Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 17:58:03
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Predsednik sveta iskljucen iz DS  (Pročitano 8225 puta)
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49850
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 18.0
mob
Samsung Galaxy S24
Odlična stvar za Jeremića.
« Poslednja izmena: 15. Feb 2013, 12:02:06 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.14
Odlična stvar za Jeremića.

управо тако,човек излази чиста образа из целе гангуле око дс-а
овим потезом су му само дигли цену

Вук Јеремић: Није примерено јавно дискутовати партијске прљавштине на Дан државности            
 петак, 15. фебруар 2013.

Београд - Вук Јеремић, кога је ДС синоћ искључила из чланства јер се оглушио о захтев странке да врати посланички мандат, није желео да коментарише ту одлуку.

"Мислим да није примерено јавно дискутовати партијске прљавштине на Дан државности", написао је Јеремић на свом твитер налогу одговарајући на питање да ли ће бити коментара на одлуку ДС.

Јеремић, који је председник Генералне скупштине УН, уместо коментара на одлуку ДС објавио је да се састао са специјалним изаслаником Папе, надбискупом Виценцом Паљом.

Подсетимо, Извршни одбор ДС на јучерашњој седници, која је трајала око два сата, искључио је Вука Јеремића из странке због непоштовања одлуке Главног одбора ДС и кршења Статута странке. По завршетку седнице нико од чланова није желео да одговори на било какво питање новинара.

Председник Извршног одбора Душан Елезовић само је кратко рекао да је одлука објављена у саопштењу и да је договор да нико од чланова Извршног одбора не даје изјаве.

(Танјуг)

културица  Smile
« Poslednja izmena: 15. Feb 2013, 13:03:33 od Gale10 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1461
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 16.0
Pa znalo se jos pre da sve troskove snosi drzava...kolika je ta cifra ja ne znam niti zelim da dajem od-do tarife...
Mislim ja nemam potrebe da branim gnjide iz DS-a ali znalo se sve sustinski samo su cutali o tome.

tacno, troskove placa drzava. Ali jadna i bedna Srbija da daje ovo 7 miliona dolara je previse. A, to sto ti znas koje su pare u pitanju, samo cu reci -  Smile Smile Smile

@Gale10
Odlicna stvar jer izlazi cistog obraza?! Ti ocito ne znas sta je cist obraz!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.57
Citat
kolika je ta cifra ja ne znam niti zelim da dajem od-do tarife...

Citat
A, to sto ti znas koje su pare u pitanju, samo cu reci -   

Previse se uzbudjavas...i zapeo si za 7 miliJona pa 7 miliJona
« Poslednja izmena: 15. Feb 2013, 13:29:15 od cg_ac »
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.8.2
Browser
Safari 536.26.17
mob
Apple 15
Ja se slazem... odlica potez za Jeremica... ponovo ce biti u vlasti...
Tako je to sa populistima... Smiley
Jednog gurua je zamenio drugim...
Vec vidim u skolama sveto trojstvo... Vuk, Dositej i Sundjer Bob. (Hello Kitty se ljubavise sa Sulejmanom iza vrata)

Inace, bas je danas povodom Dana drzavnosti bila neka maloumna ekranizacija nasih dogadjaja iz proslosti (maloumna jer se opet radilo o stereotipima - Karadjordje dobri cika, Milos despot i govedo, ocajna gluma, idiotski kostimi, idiotski scenario)... i ide deo sa knezom Aleksandrom Obrenovicem kod koga na dvor upadaju ustavobranitelji i scena u kojoj on razdrljuje kosulju i kaze nesto u stilu - Pucajte u mene, ali vlas' ne dam!

E, pa to je otprilike slika i prilika svih nasih vodja u poslednja 2 veka srpske drzavnosti, ukljucujuci tu i Sundjer Boba, pardon Jeremica...

I on se krije u Njujorku i voajerise po skupstinskoj sali, ali se "vlas'i" ne odrice...

Inace, i on je Bosanac... nemojte opet da kukate kako vas vode samo oni koji nisu iz Srbije i unistavaju divnu Srbijicu... Smiley
« Poslednja izmena: 15. Feb 2013, 14:41:20 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 18.0
Pa znalo se jos pre da sve troskove snosi drzava...kolika je ta cifra ja ne znam niti zelim da dajem od-do tarife...
Mislim ja nemam potrebe da branim gnjide iz DS-a ali znalo se sve sustinski samo su cutali o tome.

tacno, troskove placa drzava. Ali jadna i bedna Srbija da daje ovo 7 miliona dolara je previse. A, to sto ti znas koje su pare u pitanju, samo cu reci -  Smile Smile Smile

@Gale10
Odlicna stvar jer izlazi cistog obraza?! Ti ocito ne znas sta je cist obraz!

де ми ти објасни  Smile
а то што вас је бота изађи на црту испалио па сад су сви криви 
само препоштени драган ако неврати странку на стазе славе,нико неће  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.57
Ako je Jeremic populista ko nije populista? Cisto da znam Smile

Mislim da ovo DS-u nije pametan potez al posle svega u zadnje vreme morali su da ga povuku Wink Cenim da ce Jeremic da napravi svoju partiju.
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49850
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 18.0
mob
Samsung Galaxy S24
Ako je Jeremic populista ko nije populista? Cisto da znam Smile

Čeda? Čanak? Mirko Cvetković? 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 18.0
a nece da da mandat poslanika je neozbiljan, a pre svega bahat politicar. Ej, poslanik koji godinu dana nece doci u skupstinu, trosi nase pare

Upravo si opisao 98% političMara u Srbiji.Samo što oni sve to rade godinama više od decenije.

Pritom,on je za ovu zemlju učinio više nego što će tih 98% vreća govana učiniti u narednih 10 godina.
A ta priča o 7 miliona je još jedan svakodnevni produkt iz srpskih obora,odnosno stranaka i Skupštine.
Ljubomora je čudo,posebno u Srbiji gde za poslanike i ''državnike'' imamo kamiondžije,grobare, modelsice, pijandure, senilne, mafijaše i sličnu prljavštinu,i gde kompleksi rade samo tako.

A,inače,ja sam rekao da bi on bio jedini ozbiljni kandidat,odnosno čovek na izborima.Ne i da bi razbio na njima.
Ne bi razbio,jer ovaj narod bira političare po tome odakle su,šta tamane u kafani,da li vole sekretarice ili ''estradne umetnice'' i ko ima veću jezičinu,a ne ko je pametniji,sposobniji i više se trudi.

Zato i jesmo tu gde jesmo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.57
mob
Samsung SGH-E590
Fora je u tome sto Jeremic nece da vrati mandat Djilasu jer to nije Djilasov mandat. Djilas od DS-a pravi svoju stranku, stranku u kojoj ce samo on biti bitan, a to mu uopste nije dobar potez.(mada ga ja podrzavam jer sto je slabija kriminalna organizacija DS to je jaca Srbija Smile ) Sklonio je sve jake ljude iz DS, ali je podelio biracko telo i stvarno mu hvala na tome! Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 17:58:03
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.213 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.