplikacijama koje su izdavali do sada. Uvek dodaju nešto novo u sledećim verzijama!
No, bar mi sa OS S60 telefonima verzije 6.1/7.0/8.0/8.1 ne treba da brinemo jer se ima file managera za probrati ... čak i previše! Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
Naravno , ja sam još navijač ovog OS -a , dok ne dodje nešto pametno sa podrškom za HSDPA i GPS-om , WLAN - om , pa da znam na  šta sam prešao , a ne da skačem sa konja na magarca , nema smisla .  Smile

nešto kao E90 Communicator ali da je malo manje , ako ne bidne onda će E90 da legne samo tako u moj džep.
« Poslednja izmena: 21. Mar 2007, 20:12:19 od nikola34 »
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Any fool can use a computer. Many do.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8510
Zastava Minas Tirith
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
HTC One X
Dugo ocekuvani FExplorer danas sam zakljucio da taj program ne zasluzuje u mom telefonu jer ne vrsi nikakve funkcije osim Restart a ja Restart ne koristim tako da izbrisao sam ga iz mog N80  ,a moze da se vrati u meni samo ako ima vise opcije od X-Plore
Ajde pretpostavimo da će autor FExplorer-a sesti i zagrejati stolicu usled stida koji ga je obuzeo kada je video da ga i manji od njega gaze i prelaze ladno, no to da će prestići proizvode firme LCG - neće nikada. Jednostavno ni ranije nije znao(ili nije mogao jer nije imao uvida u sam OS kao autori iz firme LCG) da reši slanje zaštićenih instalacionih datoteka i raznih fajlova, njegov FExplorer je bio mnogo, mnogo sporiji od konkurenta ProfiExplorer, ... Sada kada se već pojavio X-Plore naslednik ProfiExplorer-a -- teško da će FExplorer biti konkurent ikada. Ne verujem da će popraviti tj., ispraviti problem i dodati mogućnost slanja zaštićenih instalacionih datoteka, popraviti brzinu FExplorer-a u odnosu na X-plore, ne verujem da će uspeti ni restart da reši na N70, ..... da ne govorimo o tome i samim problemima na S60 verziji 9.1 i to da čak nema ni "inbox" folder jer mu to kao neki zabranjuju pored svega ostalog .....
Mislim da je FExplorer završio svoju karijeru pojavom Symbian OS telefona verzije 9.x .... no, ista sudbina je zadesila i SeleQ tj., kasniji Justek System Explorer kada su se omasovlili Symbian telefoni verzije 8.0/8.1(njih je pregazio baš FExplorer) ... tako da ...  Smile

Apsolutno se slazem... FExplorer nije ni na os7/8 bio savrsen, ali jednostavno smo ga obozavali jer nije bilo boljeg, ali sada ga je Xplore zakopao totalno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Apsolutno se slazem... FExplorer nije ni na os7/8 bio savrsen, ali jednostavno smo ga obozavali jer nije bilo boljeg, ali sada ga je Xplore zakopao totalno.
Slava mu! , neka počiva u miru . Smile
Da manem sarkazam jer ipak ima FExplorer svojih aduta i ima ta da kaže, ali kada se uzme sve u obzir sada više koristim X-plore jer je prvenstveno mnogo brži i ima "messaging" opciju.
X-plore je odličan. Smara malo što se za pojedine fajlove i dokumenta trebaju podesiti atributi iz opcija kako bi ih otvarala sistemska aplikacija .... no kada se jednom podesi ...
Još samo da se kod X-plore dodeli mogućnost postavljanja operator logoa i bi bio savršen!
« Poslednja izmena: 22. Mar 2007, 00:15:31 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1245
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Apple iPad 4
 X-plore je najbolji,jedino preko njega je moguce poslati" jar" igricu u drugi tel putem infrared-a Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Any fool can use a computer. Many do.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8510
Zastava Minas Tirith
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
mob
HTC One X
Ima jos stvari koje bi mnogi voleli da vide, i svakodnevno se pojavljuju novi predlozi na njihovom forumu, pa se nadam da ce naredne verzije biti bogatije funkcijama...

P.S. Meni inbox funkcija FExplorera na 6680 nikad nije radila (ni format to nije resavao) i uvek sam preko searcha trazio stvari rucno, a u Xplore radi besprekorno...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Apple iPhone
Lonely.Cat.Games.X-plore.v1.00

uhvaceno pre par sekundi na mom telefonu  Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

FEscr(009).jpg
(17.77 KB, 176x208)
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia N95
 Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 22. Mar 2007, 17:51:40 od jimy page »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Taj "plavi ekran" se pojavljivao ljudima i na beta verzijama što samo znači da nije do toga što je program razbijen već do programera. Nešto su izgleda propustili?!? Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 34
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.146 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.