Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Pobednik drugog kruga ce biti:
Nikolic
49.9%  (242)
Tadic
50.1%  (243)
Ukupno glasova: 485
Idi dole
Stranice:
1 ... 642 643 645 646 ... 648
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Predsednicki izbori 2008. - prvi krug - rezultati  (Pročitano 193763 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
HTC Tattoo
Jel jos nekome stigla poruka od DoPobede?
Otkud bre njima pravo da mi sugerisu za koga da glasam u vreme izborne tisine  Smile Smile Smile *ebo ih Tadic sve redom u ****, jel to demokratija i postenje, kakvi su ovo izbori... imam grip i nisam izasao al zbog ovoga bi glasao za Tomu, pa makar propali vec sutra... i otkud im moj br. telefona... p.......e jedne...  Smile Smile Smile
I u petak su slali sms-ove,jedna moja prijateljica je dobila sms,kao u fazonu-Sačekao sam red za hleb,posle idem da sačekam red za ulje i da kupim dve litre goriva na ulici....,sve neka sranja u tom fazonu,sramota. Smiley 1
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Aries
Pol
Poruke 42393
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.25
Zamislite kako bi bilo dobro da imaju isti broj glasova ili da razlika bude 5 glasova. Smiley))

tesko, tesko  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1489
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia 
Nasem narodu bi trebao diktator, kad se pogleda kako bi srbin srbina zadavijo samo sto ima drugo misljene. A treci se smeju i aplaudiraju sto nemoraju sami da raztrgaju jos vise nas narod kad ce sami sebe. Nije cudo balkanci (srbi) oce u evropu. Pa jer neko misli da bilo ko na ovom svetu trazi srbiju- srbski narod. Izgleda bez diktature nema mira kod nas, sve dok smeju sami da razmisljaju i odlucuju bice krvi izmedu naseg naroda. Nisu naucili da se slazu i zato nece nikad nista ni postici.

To i ja kažem. 50 godina okupacije i ima da budemo ko Južna Koreja.

Po mogućnosti da diktator bude postavljen od strane EU. Postali bi smo
civilizovan narod, a onda bi bili spremni čak i za demokratiju
IP sačuvana
social share
"Cogito, ergo sum"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

MC- argus

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4467
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
HTC 
Otkud bre njima pravo da mi sugerisu za koga da glasam u vreme izborne tisine  Smile Smile Smile *ebo ih Tadic sve redom u ****, jel to demokratija i postenje, kakvi su ovo izbori... imam grip i nisam izasao al zbog ovoga bi glasao za Tomu, pa makar propali vec sutra... i otkud im moj br. telefona... p.......e jedne...  Smile Smile Smile
More glasao si ti jos sabajle. Vi radikali i komunisti ste ko vojska, na komandu, samo ovog puta cete koprive da naberete. I Rusi su vam ga zavukli.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

lepim plakate po gradu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5550
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
Otkud bre njima pravo da mi sugerisu za koga da glasam u vreme izborne tisine  Smile Smile Smile *ebo ih Tadic sve redom u ****, jel to demokratija i postenje, kakvi su ovo izbori... imam grip i nisam izasao al zbog ovoga bi glasao za Tomu, pa makar propali vec sutra... i otkud im moj br. telefona... p.......e jedne...  Smile Smile Smile
I u petak su slali sms-ove,jedna moja prijateljica je dobila sms,kao u fazonu-Sačekao sam red za hleb,posle idem da sačekam red za ulje i da kupim dve litre goriva na ulici....,sve neka sranja u tom fazonu,sramota. Smiley 1

Ne 2 litre vec 1.5 litri, takva je bila merica.  Smile
IP sačuvana
social share
Izreci, pa se ispeci
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1209
Zastava Nediceva Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia 6030
@латифовићу, заборављамо да је Тома у великој предности стартовао. Тачић треба добро да се намучи да га стигне, а о престизању и да не говоримо! Убеђен сам у Томину победу.
IP sačuvana
social share
На овоме свету могу да кажем што се дешава то није истина...мислим на овоме свету, што бих нагласио..да...пропаганда, што већина кажу, о овоме..није истина.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1209
Zastava Nediceva Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia 6030
Citat
Ne 2 litre vec 1.5 litri, takva je bila merica.  Smile
Жртве транзиције, већина становника нема ни ту 1,5 л.  Пети октобар је донео Србији немаштину.
IP sačuvana
social share
На овоме свету могу да кажем што се дешава то није истина...мислим на овоме свету, што бих нагласио..да...пропаганда, што већина кажу, о овоме..није истина.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
HTC Tattoo

Ne 2 litre vec 1.5 litri, takva je bila merica.  Smile
Ma nebitno,ali to je klasično kršenje izborne tišine a i poruke su smešne i samo mogu da iznerviraju ljude,samo izazovu kontraefekat.
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1209
Zastava Nediceva Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia 6030
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 26
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
 Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 642 643 645 646 ... 648
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.