Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 41 42 44 45 ... 50
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Предстојећа фебруарска снс фарса  (Pročitano 39460 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 219
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
Evo ja imam komisju bio covek na mitingu i razocarao se, ja ga pitam zasto? a n mi kaze pa putovao je 4 sata da bi slusao vulina i jorgovanku, a kao slag na tortu dosao mu mrtvak toma i izrecitovao pesmicu! konacno je shvatio da sam u pravu za sve sto mu pricam. Toma je dans pukao kao zvecka kaze da dve trecine razocarani jer su ocekivali vise u smislu ostrijeg odnosa prema vlasti ali kad je cuo za stiropor i dva meseca i raspisivanje izbora do kraja godine puko covek!

Dobro ovog mitinga je sto je sns pojeo g*** i kod njegovih!
IP sačuvana
social share
  Za promene! Protiv politcara i svih na politickoj sceni!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 3Gs
Evo ja imam komisju bio covek na mitingu i razocarao se, ja ga pitam zasto? a n mi kaze pa putovao je 4 sata da bi slusao vulina i jorgovanku, a kao slag na tortu dosao mu mrtvak toma i izrecitovao pesmicu! konacno je shvatio da sam u pravu za sve sto mu pricam. Toma je dans pukao kao zvecka kaze da dve trecine razocarani jer su ocekivali vise u smislu ostrijeg odnosa prema vlasti ali kad je cuo za stiropor i dva meseca i raspisivanje izbora do kraja godine puko covek!

Voleo bih da verujem u to, ali iskreno ne verujem. Ljudi koji su bili na mitingu predstavljaju cvrsto biracko telo koje bi na govor Tome o tome kako su Teletabisi najdivnija stvorenja koje moraju svaki dan da igraju pre pocetka sednice parlamenta, klimali i aplaudirali.
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 219
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0

Voleo bih da verujem u to, ali iskreno ne verujem. Ljudi koji su bili na mitingu predstavljaju cvrsto biracko telo koje bi na govor Tome o tome kako su Teletabisi najdivnija stvorenja koje moraju svaki dan da igraju pre pocetka sednice parlamenta, klimali i aplaudirali.

ja samo prenosim sta je meni moj komsija rekao sa kojim se svaki dan svadjam oko politike!
IP sačuvana
social share
  Za promene! Protiv politcara i svih na politickoj sceni!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 9.0.597.84
mob
HTC One
Posto me je cela "priredba" ostavila u potpunosti ravnodusnim, osvrnucu se samo na sledece saveze:

1) Sa Veljom - ne treba trositi reci, covek je bio uz Djindjica, Kostunicu a sada uz Nikolica. Treba li reci nesto vise? I slep zna da ga zabole za promene i boljitak, samo vlast i profit su cilj.

2) Milanka Karic - 99,99% sam siguran da postoji zestok dil. Oni (Karici) finansiraju naprednjake uz neko obecanje da ce ako dodju na vlast odraditi neku pravnu gimnastiku, svaliti sve na bivsu alavu vlast zeljnu otimanja tudjih para, i omoguciti Bogiju da se vrati.

3) Vulin - patetican pokusaj da se odlomi deo glasackog tela SPS-a, eventualno PUPS-a pa cak i jednog socijalno orijentisanog dela DS-a. Demagogija jedina prava levica, jedina prava socijalno opredeljena stranka, proleteri svih zemalja ujedinite se.

Kada vidim ovakvu ekipu termita, iskreno se zapitam ima li u Srbiji alternative DS? Vazno - ovaj komentar mozete tumaciti samo u smislu postojecih partija na politickoj sceni i realne politicke snage, nikako u smislu ideoloske i stranacke opredeljenosti.
« Poslednja izmena: 06. Feb 2011, 00:00:29 od Coolrunner »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Нажалост Веља ће се вероватно углавити и у следећу владу

Ово са Карићима може само да им однесе гласове

Вулин је куртон пробушен који не може да донесе ни гласове шире фамилије ... али је ето ''препознатљиво лице''

Citat
Kada vidim ovakvu ekipu termita, iskreno se zapitam ima li u Srbiji alternative DS?
на крају ће испадне ЛДП ... што је најтужније не зајебавам се они ће профитирати после свега овога, сад само ћуте и гледају како им ствари иду на руку. СНС не ради ништа паметно ДСС још мање, ДС и комплетна влада се показују као недорасли ... а разочарани ДС-овци су ЛДП-ов капитал тешко да би гласали за иког другог из опозиције
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13

слажем се...исто као и што чеда има пар хиљада загрижених верника који би му шалтали мачора да им он тако каже Smile

да сумирамо:
био митинг...било 50,60,70 небитно хиљада људи
неколико недефинисаних ликова држало бесмислене говоранције
разишао се народ у реду и миру
precious београд није уништен и девастиран
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.16
mob
Qtek 小米
Citat
а разочарани ДС-овци су ЛДП-ов капитал тешко да би гласали за иког другог из опозиције
Грешиш, рецимо мој рођак са ким не причам о политици, зато што би увек ушли у сукоб, сада ми црвкуће о снс-у.
 Smile
Па добро и није неки шок, и ДС има меко језгро, присталице које нису луде за нато-ом и који могу да пређу у СНС, као он.
То су људи без идеологије.

IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Нисам мислио на те људе који се два дана пред изборе еци пеци пец системом одлуче за кога ће гласати и то мењају од избора до избора. Мислио сам на ... искреније симпатизере  Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2834
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.237
mob
Nokia 
Najjaca stvar na celom mintingu je bila kada neko od govornika glasno spomene demokratiju i onda zastane ocekujuci aplauz, a masa zbunjeno cuti jer ne znaju dal treba da zvizde ili da vicu "Tako je"  Smile
Mislim da su posle ovog skupa najvise profitirali Dss i Srs. Mutavi Kostunica jos ispade i pametan.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Citat
Mislim da su posle ovog skupa najvise profitirali Dss i Srs. Mutavi Kostunica jos ispade i pametan.

немају они на чему да профитирају...биће то за годину дана сурова борба за цензус њих и још лдп-а и г17 региона или чега већ
мислим да су што се тиче цензуса једино сигурни дс,снс и спс
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 41 42 44 45 ... 50
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.228 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.