Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Avg 2025, 14:54:43
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 33 34 36 37 ... 42
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Predsednicki izbori u Crnoj Gori!  (Pročitano 50436 puta)
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6484
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia N95
Goranac, to sto si izneo je totalna neistina!
Ustav koji je donet je klasican primer diskriminatorskog akta u kome je ukinut srpski jezik, SPC je poistovecena sa Mirasovom sektom, a Srbi su izbrisani kao narod. Sasvim dovoljno da se Srbi bore za svoje prava. Zato ja izrazavam zadovoljstvo Mandicevim rezultatom, jer od pre dve godine je krenuo sa 14 odsto, a sada je dosao na 21 odsto. Prema tome, uspeh je vise nego ocigledan.
Pitanje koje si postavio oko naziva drzave je klasican idiotizam, kada se dobro zna da su se u Srednjem veku drzave nazivale po teritorijalnim odrednicama. Srpske drzave kao sto su Zeta (pre toga Duklja), Travunija, Zahumlje i Raska po tome su dobijale nazive, ali su naravno od Srba stvarane.
Nemam ja nista protiv sto Siptari sebe danas smatraju crnogorcima, ali onda neka se kaze da su po teritorijalnom principu to sto kazu da jesu, a ne po nacionalnom. Crnogorska nacija istorijski gledano ne postoji i nikada nije postojala. Danas, ako i Siptari kazu da su Crnogorci,  e pa onda moramo da se razgranicimo, jer moji preci su bili Srbi iz Crne Gore!!!
Bas to odvajanje je dovelo do nemira u kuci, ali nema veze. Mi profilisemo dole nasu opciju i boricemo se za nju. Trenutno smo na pocetku, a ovo je maraton i dugo ce trajati borba za nasa prava!

Citat
Ustav koji je donet je klasican primer diskriminatorskog akta u kome je ukinut srpski jezik, SPC je poistovecena sa Mirasovom sektom, a Srbi su izbrisani kao narod.

Ustav je uradjen demokratski.
PzP(opozicija) je takodje priznala ustav.
Crna Gora-srpski jezik?
Crna Gora-SPC zasto ne CPC...
A nije istina da je SPC ponistena,jer to nemoze da se dogodi,jer vlast ne odlucuje o tome...

Citat
Sasvim dovoljno da se Srbi bore za svoje prava. Zato ja izrazavam zadovoljstvo Mandicevim rezultatom, jer od pre dve godine je krenuo sa 14 odsto, a sada je dosao na 21 odsto. Prema tome, uspeh je vise nego ocigledan.

Srbi imaju sva prava.
Ja neznam koja ti prava podrazumjevas?
Da se DPS makne,Madnic i ostala druzina preuzme vlast,i drzava propadne?To zelis?

Sada je dosao na 21%,sledeci ce mu biti manje..
Treba fino da se zahvali Medojevicu... Smile

Citat
Pitanje koje si postavio oko naziva drzave je klasican idiotizam, kada se dobro zna da su se u Srednjem veku drzave nazivale po teritorijalnim odrednicama. Srpske drzave kao sto su Zeta (pre toga Duklja), Travunija, Zahumlje i Raska po tome su dobijale nazive, ali su naravno od Srba stvarane.

Znam ja veoma dobro kako su se tada nazivale drzave.
Ali mi nije jasno,kad su ih Srbi stvarali zasto ih kasine nijesu pripojili Srbiji.. Smile
Vec je CG na Berlinskom kongresu 1878 godine. priznata kao nezavisna drzva.(27 medjunarodna priznata drzava na svijatu.)

Citat
Nemam ja nista protiv sto Siptari sebe danas smatraju crnogorcima, ali onda neka se kaze da su po teritorijalnom principu to sto kazu da jesu, a ne po nacionalnom. Crnogorska nacija istorijski gledano ne postoji i nikada nije postojala. Danas, ako i Siptari kazu da su Crnogorci,  e pa onda moramo da se razgranicimo, jer moji preci su bili Srbi iz Crne Gore!!!

Nijesu bitni tu samo Siptari,vec ima Bosnjaka,musimana,Hrvata...i td..I ja sam rekoa,svi su oni crnogorci po teritorijalnom principu,nemogu biti po nacionalnom.. Smile

Ne slazem se,jer ako postoji drzva CG postoji i nacija..
Crnogorci su pravoslavne vjeroispovesti,ali to neznaci da su Srbi,zar ne,logicno?

To nije bitno.
Neko ima pretke koji su muslimani a bili su iz SRB I CG?Zar ne...

Citat
Bas to odvajanje je dovelo do nemira u kuci, ali nema veze. Mi profilisemo dole nasu opciju i boricemo se za nju. Trenutno smo na pocetku, a ovo je maraton i dugo ce trajati borba za nasa prava!

Ne,dovelo je do mira u kuci,razvoja Crne Gore,i poboljsanje u zivota.
Standard je veci nego u CG,a realno bi bili da SRB ima veci standard jer je duplo bogatija,zar ne?

Vi imate sva prava,ja stvarno neznam sta treba jos?
Ja neznam da je neko u losem polozaju zato sto se izjasnjava kao Srbin?
A 40% stanovnistva CG cine Srbi...mislim nelogicno.
Ja kao Goranac(pripadnik etnicke zajednice,koja nije priznata u CG,za razliku od SRB imam sva prava)zasto Srbi ne bi imali,nevidim u cemu je fora.. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 365
OS
Nepoznat
Browser
SAMSUNG-SGH-C160 1.0
Ti mi znas o pravima Srba u Cg.Nesmijemo zastave srpske da nosimo.Srba ima 5% u svim drzavnim institucijama.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6484
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia N95
Ti mi znas o pravima Srba u Cg.Nesmijemo zastave srpske da nosimo.Srba ima 5% u svim drzavnim institucijama.

Smile Smile Smile

Zasto sam ja vidio pre neki dan nekog pijanog lika,koji ide umotan u srpsku zastavu i pjeva protiv CG... Smile
Mora da mi se ucinilo... Smile

Eto vidis za koliko se izblamiras,a neznas o cemu pricas... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 365
OS
Nepoznat
Browser
SAMSUNG-SGH-C160 1.0
Pa sta ako pjeva.Ovdece krv dukljanska izumreti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Hoi Polloi

Zodijak
Pol
Poruke 573
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
Samsung D780
I koliko je procenata na kraju osvojio Sadam ovaj Fica? Da li je 80%, 90% ili mozda vise?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Црногорци воле да бирају оне који су већ на власти.
То је таква психологија.
Што је сигурно, сигурно.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6484
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia N95
Pa sta ako pjeva.Ovdece krv dukljanska izumreti.

Znaci ti nijesi svestan koliko si ogranicen,a pises...na jednoj ozbiljnoj temi... Smile

I koliko je procenata na kraju osvojio Sadam ovaj Fica? Da li je 80%, 90% ili mozda vise?

Vidi se da krofno nijesi ispecena do kraja...

Kakve veze ima Sadam sa Filipom?

Sta je onda Putin? Smile Fidel Kastro?

Црногорци воле да бирају оне који су већ на власти.
То је таква психологија.
Што је сигурно, сигурно.

Zasto ne birati ono sto je dobro?
Kakva je tvoja psihologija?
Pa u SRB je 10 god. vladala jedna vlast,sad evo ova traje 8...
Kakva je to psihlogija?
Mislim da je tebi krivo sto je ta vlast dobra,sto ljudi zive dobro...
Ali to je vec problem sa tobom..ne sa DPS-om...
« Poslednja izmena: 07. Apr 2008, 18:28:25 od Goranac and Delija-4ever! »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
Samsung Galaxy S9+
Citat
Daska u glavi,hahah.
Dali ti znas o cemu pricas?
Znas da je ovo govor usrane opozicije iz Crne Gore,koja nema pojma sa zivotom?

Da je to rezim dali bi jacao svake godine?
A sve opozicione stranke slabe od izbora do izbora,zasto?
Sigurno je ova vlast losa.. Smile

A ti znasa kakav je Milo?Spavas sa njim? Smile

Nemozes da uporedjujes Slobodna Milosevica i Mila Djukanovica.
Milo je mnogo dao Crnoj Gori,dok Slobodan nista Srbiji,vec je skratio koliko je mogao...

Zivi u CG pa ces znati kakva je ova vlast,i kakav je zivot posle nezavisnosti.
Niko nekaze da je idealna,aali nadji mi jednu vlast koja je 100% dobra?Naravno,neces je naci.

Ne vataj se za Njegosa on je istoriska licnost.
Nemoj da nabrajam srspke pisce,knjizevnike,vladare,koji bi se postidele Srbijom u ovom trenutku..Tj. hhocu da ti kazem da si ovo lupio...

Ti spavas sa njim posto ga toliko volis.  Smile Smile Smile Lupetas bas ti.Rezim uopste nije ojacao nego stalno ima isti broj glasova tj isti broj glasova koliko treba siptarskom-mafijaskom rezimu Mila Djukanovica da vlada sa CG.Sto nisi probao da budes potparol DPS-a?Dobro ti ide.  Smile Smile I Milo i Sloba su diktatori i sto se tice toga isti su.....  Smile

Citat
Zivi u CG pa ces znati kakva je ova vlast,i kakav je zivot posle nezavisnosti

Smile Smile

Bla bla bla.Klasicna prica DPS-a.  Smile Znam kakav je zivot na severu Crne Gore jer imam tamo kucu i znam da ljudi imaju plate male a cene su velike.Znam i to da ljudi prodaju svoj glas rezimu jer nemaju hleba da jedu a druge plase poslodavci da ce dobiti otkaz ako ne glasaju za DPS.Demokratski nema sta.A tu su i Albanci gde Milo uvek dobije potreban broj glasova koji im donese "demokratsku" pobedu.To me podseca malo na 97 godinu kada je Milutinovic dobio izbore pomocu Albanaca sa Kosmeta.Samo Milutinovic je to uradio jednom a Milo 10 godina  Smile

Citat
Ne vataj se za Njegosa on je istoriska licnost.

Njegos vam je svetinja a tumacite sve pogresno sto je taj covek govorio.  Smile Ja Njegosa veoma cenim i postujem ali ne kao dukljanina sto vi pokusavate da pokazete  Smile
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
0,3%
cinjenica je da mnogi u drzavnim organima nisu smeli da se izjasne kao Srbi da ne bi izgubuli posao + mnogi su dobili posao i/ili unapredjenje zato sto se nisu izjasnili kao Srbi, odnosno ponasali se kao antisrbi.

Ocekavana pobeda Vujanovica, a malo iznenadjenje stos se to desilo u I krugu. Totalna finansijska nadmoc, totalna podrska Vlade i drzavnih institucija, Budzeta, 99% medijska nadmoc,totalnu podrsku poicije koja cak ima specijalno odeljenje za pracenje izbora, 10struki identiteti poverljivih koji se aktiviraju na dan glasanja, podrska okupatora Balkana morala je rezultuje jedinim mogucim rezultatom. Treba dodati vec uhodanu instituciju "siguran glas" gde sad vec ljudi se sami nude DPS da za 5-6 glasova dobiju nasut put do kuce, zaposlenje za dete, placeni dug za struju, kredit preko veze, "dozvolu" zidanje kuce, povlastice u biznisu itd.
U CG je metastazirao helsinski sindrom.
Svi su se pretvorili u interes, sadasnji ccar. Hocu sad i hocu sve. Da li je car go ili nije pokazace vreme koje je odmah tu, pred nama, sutrasnjica. Kao kula od karata srusice se sistem vrednosti na kojoj je DPS naslonio vlast kada pocnu da krepavaju oni koji su uzeli kredite i ulozili na berzu( imamo ih dve) ocekujuci laganu zaradu, kada pocnu stenju oni koji su uzeli dugorocne  kredite za biznis, kada pocnu da crkavaju ovi silni zidari zgrada po PG koji su vise zidali cene m2 nego stanova, kada svi oni shvate da su nasankani, da je drzava uzela PDV i carinu odmah, da je Mugosa naplatio harac-komunalije odmah i preko mere i da je njegova prognoza o 2500m2 bila u licnom interesu, da su se banke dobro osigurale, a da elitnih kupaca stanova od 100-200 hiljada evra neeeema.
A i onda ce mali broj shvatiti da nam otcepljenjem svet nije postao trziste nego da se ono 20x smanjilo, da smo ostali bez jedinog iskrenog prijatelja i da mora da se radi da bi se zaradilo.
 Valjda cu tada placati samo struju koju ja potrosim
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0b5
mob
SonyEricsson k800i i D820
Cestitam Crnogorcima i drago mi je da ce dalje nastaviti put ka EU....

Ovi izbori su bili i vise nego jasni....

Cestitam vam! Nije bilo incidenata...  Smile
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 33 34 36 37 ... 42
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Avg 2025, 14:54:43
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.