Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Avg 2025, 08:33:26
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Ko je novi Predsednik Srbije?
Boris Tadić DS
36.3%  (200)
Tomislav Nikolić SRS
36.1%  (199)
Vojislav Koštunica DSS
1.8%  (10)
Čedomir Jovanović LDP
17.1%  (94)
Milutin Mrkonjić SPS
0.7%  (4)
Neko drugi
3.1%  (17)
Milanka Karić PSS
0.4%  (2)
Ištvan Pastor MK
0.2%  (1)
Jugoslav Dobričanin RS
0.5%  (3)
Marijan Rističević NSS
0.7%  (4)
Velimira Ilić NS
3.1%  (17)
Ukupno glasova: 551
Idi dole
Stranice:
1 ... 408 409 411 412 ... 459
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Predsednički izbori u Srbiji  (Pročitano 216059 puta)
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Alcatel 
Mrgec je u pravu kao da je Sloba Koštunicin učenik. Nezgodan je Koštunica on će isa tri poslanika u parlamentu biti premijer.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3215
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11

Citat
kad vidim listu zamerki na račun DS, pomislio bi da ti pokušavaš radikale da vrbuješ u LDP. Ni Raša ili cosa nemaju toliku listu zamerki na naš račun.

ovo je bilo onako spontano, smislio bih ja još dosta toga Smiley

Ma, nema problema, spremi ti obimniju listu za drugi krug, pa ćemo da razmotrimo tačku po tačku. Smile  I ja Tadiću zameram što je Koštunici preterano popustio u pregovorima o formiranju vlade, ali svakako nije mogao da ga ignoriše i zaobiđe pri formiranju vlade. Zbog matematike.

Iz ovoga što si napisao jedino mogu da zaključim da si mlad, samim tim želiš maksimalistička rešenja na prečac. Odlika tvojih godina. Nije sad tema da ti objašnjavam posledice, tačku po tačku.
IP sačuvana
social share
Nacionalizam je, pre svega, paranoja.  ~  Danilo Kiš (1935 - 1989)

Patriotism is the last refuge of a scoundrel.  ~  Samuel Johnson
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Motorola V3i
@kokota

mene ne zanima zvaničan stav partije, nek rade šta im je volja Smiley naravno da će blago podržati Tadića i da će Čeda 3.2. u 19i55 izaći na glasanje.

@mrgec

da, zato što mu ne dopiremo do mozga, zato smo svaki dan u udbaško-mafijaškim medijima? ili zato nas Tijanić označava kao glavnu pretnju društvu? ili zato pokušava da se ubije i zastraši Čedomir...

Citat
Iz ovoga što si napisao jedino mogu da zaključim da si mlad, samim tim želiš maksimalistička rešenja na prečac.

ne, nego želim maksimalistička rešenja, zato što je ova država dovoljno izgubila vremena.

znam kakva bi tvoja odbrana bila "nismo mogli drugačije, niti sa nekim drugim"...

u periodu pre parlamentarnih izbora Tadić i DS su morali otvoreno da kažu šta ne štima i ko je odgovoran. DS mora da bude lider i apsolutno mi to ne smeta, ali nikada neće biti lideri tako što će imati najviše glasova, već tako što će voditi jasnu politiku.
« Poslednja izmena: 18. Jan 2008, 23:25:13 od vanja_gator »
IP sačuvana
social share
Vreme je za demonstracije.
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 688
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
SonyEricsson w200i

Citat
kad vidim listu zamerki na račun DS, pomislio bi da ti pokušavaš radikale da vrbuješ u LDP. Ni Raša ili cosa nemaju toliku listu zamerki na naš račun.

ovo je bilo onako spontano, smislio bih ja još dosta toga Smiley

Ma, nema problema, spremi ti obimniju listu za drugi krug, pa ćemo da razmotrimo tačku po tačku. Smile  I ja Tadiću zameram što je Koštunici preterano popustio u pregovorima o formiranju vlade, ali svakako nije mogao da ga ignoriše i zaobiđe pri formiranju vlade. Zbog matematike.

Potpisujem. Lako je svašta obećavati i zamerati iz ugla opozicije. Kada si na vlasti moraš da budeš odmereniji i pažljiviji u nekim stvarima. I ja bih voleo brže, ali nažallost dok ldp ne ojača da zameni dss u vladi teško da može brže od ovoga. Ja sam siguran da bi Tadić bio pre u vladi sa Čedom nego Vojom.
IP sačuvana
social share
Partizan Šampion

Meðunarodna zajednica je kao klima- ne možete da je priznate ili ne, veæ da se adaptirate.
Živeti pod nebeskim pravilima možeš na nebu, ali na zemlji moraš da rešavaš konkretne stvari
Ako danas ne uspemo, jedini razlog smo mi sami!
Reforme su uvek plivanje uz vodu. Reforme su uvek sukobi sa mentalitetom, nasleđem, interesima, entropijom i inercijom.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Citat
ili zato pokušava da se ubije i zastraši Čedomir...

Smile    Smile    Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Apple iPhone 3Gs
Samo jedno pitanje, ako neko zna... Izmedju prvog i drugog kruga punim 18 godina.. Posto u prvom necu moci da glasam zato sto ce mi tri dana faliti do punoletstva, da li cu moci u drugom ili cu morati da sacekam lokalne?  Smile hvala..
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
Citat
@mrgec

da, zato što mu ne dopiremo do mozga, zato smo svaki dan u udbaško-mafijaškim medijima? ili zato nas Tijanić označava kao glavnu pretnju društvu? ili zato pokušava da se ubije i zastraši Čedomir...

zar ti se ne cini da ste pomalo paranoicni? Smile

kakva su se sve sranja izdesavala 90-tih...a gledaj drugove socijaliste....svi se setaju po ulici bez telohranitelja...ne fali im dlaka sa glave...oni valjda treba da se neceg plase...a ne ceda...vrhunski demokrata i lider druge srbije koji je stao na put tim zlikovcima iz milosevicevog zlocinackog rezima...ili...mozda gresim Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 688
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
SonyEricsson w200i
Samo jedno pitanje, ako neko zna... Izmedju prvog i drugog kruga punim 18 godina.. Posto u prvom necu moci da glasam zato sto ce mi tri dana faliti do punoletstva, da li cu moci u drugom ili cu morati da sacekam lokalne?  Smile hvala..

nisam 100% siguran alii mislim da ćeš morati da čekaš lokalne
IP sačuvana
social share
Partizan Šampion

Meðunarodna zajednica je kao klima- ne možete da je priznate ili ne, veæ da se adaptirate.
Živeti pod nebeskim pravilima možeš na nebu, ali na zemlji moraš da rešavaš konkretne stvari
Ako danas ne uspemo, jedini razlog smo mi sami!
Reforme su uvek plivanje uz vodu. Reforme su uvek sukobi sa mentalitetom, nasleđem, interesima, entropijom i inercijom.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
Samo jedno pitanje, ako neko zna... Izmedju prvog i drugog kruga punim 18 godina.. Posto u prvom necu moci da glasam zato sto ce mi tri dana faliti do punoletstva, da li cu moci u drugom ili cu morati da sacekam lokalne?  Smile hvala..
evo ovako...kad odes da izvadis licnu kartu u sup...oni ce tvoju dokumentaciju predati sluzbi koja vodi biracki spisak u tvojoj opstini i ti ces biti unet u biracki spisak tj imaces pravo glasa u drugom krugu

ako vec imas licnu kartu moj ti je savet da kad napunis 18 godina lepo odes u svoju opstinu,odes do sluzbe za biracki spisak sa dokazom da si punoletan i tamo proveris da li su te ubacili u biracki spisak Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Apple iPhone 3Gs
evo ovako...kad odes da izvadis licnu kartu u sup...oni ce tvoju dokumentaciju predati sluzbi koja vodi biracki spisak u tvojoj opstini i ti ces biti unet u biracki spisak tj imaces pravo glasa u drugom krugu

ako vec imas licnu kartu moj ti je savet da kad napunis 18 godina lepo odes u svoju opstinu,odes do sluzbe za biracki spisak sa dokazom da si punoletan i tamo proveris da li su te ubacili u biracki spisak Smile

Imam licnu kartu, sad znam sta trebam da radim.. Hvala puno covek.. Wink Smile

@nick1986, hvala i tebi.. Wink
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 408 409 411 412 ... 459
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Avg 2025, 08:33:26
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.