Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Avg 2025, 01:13:55
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 34 35 37 38 ... 42
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Predsednicki izbori u Crnoj Gori!  (Pročitano 50409 puta)
Hronicar svakodnevice

Zasjace palaci antike tarace cakulace sjore....

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 828
Zastava Montenegro
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia N82
Kako ti sve znas a vidim i ekonomija ti ide od ruke... Smile
IP sačuvana
social share
Zasjace palaci, antike tarace, cakulace sjore, zije gracijane, svi oridjinali i sve karampane doci ce na festu za nas Kotorane
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
Mislim da je tema zrela za lock, izbori su prosli, vrijeme da se i forum produva od ovih dukljana...
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6484
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia N95
Citat
Ti spavas sa njim posto ga toliko volis.     Lupetas bas ti.Rezim uopste nije ojacao nego stalno ima isti broj glasova tj isti broj glasova koliko treba siptarskom-mafijaskom rezimu Mila Djukanovica da vlada sa CG.Sto nisi probao da budes potparol DPS-a?Dobro ti ide.    I Milo i Sloba su diktatori i sto se tice toga isti su.....  

Ja nespavam sa njim,nije da ga nevolim.
Smatram ga najpametnijim politicarem(uz Djindjica i Tita).
Rezim je ojacao,sjeti se samo koliko je to tijesno bilo pre nekoliko godina?
Sada opozicija,sve partije zajedno nemogu da ih pobjede!

Ne bih da bude potparol(makar ne za sada) Smile
Pricas o mafiji,a ko vlada Srbijom? Smile
Uporedjujes Slobodana i Mila...Nidje veze.. Smile

Citat
Bla bla bla.Klasicna prica DPS-a.   Znam kakav je zivot na severu Crne Gore jer imam tamo kucu i znam da ljudi imaju plate male a cene su velike.Znam i to da ljudi prodaju svoj glas rezimu jer nemaju hleba da jedu a druge plase poslodavci da ce dobiti otkaz ako ne glasaju za DPS.Demokratski nema sta.A tu su i Albanci gde Milo uvek dobije potreban broj glasova koji im donese "demokratsku" pobedu.To me podseca malo na 97 godinu kada je Milutinovic dobio izbore pomocu Albanaca sa Kosmeta.Samo Milutinovic je to uradio jednom a Milo 10 godina  

Bla,bla,bla..tvoja prica je klasicna i nenormalna identicna crnogorskoj opoziciji.

Lose se zivi dje je lokalna vlast-opozicija.
Ne zele namjerno da prihvate pomoc vlasti,i da razvijaju te oblasti,samo da bi imali razlog da pljuju,opste poznata stvar.

O kupovini glasova nemoj...jer to rade i jedni i drugi,ta prica nepije vodu.
A pogotovo ova o otkazima.

To je Ulcinj,dio Bara,Tuzi...
Sta je sa ostalom Crnom Gorom...nikakav dokaz...

Citat

Njegos vam je svetinja a tumacite sve pogresno sto je taj covek govorio.   Ja Njegosa veoma cenim i postujem ali ne kao dukljanina sto vi pokusavate da pokazete  

Taj covjek je rekao "sve zene su kurve,o majko oprosti mi i ti si zena"-e ja kazem-NIDJE VEZE!
Ja se neslazem sa tim,ali to je stvar pojedinca i stvar licnoh misljenja odredjene persone.
Ja na njega gledam iskljucivo kao pisca,i mogu da komentarisem njegova djela.
I ti kazes da treba da nam njegove rijeci budu za nauk,da pratimo njegovu,eto da je nazovem teroriju?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0b5
mob
SonyEricsson k800i i D820
Ja sam citao da u Crna gora biljezi 59% vise investicija...

Bio sam vam gost jednom i stvarno imate zemlju prelijepu...
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6484
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia N95
Mislim da je tema zrela za lock, izbori su prosli, vrijeme da se i forum produva od ovih dukljana...

Smile Smile Smile

Dali ti znas sta je forum?
Ajde neka ti neko kaze,pa nastavi da postujes...
 Smile

Ja sam citao da u Crna gora biljezi 59% vise investicija...

Bio sam vam gost jednom i stvarno imate zemlju prelijepu...

Upravo tako.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0b5
mob
Nista covijek ne mora da se cudi od kako je CG samostalna ide joj dobro...nije izuzetak, tako je bilo i HR i SLO jer znaju svoj cilj a to je EU...ovaj Predsjednik ce ka tom putu i dalje da ide...i to je najbitnije... nikada nisam vidio vise investicija u CG od odcjepljenja pa do sada...

Nadam se da ce i u Srbiji isto biti izbor naroda u vecini pa da svi idu skupa ka boljem zivotu, nema veze tko zeli u EU a tko ne...bitno je da se odluci put i da se ne skrece sa njega.
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
Samsung Galaxy S9+
Citat
Ja nespavam sa njim,nije da ga nevolim.
Smatram ga najpametnijim politicarem(uz Djindjica i Tita).
Rezim je ojacao,sjeti se samo koliko je to tijesno bilo pre nekoliko godina?
Sada opozicija,sve partije zajedno nemogu da ih pobjede!

Sad se jos vise ucvrstio rezim sa svojim prevarama i podvalama.........  Smile Slazem se da ima jednakosti izmedju  Tita i Mila.Obojica su najgori diktatori.Sto se tice Zorana i Mila i tu ima jednakosti jer obojica saradjuju sa mafijom samo sto Djindjic nije to radio  tako dobro kao Milo..........  Smile

Citat
Pricas o mafiji,a ko vlada Srbijom?

Nama premijer vozi jugo a vas premijer ima sat od 500 000 evra.....  Smile

Citat
Lose se zivi dje je lokalna vlast-opozicija.
Ne zele namjerno da prihvate pomoc vlasti,i da razvijaju te oblasti,samo da bi imali razlog da pljuju,opste poznata stvar.

Nije tacno.Opstina Zabljak dok nije izabrala DPS za predsednika opstine  nisu hteli da uloze ni 1 evro.Iz razloga da pokazu opoziciju kao jako lose vladaju.Gradjani Zabljaka su bili protiv nezavisnosti CG a na lokalnim izborima je pobedio DPS.  Smile Jasno da su ljudi prisiljeni da glasaju za DPS jer nece da ulozi ni 1 evro Milova bagra

Citat
To je Ulcinj,dio Bara,Tuzi...
Sta je sa ostalom Crnom Gorom...nikakav dokaz...

Kradja glasova preko Albanaca je taman dovoljna za pobedu  Smile DPS ima jedno 40% koji
stvarno veruju da je Milo car.Mislim takvi kao ti.Ali ostalih 12% su pokradeni glasovi Albanaca,ljudi koji zbog straha glasaju za Mila,ljudi koji su dobili pare da glasaju i.......Ove procente sam stavio cisto forme radi.Nemoj posle da bude "Otkud znas da je bas 40%"  Smile

Citat
Taj covjek je rekao "sve zene su kurve,o majko oprosti mi i ti si zena"-e ja kazem-NIDJE VEZE!
Ja se neslazem sa tim,ali to je stvar pojedinca i stvar licnoh misljenja odredjene persone.
Ja na njega gledam iskljucivo kao pisca,i mogu da komentarisem njegova djela.
I ti kazes da treba da nam njegove rijeci budu za nauk,da pratimo njegovu,eto da je nazovem teroriju?

Koliko ja znam Njegos nije nigde nikad rekao da su sve zene "kurve".  Smile Rekao je milion pametnih stvari.Ni ja se ne slazem sa njim 100% ali sa vecinom se slazem.Pa o zenama je rekao jako puno tacno.Malo je to bilo tad zaje.... vreme(posebno u CG oko zena) tako da jeste malo preterao  Smile
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0b5
mob
Crnogorska opozicija na putu ka EU
13:45 | Izvor: Tanjug
Predsednik crnogorskog parlamenta pozvao opoziciju da se pridruži putu ka Evropskoj uniji.

Predsednik crnogorskog parlamenta Ranko Krivokapić pozvao je danas opoziciju da se pridruži vladajućoj koaliciji, kako bi Crna Gora što pre postala članica EU, a njeni građani što brže osetili ekonomski napredak.

Krivokapć je ocenio da jučerašnja pobeda Filipa Vujanovića na predsedničkim izborima u Crnoj Gori pokazuje da je pobedila vera u državu, narod, slobodu i EU.

"Opozicija je dobila priliku da nam se pridruži na tom putu, na onom što mora biti Crna Gora, okupljena oko svog barjaka, himne, imena i svoje snage", kazao je Karivokapić.

On je poručio lideru opozicije Andriji Mandiću da "napusti politiku konfrontiranja sa EU" i čestitao mu na tome što je potvdio da je lider opozicije.

"Nadam se da neće voditi opoziciju konfrontiranja sa Crnom Gorom i da će biti saradnja, kako bi se ostvarilo ono što smo zacrtali. Naša ruka je pružena da radimo za dobro Crne Gore i moramo verovati u nju ", kazao je Krivokapić, koji je predsednik manje čalnice vladajuće koalicije - Socijaldemokratske partije.

On je rekao novinarima da je pobeda Vujanovića dokaz da je narod prepoznao evropski put politike vladajuće koalicije i ocenio da niko kao Crna Gora nije brže išao prema EU i imao težih prepreka.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6484
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia N95
Citat
Sad se jos vise ucvrstio rezim sa svojim prevarama i podvalama.........   Slazem se da ima jednakosti izmedju  Tita i Mila.Obojica su najgori diktatori.Sto se tice Zorana i Mila i tu ima jednakosti jer obojica saradjuju sa mafijom samo sto Djindjic nije to radio  tako dobro kao Milo.......... 

Ne,grijesis,sad smo svi odahnuli makar u narednih 5 godina. Smile
Tito,Milo,Zoran,naj pametniji politicari ikada.

Tito,mozda je bio opasan,goli otok ovo ono..Ali zato sad svi pricaju ex-ta bivsa juga..Mnogo dobra bi.. Smile

Milo-da nije bilo njega 90',i da nije tada odustao da proglasi nezavisnu Crnu Goru,tada bi se dogodio naj krvaviji gradjanski rat...

Zoran-sad bi Kosovo bilo u sastavu Srbije.. Smile

Citat
Nije tacno.Opstina Zabljak dok nije izabrala DPS za predsednika opstine  nisu hteli da uloze ni 1 evro.Iz razloga da pokazu opoziciju kao jako lose vladaju.Gradjani Zabljaka su bili protiv nezavisnosti CG a na lokalnim izborima je pobedio DPS.   Jasno da su ljudi prisiljeni da glasaju za DPS jer nece da ulozi ni 1 evro Milova bagra

Zato je sada jedna od najrazvijenih opstina na ovom prostorima.
DPS preuzima vlast,brdo investitora...
E to je problem kod Kolasina,a ima sjajan ski centar,surovali su dugo sa opozicijom,a turizam tamo nije na nivou na kojem bi trebalo da bude.

Citat
Kradja glasova preko Albanaca je taman dovoljna za pobedu   DPS ima jedno 40% koji
stvarno veruju da je Milo car.Mislim takvi kao ti.Ali ostalih 12% su pokradeni glasovi Albanaca,ljudi koji zbog straha glasaju za Mila,ljudi koji su dobili pare da glasaju i.......Ove procente sam stavio cisto forme radi.Nemoj posle da bude "Otkud znas da je bas 40%" 

Ima nas vise,oko 45%..eto da kazem onih 6.4% smo pokrali,da nebude da smo cisti ko suza.. Smile
Pokradeni? Ma oni imaju veca prava nego sami Crnogorci,kada sam bio u Ulcinju osjecao sam se kao da sam u Tirani,nevjerujem da ih je nesto strah... Smile  Na kkraju krajeva,od koga se sipci boje.. Smile

Citat
Koliko ja znam Njegos nije nigde nikad rekao da su sve zene "kurve".   Rekao je milion pametnih stvari.Ni ja se ne slazem sa njim 100% ali sa vecinom se slazem.Pa o zenama je rekao jako puno tacno.Malo je to bilo tad zaje.... vreme(posebno u CG oko zena) tako da jeste malo preterao 

Jeste u jednom svom djelu,neznam tacno u kojem(ne bih da te lazem)...
Pa i mnogi bi se slagali samnom da sam bio pametniji od vecinskog stanovnistva toga vremena(nije bas ni bilo tesko),pa sve sto napisem postane neka vrsta svete knjige.. Smile

O zenama nikad lose..  Smile
Jer mi nemozemo bez njih... Smile
« Poslednja izmena: 07. Apr 2008, 22:34:05 od Goranac and Delija-4ever! »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 665
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
Још када би мало тај правопис савладао, где би ти био крај. Мислим тим твојим светим књигама.
« Poslednja izmena: 07. Apr 2008, 22:30:08 od nenadjebivi »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 34 35 37 38 ... 42
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Avg 2025, 01:13:55
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.