Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 22:29:38
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 6 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Ko je novi Predsednik Srbije?
Boris Tadić DS
36.3%  (200)
Tomislav Nikolić SRS
36.1%  (199)
Vojislav Koštunica DSS
1.8%  (10)
Čedomir Jovanović LDP
17.1%  (94)
Milutin Mrkonjić SPS
0.7%  (4)
Neko drugi
3.1%  (17)
Milanka Karić PSS
0.4%  (2)
Ištvan Pastor MK
0.2%  (1)
Jugoslav Dobričanin RS
0.5%  (3)
Marijan Rističević NSS
0.7%  (4)
Velimira Ilić NS
3.1%  (17)
Ukupno glasova: 551
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 459
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Predsednički izbori u Srbiji  (Pročitano 220468 puta)
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 2610
"Cedomira Jovanovica stite oni koji se zalazu za nezavisno Kosovo. Kada se sve ovo zavrsi , pustice ga niz vodu i bice uhapsen ili ce mu se , ne daj Boze, desiti nesto jos gore-kao Djindjicu npr."-kaze za Cedu jedan politicki analiticar kiji je svojevremeno podrzavao DOS.

Evo i nekih izjava Gorana Petrovica -bivseg nacelnika RDB -sadasnje BIA-e:

LDP je privatno preduzece Cedomira Jovanovica.

Svojevremeno sam bio clan Centra za modernu politiku i bio sam zainteresovan da pmognerm profilisanje  jedne nove politcke ideje u Srbiji.
Zato sam bio u grupi ljudi koja se okupila okko LDP-a.Ubrzo sam sgvatio-kaze Goran Petrovic- da svi mi koji smo tu imamo plemenite namere dok covek koji predstvalja sinonim za tu polticku partiju ima sasvim druge namere.S tim u vezi sam rekao da LDP nije nikakva polticka stranka vec dea je privatno preduzece Cedomira Jovanovica.U tom periodu nudio sam svoju pricu svima o tome , zasto sam otisao i zasto je Cedomir Jovanovic P R E V A R A N T , ali niko ili nije hteo ili nije smeo da je objavi.Vecernje Novosti su prvo prihvatile sve a onda je Manjo Vukotic -na neciju intervenciju- sve zabranio i nikada nije odstmapano.
Sve sto je lose i sto ne valja u LDP-u je sam Cedomir Jovanovic. On birace obmanjuje i zloupotrebljava njihovo povrenje."

===========================================================
Zar treba nesto vise reci o coveku koga su napustila neki od  osnivaca stranke koja su veroval da ce se na politickoj sceni Srbije stvoriti jedna moderna politcka partija a onda su vrlo brzo shvatili da imaju posla sa prevarantom i da je bolje da ne budu sa njim zajedno-Lecic, Petrovic i ko zna koji jos poznati i manje poznati.

A LDP je otvoreno pokazao svoje lice kada je u svoje redove i politicki savet prihvatio i pridruzio vecinu NVO liderki -pljuvaca Srbije i zato ne cudi vise nikoga normalnog sto LDP ovako nastupa i postupa.

I jos jedan interesantan detalj iz kampanje i spota- slicno Djindjicu Ceda svoju decu ili dete politicki koristi da se predstvau biracima kao brizni roditelj a znamo kako je briznoi Djindjic zavrsio.

Znaci ima dosta istine o tome kako Ceda moze zavrsiti-kao covek koga je izdao i kome je nosio kovceg sa ostalim najvecim krimosima u Srbiji.

IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 2610
Novinari napustili skup LDP-a
Blic - Pre 23 sata

Predstavnici medija danas su posle 45 minuta čekanja predsedničkog kandidata i lidera Liberalno demokratske partije Čedomira Jovanovića otišli iz Centra za kulturnu dekontaminaciju gde je on trebalo da odgovara na pitanja mladih.

Jovanović je u Centar trebalo da dođe u 13 časova, a sa predstvanicima medija se sreo na ulici 45 minuta kasnije. Prilikom tog susreta, Jovanović je rekao da su tokom predizborne kampanje normalna zakašnjenja i izrazio nadu da svi predsednički kandidati "imaju isti tretman".

On je istakao i da ga većina medija tretira kao kriminalca i podsetio na gužve u saobraćaju.

Predstvanici medija su se složili da je Jovanovićevo kašnjenje neprofesionalno i odlučili da se vrate u redakcije.
======================================================================
Sta li ce da radi ako ne daj Boze postane nesto vise od istripovanog polticara???
Doza je bila stvarno prejaka a on onako jadan pred novinarima i gle cuda bas bleeeeeU92.
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 2610

mrkonjić obećava posao i socijalnu pravdu
Tanjug - Pre 36 minuta

ZRENJANIN - Socijalisti žele povratak na političku scenu Srbije nudeći razvoj, zapošljavanje, investicije i socijalnu pravdu, izjavio je danas u Zrenjaninu predsednički kandidat Socijalističke partije Srbije Milutin Mrkonjić, u okviru današnje promocije u Banatu.

Obraćajući se pristalicama okupljenim po hladnom vremenu ispred spomenika Žarku Zrenjaninu, Mrkonjić je rekao da grad Zrenjanin mora vratiti mesto koje je nekada zauzimao u privredi zemlje, a to će najbrže postići izgradnjom Koridora 10 i razvojem srpskih železnica, a time i Fabrike šinskih vozila "Šinvoz".
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 2610

potvrđene kandidature devet predsedničkih kandidata
Tanjug - Pre sat i 30 minuta

BEOGRAD - Republička izborna komisija je do sinoć je potvrdila kandidature devet kandidata za predsedničke izbore u Srbiji koji su zakazani za 20. januar.

Potvrđene su kandidature
Tomislava Nikolića (Srpska radikalna stranka),
Čedomira Jovanovića (Liberalno-demokratska partija),
Borisa Tadića (Demokratska stranka),
Milutina Mrkonjića (Socijalistička partija Srbije),
Milanke Karić (Pokret "Snaga Srbije" - Bogoljub Karić),
Ištvana Pastora (Mađarska koalicija),
Jugoslava Dobričanina (Reformistička stranka iz Niša),
Velimira Ilića (Nova Srbija)
i Marijana Rističevića (koalicija Narodna seljačka stranka i Ujedinjena seljačka stranka).
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
mob
Qtek 小米
DSS nece sporazum sa E.U.  Smile

BEOGRAD - Dvojica ministara iz srpske vlade u samo jednom danu dala su dve sasvim suprotne izjave o jednoj od najvažnijih tema za budućnost Srbije. Mlađan Dinkić je poručio da će Srbija 28. januara sigurno potpisati Sporazum o stabilizaciji i pridruživanju sa EU, dok je ministar Jočić rezervisano prokomentarisao „da ćemo još videti“ da li će do toga doći.

Očigledan nesklad u vladajućoj koaliciji povodom pitanja evropske budućnosti Srbije za Kurir objašnjava ministar Aleksandar Popović.

- Evropska unija mora da se odredi prema integritetu države s kojom hoće da potpiše sporazum. Konkretno, mora da garantuje sve ono što je garantovala i drugim državama koje su potpisale ovaj dokument. Sasvim je jasno da nećemo potpisivati sporazum dok se EU ne odrede prema Osnivačkoj povelji UN i završnom aktu iz Helsinkija - ističe Popović.

Portparol DSS Andreja Mladenović dodaje da bi EU poništila parafirani Sporazum o asocijaciji i stabilizaciji sa Srbijom ukoliko bi 28. januara donela odluku o slanju misije EU na Kosovo.

- EU mora da strogo da se pridržava vlastitih osnivačkih akata koji garantuju teritorijalni integritet i suverenitet svih država s kojima Unija sklapa sporazum, pa tako mora strogo da poštuje parafirani sporazum sa Srbijom. Očekujemo da EU odustane od protivpravnog slanja misije na Kosovo i da poštuje međunarodno pravo, ali i Rezoluciju 1244 - kaže Mladenović.

Izvor - Kurir
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Motorola V3i
ŽIVOT JE ZAKON!, Čedomir Jovanović

Veleizdaja

"Kosovo se ne može vratiti u Srbiju poklanjanjem NIS-a Rusiji" rekao je danas Čedomir Jovanović u razgovoru sa predstavnicima beogradskih odbora o predstojećim predsedničkim i lokalnim izborima.

"Odluka Vlade da se nastave pregovori o sramnoj ponudi Gasproma koji želi da preuzme najveću firme naše države i njen monopol, za vrednost Robnih kuća koje su deset godina u stečaju, predstavlja krunski dokaz korumpiranosti državnog vrha, oličen u Koštunici i njegovim predsedničkim kandidatima Tadiću i Nikoliću" - rekao je Jovanović i dodao da "je upravo ova trojka pre neki dan odbila inicijativu građana Srbije da se u Skupštini Srbije formira Anketni odbor o kompanije Delta.

Time je na jasan način pokazala koliko im je stalo do interesa građana kojima Mišković godišnje uzima po 500 evra zbog monopola koji mu je omogućila ova „trojka". I koliko oni vole monopole kada su spremni da srpki državni monopol zamene za državni monopol strane države".

"Posle Rezolucije koja zatvara evropsku budućnost Srbije, jučerašnja sednica Vlade pokazuje prave motive zbog kojih Predsednik i Premijer žele novu izolaciju Srbije.

Po uzoru na Miloševićevo vreme, samo u takvoj zemlji, kriminal i korupcija mogu da budu opravdani takozvanim „državnim i nacionalnim interesima". A da se radi o ličnim i privatnim interesima jasno je i iz činjenice se i sednice Vlade Srbije zakazuju iz Moskve" - istakao je Jovanović.

"Ako pregovarači, Đelić i Mihajlov i njihovi šefovi zaista veruju da NIS vredi duplo manje od Mobtela, koji je nacionalizovan, pa privatizovan, budućnost će pokazati koliko stvarno vredi NIS".

Po njegovim rečima ako se pomenuti aranžman, koji predstavlja flagrantni čin veleizdaje, zaista i ostvari, LDP smatra da će i NIS morati da prođe isti put kao i Mobtel. "Put za to su vanredni parlamentarni izbori i formiranje proevropske vlade Srbije što je neminovna posledica uspeha LDP-a na predsedničkim i lokalnim izborima rekao je Jovanović".

Izvor: LDP
IP sačuvana
social share
Vreme je za demonstracije.
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1029
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola V3X
Za koga cete glasati?

Za Čedu.
IP sačuvana
social share
Misli svojom glavom.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

'bem li ga

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9627
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
SonyEricsson xperia m2
Ceda
IP sačuvana
social share
"Da je ustaša rođen u Srbiji bio bi četnik. Da je četnik rođen u Hrvatskoj, bio bi ustaša. Da je hrišćanin rođen pre 2500 godina u Grčkoj, verovao bi u Zevsa. Da je musliman rođen pre 3500 godina u Egiptu, verovao bi u Ozirisa. Vaša nacionalnost i veroispovest zavise od vremenskog i geografskog položaja na kojem ste rođeni. Nacije i religije su izmišljene da vas razdvajaju, da se zbog istih ubijate, a da se ratnoprofiterska bagra bogati na vašim jeftinim životima."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia 6230
Pa jedini koji nije u semi.
Ako hipoteticno bude izabran, onda ima dva resenja: ili igra kako se kaze, ili metak je vec kupljen, trazi se izvrsilac.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2595
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Glasacu za najbolje  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 459
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 22:29:38
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.