Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Za koju stranku/koaliciju ćete glasati na izborima 2012?
DS
SNS
DSS
URS (nekada G17+)
SPS+JS+PUPS
SRS
LDP+SPO
LSV
Stranke manjina
Dveri
Pokret Radnika i Seljaka
Neka druga stranka/koalicija
Necu glasati
Ponisticu/nepravilno cu popuniti listic
Idi dole
Stranice:
1 ... 232 233 235 236 ... 258
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Predpredizborna kampanja za izbore 2012. godine  (Pročitano 342524 puta)
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
"Opstanak RS je vitalni interes"

Novi Sad -- Predsednik SPS-a i kandidat za predsednika države Ivica Dačić izjavio je da je opstanak Republike Srpske vitalni interes Srbije.

On je dodao da ne vidi nikakvu mogućnost promene Dejtonskog sporazuma, kojim je definisan status Republike Srpske.

Srbija je potpisnica i garant Dejtonskog sporazuma i svaka promena tog međunarodnog akta mora biti prihvaćena od sva tri naroda i oba entiteta u BiH, rekao je Dačić na pitanje novinara o odnosu Banjaluke prema Sarajevu, odnosno Beogradu.

Predsednički kandidat koalicije koju predvodi SPS je rekao da ne vidi nikakvu mogućnost menjanja statusa Republike Srpske jer, kako je naglasio, SPS će biti stožer i buduće vlasti u Srbiji.

Izvor: B92
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
"Prljava kampanja DS-a, naša nije"

Beograd -- Predsednik Gradskog odbora SNS-a Nebojša Stefanović negira tvrdnje demokrata da se SNS bavi prljavom kampanjom u Beogradu, navodeći da čini upravo DS.

Stefanović navodi da su za to potrošili toliko novca da bi mogli da otvore više hiljada novih radnih mesta.

"Najbolje bi bilo da niko iz DS ni ne pominje negativnu kampanju, jer je to nešto na šta su oni za samo 25 dana potrošili novca dovoljno da se otvori nekoliko hiljada novih radnih mesta", rekao je Stefanović, reagujući na izjavu predsednika beogradskih demokrata Aleksandra Šapića da SNS vodi negativnu kampanju protiv demokrata i da, pored ostalog, građanima na Starom gradu deli lažne kazne za parkiranje.

Stefanović je, u pisanoj izjavi, naveo da izjave takve vrste "samo pokazuju nervozu sa kojom već mesec dana moraju da se bore funkcioneri DS, jer znaju da se bliži trenutak kada će napokon morati da polože račune građanima za sve svoje promašaje u prethodne četiri godine".

"Nervozne izjave, poput ove poslednje Šapićeve, samo pokazuju strah DS. Oni znaju da će izgubiti i isto tako znaju da, šta god da preduzmu, ishod će 6. maja biti isti. Poraz DS 6. maja značiće i pobedu Beograda, jer naš grad mora napred, mora da se razvija, a to DS ne ume da mu pruži", rekao je Stefanović.

IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
"Moja misija-Srbija jednakih ljudi"

Beograd -- Predstoji još mnogo posla na iskorenjivanju diskriminacije prema "pojedinim grupama", uključujući i gej populaciju, rekao je lider DS-a Boris Tadić.

"Zadovoljan sam jer je Srbija donela Zakon o zabrani diskriminacije, osnovala poverenika za ravnopravnost, ali nisam zadovoljan jer pripadnici LGBT populacije i dalje trpe diskriminaciju i često su meta fizičkog nasilja. Moja misija je Srbija jednakih ljudi u kojoj se svako oseća sigurno", naveo je Tadić.

Tadić je na pitanje zašto na izbornoj listi "Izbor za bolji život - Boris Tadić" nema autovanih LGBT osoba, odgovorio da su na toj listi zastupljeni pripadnici "gotovo svih" manjinskih zajednica i ljudi različite vere, starosne i polne pripadnosti.

"Mi smo stranka u kojoj ima mesta za sve, u kojoj svako ima slobodu izrazavanja svog izbora i svoje pripadnosti", naveo je Tadić u odgovoru, a saopštila Alijansa.

Autovane LGBT osobe su one koje su javno saopštile svoju seksualnu orijentaciju.

Tadić je istakao da je u Srbiji od 2000. godine učinjen veliki napredak u oblasti ljudskih prava.

Kandidat DS-a je naveo da su osnova za suzbijanje nasilja i diskriminacije puna primena Zakona o zabrani diskriminacije, aktivna kaznena politika i nezavisno i snažno pravosude.

"Ipak, verujem da obrazovna politika koja u sebi sadrži promociju tolerancije i različitosti jeste način da se ovi problemi leče u korenu, u svom nastajanju", dodao je Tadić.

Na pitanje da li će u sledećem sazivu parlamenta DS podržati izmene i Krivičnog zakona koje se odnose na uvođenje zločina iz mržnje, Tadić je odgovorio da je njegova stranka već pokazala spremnost da pooštrava kaznenu politiku "kada je nasilje u pitanju" i efikasnost institucija u njegovom procesuiranju, čega "do sada nije bilo".

"Spremni smo da idemo dalje i da podržimo svaku inicijativu takve vrste", naveo je Tadić.

Upitan da li će svojim prisustvom podržati Paradu ponosa, Tadić je odgovorio da je kao predsednik Srbije više puta održao sastanke sa predstavnicima LGBT populacije i podržao i njih i održavanje parade, jer smatra da u demokratskoj državi svako ima pravo da javno iskaže svoja uverenja i stavove.

"Borio sam se za takvu zemlju u kojoj politička, nacionalna, verska i bilo koja druga različitost mogu slobodno biti iskazane i podržane", naveo je Tadić.

Izbori za predsednika Srbije, parlamentarni i lokalni izbori zakazani su za 6. maj, a do sada su na upitnik Gej strejt alijanse, pored Tadića odgovorili predsednički kandidati koalicije SPS-PUPS-JS i izborne liste Preokret, Ivica Dačić i Čedomir Jovanović.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
Đilas i Đelić u Parku nauke

Beograd -- Gradonačelnik Beograda i nosilac liste "Izbor za bolji Beograd" Dragan Đilas obišao je Park nauke na Adi Ciganliji, prvi takve vrste u Srbiji.

On je pohvalio pohvalio ideju da se deca preko igre približavaju nauci.

"Park nauke na Adi je najbolji primer za to", izjavio je Đilas koji je prisustvovao "Naučnom pikniku", manifestaciji tokom koje više od 30 mladih istraživača i studenata prikazuje eksperimente i naučne interaktivne igre.

Manifestacija, koja se održava na Svetski dan astronomije, promoviše nauku pod otvorenim nebom i predstavlja jednodnevni naučni izlet za decu školskog uzrasta, roditelje i sve ljubitelje nauke.

U Parku nauke sa Đialsom su bili član predsedništva DS Božidar Đelić i kandidat na listi "Izbor za bolji život - Boris Tadić" genetičar Miodrag Stojković iz Leskovca.

Stojković je rekao da Park nauke u kojem se deca kroz igru zainteresuju za nauku predstavlja svojevrstan "inkubator" za potencijalne mlade naučnike.

Đelić je ukazujući na značaj naučnih projekata podsetio na izgradnju Centra za promociju nauke koji će se na osnovu modernog projekta izabranog na međunarodnom konkursu za arhitektonsko rešenje, graditi u Bloku 39 na Novom Beogradu.

Park je otvoren u oktobru 2011. godine, kada je postavljeno prvih šest eksponata. Park nauke je nedavno dobio cetiri nova eksponata - "DNK penjalica", "Arhimedova klackalica", "Periskop" i "Animirana vrteška".

Tokom posete Adi Ciganliji, Đilas je obišao i teniske terene i Tenisku akademiju, gde je razgovarao sa selektorom Dejvis kup reprezentacije Srbije i posetiocima Bogdanom Obradovićem.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
Glišić: Dveri su budućnost Srbije

Beograd -- Kandidat pokreta "Dveri" za predsednika Srbije Vladan Glišić izjavio je da su "Dveri" budućnost Srbije i da se uopšte ne plaši izbornih rezultata.

"Uopšte se ne plašimo izbornih rezultata, znamo da je to prvi korak u borbi koja nas čeka", rekao je Glišić novinarima, pred početak predizbornog skupa na platou ispred Filozofskog fakulteta u Beogradu.

On je kazao da pristalice "Dveri" čekaju Đurđevdan pobednički jer je "stvoren pokret Za život Srbije".

On je dodao da su ljudi koji su se danas okupili na platou svesni činjenice da su "Dveri" budućnost Srbije i da su oni prvi koji su to saznali i prvi koji su sebe "ugradili u tu budućnost".

"Zato se danas osećam najbolje i znam da sam na pravom mestu, sa pravim ljudima u pravo vreme", kazao je Glišić i dodao da niko u Srbiji nije verovao da će "Dveri" postati ozbiljan politički činilac na srpskoj političkoj sceni.

Pristalice "Dveri" krenuli su u porodičnu šetnju, kako ju je nazvao taj pokret, posle čega će biti održan predizborni skup.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
Dačić: Vojvodina nikada neće postati republika

Kandidat koalicije SPS-PUPS-JS za predsednika Srbije Ivica Dačić poručio je danas da će njegov prvi predsednički potez biti da zamoli Međunarodni monetarni fond da napusti zemlju, kao i da Vojvodina nikada neće postati republika.

Dačić je na predizbornom skupu koalicije na novosadskom Trgu slobode istakao kako "drskosti MMF-a nema kraja".

- Bord direktora MMF juče je poručio Srbiji da još više treba stegnuti kaiš, smanjiti plate svim zaposlenima i što pre prodati svoja javna preduzeća - rekao je Dačić.

On je naglasio da ulazak Srbije u EU neće biti po cenu srpskih nacionalnih interesa.

- Ako je uslov za ulazak u EU da se odreknemo najvitalnijih nacionalnih interesa onda toj Evropi kažemo `Gospodo hvala, mi za to nismo zainteresovani` - rekao je Dačić.

Prema njegovim riječima, Vojvodina može biti autonomna samo ukoliko jača jedistvenost i jačinu Srbije.

- Vojvodina nikada neće biti antisrpska i protiv Srbije, kao i u interesu razbijanja njenog jedinstva, kako to neki zamišljaju. Ne, što ja to hoću, nego što to nikad neće dozvoliti narod - konstatovao je Dačić.

Osim Dačića, na mitingu su govorili i predsednik JS-a Dragan Marković Palma i potpredsednik PUPS-a Milan Krkobabić, a među prisutnima je bila i predsednica Skupštine i vršilac dužnosti predsednika Republike Slavica Đukić-Dejanović.

Skup je protekao mirno, a pratilo ga je oko četiri hiljade pristalica te koalicije. Đukić Dejanović ranije danas izabrana je za prvog predsednika Foruma žena SPS-a. Republički, pokrajinski, lokalni i predsednički izbori biće održani 6. maja.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
SNV: Zašto glasove broje u Raškoj?

Kosovska Mitrovica, Ivanjica -- SNV severnog KiM smatra da je za Srbe u pokrajini neprihvatljiva odluka Vlade i RIK-a da se izborni proces prenese na OEBS. Ilić: To je mogućnost za prevaru.

To je izjavio predsednik tog veća Milan Ivanović, nakon što je RIK u petak usvojila uputstvo za sprovođenje parlamentarnih i predsedničkih izbora 6. maja na Kosovu i Metohiji, prema kome glasovi neće biti brojani na teritoriji te pokrajine, već u Raškoj.

"Ova odluka znači da se izborni proces odvija kao da nije u pitanju deo teritorije države Srbije, kao da se radi o dijaspori ili drugoj državi i zato su takvi izbori neprihvatljivi", rekao je Ivanović na konferenciji za novinare u Kosovskoj Mitrovici.

On je dodao da nije jasno kako je to nebezbedno prebrojavati glasove na biračkim mestima, što traje samo 15 minuta, a bezbedno je dvanaestočasovno glasanje i dopremanje materijala za glasanje.

"Neprihvatljivo je smanjivanje biračkih mesta i broja članova biračkih odbora. To će značiti da građani na Kosovu i Metohiji neće moći da ostvare svoja ustavna i zakonska prava", rekao je Ivanović.

Prema njegovim rečima, odlukom da se glasovi broje van pokrajine vlast će biti favorizovana, s obzirom da se na Kosovu uglavnom glasa protiv vlasti.

"Ova vlast je prihvatila komadanje Srbije, otpisala je Kosovo i Metohiju, a sve zbog ostanka na vlasti i dobijanja kandidature za članstvo u EU", rekao je Ivanović.

On je rekao da će lokalni izbori u Zvečanu i Zubinom Potoku biti održani uprkos "usaglašenoj politici Brisela, Beograda i Prištine da su oni nepoželjni".

"Ako ne bude bilo lokalnih izbora neće biti ni legalnih i legitimnih institucija Srbije i stvara se prostor za brzu implementaciju kosovskih institucija i kosovske države", upozorio je Ivanović i naglasio da "to više niko i ne skriva".

Predsednik Izvršnog odbora SNV-a severnog Kosova i Metohije Tomislav Živković podsetio je "da se izbori ne mogu poništiti, rezultati se mogu prihvatiti ili ne prihvatiti i to je odluka vlasti".

On je pozvao birače da 6. maja masovno izađu na birališta, jer će tako "poslati jasnu poruku i vlastima u Beogradu i svima u svetu da su građani na Kosovu i Metohiji spremni da na demokratski način brane demokratska prava i svoj opstanak i ostanak u Srbiji".
Ilić: Brojanje glasova u Raškoj, mogućnost za prevaru

Lider Nove Srbije Velimir Ilić smatra da brojanje glasova u Raškoj sa parlamentarnih i predsedničkih izbora na Kosovu i Metohiji otvara mogućnost za prevaru.

"Brojanje glasova u Raškoj je mogućnost za prevaru i to će stvoriti razne sumnje", rekao je Ilić u predizbornoj poseti Ivanjici i dodao da "to treba iskontrolisati".

Ilić se, takođe, založio da se što pre daju subvencije seljacima jer je u toku setva, a u osvrtu na situaciju u ivanjičkom kraju ocenio je da "u protekle četiri godine ništa nije urađeno" i da je "život tamo stao".

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7878
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.11
ВАЖНО..ВАЖНО..
Преносим 1 пост са другог форума:

DS manipulacija
Vodickrozsvemir
28. april 2012. u 11.39

Saznao sam da je moje ime zavrsilo na sigurnim glasovima DS-a i da mi je uzet broj lične karte. Kako ne znam ni ja ? Mogu samo da pretpostavim .To bi trebalo da bude krivicno delo ,zar ne ? U policiji kažu da nije i da treba da podnesem privatnu tuzbu !!! Ljudi niti sam ista potpisao , niti me zanima DS . Čak me najmanje zanimaju. Žena koja je falsifikovala potpis i dokopala se do broja LK živi u zgradi pored. Advokat kaže da drže sudstvo i da nema efekta da ih tuzim . Ukoliko vam neko od njih pozvoni i potrazi potpis ili nešto slično , pitajte kako se zove .Žena se zove Snezana Igic . Kad sam otisao na njena vrata i zamolio je to ne radi i da me ispise , pocele su pretnje da će njen Vladan ( sin ) da mi kosti polomi i napravi od mene invalida i da ne znam s kim se kacim jer je on u obezbdjenju Amasade u Becu. Valjda može da skokne do Nisa da polomi komsiji koske . Tako je to ljudi . Proverite ako vam neko potrazi potpis , ako se zove Snezana Igic , bez'te glavom bez obzira jer ni država niti bilo ko nema da vas zastiti .
------
Ovo je napisano na diskusiji Nis , pošto sam ja odatle .Trebalo je i ovde da se napise , ali ima rok da kad se otvori nalog ovde valjda može da se piše tek posle par dana. To vam je moja prica .Bezakonje.To je njaveci odbor kako se kaže posle Novog Beograda . Eto ljudi šta nam rade dok se mi prepiremo , falsifokiju glasove . Hvala sto ste me saslusali kad za policiju nije krivicno delo , kad advokata ne zanima.
Ja se samo mislim šta me ceka , jer su već bile batine u komsiluku od strane te porodice . Zbog partije njihove drage. Samo da dodam da mi nije cilj da uvredim clanave , simpatizera DS-a . Znam ja da vecina njih nije kao ta Snezana Igic . Samo sam da se kaže na šta je pojedinac spreman da bi dosao do vlasti .

Дајте неки мејл Оебса(ових-оних)...да се жалимо!
IP sačuvana
social share
Pokreni Se Srbine  Мој Србине                                                   Ramon Molinas Belza
Za Zivot Srbije                       нигде нећеш стићи                                        Vecna mu Slava!
Celo Srbstvo Diglo Se            главну ријеч воде бранковићи                          
Za Zivot Srbije                      устај Гавро,пуцај иза угла
                                            не можемо живјети од РУГЛА!
DVERI SRBSKE
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
Krasić: 6. maja je referendum

Pirot -- Potpredsednik Srpske radikalne stranke Zoran Krasić rekao je na predizbornom skupu u Pirotu da će građani Srbije 6. maja birati između svoje zemlje i EU.

U sali pirotskog Doma kulture, Krasić je predstojeće izbore nazvao referendumom na kome će se birati između Srbije i EU i izrazio uverenje da velika većina građana, kako je naveo, njih 80 odsto, ne želi da čuje za EU.

"Ako biramo Srbiju, onda je odluka jednostavna i jasna. Svuda narod isto misli. Narod ponavlja ono što Vojislav Sseselj saopštava već 22 godine, rekao je Krasić.

Kao razloge zbog kojih većina građana neće EU, on je naveo to što ona Srbiji, kako je rekao, otima Kosovo.

"Zato što nam otimaju Kosovo i Metohiju, zato što su nas bombardovali i zato što su napravili da 12 godina ovu zemlju vodi 'peta kolona' koja je dovela Srbiju na rub propasti", rekao je Krasić govoreći o aktuelnoj vlasti.

Predsednica Izvršnog odbra SRS-a Vjerica Radeta je na tom izbornom skupu rekla da građani koji se dvoume da li da glasaju za Borisa Tadića ili za Tomislava Nikolića u stvari biraju "između dva zla".

"Svaki glas za ovu dvojicu i 'bulumentu' oko njih glas je za Evropsku uniju. Na Đurđevdan Boris Tadić mora da ode, a Tomislav Nikolić ne sme da dođe. Pobeda za srpske radikale", rekla je Radeta.

Na skupu su govorili i lokalni funkcioneri radikala u Pirotu.

Predsednički, parlamentarni, pokrajinski i lokalni izbori u Srbiji su 6. maja.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Alcatel 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 232 233 235 236 ... 258
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.074 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.