Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 182 183 185 186 ... 190
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Predsednicki izbori 2008. - drugi krug - rezultati  (Pročitano 59313 puta)
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Naravno da niste !  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
pa mozda ljudi planiraju da se nekad kandiduju za predsednika pa se reklamiraju  Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 543
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
ajde ipak cemo ostati jos malo  Smile  Smile  Smile  Smile

pa mozda ljudi planiraju da se nekad kandiduju za predsednika pa se reklamiraju Smile

e kako bi to bilo , da li bi glasao za nekog od nas  Smile  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
tko se pod njimmm vije kukavica nije...crven bijeli plavi to je barjak pravi...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1252
Zastava Pančevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
SonyEricsson z1010
zavisi kakav program nudite, bar televizijski za početak...
IP sačuvana
social share
Hajde da nadjemo stvari u kojima svi mozemo da dobijemo.
Hajde da ne nadjemo stvari, da se sporimo, gde neko moze da izgubi
Mi se lako ujedinimo protiv nekoga, a nikako da se ujedinimo za sebe. Hajde da se ujedinimo za sebe, pa kada uradimo sve sto mozemo za sebe, onda cemo se deliti. I taj dan nece nikada doci, jer cemo uvek imati sta da uradimo za sebe..." Zoran Djindjic
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 615
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
Ja bih samo jos jednom zeleo da cestitam Borisu Tadicu na pobedi na predsednickim izborima. Svaka cast Borise!

Smile
IP sačuvana
social share
jos uvek nema dokaza da je tadic poslao zenu u ludnicu, iako se to tvrdilo na par strana, jos uvek twice ne zna da mi odgovori na dva pitanja, jos uvek orfanelin ne zna da objasni kako ce da zabrani ono sto je vec zabranjeno - mozda je resenje da kao maks78 pobegnu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zemun nije Beograd!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7696
Zastava Zemun, Serbia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia N8-00
Ovako se bre radi, a ne ko mi sto samo brbljamo ovde.....  Smile Smile Smile

Obraz i policija u centru Beograda
7. februar 2008. | 19:58 -> 20:43 | Izvor: B92, Beta, Tanjug
Beograd -- U galeriji "Kontekst" Obraz prekinuo otvaranje izložbe prištinskih umetnika. Policija zatvorila Kapetan Mišinu ulicu.

Pripadnici Obraza prekinuli otvaranje izložbe (FoNet)
Pripadnici Obraza prekinuli otvaranje izložbe (FoNet)
Otvaranje izložbe radova savremenih umetnika iz Prištine prekinuto je zbog prisustva oko 50 pripadnika srpske nacionalističke organizacije "Obraz" koji su izazvali nekoliko incidenata. Oko 18.30, pre zvaničnog otvaranja izložbe, dva čoveka ušla su u galeriju "Kontekst" u Kapetan Mišinoj ulici i pocepali plakat na kojem je lik vođe raspuštene Oslobodilačke vojske Kosova Adem Jašari.

Jašari je ubijen u sukobu sa srpskim snagama bezbednosti u martu 1998. godine u selu Donji Prekaz.

Dvojicu ljudi iz galerije je, odmah po događaju, izvela policija.

Izložba je prekinuta zbog pretnji po bezbednost učesnika i posetilaca izložbe.

U nameri da se obrati prisutnima Borku Pavićević je sprečio slikar sa Kosova i Metohije Zoran Čalija, koji je negodovao zbog namere da izložba bude otvorena i tom prilikom izvređao prisutne.

"Mi smo čak pokušali da otvorimo izložbu govorom i predstavljanjem radova, ali to nismo uspeli. Trenutno smišljamo načine kako da održimo izložbu i mislim da ćemo u tome uspeti pa makar ako treba da zovemo ljude da je pogledaju", rekla je kustos Vida Knežević.

Naposredno pre otvaranja izložbe u galeriju je ušao jedan čovek sa kamenom u ruci, koji se nije predstavio, i koji je uzeo mikrofon i vikao na organizatore izložbe. Čovek je uzvikivao: "Kako vas nije sramota" i "Vratite se u Prištinu".

U okolini galerije okupilo se oko 50 pripadnika organizacije "Obraz", koju je MUP Srbije svojevremeno okarakterisao kao fašističku.

Neki od njih nosili su sliku bivšeg komandanta JSO Milorada Ulemeka Legije u uniformi, koji je osuđen za ubistvo premijera Srbije Zorana Đinđića i bivšeg predsednika Srbije Ivana Stambolića.

Pripadnici "Obraza" skandirali su "Idite na Kosovo", "Idemo na Kosovo" i uzvikivali ime haškog begunca Radovana Karadžića, dok je ispred njih bilo postrojeno pedesetak policajaca pod punom opremom - zaštitnim kacigama, štitovima i palicama.

Na licu mesta se nalazi veliki broj policajaca interventne brigade MUP-a Srbije koji onemogućavaju pripadnicima "Obraza" da priđu galeriji.

Izložbu radova organizovala je Inicijativa mladih za ljudska prava. Pre Beograda, izložba je održana u Novom Sadu.

Izložba "Odstupanje" predstavlja deo produkcije mladih umetnika i umetnica iz Prištine, koja preispituje nacionalne i rodne identite definisanih balkanskim osobenostima, doktrine suverenosti, konflikte globalnih bezbednosnih saveza, nacionalizme, uslove i posledice evroatlantskih integracija kao i učvršćivanja kapitalizma.

Izvor: U92
« Poslednja izmena: 08. Feb 2008, 07:22:31 od Rasha_Zemun »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Monstrum

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8918
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
E, kako da moj drug uklopi to sto je galasao za Tadica, a hoce da ostane Kosovo i Metohija u Srbiji? Jos mu u stranci nisu objasnili. I zadnjih dana smo u konfliktu kada ga pitam sta ce biti sa KiM. Cak je toliko popizdeo da od  posle izbora nismo se videli. Meni je zao. Do sada se oko politike nismo sporeckali. Jos gore je sto ja nisam glasao, pa mu nisam ideoloski neprijatelj.
« Poslednja izmena: 08. Feb 2008, 07:34:17 od Promaseni »
IP sačuvana
social share
Sta da radim sutra?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17469
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
promašeni, imam puno prijatelja, neki od njih imaju dosta drugačije mišljenje od mene ali se nikada nismo svađali zbog takvih stvari. nemoj sa prijateljima da se svađaš zbog politike, kosovo gubimo bio tadić, toma ili sam putin predsednik, to je neminovno. ne moraš još i ti da izgubiš prijatelja
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Monstrum

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8918
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Nije problem u meni. Nego u njemu. Sta se tice moze i skins da bude. Imao sam drugove koji su postali skinsi. Shvatao sam njihovu ideologiju (ludilo), normalno trazio sam objasnjenja od njih...i dobija, kakva, takva.

Ovde je problem o konfliktu unutar livcnosti mog druga. Ja samo pitam, da mu pomognem. Covek Srbenda, demokrata. Kako sada da uklopi svoj glas, sa zeljom da neko potpise takvu sramotu.

Kosovo mogu da uzmu, kao sto mogu i da nas okupiraju. Mi ne moramo da saradjujemo. To je i njegova prica do sada.
IP sačuvana
social share
Sta da radim sutra?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Nastavljen pad akcija na Beogradskoj berzi
Autor: Beta | 06.02.2008 - 16:59
Cene akcija na Beogradskoj berzi počele su danas da padaju još na otvaranju poslovanja, i pre nego što je evropski komesar za proširenje Oli Ren izjavio da se odlaže potpisivanje političkog sporazuma sa Srbijom planirano za 7. februar.

Indeks najlikvidnijih srpskih akcija BELEX15 bio je već pola sata po otvaranju poslovanja u minusu 2,6 odsto da bi na kraju radnog dana ubeležio pad od 4,25 odsto. Opšti indeks BELEXline skliznuo je nešto manje, 2,69 odsto.
Promet iz 679 transakcija vredeo je 408,23 miliona dinara (pet miliona evra) i bio je za oko 80 miliona dinara (milion evra) veći nego prethodnog dana.
Sve tri akcije sa berzanskog tržišta ubeležile su minuse, bečejska Soja protein [SJPT] i pirotski Tigar [TIGR] izgubili su po nešto više od tri odsto a Energoprojekt holding [ENHL] gotovo šest.

U kontinuiranoj trgovini najviše su pale cene vlasničkih hartija šabačke Zorka Pharme [ZOPH], za 17,4 odsto, na 1.400 dinara, i subotičke Fidelinke [FIDL], za bezmalo 12 odsto, na 3.000 dinara.
Pad veći od sedam odsto ubeležili su Globos osiguranje [GLOS] i Iritel [IRTL] dok je akcija Komercijalne banke [KMBN] oslabila za gotovo sedam procenata. Komercijalna je istovremeno predvodila na listi akcija sa najvećim prometom, sa 81,6 miliona dinara.

U rastu su uživale samo četiri kompanije: Velefarm [VLFR] sa plusom od četiri i po odsto, gornjomilanovački Metalac [MTLC] sa dva odsto, beogradski Bambi Banat [BMBI] sa procenat i po i zemunska Galenika Fitofarmacija [FITO] sa pola procenta.
Pored Komercijalne banke, prometom su se izdvojili Soja protein sa 57,76 miliona dinara, novosadska Metals banka [MTBN] sa 42,11 miliona, Telefonija [TLFN] sa 40,82 miliona i još jedna akcija sa A Listinga, Tigar, sa 31,84 miliona.

Na segementu trgovine po metodu preovlađujuće cene najveći promet bio je u trgovini hartijama Jedinstva Sevojno [JESV], od 7,8 miliona dinara. Akcija tog građevinskog preduzeća koštala je, treći uzastopni dan, 13.000 dinara.
Učešće stranih investitora poraslo je na 73 odsto u ukupnoj i trgovini akcijama pri čemu je kod kupovine akcija bilo gotovo 79 a kod prodaje nepunih 68 procenata.
Brokerska kuća KBC sekjuritis sa udelom u broju transakcija nešto većim od četiri procenta pokrila je gotovo polovinu vrednosti prometa

izvor blic

hhmmm   Smile 
ko li je kriv za ovo  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 182 183 185 186 ... 190
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.079 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.