Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 42 43 45 46 ... 50
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Предстојећа фебруарска снс фарса  (Pročitano 39265 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.16
mob
Qtek 小米
Нисам мислио на те људе који се два дана пред изборе еци пеци пец системом одлуче за кога ће гласати и то мењају од избора до избора. Мислио сам на ... искреније симпатизере  Smile
Ја ти причам о човеку који је палио свећу Ђинђићу испред владе, није припадао крилу које нагиње лдп-у, али далеко од тога да је био пуки прелетач и профитер.
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Citat
Mislim da su posle ovog skupa najvise profitirali Dss i Srs. Mutavi Kostunica jos ispade i pametan.

Можда и јесу мало ... али ДСС-у је џаба док неким бар козметички оштрим променама не докажу да нису потпуно мртва и безидејна партија. Њима треба неко жешће енергичан. А не истурање у први план ликова попут Маршићанина и Коштунија који ако ћуте 10 минута натерају људе да се запитају јбте живи ли су?

Гамбино ... ако је тако онда им се лоше пише ... а с обзиром како им иде овај мандат није ни чудо. Него какви су утисци тог твог рођака гледе данашњег митинга?
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.16
mob
Qtek 小米
Citat
ДСС-у је џаба док неким бар козметички оштрим променама не докажу да нису потпуно мртва и безидејна партија. Њима треба неко жешће енергичан.
Битно је и којој циљној групи се обраћаш, бајка о еу је већ резервисана од стране ДС и СНС, нато пропаганду држи ЛДП и остаје ти само да будеш против њих.

Citat
Гамбино ... ако је тако онда им се лоше пише ... а с обзиром како им иде овај мандат није ни чудо. Него какви су утисци тог твог рођака гледе данашњег митинга?
Видећемо, једна ласта не чини пролеће, а избори су још далеко, а медији у жутим рукама. Не знам какви су његови утисци нисам га видео.
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia ispo iz modu
Evo ja imam komisju bio covek na mitingu i razocarao se, ja ga pitam zasto? a n mi kaze pa putovao je 4 sata da bi slusao vulina i jorgovanku, a kao slag na tortu dosao mu mrtvak toma i izrecitovao pesmicu! konacno je shvatio da sam u pravu za sve sto mu pricam. Toma je dans pukao kao zvecka kaze da dve trecine razocarani jer su ocekivali vise u smislu ostrijeg odnosa prema vlasti ali kad je cuo za stiropor i dva meseca i raspisivanje izbora do kraja godine puko covek!

Dobro ovog mitinga je sto je sns pojeo g*** i kod njegovih!

Voleo bih da verujem u to, ali iskreno ne verujem. Ljudi koji su bili na mitingu predstavljaju cvrsto biracko telo koje bi na govor Tome o tome kako su Teletabisi najdivnija stvorenja koje moraju svaki dan da igraju pre pocetka sednice parlamenta, klimali i aplaudirali.

Ма колико се моји и твоји политички и сви други ставови разликовали веруј ми да грешиш. Ни Тома ни Вучић ни комплетан СНС нису очекивали ни у најлуђим сновима да се на митингу појави више од максимум 50.000 људи, а та цифра је дебело премашена. Дошло је јако пуно народа који нису ни за снс ни за Вељу ни за Вулина ни за Маријана, једноставно догорело до ноката. Иде жена и носи транспарент ''моја деца су гладна''. Мислиш да њу заболе она ствар за Тому, Вељу, чврсто бирачко дело? Схватите бре народ ван Београда и евентуално Новог Сада је буквално гладан, не зна шта је месо сем једном у месец дана.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 3Gs
Evo ja imam komisju bio covek na mitingu i razocarao se, ja ga pitam zasto? a n mi kaze pa putovao je 4 sata da bi slusao vulina i jorgovanku, a kao slag na tortu dosao mu mrtvak toma i izrecitovao pesmicu! konacno je shvatio da sam u pravu za sve sto mu pricam. Toma je dans pukao kao zvecka kaze da dve trecine razocarani jer su ocekivali vise u smislu ostrijeg odnosa prema vlasti ali kad je cuo za stiropor i dva meseca i raspisivanje izbora do kraja godine puko covek!

Voleo bih da verujem u to, ali iskreno ne verujem. Ljudi koji su bili na mitingu predstavljaju cvrsto biracko telo koje bi na govor Tome o tome kako su Teletabisi najdivnija stvorenja koje moraju svaki dan da igraju pre pocetka sednice parlamenta, klimali i aplaudirali.

слажем се...исто као и што чеда има пар хиљада загрижених верника који би му шалтали мачора да им он тако каже Smile

Bez ikakve sumnje. Svaka stranka ima te likove.

Ма колико се моји и твоји политички и сви други ставови разликовали веруј ми да грешиш. Ни Тома ни Вучић ни комплетан СНС нису очекивали ни у најлуђим сновима да се на митингу појави више од максимум 50.000 људи, а та цифра је дебело премашена. Дошло је јако пуно народа који нису ни за снс ни за Вељу ни за Вулина ни за Маријана, једноставно догорело до ноката. Иде жена и носи транспарент ''моја деца су гладна''. Мислиш да њу заболе она ствар за Тому, Вељу, чврсто бирачко дело? Схватите бре народ ван Београда и евентуално Новог Сада је буквално гладан, не зна шта је месо сем једном у месец дана.

Ta zena/narod svakako da predstavlja deo naroda koji je nezadovoljan politikom, ali cim su dosli iz provincije (gradova, sela koji nisu BG ili NS) jasno je da to jesu glasaci SNSa. Ne znam iz kojih gradova je jos bio organizovan prevoz (znam za Zrenjanin, a pretpostavljam Nis i Kragujevac), ali siguran sam da nisu kretali u samostalnoj reziji oni koji 1) nemaju novca da sami to finansiraju ili 2) nisu biracko telo SNSa. To nije stav koji ima veze sa politickim opredeljenjem vec jednostavno smatram da niko nece placati put ukoliko nije u pitanju osoba koja se, kada su u pitanju promene, uzda u Tomislava Nikolica. To su ljudi koji samim tim sto su se pojavili na tom skupu predstavljaju cvrsto biracko telo, odnosno glasace opozicione partije, u ovom slucaju SNSa jer je to jedina partija koja moze da racuna na bilo kakvu borbu sa DSom za vecinu u parlamentu.

btw, koliko god to nerealno ili mozda glupo zvucalo ja bih dan pre mitinga rekao da ocekujem brojku blizu stotki nego 50.000 ljudi. Mozda otud i razocarenje u smislu broja ljudi koji su na mitingu bili.

Citat
а разочарани ДС-овци су ЛДП-ов капитал тешко да би гласали за иког другог из опозиције
Грешиш, рецимо мој рођак са ким не причам о политици, зато што би увек ушли у сукоб, сада ми црвкуће о снс-у.
 Smile
Па добро и није неки шок, и ДС има меко језгро, присталице које нису луде за нато-ом и који могу да пређу у СНС, као он.
То су људи без идеологије.

Recimo da bih mogao da se slozim, na koliko god razlicitim pozicijama ti i ja bili. Zapravo, jedino SRS i LDP mogu da racunaju na ideoloski "ciste" pristalice, nacionaliste ili liberale. Ostali gravitiraju izmedju DSa i SNSa, i koliko god bilo tesko za mene kao liberala da to kazem, to uglavnom najvise zavisi od klasne pripadnosti.
« Poslednja izmena: 06. Feb 2011, 05:33:28 od kokota »
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.84
mob
Nokia 
Beogradski miting Srpske napredne stranke
Srbija je gladna, ''naprednjaci'' nisu

"Smanjićemo korupciju, ministarstva, upravne odbore, jer narodu trebaju te pare", kazao je "budući premijer" Vučić koji je na miting došao u pratnji Borislava Pelevića, člana predsedništva SNS-a i bivšeg komandanta Arkanovih ubica. Dvojica radno-ratnih delatnika predvodili su grupu od više hiljada ljudi koja je na plato pred Dom narodne skupštine došla iz pravca Terazija. Pelević se prisutnima nije obratio, ali je umesto njega pred okupljene izašao drugi kostur iz Miloševićevog ormana u liku Aleksandra Vulina - bivši funkcioner zloglasnog JUL-a i današnji predsednik nečega što se naziva Pokret socijalista

"Vama treba budućnost za vašu decu. Vama treba mir, sigurnost i stabilnost. Vama treba Evropska unija. Vama treba Ruska federacija. Vama treba Kina, vama treba Latinska Amerika. Vama pre svega treba Srbija. Da vam spašavamo Srbiju, da biste imali svoj dom, njivu, fabriku. Sve ćemo to da ispunimo", obećao je u subotu pred, kako je procenjeno u MUP-u, preko 50 hiljada okupljenih ljudi predsednik Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić. Istina, neposredno po završetku skupa potpredsednik naprednjaka Aleksandar Vučić izjavio je za Dnevnik RTS da je mitingu prisustvovalo "više od 100 hiljada ljudi", ali bespredmetno je ulaziti u računske rasprave sa čovekom poput Vučića, koji se i na temi srebreničkog genocida opredeljuje za poziciju matematičkog nihiliste.
Međutim, ni genocid koji su počinile (para)vojne snage iz Srbije, niti ratovi koje ova zemlja "nije vodila" na radost i uz podršku upravo Nikolića, Vučića i jednog broja njihovih opozicionih drugara sa bine - nisu bili tema velikog narodnog protesta, na kome su voždovi nekoliko opozicionih stranaka (pored SNS, bili su tu i čelnici Nove Srbije, Pokreta snaga Srbije i Pokreta socijalista) dali rok od dva meseca Vladi Srbije da raspiše vanredne parlamentarne izbore.

Ako siledžije kao i do sada ne budu želele da slušaju, u aprilu ćete me zateći ovde kako sedim na stiroporu da se ne prehladim. A i vi ponesite stiropor, ako želite da mi se pridružite", najavio je Nikolić svoju gandijevsku akciju, što su okupljeni glasno pozdravili. Neki, međutim, nisu pozdravili pacifistički pristup predsednika SNS. "Nema miraaaaa! Otpor odmah! 'Oćemo pareee!", uskliknulo je nekoliko mladića, na šta su ih okupljeni samo nemo pogledali.

Ukoliko srpski Gandi ne dobije kijavicu od sedenja na betonu i uspe da ubedi Tadića i njegovu vladajuću ekipu lopova i monopolista da raspišu izbore, zasigurno će ga čekati mesto predsednika države. Tako je okupljenima najavila Milanka Karić, supruga odbeglog tajkuna i predsednika stranke Pokret snaga Srbije. Dileme oko premijerskog mesta Karićeva je razrešila u narednoj rečenici – fotelja predsednika Vlade čeka Aleksandra Vučića. Sa Milankom Karić složio se i grlati predsednik Nove Srbije Velimir Ilić, koji je iskoristio priliku da se javno i definitivno oprosti od svog višegodišnjeg saputnika i bivšeg premijera Vojislava Koštunice:
"Srbija neće više da je vodi DSS, Srbija hoće novog vođu. Tomo, povedi nas putem svetog Save i Nemanjića", zavapio je nekadašni ministar infrastrukture Ilić dodavši, poput autora Kremanskog proročanstva: "Kad Toma preuzme komandu, svima će nam biti bolje". Recept za preporod Srbije izložio je potpredsednik naprednjaka Aleksandar Vučić :
"Smanjićemo korupciju, ministarstva, upravne odbore, jer narodu trebaju te pare", kazao je budući premijer, koji je na miting došao u pratnji Borislava Pelevića, člana predsedništva SNS i bivšeg komandanta Arkanovih ubica. Dvojica radno-ratnih delatnika predvodili su grupu od više hiljada ljudi koja je na plato pred Dom narodne skupštine došla iz pravca Terazija. Pelević se prisutnima nije obratio, ali je umesto njega pred okupljene izašao drugi kostur iz Miloševićevog ormana u liku Aleksandra Vulina - bivši funkcioner zloglasnog JUL-a i današnji predsednik nečega što se naziva Pokret socijalista.

"Bol je reč koja nas danas opisuje", teatralno je započeo Vulin, nastavivši svoju gorku besedu rečima: "Neko je danas znojavim dlanovima izbrojao poslednji dinar za lekove. Danas u Srbiji raste generacija sivih očiju, generacija bez budućnosti". Samozvani socijalista, opijen scenskim nastupom, zaboravio je da podseti masu koje su boje očiju imali klinci za vakta njegovog zločinačkog predsednika sa Dedinja i žene mu. Ko se seća Milijane Baletić, Mire Štule, Milorada Komrakova ili Vulinovog "levičarskog" saborca Vučelića? Svakako su ostali u uspomeni gospođe tik ispred bine koja drži transparent sa slikom Slobodana Miloševića i prigodnim tekstom: "Glas za istinu!"
"Vi ste sinovi heroja, očevi junaka. Mislite na reči koje su uklesane na spomeniku na Cer planini: 'Vaša dela su besmrtna'!", završio je Vulin u retoričkom krešendu.

Dok se sa bine orila Vostani Serbie, okupljeni su se polako u većim grupama razilazili. Incidenata, kažu u policiji i Hitnoj pomoći, nije bilo. Redari i pripadnici Gradske čistoće odmah su započeli sa skupljanjem smeća. Ostao je samo transparent "Gladni smo hleba, siti smo demokratije". Srbija je gladna, "naprednjaci" nisu.

http://www.e-novine.com/srbija/srbija-tema/44540-Srbija-gladna-naprednjaci-nisu.html
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1289
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.84
[
"Smanjićemo korupciju, ministarstva, upravne odbore, jer narodu trebaju te pare", kazao je "budući premijer" .
http://www.e-novine.com/srbija/srbija-tema/44540-Srbija-gladna-naprednjaci-nisu.html
Onaj sto hoce da bude buduci premijer, kaze da ce samo smanjiti, a ne i ukinuti korupciju. To znaci da ce za njega i njegove i dalje ostati korupcija kao nasledjeno pravo. Samo ce je malo smanjiti. Stvarno smesno.
« Poslednja izmena: 06. Feb 2011, 07:38:40 od mrgudin »
IP sačuvana
social share
Mi ti nudimo a to sto ti ne koristis sam si kriv-RTS
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia ispo iz modu
Citat
Ta zena/narod svakako da predstavlja deo naroda koji je nezadovoljan politikom, ali cim su dosli iz provincije (gradova, sela koji nisu BG ili NS) jasno je da to jesu glasaci SNSa. Ne znam iz kojih gradova je jos bio organizovan prevoz (znam za Zrenjanin, a pretpostavljam Nis i Kragujevac), ali siguran sam da nisu kretali u samostalnoj reziji oni koji 1) nemaju novca da sami to finansiraju ili 2) nisu biracko telo SNSa. To nije stav koji ima veze sa politickim opredeljenjem vec jednostavno smatram da niko nece placati put ukoliko nije u pitanju osoba koja se, kada su u pitanju promene, uzda u Tomislava Nikolica. To su ljudi koji samim tim sto su se pojavili na tom skupu predstavljaju cvrsto biracko telo, odnosno glasace opozicione partije, u ovom slucaju SNSa jer je to jedina partija koja moze da racuna na bilo kakvu borbu sa DSom za vecinu u parlamentu.

Превоз није био условљен чланском картом могао је да иде ко год је хтео. Из нс-а су ишли бусеви и воз. Мислиш да је неко на уласку у воз тражио чланске карте? Smiley

Па и 5.октобра је био плаћен превоз па то нису били ни Коштуницини ни Ђинђићеви, био је народ.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.84
mob
Nokia 
Слажем се да је мало људи изашло на улицу данас. Иако је било више од 55.000 гарантовано, опет је мало. Ту се слажем са кокотом да то јесте разочаравајуће. Али ми је крајње јадно називати те људе лоповима јер је то добрим делом ништа друго него сиротиња. Сад да ли су наивни или не то је друга тема.

А жалосно је што је то била само Србија, врло мало (занемарљиво) људи из Београда. У праву је неко ко је овде написао џаба све, београдски кафићи и сплавови су крцати. Вероватно алудирајући на то да се у Београду добро живи.
Smile  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Nokia 6230

Recimo da bih mogao da se slozim, na koliko god razlicitim pozicijama ti i ja bili. Zapravo, jedino SRS i LDP mogu da racunaju na ideoloski "ciste" pristalice, nacionaliste ili liberale. Ostali gravitiraju izmedju DSa i SNSa, i koliko god bilo tesko za mene kao liberala da to kazem, to uglavnom najvise zavisi od klasne pripadnosti.
A koje su to klase? Gde ti imas klasa u Srbiji? U Srbiji ima samo dve klase: klasa mainipulanata i klasa urodjenih idiota. Meni za razliku od tebe, nije tesko da to kazem. Hajde definisi mi trecu.
U celoj zajednici od 8 miliona ljudi, nemas jedan normalan socijalni dijalog.Sve je usmereno na manipulaciju.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 42 43 45 46 ... 50
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.