Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Predstojeci izbori~parlamentarni,lokalni,pokrajinski...
DS
DSS
SRS
LSV
LDP
G17+
SPS
Idi dole
Stranice:
1 ... 623 624 626 627 ... 650
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Predstojeci izbori~parlamentarni,lokalni,pokrajinski...  (Pročitano 266198 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
SonyEricsson k310i
Citat
Joco čak iako su bogati ljudi u Americi neobrazovani oni ispred sebe uvek istaknu obrazovane ljude. Nećeš valjda reći da Nikolić ili Palma treba da budu reprezenti Srbije istaknuti za saradnju sa svetom.
Ne.Oni neka rade a drugi neka pregovarju.Ali mi nemamo ni ko da radi ni ko da pregovara :[115]
Citat

Joca o tim danasnjim elitama sto spominjes je istina...ali ta elita ti je ona koja je stranacki nastrojena i koja nije slodobna u tome sto radi nego ima nekog poglavara iza sebe, bilo to neki demokrat ili radikal...nebitno!
Ti to iz medija.Ima i slobodne elite

Citat
Tebi je mozda bitno da narod zna kako se zovu planine u europi,
Ne u evropi vec u Srbiji....
Citat
Kada pricas o Americi i tko je nju uspostavio onda nemoj zaboraviti i Nikolu Teslu koji je bio itekako obrazovan...
Da bio je jako pametan ali ga je ta Amerika dovela do toga da na kraju nema nista.I dosta njegovih radiva nisu dozvolili da uradi....Jer ne bi mogli da zaradju na tome

Citat
kao da prosjecan Srbin zna kako izgleda Pariz uzivo ili London...
Ja covece nemam vremana da odem do Topole a komoli do Pariza.Kada ja da putujem i da imam sa cim.Kada Smile Ajde ti dodji u BG i da te ja vodim da vidis

http://www.srpskoblago.org/Archives/StPetersChurch/index_s.html  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
SonyEricsson k800i i D820
Joca vidim da nepoznajes biografiju Nikole Tesle a nije ni tema o tome..on nije bio materijalista a tadasnja mu je Jugoslavija sigurno vise pruzila da je ostao....da da sigurno!

Naravno da ima i slobodnih strucnjaka, eto pogledaj kako je uspijesan onaj Srbin sto je otisao u Spaniju i Englesku pa se sa genetikom bavi...to je elita a ne ta koja se bavi politikom...

Dobro ti nemas vremena da odes, radi toga sto se angaziras za kulturno blago i ljude na Kosovu, ali Joca nisu svi u tom fazonu po Srbiji, vecina mladih nije bas toliko mitivirano za taj ulog svog vremena u te stvari bas... a mnogi bi zeljeli da upoznavaju druge drzave, ali ne mogu!

IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 3324
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung 
Vid ti rvata sto se raspisa na temi o aktuelnim izborima u Srbiji   Smile
Nakon ovih izbora rvat, nemoj da brines..."osetices" boljitak...kada nas budes obilazio  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Citat
Po sopstvenom priznanju,Tomislav Nikolić svoj politički život duguje Vojislavu Šešelju. Na njegovim delima vaspitavao se osamdesetih godina. Oduševljeno je čitao sve što je napisao.

Citat
Kad je Tomislav, član Narodne radikalne stranke, čuo Šešelja iz Četničkog pokreta uživo, uverio se da je to „najveći srpski intelektualac”.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Sad ce 12 ima li prvih rezultata o izlaznosti
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Vid ti rvata sto se raspisa na temi o aktuelnim izborima u Srbiji   Smile
Nakon ovih izbora rvat, nemoj da brines..."osetices" boljitak...kada nas budes obilazio  Smile Smile

hahahaha hocu... ako tvoji miljeni pobjede onda ce Kurir biti glavni izvor istine...po tebi odavno vec postao!
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Alcatel 
Ja sam imao sreću te sam studirao ui daleko boljem vremenu za nas Srbe. Kao student proputovao sam Evropu i zapadnu i istočnu. To je izuzetno korisno , jer upoznaš druge ljude i njihov način razmišljanja,. Danas tu privilegiju ima veoma mali brojj ljudi. Ne kažem da je obavezno putovati , ali nije škodljivo , naprotiv postoji samo korist.Ko samo gleda u ogledalo pomisli će da je on jedini stanovnik zemlje .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 365
OS
Nepoznat
Browser
SAMSUNG-SGH-C160 1.0
Hrvati cutite.Govorite da je Andric Hrvat,Tesla takodje,Seselj,Draskovic.Za Seselja tvrdite da je Hrvat zato sto ima dosta Hrvata sa tim prezimenom,a svaki normalni covek zna da su to pokatoliceni Srbi.Evo nekih prezemena Srba Katolika u Hrvatskoj:Nikolic,Obradovic,Boskovic,Ivanisevic,Petrovic,Mamic,Komazec itd.Rudjer Boskovic je cisti Srbin.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 3324
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung 
Sad ce 12 ima li prvih rezultata o izlaznosti

Pozdrav Sale  Smile
Ne sumnjam da bi ti i rvat odgovorio...taj je upuceniji u desavanja u Srbiji, ili barem misli da je upuceniji, od vecine Srba  Smile
Dakle:

DO 10 SATI GLASALO 9,98 ODSTO UPISANIH BIRAČA
11:54 BEOGRAD, 11. maja (Tanjug) - Na izborima u Srbiji jutros do 10 sati glasalo je 9,98 odsto od ukupnog broja upisanih birača, rečeno je na konferenciji za novinare Republičke izborne komisije .

U centralnoj Srbiji je glasalo 9,66 odsto, u Vojvodini je 10,81 odsto, a u Beogradu 9,54 odsto upisanih birača, rečeno je na konferenciji za novinare.

To su podaci koji su dobijeni na osnovu reprezentativnog statističkog uzorka, što znači da nisu obuhvaćena sva biračka mesta, nego samo manji deo njih koji predstavljaju taj uzorak, rekao je zamenik predsednika RIK-a Dejan Djurđević.

On je dodao da su sva biračka mesta otvorena jutros u sedam časova i da glasanje uglavnom protiče regularno, a u RIK do ovog trenutka nije stigao nijedan prigovor.

Član RIK i direktor Republičkog zavoda za statistiku Dragan Vukmirović je ocenio da je izlaznost od 9,98 odsto na osnovu reprezentativnog uzorka najveća otkad se meri u ovom delu vremena u 10 časova.

On je naveo kao primer da je u drugom krugu predsedničkih izbora koji su održani 3. februara ove godine izlaznost bila 9,56 odsto.

Izlaznost u Novom Sadu iznosi 9,03 odsto, u Nišu 8, 72, u Kragujevcu 8,97, u Ccačku 8,61 odsto, rekao je Vukmirović.

Na Kosovu i Metohiji zabeležena je izlaznost od 7,25 odsto, odnosno u kosovsko-mitrovačkom okrugu 7,12, kosovskom 5, 70, pećkom 13, 25 i kosovsko-pomoravskom 9,73 odsto.

Broj upisanih birača u Srbiji je 6.749.688.

Broj navedenih biračkih mesta u uzorku je 559 u Srbiji, odnosno 418 u centralnoj Srbiji, 141 u Vojvodini i 111 u Beogradu. Podaci. na osnovu kojih je izračunat procenat birača koji su izašli na izbore, obuhvataju 479 biračkih mesta u Srbiji, odnosno 356 u centralnoj Srbiji, 123 u Vojvodini i 111 u Beogradu.

Naredna konferencija za novinare u RIK-u biće održana u 15 časova.

Tanjug
IP sačuvana
social share
Citat
Po sopstvenom priznanju,Tomislav Nikolić svoj politički život duguje Vojislavu Šešelju. Na njegovim delima vaspitavao se osamdesetih godina. Oduševljeno je čitao sve što je napisao.

Citat
Kad je Tomislav, član Narodne radikalne stranke, čuo Šešelja iz Četničkog pokreta uživo, uverio se da je to „najveći srpski intelektualac”.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1251
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
LG G2
Iako mislim da njena primena nije baš dobra, ali šta ćemo, šta je tu je... elem... Evo jedan programčić za računanje broja mandata po "Dontovoj matrici"

IP sačuvana
social share

Vojvodini pesmu pevam, punu hleba rujna vina,
sve što imam dala mi je zemlja ova Vojvodina!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Ja sam imao sreću te sam studirao ui daleko boljem vremenu za nas Srbe. Kao student proputovao sam Evropu i zapadnu i istočnu. To je izuzetno korisno , jer upoznaš druge ljude i njihov način razmišljanja,. Danas tu privilegiju ima veoma mali brojj ljudi. Ne kažem da je obavezno putovati , ali nije škodljivo , naprotiv postoji samo korist.Ko samo gleda u ogledalo pomisli će da je on jedini stanovnik zemlje .

Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 623 624 626 627 ... 650
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.