Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 06. Avg 2025, 14:46:10
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Predstavljan Crni Orao!  (Pročitano 19043 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 732
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9;M
mob
Nokia 
Ne mogu uopste da shvatim ljude koji su toliko zaslepljeni ljubavlju prema nekoj zemlji da ih nikakve cinjenice i podaci ne mogu ubediti da nisu u pravu i da drugi ljudi i druge zemlje mogu napraviti nesto dobro . Nemci su pravili dobre tenkove kada mnogi u svetu nisu znali sta je tenk , po tehnickim osobinama , oklopnoj zastiti i naoruzanju njihovi tenkovi su sa T-34 najbolji u WWII , jedina im je slabost bila prevelika tehnicka slozenost zbog koje je proizvodnja tekla sporo i nije ih bilo u dovoljnom broju . Napravili su prve balisticke rakete na svetu , prvi mlazni lovac sa strelastim krilima , prvi raketni lovac , od njih su posle WWII ucili i amerikanci u rusi , i sada ces ti HKJ da nam drzis predavanja kako nemci ne umeju da naprave dobar tenk i da je sve rusko najbolje . Vecu glupost u zivotu nisam cuo . A da ne pricamo o privrednom i tehnoloskom razvoju zemlje .

Takodje , sve sto ste ti i Ded Eye napisali o Kinezima je teska glupost . Normalno da nisu mogli nista sami da razviju dok im je ekonomija bila u rasulu i da su isli na kopiranje i na brojnost . Ali , oni imaju trenutno ekonomiju sa najbrzim rastom u svetu i pretvaraju se u svetsku velesilu po svim parametrima . Sada kada imaju para mogu da razviju sta hoce , da kupe znanje i tehnologiju od koga hoce , i da svoju armiju naprave i tehnoloski , i takticki i strategijski najjacom na svetu . Ako to ne mozete da shvatite , onda stvarno imate veliki problem .

I nemojte da zaboravite , to je najbrojnija nacija na svetu , a u toj masi je moguce naci i obrazovati mnogo vise talentovanih strucnjaka nego medju deset miliona Srba , ili medju 80 miliona Rusa , ili 225 miliona Amerikanaca . A kad se stvori tolika koncentracija pameti na jednom mestu , i kada im se daju gotovo neiscrpna finansijska sredstva , kvalitet ne moze da izostane .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
ee,miodraze,vidim da ti je u zadnje vreme toliko dosadno da si krenuo da pljujes i po meni,i po Dead Eyeu i po onima koji te podrzavaju i po onima koji nemaju ni veze s tobom...
nemas vaznija posla pa kopas po forumu trazeci teme cisto da nalupas pokoje gluposti i ispopujes nekome nesto...
zabole me uvo dal se ti slazes ili ne,i zabole me uvo za kineze i njihovu mravinjacku doktrinu i strategiju-ako smo najbrojniji,najjaci smo...
kako da ne.
takodje,onda kad nadjes gde sam ja rekao da Nemci ne znaju da prave tenkove,kao i jos neke stvari koje si naveo,javi mi...nemas pametnija posla,pa izmisljas tudje iskaze.
ako zelis toliko da lupetas i besedis,otvori novu temu,pa popuj tamo kolko oces...
ne zanimaju me tvoja gundjanja i popavanja... Smile
« Poslednja izmena: 23. Jan 2008, 18:10:33 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 732
OS
Windows XP
Browser
mob
Nokia 
Pa ne znam ko se na zadnjih pet strana teme driblao i sa ramon-om i sa ostalima i ubedjivao ih kako je kineska tehnika sranje , i da samo braca rusi imaju nesto dobro .

E , vidis , meni je dosadilo to , da na svakoj temi na kojoj ljudi nesto postave dobro , ti krenes da pricas po principu nas i rusa trista miliona. Covece , daj argumente za svoje tvrdnje . Postavio si temu , ubacio clanak , ljudi su krenuli da govore na tu temu , ja krenuo da citam nadajuci se da cu nesto da naucim , krenuo da skidam PDF fajlove i linkove iz istog razloga , a onda si ti i Ded Eye krenuli da lupate . Kako da Vlado tako ne govori , niti mnogi drugi ljudi ovde na forumu ? Podsecas me na mene kad sam bio klinac od 10 godina i kada sam se ubedjivao sa drugom da je MiG-21 bolji od MiG-29 zato sto se meni na slikama vise svidjao . Odrasti malo .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
nadji drugu temu ako ti ova ne odgovara... Smile
takodje,nisam ja prvi poceo sa offom na ovoj temi...(prelistaj,pa ces videti o cemu se sve pricalo),ali mi je bilo drago,zbog teme i da se ljudi jos ispricaju.ne davi mene zato sto nema vise dajlova i dokumenata za skidanje.
za sve smo DeadEye ili ja krivi...pa ne znam ko najvise ide u off na temama o tenkovima...meni to nije vazno,nisam cepidlaka,ali ako tolko volis da delis pravdu,skini se vise meni,i nadji drugu temu.ima sasvim dovoljno posla...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Lead me, follow me, or get out of my way

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 266
Zastava unknown
OS
Windows XP
Browser
mob
SonyEricsson 
stvarno izzgleda uzasno dobro....odlicna fotka hkj
IP sačuvana
social share
No bastard ever won a war by dying for his country.
He won it by making the other poor dumb bastard die for his country.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

nisam ljubitelj moderatora....grrrr

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 629
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
SonyEricsson z1010
о јеа....Руси су баш неке људекање--- Smile Smile
IP sačuvana
social share
Edit by Anea: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

...on kaze zivela droga a ja ziveo Burek....

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7287
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Nokia 
MOcno-nema sta! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

nisam ljubitelj moderatora....grrrr

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 629
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
SonyEricsson z1010
da su mu nekako nabudzili jos odozgo top 30mm,i bar 4 lansera konkurs raketa,bilo bi odlican 5,ovako samo jedna slaba 4ka...hehhee Smile
IP sačuvana
social share
Edit by Anea: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3930
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Jeste i tako mu povecaju siluetu za jos dva metra i mogucnost da ga protivnik lakse uoci i unisti, ovo sto ima(na papiru, posto je projekat jos pod velom tajne i znakom pitanja) je sasvim dovoljno, a uz to moze da lansira protivtenkovske laserski vodjene rakete kroz topovsku cev, mislim da ce kod rusa to postati standard.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 06. Avg 2025, 14:46:10
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.083 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.