Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Avg 2025, 04:58:35
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 35 36 38 39 ... 42
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Predsednicki izbori u Crnoj Gori!  (Pročitano 50417 puta)
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6484
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia N95
Још када би мало тај правопис савладао, где би ти био крај. Мислим тим твојим светим књигама.

Ja sam mislo da ces nesto pametno da kazes.
Ljudski je grijesiti,ovo nije pismeni zadatak,i mislim da je tvoj post nepotreba i suvisan na ovoj temi... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2037
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Смешно је причати о Црној Гори у ЕУ, јер ако би се строго поштовала правила око уласка ЦГ би о томе могла да сања. Наиме, не може држава у којој је шверц доминантна делатност да буде ни близу ЕУ. У Подгорици и данас имате људе који стоје на улици крај картона и продају цигарете. То у ЕУ не може!!!
Али, нека овај режим још замајава људе у ЦГ, јер очигледно је да грађани ЦГ то желе и нека им је срећан избор. Ја уопште више не гледам како да скинемо Мила, већ само како да српска опција што више ојача, а из избора у изборе је све јача и коначно Срби имају своју опцију на изборима! То је суштина.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 665
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
Још када би мало тај правопис савладао, где би ти био крај. Мислим тим твојим светим књигама.

Ljudski je grijesiti,ovo nije pismeni zadatak,i mislim da je tvoj post nepotreba i suvisan na ovoj temi... Smile

Ааа значи зато ти лупеташ глупости, зато што је то људски је л'? Ок онда, не бих те дуже задржавао. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 665
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
Смешно је причати о Црној Гори у ЕУ, јер ако би се строго поштовала правила око уласка ЦГ би о томе могла да сања. Наиме, не може држава у којој је шверц доминантна делатност да буде ни близу ЕУ. У Подгорици и данас имате људе који стоје на улици крај картона и продају цигарете. То у ЕУ не може!!!
Али, нека овај режим још замајава људе у ЦГ, јер очигледно је да грађани ЦГ то желе и нека им је срећан избор. Ја уопште више не гледам како да скинемо Мила, већ само како да српска опција што више ојача, а из избора у изборе је све јача и коначно Срби имају своју опцију на изборима! То је суштина.

србе из Цг треба преселити у Србију, а ови изрод нека раде шта им је воља. Нас то не би требало да се тиче.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
Samsung Galaxy S9+
Citat
Ne,grijesis,sad smo svi odahnuli makar u narednih 5 godina. Smile
Tito,Milo,Zoran,naj pametniji politicari ikada.

Tito,mozda je bio opasan,goli otok ovo ono..Ali zato sad svi pricaju ex-ta bivsa juga..Mnogo dobra bi.. Smile

Milo-da nije bilo njega 90',i da nije tada odustao da proglasi nezavisnu Crnu Goru,tada bi se dogodio naj krvaviji gradjanski rat...

Zoran-sad bi Kosovo bilo u sastavu Srbije..

A da.90-te godine i Milo.Ko li je samo do 1998 godine bio desna rucica Slobe.  Smile Smile Smile Ima i jedan lik koji je sada najveci dukljanin a 90-tih je govorio da Dubrovnik treba sravniti sa zemljom.Ne mogu da se setim kako se zove ali seticu se  Smile Sloba je hteo da kontrolise CG i kad je mali Milo postao veliki Milo onda su se posvadjali jer je Milo video da je bolje da on sam bude mafija u CG  Smile

Citat
Zato je sada jedna od najrazvijenih opstina na ovom prostorima.
DPS preuzima vlast,brdo investitora...
E to je problem kod Kolasina,a ima sjajan ski centar,surovali su dugo sa opozicijom,a turizam tamo nije na nivou na kojem bi trebalo da bude.

Slazem se da je bolje tamo ali sve je to zamagljivanje ociju......Narod ne zivi opet dobro i to je poenta  Smile

Citat
Ima nas vise,oko 45%..eto da kazem onih 6.4% smo pokrali,da nebude da smo cisti ko suza.. Smile
Pokradeni? Ma oni imaju veca prava nego sami Crnogorci,kada sam bio u Ulcinju osjecao sam se kao da sam u Tirani,nevjerujem da ih je nesto strah... Smile  Na kkraju krajeva,od koga se sipci boje.. Smile

Eto i ti priznajes da ste pokrali  Smile Ne brinem ja za Albance.Ne daj boze da ja brinem o njima i da ih branim.Vidis tu i jeste problem DPS.Srbi zive kao u getu i nemaju nikakva prava a Albanci koji bi sutra da mogu ubili i mene i tebe imaju prava kao da su najveci carevi na planeti.Milo je od dva bratska naroda napravio neprijatelje.U Ulcinju proteruju i vas Crnogorce a to ce za par godina biti i u Baru.U Tuzi je bio koncert Albanske muzicke grupe koja se zalaze za "veliku" Albaniju i ljudi su ih tamo docekali sa ovacijama.Mnogi moji prijatelji iz CG kazu"Ma nema od toga nista ali to nije istina".Sad im je prioritet Kosmet ali za par godina oni krecu u dalji pohod a tada ce Milo piti viski na Havajima a narod ce da muku muci......  Smile Vecina Albanaca uopste ne zove gradove CG kako treba nego imaju svoje "Albanske" nazive.Ne zaboravi da je 2001 USA rekla da je OVK teroristicka organizacija a sada kazu da je to "vojska naroda koja se oslobadjala terora Srbije"  Smile
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Hoi Polloi

Zodijak
Pol
Poruke 573
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
Samsung D780
Vidi se da krofno nijesi ispecena do kraja...

Mozda i nijesam. Nego Crno-Goranac jesi li to sam smislio ili ti je neko pomogao.

Kakve veze ima Sadam sa Filipom?
Sta je onda Putin? Smile Fidel Kastro?

Putin i Kastro su demokrate ko Sloba i Sadam i uostalom kao i Fica i Milo. Kako je krenulo kralj Djukanovic ce biti na vlasti duze od kralja Nikole.
« Poslednja izmena: 08. Apr 2008, 00:00:24 od Krofna »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
Citat
србе из Цг треба преселити у Србију, а ови изрод нека раде шта им је воља. Нас то не би требало да се тиче.

Не слажем се. Срби требају да се боре за истину у земљи из које је српство изникло... Треба се истином и знањем борити против овог силовања историје које се одвија од стране Милогораца...
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
Samsung Galaxy S9+
Citat
Не слажем се. Срби требају да се боре за истину у земљи из које је српство изникло... Треба се истином и знањем борити против овог силовања историје које се одвија од стране Милогораца...

Slazem se sa tobom.Novom seobom Srba bi samo pomogli rezimu DPS u onome sto je naumio a to je da ima jedno 80% glasova i da ucvrsti svoju siptarsko-mafijasku drzavu.
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6484
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia N95

Ааа значи зато ти лупеташ глупости, зато што је то људски је л'? Ок онда, не бих те дуже задржавао. Smile

Brate to je moje misljnje.
Smatarm da je glupost da me opominjes za pravopis,ti nikad nijesi pogrijesio...
Samo to,nista licno... Smile

Citat
A da.90-te godine i Milo.Ko li je samo do 1998 godine bio desna rucica Slobe.     Ima i jedan lik koji je sada najveci dukljanin a 90-tih je govorio da Dubrovnik treba sravniti sa zemljom.Ne mogu da se setim kako se zove ali seticu se   Sloba je hteo da kontrolise CG i kad je mali Milo postao veliki Milo onda su se posvadjali jer je Milo video da je bolje da on sam bude mafija u CG  

Smile Smile Smile

Daj da procitam dje je to Milo govorio?
To je njegova naj pametnija odluka,jer Crna Gora tada nije bila spremna za nezavisnu drzavu.
Vec sam naveo razlog sta bi se tada dogodilo. Smile

Citat
Slazem se da je bolje tamo ali sve je to zamagljivanje ociju......Narod ne zivi opet dobro i to je poenta  

Jedna stvar,svi mi(bivsa-yuga) opet zivimo dobro.
Pre svega BiH,SRB i CG,jer sta je sve pogodilo ove drzave,opet je sve dobro.. Smile

Citat

Eto i ti priznajes da ste pokrali   Ne brinem ja za Albance.Ne daj boze da ja brinem o njima i da ih branim.Vidis tu i jeste problem DPS.Srbi zive kao u getu i nemaju nikakva prava a Albanci koji bi sutra da mogu ubili i mene i tebe imaju prava kao da su najveci carevi na planeti

Pa eto kazem da nebude da je sve cisto,na kraju krajeva u kojoj vlasti je sve cisto.. Smile
Hahaha,stvarno si me nasmejao sa ovim "zive kao u getu"...ne blamiraj se,cuce te neko// Smile

E jebi ga,ja sam vise rekao neidem u Ulcinj,ali nije u tome poenta,ima dobrih ljudi medju njima.
Znaju da se izbore za svoje(gledaj i primjer Kosova),bili oni takvi,onakvi,opet izguraju svoje uz pomoc zapadnih sila,zar ne?

Citat
Milo je od dva bratska naroda napravio neprijatelje.U Ulcinju proteruju i vas Crnogorce a to ce za par godina biti i u Baru.U Tuzi je bio koncert Albanske muzicke grupe koja se zalaze za "veliku" Albaniju i ljudi su ih tamo docekali sa ovacijama.Mnogi moji prijatelji iz CG kazu"Ma nema od toga nista ali to nije istina

Nije isti da je on stvorio neprijateljstvo izmedju dvije nacije.
To je stvar huskanja i propagande.
Ja to mogu da potvrdim.

Ulcinj je uvije bio tako reci njihov.
Tuzi-prije svega zive Malisori(Albanci-katolici) sta cemo sad ako su doveli tu grupu,niko nemoze da zabrani nekom bendu da nastupa.

I ja cu ti to rec.
Njihov prioritet ce prije biti Makedinija.
Jer ode nemaju sta da traze,Crnogorci ih nece milovati,i nece biti neodlucni,kao na pr. Srbi,ali opet to nije bilo do njih,to je bilo zbog lose politike jos od 90'.

Citat
Vecina Albanaca uopste ne zove gradove CG kako treba nego imaju svoje "Albanske" nazive.Ne zaboravi da je 2001 USA rekla da je OVK teroristicka organizacija a sada kazu da je to "vojska naroda koja se oslobadjala terora Srbije"  

Englez specificno izgovara neki grad bilo da je u SRB,CG,BiH,Kina...
Ali da imaju svoja imena gradova,to nije tacno.. Smile

E to je vec druga stvar.
Albanci su najmanje krivi za Kosovo(ovo bukvalno) jer znaju sta bi ih snaslo da Amerika odluci da ode sa Kosova.. Smile

To je stvar interesa Amerike,jer oni su mnogo dobili sto su ostali na Kosovu.. Smile

Vidi se da krofno nijesi ispecena do kraja...

Mozda i nijesam. Nego Crno-Goranac jesi li to sam smislio ili ti je neko pomogao.

Kakve veze ima Sadam sa Filipom?
Sta je onda Putin? Smile Fidel Kastro?

Putin i Kastro su demokrate ko Sloba i Sadam i uostalom kao i Fica i Milo. Kako je krenulo kralj Djukanovic ce biti na vlasti duze od kralja Nikole.

Niko mi nije pomogao,sam sam.. Smile
Nemoj da svatis kao uvredu,to je bilo malo ironije na tvoj post..

Citat
Crno-Goranac

Ironicno...ili...pokusaj nabijanja necega na nos.. Smile

Iskoristio sma Putina namjerno,zbog bratsva SRB i RUS,pa sam htio da vidim tvoje misljenje.. Smile

Sto duze to bolje... Smile Smile

Hmm..pa CG ce prije u EU nego SRB..
A sta u SRB,HR,BiH,Rumunija,Bugarska...tamo nema sverca? Smile Nadji mi jednu drzavu u kojoj nema sverca.
A sta u SRB i u drugim drzavama nema ljudi koji na taj nacin prodaju cigare.. Smile

Veliki je problem sto Srbi u Crnoj Gori smatraju da su unisteni,uvrijedjeni..i sl. zbog razlaza sa SRB...
A to mogu nazvati nebulozom(nista licno)...

Srbi su oduvjek imali svoju opciju... Smile

SNS,SNP..... Smile To nijesu srpske opcije.. Smile

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2037
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Aman Goranac, kako ne shvatas da je nas bas briga sto su se pristalice CG rezima odrodile od svog naroda i postale to sto jesu. Neka se zovu eskimima, to je njihova stvar. Ali ne damo da udaraju na nas koji ne zelimo da se odreknemo nasih korena i koji zelimo da i Srbi u CG imaju podjednaka prava kao i pripadnici izmisljene nacije. Ne mogu Milovi Crnogorci da imaju vise prava od nas, jer niti su po popisu vecina, niti imaju istorijsko utemeljenje. Samo se o tome radi. Zato smo ponosni sto Srpska lista iz godine u godinu sve vise jaca i sto bi osvojenih 25 odsto na narednim parlamentarnim izborima bio odlican uspeh od koga bi rezim bolela glava u Skupstini CG.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 35 36 38 39 ... 42
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Avg 2025, 04:58:35
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.