Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Avg 2025, 16:32:40
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Ko je novi Predsednik Srbije?
Boris Tadić DS
36.3%  (200)
Tomislav Nikolić SRS
36.1%  (199)
Vojislav Koštunica DSS
1.8%  (10)
Čedomir Jovanović LDP
17.1%  (94)
Milutin Mrkonjić SPS
0.7%  (4)
Neko drugi
3.1%  (17)
Milanka Karić PSS
0.4%  (2)
Ištvan Pastor MK
0.2%  (1)
Jugoslav Dobričanin RS
0.5%  (3)
Marijan Rističević NSS
0.7%  (4)
Velimira Ilić NS
3.1%  (17)
Ukupno glasova: 551
Idi dole
Stranice:
1 ... 407 408 410 411 ... 459
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Predsednički izbori u Srbiji  (Pročitano 216125 puta)
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3215
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11

Citat
a svako normalan zna da su  Tadic i onaj narkoman pravi antihristi , djavolji šegrti

ovakvi će me stvarno motivisati za 2. krug  Smile

Vanja, veruj mi na reč, ne treba ti cosa da te motiviše, Nikolić je mega motivacija sam po sebi.  Smile

Problem je što bi u "njihovoj" Srbiji likovi na nivou cose bili ministri, prošli put kad su bili na vlasti su imali ministra koji je u mladosti odležao robiju jer je zaklao sopstvenu ženu.

Što se tiče ovog drugog pitanja, pa da znaš da mi ne bi bio nikakav problem da zaokružim Čedu, ipak smo mi "do juče" bili u istoj stranci. 

A, kad bi prošao u drugi krug, onda bi glasao za Čedu bez uslovljavanja.  Što se mora, nije teško. Smile

ps. kad vidim listu zamerki na račun DS, pomislio bi da ti pokušavaš radikale da vrbuješ u LDP. Ni Raša ili cosa nemaju toliku listu zamerki na naš račun.

@ gale

nisam gej, zato ti i kažem da nisam zainteresovan za tebe.

Malo mi je čudno da mi konstantno "repliciraš", imam osećaj kao da se rinaka klonirao, pa se sad javlja pod nikom Gale10.  Smile

IP sačuvana
social share
Nacionalizam je, pre svega, paranoja.  ~  Danilo Kiš (1935 - 1989)

Patriotism is the last refuge of a scoundrel.  ~  Samuel Johnson
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Apple iPhone 3Gs
Tadiću zameram (hvala što si pitala):

- što nije dao ostavku na mesto predsednika DS po dolasku na funkciju predsednika države
- što je kohabitirao do koalicije
- što je skoro milion glasova proćerdao tako što je pustio Koštunicu da bude premijer
- što je totalno izbacio Đinđićevu politiku iz DS, pustio da se država pod Koštunicom obračuna sa ostatkom Điđićevih ljudi u svim strukturama i svim institucijama, bez da je zucnuo jednu reč
- što koketira sa SANU i SPC kao da su mu oni politički savet
- što nije rešio nijednu ključnu dilemu našeg društva za 4 godine
- što svesno laže kad govori "I Kosovo i EU"
- što misli da se može da Koštunicom u EU
- što nije imao petlje da označi Koštunicu kao kočničara i izdajicu demokratskih promena
edit - nastavak:
- što je sa radikalima pisao i izglasavao Ustav
- što je sa radikalima stvarao državnu politiku prema Kosovu
- što je sa radikalima dao podršku Kastru i Kubi!?
- što u Dodiku vidi nekakvog naprednog političara!?
- što su Jočić, Milosavljević, Đilas, Lončar i sl. ministri

Nije da se ne slazem sa ovim... Ali zar ne bi bilo pomalo glupo da se zbog ovoga da sansa Tomi da pobedi u drugom krugu? Koliko se ja secam, Vesna Pesic je na pitanje u Poligrafu za koga ce LDP pozvati svoje glasace u drugom krugu, rekla da ne zna, ali da je sigurno da glasaci te stranke ne mogu se ponasati samodestruktivno. Mislim da je time jasno pokazala svoj stav da ipak smatra da ce bi LDP trebao stati iza Tadica u tom drugom krugu i to mi trenutno deluje kao neka realna opcija. Nece to biti bucno, ali neka podrska se moze ocekivati.

Чеда и Тадић исто мисле, само што Чеда те гадости сме и да каже.

E upravo to , samo ovi licemeri iz ds - a  mnogo vole vlast pa se dodvoravaju narodu , a kad bi rekli stvarno kako misle (pa i po pitanju KiM ) nebi dobili ni 2% glasova

Dobili bi eventualno 2% glasova manje.
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Шта мислите, шта ће Коштуница да каже за други круг?
Да ли ће отворено да подржи некога или неће?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Motorola V3i
Citat
što je totalno izbacio Đinđićevu politiku iz DS, pustio da se država pod Koštunicom obračuna sa ostatkom Điđićevih ljudi u svim strukturama i svim institucijama, bez da je zucnuo jednu reč

jeli se i đinđić zalagao da kosmet dobije nezavisnost   Smile

Ne bi se ni zalagao da se 2 godine pregovara, a da se ništa ne dogovori. Progutao bi žabu što pre. On je u startu krenuo na podelu, dok su ovi u startu krenuli na sve ili ništa, a na kraju će naravno dobiti okrnjenu podelu bez jasne i izvesne budućnosti za nealbanski narod na Kosovu.

Citat
kad vidim listu zamerki na račun DS, pomislio bi da ti pokušavaš radikale da vrbuješ u LDP. Ni Raša ili cosa nemaju toliku listu zamerki na naš račun.

ovo je bilo onako spontano, smislio bih ja još dosta toga Smiley

Citat
Nije da se ne slazem sa ovim... Ali zar ne bi bilo pomalo glupo da se zbog ovoga da sansa Tomi da pobedi u drugom krugu? Koliko se ja secam, Vesna Pesic je na pitanje u Poligrafu za koga ce LDP pozvati svoje glasace u drugom krugu, rekla da ne zna, ali da je sigurno da glasaci te stranke ne mogu se ponasati samodestruktivno. Mislim da je time jasno pokazala svoj stav da ipak smatra da ce bi LDP trebao stati iza Tadica u tom drugom krugu i to mi trenutno deluje kao neka realna opcija. Nece to biti bucno, ali neka podrska se moze ocekivati.

naravno i ja to očekujem, ali očekujem da će to doprineti u razočarenju pojedinih članova LDP. biće to teška odluka za partiju, možda do sad i najteža.

ja sam pričao o svojim razlozima, ne zanima me (previše) kakav će biti Čedin ili Vesnin stav.
« Poslednja izmena: 18. Jan 2008, 23:02:57 od vanja_gator »
IP sačuvana
social share
Vreme je za demonstracije.
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Alcatel 
Koštunica će u drugom krugu podržati, na jedvite jade i veoma stidljivo , Tadića. To će biti u zadnjem trenutku i biće objavljeno u drugom dnevniku kao specijalna vest.
Mislim da će i Čeda podržati Tadića , kao jedinog demokratskog kandidata. Sve je već viđeno. Isto će učiniti Velja i Vuk.
« Poslednja izmena: 18. Jan 2008, 23:06:39 od Perudji »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
И ја тако мислим.
Тако је увек и било.
ДСС треба да се распадне између ДС и СРС.
У тоталном су паду као странка.
« Poslednja izmena: 18. Jan 2008, 23:05:56 od Теодора »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
mob
Qtek 小米
Вања, шта замераш Тадићу, то ми не иде у главу?
ЛДП, ДС која је то разлика?
Ви се извињавате, они се извињавају.
Ви хоћете да хапсите Младића, они исто то хоће.
Ви хоћете по сваку цену у ЕУ, и они исто.
Па?

Чеда и Тадић исто мисле, само што Чеда те гадости сме и да каже.
Сви знамо да је тако, али у том случају гласачи и симпатизери ДС су овце без грама мозга.
Такође не разумем политику ДСС, која се после скретања са евроатлантског пута не разликује много од СРС.
Citat
Може Чеда да подржи Тадића, али прво нека се сети како је Слоба осакатио СПС када је позвао (из Хага) своје присталице да гласају за СРС.
То је добро за странке ткз ''нато-блока'' и њихову заједничку идеологију, али не и за ЛДП који ће због тога да буде вечити борац за прелазак преко цензуса, као горе споменути СПС.
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Apple iPhone 3Gs

naravno i ja to očekujem, ali očekujem da će to doprineti u razočarenju pojedinih članova LDP. biće to teška odluka za partiju, možda do sad i najteža.

Svakako...  Mislim da bi mozda najbolje bilo i da se jednostavno ne izjasnjava stranka zvanicno po tom pitanju i pokusa da ostane sto vise uzdrzana.. nesto tipa: "Mi vam ne mozemo reci da glasate za Borisa, ali ne mozemo reci ni da ne izadjete, uradite kako mislite da je najbolje".. A realno, LDP bi najvise profitirao kada bi Toma pobedio.. Tada bi to bila najjaca opoziciona partija.. Samo sto bi Srbija u tom slucaju najebala do sledecih izbora..
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
ja mislim da je najveci problem ldp-a sto ih kostunica ne hebe ni tri posto....ceda ga pljuje do iznemoglosti,a preiskusni voja ga nije udostojio ni slova,a kamoli recenice Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile

zajeban je voja....sloba je za njega malo dete Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Воја Коштуница мало сувише изиграва мудру сфингу за мој укус.
Да се баш ниједном не појави у медијима, да каже нешто...
И Слободан се бојао камере.
« Poslednja izmena: 18. Jan 2008, 23:16:29 od Теодора »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 407 408 410 411 ... 459
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Avg 2025, 16:32:40
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.