Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 14. Sep 2025, 23:09:21
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Ko je novi Predsednik Srbije?
Boris Tadić DS
36.3%  (200)
Tomislav Nikolić SRS
36.1%  (199)
Vojislav Koštunica DSS
1.8%  (10)
Čedomir Jovanović LDP
17.1%  (94)
Milutin Mrkonjić SPS
0.7%  (4)
Neko drugi
3.1%  (17)
Milanka Karić PSS
0.4%  (2)
Ištvan Pastor MK
0.2%  (1)
Jugoslav Dobričanin RS
0.5%  (3)
Marijan Rističević NSS
0.7%  (4)
Velimira Ilić NS
3.1%  (17)
Ukupno glasova: 551
Idi dole
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 459
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Predsednički izbori u Srbiji  (Pročitano 218890 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1824
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9;M
За мување користи ПП. Ово је први пут да видим да неко мува рибу на политичке теме!  Smile
This is shkorpion !  Smile
Mozes zamisliti kako se sad potura da su dosmanlije teski kriminalci a za vreme Slobe se zivelo daleko bolje!
Da su kriminalci ( vecina ) jesu.
Da se zivelo tada bolje, nije.
Da se sada zivi mnogo bolje nego tada - nije tacno.
Stvarno su ljudi zaboravili taj ambijent, pa im valja vratiti.
Neki se iz tog ambijenta upravo zahvaljujuci DOS-u, nisu ni izvukli,...
...cak zive gore nego tada,....
« Poslednja izmena: 30. Dec 2007, 21:44:39 od Koma-Komandant »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Dolphins are gay Sharks!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia E50
Ne pocinjite...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2595
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ja kapiram da nas ima raznih i da neko jednostavno se tesko adaptira na novo i bolje, ali ne kapiram da mu/joj je zivot u jednoj izolovanoj zemlji bolji nego u otvorenoj zemlji (ma kakva ona bila) ....

Zaista bih volela da radikali dodju na vlast (na svi poljima), da raz*ebu sve u ovoj zemlji i da se po ko zna koji put krene od nule (iz minusa) ... Za mene u takvoj zemlji nece biti mesta, na srecu imam gde da odem i vise se nikad ne bih vracala ... ljudi ovde imaju svoj mali svet, treba ih pustiti da zive svoje prazne zivote, sa sve radikalima ... na srecu, ovo je samo jedna od mogucnosti, za koju se iskreno nadam da se nece desiti, ali i sta ako ovi metiljavci dobiju vlast (opet) ... nastavljamo kaskanje u mestu, vreme pored nas prolazi .... ipak treba dovesti radikale, da "urazume" (ma kako to kontradiktorno zvucalo) ljude koji ovde zive, da ih na kraju povesaju po terazijama i da jednom za svagda zavrsimo sa kretenima, pajserima ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia 
Kakvi kandidati, kakva koaliciona podrška, kakva upečatljivo isprazna kampanja.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 19
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Ja kapiram da nas ima raznih i da neko jednostavno se tesko adaptira na novo i bolje, ali ne kapiram da mu/joj je zivot u jednoj izolovanoj zemlji bolji nego u otvorenoj zemlji (ma kakva ona bila) ....

Zaista bih volela da radikali dodju na vlast (na svi poljima), da raz*ebu sve u ovoj zemlji i da se po ko zna koji put krene od nule (iz minusa) ... Za mene u takvoj zemlji nece biti mesta, na srecu imam gde da odem i vise se nikad ne bih vracala ... ljudi ovde imaju svoj mali svet, treba ih pustiti da zive svoje prazne zivote, sa sve radikalima ... na srecu, ovo je samo jedna od mogucnosti, za koju se iskreno nadam da se nece desiti, ali i sta ako ovi metiljavci dobiju vlast (opet) ... nastavljamo kaskanje u mestu, vreme pored nas prolazi .... ipak treba dovesti radikale, da "urazume" (ma kako to kontradiktorno zvucalo) ljude koji ovde zive, da ih na kraju povesaju po terazijama i da jednom za svagda zavrsimo sa kretenima, pajserima ...

Izvini, jedno indiskretno pitanje... Koliko si godina imala recimo 1993.?

Ja sam bio jedan od onih koji su od 1992. (tada sam bio srednjoškolac) mnogo dali za vaspostavljanje ''demokratije'' u ovoj zemlji... Na razne načine...

Trpeo sam 7 godina njihove laži, obećanja o boljem životu (''samo što nije... strpite se još malo...'')...

Došli smo konačno do dana kad računi moraju da se plate... Ona priča ''glasajte za nas jer su oni drugi gori'' ne pije više vodu...

Sad će moj glas u drugom krugu da ide Tomi Nikoliću... U inat raznim Borisima, Dušanima, Vojama, Veljama, Mlađama, Čedama, Bebama i ostalima koji su sa bezbedne udaljenosti gledali kako ja i moji vršnjaci bivamo gaženi od policije tih 90-tih, a onda ušli u skupa odela i džipove i zaboravili šta su sve govorili ne tako davno...

Čim se sav politički potencijal sveo na jauke ''ali, oni su gori'' sazrelo je da im vidimo leđa... Pa, kako bude...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Motorola V3i
Citat
СВИМ СРЦЕМ за Томислава Николића!

bolje glavom nego srcem?
IP sačuvana
social share
Vreme je za demonstracije.
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 2610
Yanimljivo je da kafanica kod Sis-a radi punom parom pa se na politčkom delu foruma rodi i ljubav ali mi nije jasno da nije i ona koaliciona - do izbora a posle svako na svoju stranu i da smo samo antiprotivni.
Ove patriJote stvarno ne znadu ništa i nemadu pojma kao jevropejci.
jevrope je jevrope pa makar nas i diler izvozom droge sa sipatrima uveo u nju.
Ne daj bože -takav scenario.
Neka se isparvi liusta kandidata i neka ponovo počne glasanje jer Koštunica nije kandidat a neka se stavi cela lista od 9 kandidata.
Opašće rejting Čedici i Tadiću zarad nekih imena na listi.
Moderatori ili ko je postavio temu neka ponovo stavi anketu ali sada konačno poznata lista a ne neko drugi.

I još nešto-vidim mnogo onih koji će glasati protiv i u inat pa nešto mi miriše na visok rejting Mrkonjića koji za sada ima kratku ali solidnu kmapanju i dobre spotove a nije lažov i ne krije se iza sadašnje funkcije Predsednika, ne laže narod o bioljem životu a stalno je našmrkan , neam stereotipnu kampanju 'čisto radikalno.
Biće ovde iznenadjenja      ' videće se na izborima.
Mnogi ''sigurni'' sada prave greške u kmapanji i posustaju'bahato kasne na konferencije -pricaju istu priču od prošlih izbora,....
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia 6230
Sto ste razocarani sa ovim sto vi nazivate dos?
To je ama bas ista politika samo naigled drugi ljudi.
Jedini koji je imao malo smelosti je ubijen.
Od trenutka pobede je Kostunica radio od srca, od sveg srca da sacuva sta je bilo. Sta je Djiki rasturio on je vretio.
Pa vidite i samo konstrukcije koje se cine? Kosovo je izgubljeno 99-e a sada su kao fol ovi krivi sto je izgubljeno. Politika se gradi na Kosovu.
Oni kojisu izgubili Kosovo, kada su slali psihopate da ubijaju zene i decu, trebali su da znaju da ce iste te psihopate da ubijaju na sred Beograda i ostalih delova Srbije.Patriotizam im je izgovor za pljacku.
Ponavljaci u stvai hoce da naplate od ovih sto su se trudili. Pederi i narkomani su ucili, radili trudili se a ovi koji cekaju vecito da im Toma, Boris i Metiljavi donesu srecu puse karu.
Sada je jedina sansa u otimanju od nazovi pedera, i ustaskih kurvi jer su strvnine gole i bose a Rusi nikada da stignu da usrece balalakama napaceni srpski narod.
Krstaca ne pomaze, jer iskreno govoreci ne veruje se bas u nebesku Srbiju.
Politicka scena Srbije je u stvari borba vrednih kontra strvina koje nikako da se urazume da je rad ono sto oplemenjuje.
Arbeit mact frei.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2037
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Уставне надлежности председника су прилично велике по новом уставу и зато је важно да се изабере одговорна личност на ту функцију. Довољно је рећи да је председник републике о новом Уставу врховни комадант и неко одлучује о војсци. Тандем Тадић и Шутановац је гори од катастрофе и зато је време да се то промени. И то СВИМ СРЦЕМ!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia 6230
Da vam parafraziram Kostunicu na svim njegovim tribinama od pre 200-e:
Smenjivost vlasti na izborima je garant demokratije jednog drustva.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 459
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 14. Sep 2025, 23:09:21
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.