Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Pobednik drugog kruga ce biti:
Nikolic
49.9%  (242)
Tadic
50.1%  (243)
Ukupno glasova: 485
Idi dole
Stranice:
1 ... 641 642 644 645 ... 648
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Predsednicki izbori 2008. - prvi krug - rezultati  (Pročitano 193192 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2342
Zastava Croatia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
mob
Samsung SGH-I560
Књавало можеш да се сагнеш Шешељу ??
A ti ne znaš lepo da pričaš, ti mora da si Veljin? Smile Smile Smile Smile
Nisam mu ja kriv što se stidi svog hrvatskog porekla. Ja da sam Hrvat ja bih se ponosio svojom nacijom. Smile Smile Smile Smile

zato i ima problema u glavi. jer makar ti i čukundjed bio hrvat, jednom ćeš osjetiti zov domovine, i ma kolko god se ti borio ko borg ćeš se postrojit i viknut za dom spremni  Smile
IP sačuvana
social share
You better watch out, You better not cry, You better not pout, I'm telling you why...

Bad Blue Boys are coming to town...

"Ja sam veliki prijatelj Hrvatske, to se nikada neće promijeniti." - Jorg Haider RIP
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

NEMA MALIH BOGOVA.

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 2900
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8;M
mob
LG U8290
2. put!

Ne dirajte mi Teodoru!

Nego radikali, brzo da pitate može li još jednom da se glasa, izgubi vam Toma izgleda.

Evo, ja ću da glasam za Tomicu, da izvadimo situaciju, koliko nudite?

Не знам шта да ти кажем, осим - хвала! Smile Smile Smile

Uvek uz žene, kao i Toma. Smile
« Poslednja izmena: 03. Feb 2008, 17:59:43 od Knjavalo »
IP sačuvana
social share
Srbija je Kosovo i Metohija!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1209
Zastava Nediceva Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia 6030
Мурињо, битно је да вам је Србин компоновао Химну, а и Бан Јелачић вам има "ћетнићке" крви. Нећу да залазим у дубљу анализу ваше мегаломаније, ово је доста. Smile  Исто тако шипцима је лако запушити уста чим им кажем о "подријетлу" Скендербега.  Smile
IP sačuvana
social share
На овоме свету могу да кажем што се дешава то није истина...мислим на овоме свету, што бих нагласио..да...пропаганда, што већина кажу, о овоме..није истина.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

NEMA MALIH BOGOVA.

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 2900
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8;M
mob
LG U8290
3.put. Prodat glas Borisu za 1000 evrića po akciji. Aj živeli!
Jbg, radikali, ja sam vam nudio svoj glas a vi nećete. Vidimo se, da suzama zalijemo Tomin poraz. Kako je krenuo nadmašiće i Vuka, večiti kandidat. Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Srbija je Kosovo i Metohija!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
SonyEricsson k800i i D820
@Misko... ne brini za nas  Smile Tema je izbori!

CeSID: U 16 časova više od 45 odsto

3. februar 2008. | 10:05 -> 18:01 | Izvor: B92, Beta, Tanjug
Beograd -- Prema nezvaničnim podacima CeSID-a, do 16 časova izlaznost na izborima premašila je 45 odsto.

Građani danas biraju predsednika Republike između kandidata Demokratske stranke Borisa Tadića i kandidata Srpske radikalne stranke Tomislava Nikolića. Izvršni direktor CeSID-a Zoran Lučić, kaže za B92 da su grube procene pokazuju da je u 16 časova odziv bio malo veći od 45 odsto.

"To je i dalje vrlo visok stepen odziva građana Srbije u drugom krugu izbora. Prema našim proračunima, poslednjih sati, uglavnom, glasa šest odsto biračkog tela na sat, što je veoma visok procenat", kazao je Lučić za B92.

On kaže da nema informacija da na bilo kom biračkom mestu ima gužvi.

"Dakle, do 14 časova, glasalo je 34 odsto, u odnosu na 33 odsto pre dve nedelje. Odziv je, do 14 časova, bio blizu 2 300 000 birača, što je izvanredno visoka izlaznost", ocenio je Lučić.

"Pre dve nedelje je odziv pao sa šest na pet odsto, i na kraju je ukupni odziv bi 61 odsto biračkog tela, ili oko 4 100 000 birača. Ako bi se nastavilo kao ovo do sada, i ako bi bio isti takav pad kao što je bio pre dve nedelje, odziv birača bi prešao 4 200 000, bio bi blizu 4 300 000. Međutim, ako se nastavi ovaj odziv od 6 odsto na sat, broj onih koji glasaju može da bude i 4 500 000", objašnjava Lučić.

Izvršni direktor CeSID-a kaže da se može napraviti paralela sa izborima iz 2000. godine.

"Tada je izašlo oko 4 700 000 birača, i to je najveći odziv ikada u Srbiji. Doduše, treba imati na umu da je tada i poništeno glasanje na mnogim biračkim mestima. Moja procena je bila da je glasalo blizu 5 000 000 birača na tim izborima. Sada, ukoliko glasa 4 400 000, ja mislim da je to sjajan rezultat", zaključio je Lučić.

RIK: Do 14 časova odziv 32,82 odsto

U drugom krugu predsedničkih izbora do 14 sati glasalo je 33,91 odsto građana, saopštila je Republička izborna komisija (RIK).

Član RIK-a Dragan Vukmirović rekao je da je odziv nešto veći nego u prvom izbornom krugu, 20. januara, kada je do 14 sati glasalo 32,82 odsto birača.

Prema ranije saopštenim podacima CeSID-a, do 14 časova na predsedničkim izborima u Srbiji glasalo je 34 odsto građana, što je za jedan odsto veći odziv nego u prvom krugu.

Izvršni direktor CeSID-a Zoran Lučić rekao je da je u Beogradu do 14 časova glasalo 34,8, dok je u prvom krugu u istom periodu na birališta izašlo 32,6 odsto građana.

U centralnoj Srbiji pravo glasa je iskoristilo 33,5 odsto birača, što je veća izlaznost u odnosu na prvi krug kada je do 14 časova glasalo 33,2 odsto građana.

Prema podacima CeSID-a, u Vojvodini je, takođe, veći odziv, jer je glasalo 34,9 odsto birača u odnosu na 33,4 koliko je glasalo u prvom krugu.

Na Kosovu je pravo glasa do 14 časova iskoristilo 24,6 odsto građana, što je manji odziv nego u prvom krugu kada je glasalo 21,7 odsto birača.

Programski direktor CeSID-a Marko Blagojević je kazao da nije bilo većih problema, ali da su zabeleženo manje nepravilnosti u Babušnici i Aleksincu.

Biračko pravo ima 6.732.762 birača u Srbiji koji će moći da glasaju na 8.481 biračkom mestu koja moraju da budu neprekidno otvorena do 20 sati.

Svakom biraču koji se nađe na biračkom mestu u trenutku zatvaranja biće omogućeno da glasa. Na predsedničkim izborima pravo glasa ima i 37.171 birača u inostranstvu, 9.177 na odsluženju vojnog roka i 8.201 u zatvorima.

Glasanje u inostranstvu omogućeno je na 65 biračkih mesta u 36 zemalja, a glasači koji imaju prebivaliste u SAD, Kanadi, Velikoj Britaniji i Portugaliji glasali su juče, zbog vremenske razlike.

Na Kosovu u birački spisak upisano je 114.033 birača koji glasaju na 277 biračkih mesta.

U Srbiji je na snazi izborna tišina koja će trajati do zatvaranja biračkih mesta u 20 sati, a tokom koje je zabranjena izborna propaganda.

Nikolić i Tadić su u prvom krugu izbora 20. januara osvojili najviše glasova od ukupno devet kandidata koliko je učestvovalo na izborima.

Nikolić je prvi na izbornoj listi jer je osvojio veći broj glasova u prvom krugu - 1.646.172, a Tadić je pod rednim brojem dva jer je 20. januara dobio 1.457.030 glasova.

Za predsednika Srbije biće izabran kandidat koji bude dobio veći broj glasova. U slučaju da Nikolić i Tadić osvoje isti broj glasova, glasanje će biti ponovljeno za 15 dana.

Republička izborna komisija je obavezna da konačne rezultate izbora proglasi do 7. februara u 20 sati.

To su prvi predsednički izbori posle donošenja novog Ustava Srbije i uspostavljanja samostalne države.

Budući predsednik Srbije bira se na pet godina, a dužnost će preuzeti danom polaganja zakletve u Skupštini Srbije. RIK je obavezna da izda uverenje o izboru za predsednika Srbije odmah posle objavljivanja konačnih rezultata.

Predsednički izbori raspisani 12. decembra prošle godine su peti od 2000. godine, a deveti od uvođenja višepartijskog sistema u Srbiji 1990. godine.
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 216
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia 2630
Jel jos nekome stigla poruka od DoPobede?
Otkud bre njima pravo da mi sugerisu za koga da glasam u vreme izborne tisine  Smile Smile Smile *ebo ih Tadic sve redom u ****, jel to demokratija i postenje, kakvi su ovo izbori... imam grip i nisam izasao al zbog ovoga bi glasao za Tomu, pa makar propali vec sutra... i otkud im moj br. telefona... p.......e jedne...  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
If you can't remember your past, you can't save your future.

Budi novinar, budi politicar, budi ratnik, budi... ono sto pozelis...

Upoznajte Pravila Potpisa za Koja Sam i ja Saznao, such as:

Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Edit by Anea: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 26
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Nasem narodu bi trebao diktator, kad se pogleda kako bi srbin srbina zadavijo samo sto ima drugo misljene. A treci se smeju i aplaudiraju sto nemoraju sami da raztrgaju jos vise nas narod kad ce sami sebe. Nije cudo balkanci (srbi) oce u evropu. Pa jer neko misli da bilo ko na ovom svetu trazi srbiju- srbski narod. Izgleda bez diktature nema mira kod nas, sve dok smeju sami da razmisljaju i odlucuju bice krvi izmedu naseg naroda. Nisu naucili da se slazu i zato nece nikad nista ni postici.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Patriotizam je utočište za šljam

Zodijak
Pol
Poruke 1252
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Nasem narodu bi trebao diktator, kad se pogleda kako bi srbin srbina zadavijo samo sto ima drugo misljene. A treci se smeju i aplaudiraju sto nemoraju sami da raztrgaju jos vise nas narod kad ce sami sebe. Nije cudo balkanci (srbi) oce u evropu. Pa jer neko misli da bilo ko na ovom svetu trazi srbiju- srbski narod. Izgleda bez diktature nema mira kod nas, sve dok smeju sami da razmisljaju i odlucuju bice krvi izmedu naseg naroda. Nisu naucili da se slazu i zato nece nikad nista ni postici.

To i ja kažem. 50 godina okupacije i ima da budemo ko Južna Koreja.
IP sačuvana
social share
Margaret Mead : Never doubt that a small group of thoughtful, committed citizens can change the world. Indeed, it is the only thing that ever has.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 185
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Zamislite kako bi bilo dobro da imaju isti broj glasova ili da razlika bude 5 glasova. Smiley))

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ajmo, droga, petarde, ulosci na komad!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 3545
Zastava Dry Valley Nis Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
mob
SonyEricsson K510i
Ja glasovao
IP sačuvana
social share
Najzad sam pobedio u fantaziji!!!

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 641 642 644 645 ... 648
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.