Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 06. Avg 2025, 11:51:45
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Predstavljan Crni Orao!  (Pročitano 19041 puta)
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
Citat
i da pitam i vas-jel ste culi vi za onaj trik da se ohladi pivo u pustinji putem vatre?
Пробали су митбастерси, не ради.
ma,znam,ali oni uvek sve zeznu...
moguce je,zaista!pivo se zakopa u pesak(mora da bude rastresito tlo) i iznad se zapali vatra.vatra izvuce sav kiseonik(taj sistem,kako sam cuo...) i pivo se izvadi ledeno... Smile 8)nista neverovatno.
e,sad,nije to nukalearna fizika,ali i to treba znati izvesti kako treba.ako se zakopa preduboko,kiseonik se nece izvuci,ako se zakopa plitko,vatra ce da ga zagreje...ali,moguce je. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aries
Pol
Poruke 133
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Nismo baš imali tu sreću da pijemo alkohol u pustinji, naročito u muslimanskim zemljama. Tamo se to pije kod kuće, i iz frižidera. Alkohol se može kupiti slobodno samo u Dubajiu i u Pakistanu, ali isključivo za hrišćane.

To šta smo jeli po raznoraznim zemljama je dugačka prića. Dok smo radili u Kini doručkovali smo u hotelu. Samo donesu hranu i ostave  nam na sto. Sa štapićima. Pošto je sve isjeckano za štapiće na male komade teško je utvrditi koji je početni oblik npr. mesa. I sve je u onim njihovim sosovima, tako da se ni pi okusu ne može zaključiti šta se jede. Nema prevodioca za kinesko engleski, a osoblje u restoranu zna samo kineski. I tako mi to jeli i jedno jutro došla prevodilica kod nas na doručak u mi je pitamo šta jedemo. Tad smo saznali da smo jeli pored uobičajene hrane, za nas, i magarce, konje, puževe, zečeve itd.
U samoposlugama se mogu kupiti osušeni pacovi, žive zmije, psi, mačke itd. Na kilo. Možda smi i to jeli, ali prevodilica nije htjela da nam prevede.

Najveća je fora jednom kad smo bili na poligonu, na gađanjui, pođe kiša. Nekoliko minuta nakon što je kiša počela da pada iz zemlje počela da raste neka gljiva sluzava i ljigava. Oni svi pukovnici i ostala sitna boranija počela da trči po poligonu i jede onu ljigavu masu koja im curi između prstiju. Donijeli meni na tenk. Ja onakav smrdljiv, čitav dan gađao, nemogu da smislim sebe, a kamoli da jedem neku zelenkastu ljigavu masu. Sad baš gledam na Googelearthu slike poligona na kojem sam gađao i dobro se vide tragovi pokretne mete i pogodaka u metu. To je ono na mom home page ona slika Učili smo kineze osnovnim znanjima

http://home.blic.net/ivanovic/Ucili%20Smo%20Kineze%20Osnovnim%20Znanjima.jpg

Naročito me je hranila gospođa sa slike  http://home.blic.net/ivanovic/Ucili%20Smo%20Kineskinje.jpg

Ta gospođa je njihov vrhunski inženjer za balistiku i softver. Primjetim ja da kad odem naveče u hotel neko dira tenk. Dakle mi završimo posao naveče oko jedanaest, ponoći i odemo svi na spavanje. Ujutro dođem na tenk  i vidim da nije onakav kakav sam ga ostavio naveče. Ubacim ja softver koji u računaru koji prati istoriju događanja tenka. I nakon nekoliko dana zovnem ovu gospođu i kažem joj sljedeće: ono veće kad smo otišli u hotel nakon toliko  minuta, odnosno u toliko sati i minuta,  sistem je upaljen, gadjali ste toliko i toliko zrna tip taj i taj, odspajali ste kablove te i te, radili ste toliko sati i toliko minuta i ako vam šta treba pitajte mene, reći ću vam, nemojte sami da čačkate.  I to joj rekao za svaku noć posebno nakon nekoliko dana. Kasnije je tražila taj softver, a imala ga je kupljenog ali nije znala da ga koristi. Kasnije sam taj isti softver ugradio u Kuvajtu kad sam primjetio da neko dira moje modifikacije tenka, isto tako kad ja odem sa posla.

Pozdrav

Vlado
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Lead me, follow me, or get out of my way

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 266
Zastava unknown
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
SonyEricsson 
eh a bas me interesovalo sta je ono bila ta zelenkasta masa......divno Vlado stvarno sam ti ljubomoran...em si radio poso koji volis em proseto pola sveta uzduz i popreko.....kad bi sad ti zivio u kini sigurno bi ti i na ledja okacivali medalje(jel bi ti grudi i stomak bili vec okicenji) Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
No bastard ever won a war by dying for his country.
He won it by making the other poor dumb bastard die for his country.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
jaoj!pa nisam se setio da Muslimani ne piju,jer znam da upravo,ko sto rekoh,kamiondzije na Bliskom Istoku rade tu foru.izgleda da mnogo vise Muslimana pije,nego sto mi mislimo... Smile

To šta smo jeli po raznoraznim zemljama je dugačka prića. Dok smo radili u Kini doručkovali smo u hotelu. Samo donesu hranu i ostave  nam na sto. Sa štapićima. Pošto je sve isjeckano za štapiće na male komade teško je utvrditi koji je početni oblik npr. mesa. I sve je u onim njihovim sosovima, tako da se ni pi okusu ne može zaključiti šta se jede. Nema prevodioca za kinesko engleski, a osoblje u restoranu zna samo kineski. I tako mi to jeli i jedno jutro došla prevodilica kod nas na doručak u mi je pitamo šta jedemo. Tad smo saznali da smo jeli pored uobičajene hrane, za nas, i magarce, konje, puževe, zečeve itd.
U samoposlugama se mogu kupiti osušeni pacovi, žive zmije, psi, mačke itd. Na kilo. Možda smi i to jeli, ali prevodilica nije htjela da nam prevede.

e,ali ovo je genijalno! Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Gosn' Vlado,vi ste stvarno legenda u svemu!!... Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Reign in Blood

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 20579
Zastava SRBIJA
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
Vlado- puno hvala na podacima  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

...on kaze zivela droga a ja ziveo Burek....

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7287
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Nokia 
Koja je to predrkancija od tenka!! Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aries
Pol
Poruke 133
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
taj tenk koji smo radili u Kini mozes da vidis na slici

http://www.sinodefence.com/army/tank/type96_11.asp

Vlado
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3930
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Da dopunim vladu jednim interesantnim sajtom, ima i ostalog naoruzanja koje koriste i razvijaju kinezi vredi pogledati za one koji vec nisu, a imaju i forum na kojem je svojevremeno diskutovano na temu naseg M-84 http://www.sinodefence.com/army/tank/type96.asp

Evo jos nesto malo o Crnom Orlu:

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

*
blackeagle.pdf (425.52 KB)
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

nisam ljubitelj moderatora....grrrr

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 629
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
SonyEricsson z1010
ja jednostavno nemam poverenje u kineze..oni sve sto prave je usranog kvaliteta...mogu da mislim od cega prave tenk..granata zapadnog porekla verovatno ne mora da explodira kad ga pogodi... Smile Smile
IP sačuvana
social share
Edit by Anea: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
ma uvek su imali vecinom ocajne kopije svega...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 06. Avg 2025, 11:51:45
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.178 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.