Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Sep 2025, 15:37:00
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 92
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Predsednica DSS-a : Sanda Rašković Ivić  (Pročitano 108521 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 963
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.95
mob
Nokia 6630
VLAST NEMA STIDA

Predsednica Demokratske stranke Srbije Sanda Rašković Ivić izjavila je danas da vlast merama smanjenja penzija i plata u javnom sektoru pljačka građane, jer se „ne radi ni o kakvoj solidarnosti i sprečavanju da država bankrotira“.

Pitam ovu vlast da li u ovoj zemlji ima zakona, morala, i da li vlast ima stida da ljudima koji nam školuju decu, koji nas leče, da penzionerima koji su nemoćni i ne mogu da se pobune, otimaju plate i penzije, rekla je ona tokom akcije DSS pod imenom „Dosta pljačke penzionera i zaposlenih“.
Rašković Ivić je istakla da, iako se u Srbiji teško živi, nema govora o tome da je zemlja pred bankrotom, a da je stvarni cilj mera vlasti za „ispunjavanje budžetske rupe“ dobijanje „dobre karakteristike iz Brisela“.
I zbog te dobre karakteristike, vlast bez stida pljačka radne ljude i penzionere, konstatovala je Rašković Ivić.
IP sačuvana
social share
Blejanje...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
OS
Windows 2000
Browser
MSIE6.0
mob
Motorola 
Sto se doticne Hrvatice tice, pitam se zasto joj neko staje u odbranu identiteta kada se sama, vrlo otvoreno o njemu izjasnjava?

A hahaha...
Ona nije srpkinja i to je to. Umri.

Stani Urketooo ! Stooooj ! Odlaži to umiranjeeeee !

"...Za slavu uglavnom spremam sama, jer kad sveštenik kaže “blagoslovene ruke koje su ovo spremile”, posebno mi je zadovoljstvo što znam da su to moje ruke spremile. Slavski kolač kupujem samo kada nemam vremena da ga umesim..."

Smile Smile Smile 

(što samo Incio da ih kači u trojkama)

Citat iz svežeg intervjua :

http://www.alo.rs/vesti/aktuelno/drugi-su-pili-kafe-ja-sam-gajila-dete/77605

« Poslednja izmena: 13. Dec 2014, 19:17:58 od Torivoje »
IP sačuvana
social share
Od Vučića pedera do Ane lezbejke : Srpska Napredna, stranka kontinuiteta
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 963
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.95
mob
Nokia 6630
Stao sam!  Smile

BIĆEMO SLUGE NARODA, A NE NjEGOVE VOĐE
13. decembar 2014.

„Demokratska stranka Srbije, Dveri, mnogobrojna udruženja građana i intelektualci napraviće snažan blok protiv rasturanja Srbije. Narodnom slogom spasićemo Srbiju od daljeg propadanja, političke i ekonomske kolonizacije“ rekla je Sanda Rašković Ivić u pozdravnom govoru na godišnjoj skupštini Pokreta Dveri.

« Poslednja izmena: 15. Dec 2014, 01:43:53 od Urketo »
IP sačuvana
social share
Blejanje...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 34.0
mob
Samsung Galaxy S4 mini
Srbija je jednom pala na zvake DSS-a. Samo magarac moze 2 puta da padne na isti led i majmu se zezne da gurne ruku u rupu u drvetu.

"Verujte nama, Voja se malo zeznuo pa se sklonio da narani mace"  Smile
IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Linux
Browser
Chrome 39.0.2171.93
mob
LG Google Nexus 5
Širokoj masi pruži sve preko medija što želi da čuju, ona  će ti poverovati.
« Poslednja izmena: 15. Dec 2014, 07:02:20 od mirjanammm »
IP sačuvana
social share
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.

Ewig dein, Ewig mein, Ewig uns

Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.

U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.

Look, when you love someone, it's worth fighting for, no matter what the odds.                
Why do I keep doing this to myself? I must be a masochist or something.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
OS
Windows 2000
Browser
MSIE6.0
mob
Motorola 
Srbija je jednom pala na zvake DSS-a. Samo magarac moze 2 puta da padne na isti led i majmu se zezne da gurne ruku u rupu u drvetu.

"Verujte nama, Voja se malo zeznuo pa se sklonio da narani mace"  Smile

Širokoj masi pruži sve preko medija što želi da čuju, ona  će ti poverovati.

...And they come in pairs...Za one koji bolje razumeju švapski : " Es gibt sie paarweise. ".

Rekoste - kazala je "ono".Citatom sam pokazao šta ona o tome ima da kaže.Rekoste - otac njen je kazao "ono".Citatom sam pokazao šta ona o tome ima da kaže.Rekoste - DNK joj se ne uvija u spiralu,dođe,više,nekako kockasta.Citatom vam pokazah da je lepo što je dotična slavljenjem ( srpske,valjda ? ) slave rešila da sopstveni DNK ponovo malo "zakovrdža".
  Sve ostalo,ukoliko ne pružite zaista čvrste dokaze,ili se ona sama ne "razotkrije", potpada pod sjajan tekst pesme Toma Vejtsa :

« Poslednja izmena: 15. Dec 2014, 08:31:59 od Torivoje »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 963
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.95
mob
Nokia 6630
SANDA R. IVIĆ ZA RUSKU TV 1: DSS NEĆE RUŠITI VLAST UZ POMOĆ ZAPADNIH AMBASADA
15. decembar 2014.

„Videli smo šta se sasvim nedavno dogodilo sa Ukrajinom, čim je samo pokušala da promeni ili odloži namenjeni joj zapadni kurs. Mislim da je i ovde moguć takav scenario. Ali, moram da vam kažem da moja partija, koja se nalazi u opoziciji sadašnjoj vladi, neće učestvovati u njenoj destabilizaciji ako iza toga budu stajale zapadne ambasade i partije u njihovoj službi” – istakla je predsednica Demokratske partije Srbije Sanda Rašković Ivić za Prvi kanal ruske TV.
IP sačuvana
social share
Blejanje...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Linux
Browser
Chrome 39.0.2171.93
mob
LG Google Nexus 5
Halloooo!
Ova dvojica biće da su zaljubljeni u Sandu pa je slepo slušaju i veruju.

Ona je političar, a koji je još to političar pošten? Da nije Sanda možda?
Svi oni pricaju ono što njihova ciljna grupa želi da čuje.

Torivoje jel ti to o uretku i sebi govoriš?   Smile
IP sačuvana
social share
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.

Ewig dein, Ewig mein, Ewig uns

Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.

U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.

Look, when you love someone, it's worth fighting for, no matter what the odds.                
Why do I keep doing this to myself? I must be a masochist or something.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
OS
Windows 2000
Browser
MSIE6.0
mob
Motorola 
  Zaljubljen u udatu (i od mene prilično stariju) ženu koja je stala na čelo stranke za koju na poslednjim izborima nisam ni glasao ? Drugo,svaki bi ti priučeni psiholog rekao šta znači kada o određenoj grupaciji ljudi govoriš koristeći (isključivo!)  njihova prezimena.Ja se ne bavim "Slobama","Vojama","Borisima","Čedama","Acama","Sandama"..., gadim se bilo kakvog vida intimizacije sa političarima.
  Reagovah zato što su se tvoja i Arijadnina haranga poklopile sa radikalsko-unerednjačko-žutolikom,a svi odreda vrteste ista 2 "dokaza".Previše bure oko jedne žene, odskora tek na čelu jedne (za sada) minorne vanparlamentarne stranke da bi se to moglo smatrati pukom slučajnošću.
« Poslednja izmena: 15. Dec 2014, 21:13:22 od Torivoje »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 963
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.95
mob
Nokia 6630
Halloooo!
Ova dvojica biće da su zaljubljeni u Sandu pa je slepo slušaju i veruju.

Ona je političar, a koji je još to političar pošten? Da nije Sanda možda?
Svi oni pricaju ono što njihova ciljna grupa želi da čuje.

Torivoje jel ti to o uretku i sebi govoriš?   Smile

Ma ko je rekao da je bilo koji politicar posten, uostalom briga me za politicare, njih dozivljavam kao orudje kojim se plasiraju ili sprovode ideje i ciljevi koji su meni najblizi.

A ti svakim komentarom dokazujes svoju glupost i malogradjanstinu. Uostalom ko ti se ne svidja neka tema, preskoci je!
IP sačuvana
social share
Blejanje...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 92
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Sep 2025, 15:37:00
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.