Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 11. Avg 2025, 02:23:54
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Predstavljan Crni Orao!  (Pročitano 19105 puta)
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

nisam ljubitelj moderatora....grrrr

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 629
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
SonyEricsson z1010
ima emisija o najboljim tenkovima ever...T34 je na prvom mestu,abrams na drugom,tigar na trecem,prvi tenk Mk4 na cetvrtom,itd...
IP sačuvana
social share
Edit by Anea: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
ima emisija o najboljim tenkovima ever...T34 je na prvom mestu,abrams na drugom,tigar na trecem,prvi tenk Mk4 na cetvrtom,itd...
ima da.jedna od DESET durgih gde je T-34 na 3.ili 5.mestu...
a bogme,mislim da si i tu pogresio.u 10greatest ever,su za "Eksperte" Smile,ko sto ranije rekoh,uzeti uredinici casopisa o traktorima i inzenjeri gradjevinskih vozila...neki su se vise razumevali u to sto pricaju,ali vecinom su izmisljali.
al,zato je vazno da je Abrams UVEK u prvih 3,i da je tu i Merkava,iako koristi obicne lancuge da stiti zadnji deo kupole...al,koga briga za to-vazno je da je izraelska i da je ameri "Ocenjuju" dobrom...ko zna kolko ih je bolelo sto su morali da priznaju da je Leopard 2 IPAK bolji od Abramsa... Smile a verovatno nisu hteli da stave T-90 pod izgovorom,da ne moraju,posto bi se on po njima ubrajao u T-72,samo modernizovane.veliki mi eksperti.sve same "postenjacine i inzenjeri"...bas me zanima kolko ih plate da pricaju gluposti... Smile

i slazem se za Kineske avione.
« Poslednja izmena: 02. Jan 2008, 16:01:45 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Citat
ko zna kolko ih je bolelo sto su morali da priznaju da je Leopard 2 IPAK bolji od Abramsa...
У америчкој верзији је амбрамз први, а леопард други, у европској је леопард први, а амбрамз други.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
Citat
ko zna kolko ih je bolelo sto su morali da priznaju da je Leopard 2 IPAK bolji od Abramsa...
У америчкој верзији је амбрамз први, а леопард други, у европској је леопард први, а амбрамз други.
zasto nisam iznenadjen...? Smile Smile
pitam se sto nisu smeli to da napricaju i u Evropskoj verziji... Smile

e,a najlepse se nasmejem uz one njihove price i emisije"Future Weapons"...
evo,pogledajte ovog klovna na Exploeru...kao,exoskeleton,uskoro ulazi u upotrebu americkih vojnika,ima sve sposobnosti...
dddaaaajjj,bre,pa to ce trositi gomilu energije,i sta da radis kad se pokvari?odneces ga kod elektricara? Smile i ne znam cime oni misle da kupuju tu glupost.pa,nece ti vojnik nositi to dokle god moze da bira jednu normalnu,pouzdanu pusku i jednu standarnu opremu...
a da na pricam kolko su ponosni na svoj "visko=poverljivi,ultra moderni" "Coban"( Smile) oklop...obican,poboljsani kompozitni sloj...
« Poslednja izmena: 02. Jan 2008, 16:19:47 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Ма, све то служи за ложење народа.
« Poslednja izmena: 02. Jan 2008, 16:29:46 od Ghost »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3930
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Citat
pola njihovih tenkova su licencirane i ponekad ne-licencirane,ali vecinom bedne kopije Ruskih tenkova.
postujem tvoje misljenje,ali mislim,i Rusija kad je poterala pobedu od Staljingrada do Berlina,svi su pricali kako se ona izvukla na brojnost vojske.i svi su ocrnjavali takvu strategiju,jel tako?tako je.a sad odjednom Kina vodi istu politiku-jebes dobru opremu i obuku-imamo mravinjak od vojske,i sad se svi odjednom,ako loze na njenu vojsku i brojnost...a do juce su mi svi zajedno sa zapadom popovali o vaznosti obucenosti jedinica...sta-sad je brojnost odjednom opet u modi? Smile
Sto se tice tenkova tu neka ti vlada objasni, sto se tice vazduhoplovstva i razvoja kineske armije prelistaj sinodefence pre ego sto izneses tako pausalne izjave. Cinjenica je da kinezi ulazu u modernizaciju, smanjili su broj trupa od '87. sa preko 3 miliona na 1,6, a pri tom su neki rodovi(vazduhoplovstvo i mornarica) povecali broj osoblja, a posto su to tehnicki najnapredniji vidovi svake vojske , jasno je ka cemu streme kinezi. kinezi su davno uvideli da masovnost na ustrb tehnologije ne donosi nista do poraza u potencijalnom ratu sa tehnicki nadmocnijim protivnikom, zato su se odlucili na ovakav vid modernizacije.

Na temu drugog dela tvog posta mogu samo da ti kazem onu cuvenu:"svaki cigo svoga konja hvali". Mada moram reci da sam na discovery kanalu cuo samo reci hvale za T-34, mozda sam propustio one emisije u kojima su ga pljuvali.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
sto se tice aviona,fobro zboris,i znam da se razumes,ali jo cu da razmilslim...
"Svaki cigo svoga konja hvali"-znam,u pravu si tu,ali ovo je preterano!ovo je ispiranje mozgova!ameri o njihovoj vojsci i ratovima znaju samo ono sto im CNN servira!ma,uostalom,znas sta ocu da kazem...
e sad,za deo sa T-34-vecinom su ga hvalili,ali uvek,UVEK moraju da napomenu kako je ruzan iznutra,kako je neudoban...jes da nisu daleko od istine,ali neka nekad zaborave/predju preko te sitnice... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3930
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Pa to sto kazu da je neudoban i lose zavrsne obrade ide u kontekstu price da je pravljen masovno i brzo pa nije bilo vremena za zavrsnu obradu i cak se dive kako je proces proizvodnje isao dobro i pored nedostatka zavrsne obrade, kako su se delovi odlicno uklapali. Nisam imao priliku da gledam ruske emisije o njihovoj vojsci(ne govorim ruski pa mi je tesko da pratim) ali sam siguran da su jednako "dobri" kao ameri u hvaljenju svoje opreme.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Lead me, follow me, or get out of my way

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 266
Zastava unknown
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
SonyEricsson 

NathanX-Crni Orao nije otkazan niti ce biti.to sto jos nije uspotavljena proizvodnja ne znaci da ce baciti 15godina rada u vodu...ne znam sta je tolko neverovatno vama da taj tenk postoji i da moze da se proizvodi...

Ili ti imas izvore unutar omska ili ja i pola sveta smo slepi......biro u Omsku koje je dizajniralo ovaj tenk je u bankrotu od 2002....tenk je pravljen i ponudjen ruskoj vojsci ali su se oni ipak  odlucili za t90 i t90 je mbt ruske vojske....ondak probali da prodaju koreji i to nije uspelo ostao samo prototip i objekt taj i taj i nista vise....radi se na novom tenku imas i temu za to vidi.....mozda ce neko koristiti nesto sa ovog tenka ali za sada od njega nema nista(a verovatno ni u buducnosti)....ja znam da si zestoko proruski raspolozen ali jbg nisu ni oni savrseni....sve sto o crnom orlu ima su brdo nezvanicnih informacija crteza i montaza i kontradiktornih informacija pa i celi napis u odbrani je totalno konfuzan meni(mozda sa mnom nije nesto u redu)

iskomentirao si kako ziri koje je pravilo listu top 10 su sve inzinjeri bagera gradjevinci......izvini ako nije tajna tvoja diploma je iz........?

o t34 i rusima u ww2....moze discovery i bilo ko da prica sta god zeli ali fakt je da su rusi razbili nemce makar i sa motkama razbili su ih....cilj rata nije  napraviti savrseni tenk ili sta ja znam kakvo oruzje cemu sve to ako nema upotrebu....cilj rata je dobiti ga i opet oni nek pisu i komentiraju kolko im dusa hoce rusi su dobili rat.....isto ko sto su i napoleona zguzili a i on i hitler su tukli britance i francuze gde god su stigli.......
kinezi su koristili raketu mnogo pre svih(vekovi su u pitanju) pa ti vidi sad kako oni samo nesto kopiraju....to sto ih ti potcjenujes samo govori kolko plitko gledas stvari a najmanje vojnicki(sto se tice kine)......i ja volim rusku tehniku i poshtujem je ali nisam slepo za njih pa sve sto naprave je sveto...kao sto ti mnogi rekose prosaraj sajtom malo pa vidi dal je sve kopija....a sto se tice price o 3 72 i abramsa to ne bih ni pomislio da komentiram..lovacka prica je gola voda u poredjenju sa tom pricom.....

ko je nesto  rekao o masovnosti?te price discovery-ja o toma kako su rusi brojcano dobili nemce u bezglavim jurisima su totalno glupe....mozes ti imati i 100 prema jedan pa opet izgubiti rat(trebam li te podsetiti na sutjesku 120 prema 1 je bio omjer vojnika a o tehnickoj nadmoci necu ni da pricam).Kinezi modernizuju svoju armiju svakodnevno i to dobro modernizuju nastave li ovakvim tempom pa videcemo kako ce onda balans u svetskim razmerima biti.... 
IP sačuvana
social share
No bastard ever won a war by dying for his country.
He won it by making the other poor dumb bastard die for his country.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
1.pobogu,oladi-nisam mislio nista lose niti licno...
2.nemam izvore u Omsku,niti se sigurno ne razumem bolje od tebe(ili jos nekih ovde)u tenkove,(ma kolko ja znao teoriju svih tenkova,i cak i bio u nekom,nije to isto kao kad se i provozas njim...priznajem),ali sam pratio informacije u zadnjih 3meseca i vdeo sam da izlaze nove slike i novi tekstovi o tom tenku,sto znaci da se nesto i dalje radi.takodje,i Odbrana je izjavila da se po poznatim informacijama,radi na oba projekta vec uveliko,s tim sto je Crni Orao u prednosti,IAKO je kompanija koja ga je projektovala bankrotirala.to jeste tacno,ali kolko znam,prototip sam po sebi je spreman i sad ga je preuzela vojska...ako gresim,povlacim rec,ali mislim da je tako(ne mogu sigurno da tvrdim)
3.ja jos nemam diplomu,ali to nema nikakve veze sa pricom o emisiji.jer,postoje cak i deca koja bi znala i ocenila vise /o/ T-72 i napravila bolju listu tenkova i njihovih sposobnosti...takodje,ukoliko vec ima tu svoju diplomu,trebalo bi bar toliko da zna...a ovi sto  Discovery "intervjuise" nemaju veze s mozgom,a kamoli sa tenkovima...
4.za onaj deo sa WW2 i Rusima i zadnji deo posta,bas i nisam razumeo,ali nije vazno...
sto se tice ruske vojne tehnike i njenih kopija-zasad cu da budem uzdrzan u vezi toga...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 11. Avg 2025, 02:23:54
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.