Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Predstojeci izbori~parlamentarni,lokalni,pokrajinski...
DS
DSS
SRS
LSV
LDP
G17+
SPS
Idi dole
Stranice:
1 ... 625 626 628 629 ... 650
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Predstojeci izbori~parlamentarni,lokalni,pokrajinski...  (Pročitano 266182 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
SonyEricsson k800i i D820
Vid ti rvata sto se raspisa na temi o aktuelnim izborima u Srbiji   Smile
Nakon ovih izbora rvat, nemoj da brines..."osetices" boljitak...kada nas budes obilazio  Smile Smile

hahahaha hocu... ako tvoji miljeni pobjede onda ce Kurir biti glavni izvor istine...po tebi odavno vec postao!

Ajoj rvat...pa nisam mislio da ces "osetiti" Kurir  Smile Smiley 1 Ne znam ni kako bi to izveo  Smile
Nadam se da ces imati dobrodoslicu koju imaju Srbi koji se pokusaju vratiti svojim kucama u okupiranoj SAO Krajini  Smile
O tom "boljitku" je rec!  Smile

Ti i dalje sanjas.... svasta! Kada Radikali pobjede onda ce vas cijeli svijet zavolit...hahahaha da da...ah eh sada sam shvatio ti mislis Ivane da cete onda sami moci da tek naprijeduje te .... ahaaaaaa... sretno!
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Једна стара радост - Зора Новог дана

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ја сам при пуној свести и одговорности гласао за радикале.
Доста је више ових на власти и свих њихових крађа, крадуцкања и лагања; манекенства и слугерањства; спин доктора и маркетинга и надасве "Европе".
Сада ћу са масним прстима да укључим МР3 Exploited и да слушам док се ваш свет распада...

п.с. Били на бирачком месту представници из Шпаније и Португала, па и друга страна да победи ето разлога да нема очајања Smile
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 3324
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung 
Nakon ovih izbora rvat, nemoj da brines..."osetices" boljitak...kada nas budes obilazio  Smile Smile

hahahaha hocu... ako tvoji miljeni pobjede onda ce Kurir biti glavni izvor istine...po tebi odavno vec postao!

Ajoj rvat...pa nisam mislio da ces "osetiti" Kurir  Smile Smiley 1 Ne znam ni kako bi to izveo  Smile
Nadam se da ces imati dobrodoslicu koju imaju Srbi koji se pokusaju vratiti svojim kucama u okupiranoj SAO Krajini  Smile

Ti i dalje sanjas.... svasta! Kada Radikali pobjede onda ce vas cijeli svijet zavolit...hahahaha da da...ah eh sada sam shvatio ti mislis Ivane da cete onda sami moci da tek naprijeduje te .... ahaaaaaa... sretno!

Sta ja mislim imaces prilike da se uveris  Smile
A dali ce nas neko voleti ili ne... Smile, kako cemo da napredujemo... Smile
-Da li su to pitanja koja treba da zanimaju jednog rvata?!  Smile   Smile Smile

IP sačuvana
social share
Citat
Po sopstvenom priznanju,Tomislav Nikolić svoj politički život duguje Vojislavu Šešelju. Na njegovim delima vaspitavao se osamdesetih godina. Oduševljeno je čitao sve što je napisao.

Citat
Kad je Tomislav, član Narodne radikalne stranke, čuo Šešelja iz Četničkog pokreta uživo, uverio se da je to „najveći srpski intelektualac”.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob

Naravno...ipak ti hoces Krajinu nekakvu...a ne mi Vojvodinu...nerazumijes ti to...
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1251
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
LG G2
Citat
A dali ce nas neko voleti ili ne... , kako cemo da napredujemo... 
-Da li su to pitanja koja treba da zanimaju jednog rvata?!       

To treba i mora da zanima svakog Hrvata koji živi u Srbiji!

IP sačuvana
social share

Vojvodini pesmu pevam, punu hleba rujna vina,
sve što imam dala mi je zemlja ova Vojvodina!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Citat
A dali ce nas neko voleti ili ne... , kako cemo da napredujemo... 

Pusti ti njega.... covjek ima teske komplekse neke....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 3324
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung 

Naravno...ipak ti hoces Krajinu nekakvu...a ne mi Vojvodinu...nerazumijes ti to...

Da ponovim...jer igleda da nisi primetio, ili....
Dakle:
A dali ce nas neko voleti ili ne... Smile, kako cemo da napredujemo...  Smile
   Smile  Smile  Smile

Rvat kao osoba fascinirana Srbima...da li si organizovao imaginarno glasanje kod kuce   Smile Smile
Ko zna..u tvojoj glavi...tesko da mozes biti Srbin, ukoliko se ne opredelis ili glasas za neku politicku opciju u Srbiji  Smile Smile

Nesumljivo je ko ce pobediti na tvom "birackom mestu"...ali ono ce se drasticno razlikovati od onoga kako ce glasati...pravi Srbi
Kada napisem "pravi" Srbi...tu dakle ne racunam rvate, koji bi da budu Srbi  Smile

P.S.
Citat

Pa pitaj ovog rvata...da li zivi u Srbiji  Smile Smile

Citat
Pusti ti njega.... covjek ima teske komplekse neke....

Smile Smile Smile
Kada su kompleksi u pitanju...verujem da se ti razumes u iste...
Ali nebitno...ipak je smesno, kada ti ocenjujes da neko ima komplekse, prema nekome, ili nekima
Imam odbojnost prema rvatima...to da
Odbojnost koja se bazira na svim zlocinima koji ste pocinili nad Srbima!!!!
Odbojnost koju deli sa onim ljudima koji i dan danas jedva prezivljajvaju po kolektivnim centrima i pored svojih kuca...jer im se neki ustasa koji ih je proterao uselio u nju !!
« Poslednja izmena: 11. Maj 2008, 12:40:00 od Maks 78 »
IP sačuvana
social share
Citat
Po sopstvenom priznanju,Tomislav Nikolić svoj politički život duguje Vojislavu Šešelju. Na njegovim delima vaspitavao se osamdesetih godina. Oduševljeno je čitao sve što je napisao.

Citat
Kad je Tomislav, član Narodne radikalne stranke, čuo Šešelja iz Četničkog pokreta uživo, uverio se da je to „najveći srpski intelektualac”.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Hahahahaha.... kako si ti duhovit covjek Ivane...cudo!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
SonyEricsson k310i
evo i ja glasa. Smile Sta mislite za koga?Za evropsku Srbiju ali sa Kosovom i Metohijom
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 3324
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung 
Hahahahaha.... kako si ti duhovit covjek Ivane...cudo!

A dali ce nas neko voleti ili ne... Smile, kako cemo da napredujemo...   Smile
-Da li su to pitanja koja treba da zanimaju jednog rvata?
!   Smile Smile Smile

Smile
« Poslednja izmena: 11. Maj 2008, 12:42:00 od Maks 78 »
IP sačuvana
social share
Citat

Citat
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 625 626 628 629 ... 650
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.