Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 34
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pregled File Manager-a za SymbianOS  (Pročitano 50363 puta)
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Mobilni Manijak

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7252
Zastava Makedonija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung S6 & Lumia 9
Samo sto je izasla Cr... verzija 1.0  Smile Smile Smile  Potrazite Imacete
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
I ja sam se vratio na 0.99beta. Dosadan brate previse onaj uvodni i izlazni ekrancic.

nisi jedini  Smile
kako je kod vas?

i kod mene rikavela 0.99 neće ni da se otvori , samo bljesne kao expired , ali evo tražim ovo što aco kaže pa da vidime dje sme  Smile
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Vidi stvarno ni kod mene ne radi beta verzija?!? Smile Istekla!
No, što reče Aca, "izlečena" je finalna verzija tako da ... Smile Smiley 1 Smile

« Poslednja izmena: 20. Mar 2007, 21:28:06 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
Ufff. Dobro je da je izasla ova app u fulu. Danas zamal' da pobijem sve po kuci , od nervoze.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
uf i ja sam bio poživčanio  Smile
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol
Poruke 324
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.10
mob
Nokia 6630 + N95
našao Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Mobilni Manijak

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7252
Zastava Makedonija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung S6 & Lumia 9
Dugo ocekuvani FExplorer danas sam zakljucio da taj program ne zasluzuje u mom telefonu jer ne vrsi nikakve funkcije osim Restart a ja Restart ne koristim tako da izbrisao sam ga iz mog N80  ,a moze da se vrati u meni samo ako ima vise opcije od X-Plore
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Dugo ocekuvani FExplorer danas sam zakljucio da taj program ne zasluzuje u mom telefonu jer ne vrsi nikakve funkcije osim Restart a ja Restart ne koristim tako da izbrisao sam ga iz mog N80  ,a moze da se vrati u meni samo ako ima vise opcije od X-Plore
Ajde pretpostavimo da će autor FExplorer-a sesti i zagrejati stolicu usled stida koji ga je obuzeo kada je video da ga i manji od njega gaze i prelaze ladno, no to da će prestići proizvode firme LCG - neće nikada. Jednostavno ni ranije nije znao(ili nije mogao jer nije imao uvida u sam OS kao autori iz firme LCG) da reši slanje zaštićenih instalacionih datoteka i raznih fajlova, njegov FExplorer je bio mnogo, mnogo sporiji od konkurenta ProfiExplorer, ... Sada kada se već pojavio X-Plore naslednik ProfiExplorer-a -- teško da će FExplorer biti konkurent ikada. Ne verujem da će popraviti tj., ispraviti problem i dodati mogućnost slanja zaštićenih instalacionih datoteka, popraviti brzinu FExplorer-a u odnosu na X-plore, ne verujem da će uspeti ni restart da reši na N70, ..... da ne govorimo o tome i samim problemima na S60 verziji 9.1 i to da čak nema ni "inbox" folder jer mu to kao neki zabranjuju pored svega ostalog .....
Mislim da je FExplorer završio svoju karijeru pojavom Symbian OS telefona verzije 9.x .... no, ista sudbina je zadesila i SeleQ tj., kasniji Justek System Explorer kada su se omasovlili Symbian telefoni verzije 8.0/8.1(njih je pregazio baš FExplorer) ... tako da ...  Smile
« Poslednja izmena: 21. Mar 2007, 15:31:35 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Mobilni Manijak

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7252
Zastava Makedonija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung S6 & Lumia 9
Aj recimi zasto samo FExplorer moze imati Restart a X-plore ili ove druge Explorere nemogu jel oni neznaju ili sta je upitanju   Smile Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Aj recimi zasto samo FExplorer moze imati Restart a X-plore ili ove druge Explorere nemogu jel oni neznaju ili sta je upitanju   Smile Smile
Pojma nemam šta je u pitanju.
X-plore ima restart na OS verzijama 7.0/8.0/8.1:

no ne radi na nokiji N70 sa poslednjim firmverom što je jeli i napisano u izveštaju novog firmvera da je zabranjen "restart" 3rd party aplikacijama. Za sada jedino program MobiFun.Soft.SmartSettings.v1.14 uspeva da restartuje nokiju N70 sa poslednjim firmverom i autori ove aplikacije su rešili ovaj problem odlično.
Što znači da ni FExplorer a ni X-plore nisu ni razmatrali poslednji firmver na N70 ili neznaju rešenje ...
Što se tiče OS telefona verzije 9.1 stvarno neznam zašto je X-plore izbacio tj., nije ubacio "restart" opciju dok je na starijim verzijama ubacio istu. Smile
« Poslednja izmena: 21. Mar 2007, 16:02:50 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 34
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.046 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.