Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 13. Sep 2025, 22:26:42
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Ko je novi Predsednik Srbije?
Boris Tadić DS
36.3%  (200)
Tomislav Nikolić SRS
36.1%  (199)
Vojislav Koštunica DSS
1.8%  (10)
Čedomir Jovanović LDP
17.1%  (94)
Milutin Mrkonjić SPS
0.7%  (4)
Neko drugi
3.1%  (17)
Milanka Karić PSS
0.4%  (2)
Ištvan Pastor MK
0.2%  (1)
Jugoslav Dobričanin RS
0.5%  (3)
Marijan Rističević NSS
0.7%  (4)
Velimira Ilić NS
3.1%  (17)
Ukupno glasova: 551
Idi dole
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 459
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Predsednički izbori u Srbiji  (Pročitano 218681 puta)
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 19
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Citat: rinaka link=topic=223912. msg4576993#msg4576993 date=1198882769
Konacno ! Ja se sa ovim u potpunosti slažem, koristim priliku da apelujem na ucesnike foruma da se suzdrže od uvreda , ako nemaju ništa pametno da napišu neka ne vredjaju druge ucesnike , Sretna vam svima Nova Godina !  :wave:
A što se tice izbora mišljenja sam da ce u prvom krugu pobediti Nikolic a u drugom Tadic , ako neko misli drugacije neka to i obrzloži ili još bolje primam opklade od onih koji suprotno misle !

Pobediće Nikolić ovaj put i u drugom krugu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Dolphins are gay Sharks!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia E50
Prestanite sa medjusobnim prepucavanjima,pokusajte normalno da diskutujete...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia 6230
Na zalost Nikolic nece pobediti.
Ja bih voleo da jednom zavrsimo sa svim ovim stresovima, da zapad prekine cuclu, da zivimo od ruskog blagostanja, prvi bi se bunili njegovi glasaci kad bi osetili  ukus g*vna sa radikalskog kazana.
Cak bi lepo bilo da objavi rat mrskom zapadu. Od srca mu to zelim.
Jos bih preporucio Haskom sudu da vrate Haskog kazamatliju.
Srbiji bi najzad svanulo.
Kako glasamo, ne bi bilo lose da i mi Srbi dozivimo malorusko svanuce.
Grejali bi se na ruski gas(nepostojeci), jeli bi supu od korenja i bili bi dostojanstveni.
U skolama b ise ucilo ruski a internet bi ukinuo kao vatikansko americku ujdurmu.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia E50
Koji biseri... Smile

RIK primio kandidaturu sa devet potpisa
Nedelja, 30. decembar 2007. 19:04

Republička izborna komisija primila je u nedelju uveče kandidaturu Milovana Petrovića iz Indjije za predsednika Republike, ali će o njenom prihvatanju biti naknadno odlučeno.

Petrovića je kandidovala neregistrovana grupa gradjana "Hrišćansko-gradjanska sloga".

Kandidat je predao samo devet potpisa, koji nisu sudski overeni, a za kandidaturu na predsedničkim izborima potrebno je dostaviti RIK-u 10.000 pravno valjanih potpisa gradjana.

Petrović je obrazložio da nije predao potrebne potpise jer smatra da nije dobar Zakon o izboru predsednika Republike, niti metod za predaju i potvrdjivanje kandidature.

RIK je odbila u nedelju kandidaturu vodje Garde cara Lazara Hadži Andreja Milića.

Milić je odbijen jer nije dostavio ni jedan potpis podrške gradjana niti potvrdu o prebivalištu, obrazložili su članovi RIK-a.

Za predsedničkog kandidata predložila ga je partija Ujedinjeni pokret srbstva.

Prema navodima RIK-a, sporan je i naziv stranke, jer u registru postoji partija koja se zove Ujedinjeni pokret srpstva, ali ne i "srbstva", što stoji u nazivu partije koja je predložila Milića.

Kandidat nije dostavio ni dokaz o bilo kakvoj vezi sa strankom koja ga je kandidovala, naveo je RIK.

Milić je ranije tokom dana izjavio da je Ujedinjeni pokret srbstva prikupio 10.300 potpisa, ali da nije želeo da ih preda jer smatra da će na taj način "razobličiti kandidate sa falš potpisima".

"Tražićemo veštačenje potpisa ostalih kandidata. Naš cilj je da se razobliče njihove kandidature", rekao je Milić novinarima u Skupštini i dodao da su predsednički izbori nebitni jer "(Tomislav) Nikolić mora da preda izbore (Borisu) Tadiću".

Ranije u nedelju predsednik nevladine organizacije "Virtuelna Srbija" Radivoj Milutinović zvani Muja Lopov odustao je od podnošenja kandidature za predsednika Srbije jer nije prikupio 10.000 potpisa podrške gradjana.

On je istakao da nije prikupio potpise jer je za overu svakog potpisa potrebno 50 dinara, a on i njegovi glasači "nemaju para".

Milutinović je pozvao ostale predsedničke kandidate da se odreknu dela novca od kampanje zarad dece sa Kosova i dodao da će na izborima zakazanim za 20. januar podržati predsedničkog kandidata Nove Srbije i, kako je naglasio, "srpskog domaćina" Velimira Ilića.

Rok za predaju kandidature ističe u ponoć, a konačna lista kandidata biće utvrdjena do 4. januara.

Za potvrdjivanje kandidature na predsedničkim izborima zakazanim za 20. januar, potrebno je prikupiti 10.000 pravno valjanih potpisa gradjana.

RIK je do sada potvrdio kandidature Tomislava Nikolića (Srpska radikalna stranka), Čedomira Jovanovića (Liberalno demokratska partija), Borisa Tadića (Demokratska stranka), Milutina Mrkonjića (Socijalistička partija Srbije) i Milanke Karić (Pokret "Snaga Srbije"-Bogoljub Karić).

Potvrdjene su i kandidature Ištvana Pastora (Madjarska koalicija), Jugoslava Dobričanina (Reformistička stranka iz Niša), Marijana Rističevića (Narodna seljačka stranka) i Velimira Ilića (Nova Srbija).
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia 6230
Moj predsednicki kandidat odustao skroz: Nikola Seceroski!
Pitanje je koliko ce ljudi da izadje na izbore.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Дошао је тихо и отишао у легенду...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia 5610

RIK je odbila u nedelju kandidaturu vodje Garde cara Lazara Hadži Andreja Milića.

Milić je odbijen jer nije dostavio ni jedan potpis podrške gradjana niti potvrdu o prebivalištu, obrazložili su članovi RIK-a.

Za predsedničkog kandidata predložila ga je partija Ujedinjeni pokret srbstva.

Prema navodima RIK-a, sporan je i naziv stranke, jer u registru postoji partija koja se zove Ujedinjeni pokret srpstva, ali ne i "srbstva", što stoji u nazivu partije koja je predložila Milića.

Kandidat nije dostavio ni dokaz o bilo kakvoj vezi sa strankom koja ga je kandidovala, naveo je RIK.

Milić je ranije tokom dana izjavio da je Ujedinjeni pokret srbstva prikupio 10.300 potpisa, ali da nije želeo da ih preda jer smatra da će na taj način "razobličiti kandidate sa falš potpisima".

"Tražićemo veštačenje potpisa ostalih kandidata. Naš cilj je da se razobliče njihove kandidature", rekao je Milić novinarima u Skupštini i dodao da su predsednički izbori nebitni jer "(Tomislav) Nikolić mora da preda izbore (Borisu) Tadiću".

Овог ретарда треба пребити као коња. Брука за Србију и Српски народ!  Smile Smile

« Poslednja izmena: 30. Dec 2007, 21:09:07 od kombiondzija »
IP sačuvana
social share
                         C' вером у Бога за Краља и Отаџбину - Слобода или смрт                              
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2595
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Na zalost Nikolic nece pobediti.
Ja bih voleo da jednom zavrsimo sa svim ovim stresovima, da zapad prekine cuclu, da zivimo od ruskog blagostanja, prvi bi se bunili njegovi glasaci kad bi osetili ukus g*vna sa radikalskog kazana.
Cak bi lepo bilo da objavi rat mrskom zapadu. Od srca mu to zelim.
Jos bih preporucio Haskom sudu da vrate Haskog kazamatliju.
Srbiji bi najzad svanulo.
Kako glasamo, ne bi bilo lose da i mi Srbi dozivimo malorusko svanuce.
Grejali bi se na ruski gas(nepostojeci), jeli bi supu od korenja i bili bi dostojanstveni.
U skolama b ise ucilo ruski a internet bi ukinuo kao vatikansko americku ujdurmu.

Tacno tako ... volela bih da pobedi Toma i u drugom krugu, a onda neka nam bude, sta nam bude .... valjda ce se za koju godinu, posle vlasti radikala u Srbiji i izolacije od svake civilizacije, prosecnog Srbina na kraju otrezniti, da ce se desiti situacija kao u Rumuniji i Causesku. Ne vredi ovako ... ne ide, ne razume prosecni Srbenda neka stvari ... valjda to tako u ovoj zemlji mora ... mislim da cak ni period od 10 god izloacije i nistavila, 90-ih, nije bilo dovoljno da se urazumimo i da postavimo cilj ovoj zemlji ... pa nije normalna drzava cim je 30% populacije za radikale.

Da sam ja neki faktor, uticala bih na Srbe da ponovo dovedu radikale i pustila ovu zemlju da tece u samo sebi poznatom pravcu, pa kad za nekih 10-15 god konacno shvate da su upropastili svoje zivote, svoje dece, ajd' da makar unucima bude nesto bolje ... i da sredinom 21.veka vesaju po trgovima bivse politicare, neka tako i bude ...

Srbi su navikli da na tezi nacini dodju do nekih "zkljucaka" (mada je to ovde relativan pojam) ... pa neka tako bude i ovaj put, ali da makar budemo sigurni da ce Srbija 2020 konacno da se otrezni ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia E50
Kretenu je samo bitno da ga neko pomene...pa kako god....da se o njemu prica.
I od onakvog putujuceg cirkusa "Garda Cara Lazara"...ispasce nesto sto zaista postoji...
Meni je jak ovaj sa 9 potpisa... Smile
Kaze covek "ne valja vam to nista"... Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia 6230
@malecka
Mozes zamisliti kako se sad potura da su dosmanlije teski kriminalci a za vreme Slobe se zivelo daleko bolje! Smile Smile Smile

Stvarno su ljudi zaboravili taj ambijent, pa im valja vratiti.
Just slight remind Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Дошао је тихо и отишао у легенду...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia 5610
@malecka
Mozes zamisliti kako se sad potura da su dosmanlije teski kriminalci a za vreme Slobe se zivelo daleko bolje! Smile Smile Smile

За мување користи ПП. Ово је први пут да видим да неко мува рибу на политичке теме!  Smile

Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
                         C' вером у Бога за Краља и Отаџбину - Слобода или смрт                              
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 459
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 13. Sep 2025, 22:26:42
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.077 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.