Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 12. Avg 2025, 12:34:53
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Predrasude..ili ne?  (Pročitano 4579 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 22.0
mob
Nokia 
Ono sto je fakat je da o nekom ko nije puniji jer ima hormonski poremecaj mozemo zakljuciti da je lijen i na neki nacin neodgovoran, da se slabije organizuje..ali generalno ljudi ih izopstavaju na jedan ruzan nacin i to rade cak i oni koji se kao druze sa njima, radeci to uglavnom u malim skupinama
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.95
Добро је, онда нисам имао предрасуда према њима...Чак је већина људи које познајем дебела, од ћалета до брата и неколико другова...Придавао сам томе значај као и бојиочију...Једино имам предрасуде према гојазним девојкама приликом одабира партнерке... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 22.0
mob
Nokia 
Dosta tih cura prolazi kroz emotivno teske momente i treba im podrska, jasno je da im fali ostrine, borbenosti.. ali zato treba postojati neko da im se nadje, da povrate samopouzdanje

Na konto godina, ja stvarno imam predrasude prema tim kombinacijama Ona 28 on 45... mnogo jbt, bas sam slusala nedavno pricu, imas osjecaj lik baca kasiku dok ona tek uci da kuva
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 462
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 22.0
Sto,meni su bas ok malo vise popunjenije cure.Ne sad pretjerano,ali mali visak kg je pozeljan.Kad je skeletor ja ne mogu da reagujem.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.95
Не сме да има више кила од мене... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Sve je ok, znam ko si, no hard feelings ;)

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 762
Zastava Munze Konza
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.07.0
mob
Samsung GalaxyS3
Pojela si jelenovo dete! Bambija si pojela DEBELA!  Smile
IP sačuvana
social share
Kill all my demons and my angels might die too
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Nikad poraz, samo lekcija.

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 69
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.322.2
Citat
Juče gledam slike u nekoj grupi koja eto tako malo za*ebava narod, kači razne slike sugradjana... i na jednoj su 'mlada majka koja se oblači kao Stanija', a na drugoj prilično krupna žena. I iako je autor slike akcenat stavio na 'Staniju', većina je komentarisala ovu drugu. Mene zanima, koliko u društvu imate debelih osoba, sa koliko njih ste izlazili i šta o tome mislite kao kriterijumu? I ne mora biti samo debljina, nego i recimo nabildovanost
Najbolja drugarica mi je krupnija. I ona nema problem s tim, kao ni mi koji se druzimo s njom. Ima momka vec dugo, zivi normalan zivot. Mislim da su oni koji na ruzan nacin skrecu paznju na fizicke "mane" drugih imaju neki problemcic sa svojim izgledom. Vise puta se to potvrdilo u praksi. Nije tu u pitanju samo debljina, nego i mrsavost. I djevojke koje su mrsave se nazivaju daskare, ofingeri i slicno. Ne vidim problem ni u jednoj ni u drugoj kategoriji, sem u slucaju kad debljina ili mrsavost predju u bolest.

Citat
Pored svih 'naših ljudi', par cura koje znam opasno su se zaljubile, i uzvraćeno im je..ali je osoba druge vjere. Znači, to je tema broj 2- religija kao 'smetalo' u odnosima, zašto i zbog čega? ( zbog zašto)  Smile
Pitanje vjere je mnogo slozenija stvar od debljine. Narocito u zemlji u kojoj ja zivim (Bosna). Protekli dogadjaji na ovim prostorima su ostavili neizbrisiv trag, mnogo je mrznje, netrpeljivosti i stvari iz proslosti kojima su zarazeni i mladi. Mislim da je ovdje gdje ja zivim maksimum koji moze da se dostigne je postovanje druge vjere, njihovih obicaja, vjerskih objekata (posto je i to ponekad prilicno tesko). Licno, ne bih bila u vezi sa muslimanom.

Citat
Pitanje je- da li je nečije trenutno imovinsko stanje osnova za ovakvu priču? Neko pametan je rekao- Nije sramota roditi se siromašan, nego ne raditi ništa da se to promijeni.
Jeste, ako se za nekog udajes/zenis iskljucivo zbog imovinskog stanja.

Citat
U tom duhu, kao poslednje teme dodala bih zanimanje i obrazovanje- dakle, koliko se u vašoj okolini i koliko vi sami gledate na čovjeka na osnovu ove 2 stavke? Koliko se srećete sa potcjenjivanjem, uprkos tome što je to možda nečije trenutno zanimanje, privremeno, što je bio prinudjen?
Recimo, ja znam osobu koja je i te kako bistro, pri kraju studiranja..ali trenutno prodaje sladolede. Imala sam sreću da je upoznam da vidim koji je kapacitet, koliko je sjajna osoba..a neko to vidi i kaže- e fino je završila. Završila?  Smile
Ljude ne procjenjujem na osnovu skole koju je ili nije zavrsio. Ne bih bila sa neobrazovanom osobom koja pljuje obrazovane i prica kako je sve to macji kasalj i kako bi on to zavrsio u roku od odma' , a od opste kulture nema ni o, niti bih bila sa obrazovanim koji misli da je uhvatio Boga za m*** time sto je dobio diplomu, i ispod casti mu je da pozdravi onog koji ima samo srednju skolu, recimo. Ono sto se na kraju racuna je kako se covjek snalazi sa onim sto zna, koliko je sposoban da unovci to sto zna, koliko je spreman da napreduje i da se usavrsava.

IP sačuvana
social share
If you're going through hell, keep going.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 12. Avg 2025, 12:34:53
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: Predrasude

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.