Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Avg 2025, 19:39:35
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 37 38 40 41 42
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Predsednicki izbori u Crnoj Gori!  (Pročitano 50544 puta)
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 665
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
Ljudi zasto se prepirete, svi imaju svoju drzavu...svatko neka gradi kucu onakvu kakvu moze i ima mogucnosti i sve ce biti dobro...

Тако је! Надам се да ћеш се држати овог принципа и да убудуће нећеш коментарисати ствари које се дешавају у Србији и ствари које се односе на Србију. Свако има своју државу, градиће је како ко може и уме и све ће бити добро.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Dolphins are gay Sharks!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12;
mob
Nokia E50
Solana čestitao Vujanoviću
Sreda, 9. april 2008. 03:11    

Visoki predstavnik Evropske unije za spoljnu politiku i bezbednost Havijer Solana čestitao je predsedniku Crne Gore Filipu Vujanoviću ponovni izbor na tu funkciju.

Solana je pozdravio "mirno i uredno održavanje izbora u Crnoj Gori".

"Visoka izlasnost i činjenica da su rezultat odmah prihvatili svi kandidati pokazuju zrelost demokratije i jačanje institucionalnog kapaciteta u Crnoj Gori", ističe se u Solaninom saopštenju.

Barozo čestitao Vujanoviću

Predsednik Evropske komisije Žoze Manuel Barozo čestitao je predsedniku Crne Gore Filipu Vujanoviću reizbor na tu funkciju.

"Ovo je kritičan trenutak za zapadni Balkan i uveren sam da će Crna Gora nastaviti da igra značajnu ulogu u regionu", izjavio je Barozo.

On je istakao da je nakon potpisivanja Sporazuma o stabilizaciji i pridruživanju (SSP) i usvajanja ustava, Crna Gora izrazila "spremnost da napreduje na putu ka evropskim integracijama".

Barozo je, međutim, upozorio da se pred Crnom Gorom nalaze i "važni izazovi", poput primene SSP, jačanja administrativnog kapaciteta, razvoja nezavisnog pravosuđa, te "neophodnosti da se udvostruče napori u borbi protiv korupcije i organizovanog kriminala".

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2037
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Мандић: Mеђународнa подршкa и јачање партијских инфраструктура предуслов за демократске промјене (10. 04. 2008.)

Побједа режимског кандидата у првом кругу предсједничких избора свакако није резултат којим опозиција у Црној Гори може да се поноси. Aли, међусобна оптуживања, нарицање над нелогичним понашањем бирача, или поновно потезање непотребне приче о заједничком кандидату неће нам помоћи у нашем основном задатку: детаљној анализи узрока пораза, уочавању добрих страна кампање и посебно лоцирању онога што је било лоше и што морамо поправити до следећих парламентарних избора.
Свака реална анализа мора да пође од чиниоца који, ипак, пресудно утиче на судбину Црне Горе: међународне заједнице. Не смије се заборавити да је Ћукановић годинама већ мезимче разних западних и источних кругова политичке, безбједносне и економске моћи. На један заиста виртуозан начин он је успио да свакоме да оно што му је тражено и да тако купује право да унутар земље ради шта хоће. Црна Гора је веома мала земља са свега 680.000 становника. Морамо да будемо свјесни чињенице да и у много већим земљама демократизација није била могућа док међународна заједница то није одлучила. У многобројним међународним контактима често нам је стављано до знања да Ћукановић има још доста посла који треба да им заврши. Рецимо: да преда Превлаку Хрватској, да призна независност Косова, да уведе Црну Гору у НAТО без референдума, да прода преостале важне државне ресурсе...
Због свих ових ствари њему је било неопходно да Вујановић побиједи у првом кругу како би могао да тврди да има пуни легитмитет за обављање свих тих послова. Побједа је, наравно, као и у свим ранијим случајевима постигнута нерегуларним средствима и ни у једној демократској држави ови избори не би били признати. Међународни посматрачи су стога затварали очи пред бројним неправилностима, као што су измјене бирачких спискова, издавање личних карата на сам дан избора, употреба државних ресурса за партијске потребе, притисци директора јавних предузећа на запослене, куповина личних карата, хапшење опозиционих партијских активиста, застрашивање припадника мањина у вријеме предизборне тишине, вријеђање противкандидата итд. Штавише, Ћукановића су непосредно прије избора примили или обишли многи међународни званичници, дајући му тако директну подршку. Стога је један од првих задатака опозиционих лидера да појачају међународне активности и пробају да остваре подршку за демократске промјене, ако је то могуће. Постоје неке индиције да ће након завршетка свих ових послова Ћукановићу истећи рок трајања и да ће међународна заједница бити спремнија да укине посљедњи деспотски режим у Европи.
Наравно, има много тога што ми можемо и морамо да урадимо у самој земљи. Морамо направити много јаче и боље партијске инфраструктуре, још јаче партијске мреже способне да у потпуности исконтролишу бирачки процес у сваком мјесту Црне Горе. Све опозиционе и демократске снаге морају наћи начин да се у одбрани својих гласова и права људи да слободно изразе свој став, боље организују. Aпсолутно је неопходно да пред сљедеће изборе остваримо координисано дјеловање у провјери бирачких спискова, чувању кутија, пребројавању гласова, реализацији сигурних гласова итд, како нам се не би опет десило да кандидат који у анкетама не прелази 44 одсто, на крају добије још 7 процената. Мислим да су на овим изборима направљени одређени квалитетни помаци и да полако сви сазријевамо: сви смо водили позитивну и модернију кампању, свако се обраћао својим бирачима и успио да изведе велики дио њих, чак је и један дио мањинских гласова прешао на страну опозиције. Наредних годину дана морамо да искористимо за још већи рад и да на сљедећим изборима покушамо оно што нам је сада замало измакло, да нанесемо први и коначни пораз овом режиму.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
Samsung Galaxy S9+
Citat
Тако је! Надам се да ћеш се држати овог принципа и да убудуће нећеш коментарисати ствари које се дешавају у Србији и ствари које се односе на Србију. Свако има своју државу, градиће је како ко може и уме и све ће бити добро.  Smile

Smile Smile Smile

Svaka ti cast  Smile Smile Smile Al si ga zaje.....  Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2037
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Za mene CG nikada nece biti druga drzava, pa tama to Dukljani po hiljadu puta ponavljali. Za mene je to jednako kao i Beograd i podjednako volim Srbiju, kao i Crnu Goru, kao i Republiku Srpsku. Nikada za mene licno to nece biti razlicite drzave!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Za mene CG nikada nece biti druga drzava, pa tama to Dukljani po hiljadu puta ponavljali. Za mene je to jednako kao i Beograd i podjednako volim Srbiju, kao i Crnu Goru, kao i Republiku Srpsku. Nikada za mene licno to nece biti razlicite drzave!

Bas tako.

Nazalost to je i jedini nacin za stabilizaciju Balkana, samo to reemiteri okupatorskih masmedijskih "demo-humano-civlizovanih" poruka ne mogu da shvate jer vole da navijaju za "prvog na tabeli"
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6484
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia N95
Citat
Sa ovim si sam rekao da je DPS napravio razdor izmedju 2 naroda.Toga pre 15 godina nije bilo 

Ne vadi iz konteksta,znas na sta sam mislio.. Smile

Citat
Opet shvatas sve bukvalno....   Ne mislim da ce sve biti njihovo sto kazu nego kazem da ce oni raditi da bude njihovo...

Smile  Ne svidja mi se tvoja teorija,zato sam i tako napisao... Smile

Citat
Onda normalan covek misli da MUP nije bolji od prosecnog kriminalca.   U svakom slucaju nas MUP je ocajan ali nije rekao da ukradene automobile ne moramo da vracamo vlasnicima.U taj stadijum nas MUP jos nije stigao.Eto zamisli tebi maznu kola u Italiji i dodjes u CG kad ono tvoja kola u CG i neki tip vozi sve normalno.Ti dodjes u MUP i kazes"Ovo su moja kola,prijavio sam kradju a pandur ti kaze"To vise nije tvoje,mi kola koja su na interpol poternicama ne vracamo vlasnicima"Mislim sta bi ti kao Italijan pomislio u kakvu si zemlju dosao.Da me ne shvatis pogresno ja ni o vladi Srbije ne mislim nista dobro tako da ne mislim da bi neko iz Italije bio odusevljen Srpskim MUP-om 

Pa MUP u sustini nije nista bolji od nekog kriminalnog ganga,sem sto imaju mnogo jaka ledja,i interesantne uniforme.. Smile

Mozda je to bilo,ali sada nije.Jer CG saradjuje sa interpolom,pa nema razloga da to radi...
 Smile

Mislim da je tema zrela za lock, izbori su prosli, vrijeme da se i forum produva od ovih dukljana...

Smile Smile Smile

Dali ti znas sta je forum?
Ajde neka ti neko kaze,pa nastavi da postujes...
 Smile

E kad su i dukljani zbavili racunare i naucili URL Bureka, mos mislit dokle je doslo...

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6484
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia N95

Izvinjavam se za dupli post.

Za tebe nije,zar je bitno?
Kada je Crna Gora priznata od preko 100 drzava... Smile

Malo si se zajebo,mozda tebi nece biti u glavi i srcu,ali granice postoje.
I svi treba da gledaju svoju kucu,i da brinu o svojim problemima jer ih svi imamo i previse.. Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2037
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Слога и вјера побједити мора, биће опет СРПСКА Црна Гора!!!

А тебо Горанац да кажем, Црна Гора је као и Србија моја кућа! Преци су ми из ње и сањам дан када ћемо поново бити заједно. Точак историје подложан је окретању, Богу хвала!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6484
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia N95
Слога и вјера побједити мора, биће опет СРПСКА Црна Гора!!!

А тебо Горанац да кажем, Црна Гора је као и Србија моја кућа! Преци су ми из ње и сањам дан када ћемо поново бити заједно. Точак историје подложан је окретању, Богу хвала!

Ti isto ko da imas 15 god. mada mozda i imas.. Smile

Pa meni takodje,ja sam porijeklom iz Srbije,i volim Srbiju kao i CG.
Ali mi ne pricamo o tome.
Pricamo o realnim stvarima,cinjenicima.
Jer ovo sto ti pricas u 21.vijeku ne pije vodu.. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 37 38 40 41 42
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Avg 2025, 19:39:35
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.