Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Za koju stranku/koaliciju ćete glasati na izborima 2012?
DS
SNS
DSS
URS (nekada G17+)
SPS+JS+PUPS
SRS
LDP+SPO
LSV
Stranke manjina
Dveri
Pokret Radnika i Seljaka
Neka druga stranka/koalicija
Necu glasati
Ponisticu/nepravilno cu popuniti listic
Idi dole
Stranice:
1 ... 219 220 222 223 ... 258
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Predpredizborna kampanja za izbore 2012. godine  (Pročitano 343410 puta)
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.151
mob
Samsung SGH-E590
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile

Au jbt zao mi Nislija...
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
Nisu odoleli
Dušan Miklja | 24. 04. 2012. - 02:00h | Komentara: 5

Autori negativne kampanje, kako je doživljava javnost ili „kampanje kontrasta“, kako je sami doživljavaju, nisu odoleli iskušenju svake vlasti, da sebe predstavi nezamenljivom.

Takav utisak se stiče ne samo zbog toga što sebi pripisuju isključivo vrline, a protivnicima isključivo mane već i stoga što se - proglašavajući ove druge za „nedostojne“ vladanja - veoma približavaju Miloševićevom propagandnom katihizisu, u kojem za njegovu vlast „nije bilo alternative“ jer su protivnici bili „izdajnici“ i „plaćenici“.

Ako se u izmenjenim okolnostima političkim rivalima - nešto drugačijim rečima - pripisuju neotklonjivi poroci, što ih takođe čini „nedostojnim vladanja“, nije li to ponavljanje obrasca u kojem se „nepostojanjem alternative“ praktično ukida mogućnost promena.

Što je samo druga reč za uverenost da su jedino oni predodređeni za ostvarenje „istorijskih ciljeva“, u čemu, istini za volju, prilično zaostaju.

Da sebe zaista tako doživljavaju, svedoči arogancija s kojom dočekuju čak i bezazlena osporavanja. Takođe nespemnost, takoreći obnevidelost, da sebe vide u ogledalu, za šta je upečatljiv primer reagovanje na posetu Beogradu bivšeg gradonačelnika Njujorka Rudolfa Đulijanija.

Zamerajući mu da se svojevremeno izjašnjavao za bombardovanje Srbije, smetnuli su s uma da su se sami vrlo rado sretali s vodećim ličnostima zapadnog sveta koje su u tom činu imale mnogo više udela. Ne može, prema tome, pomenuti gradonačelnik da bude više kriv samo zato što je gost rivala na izborima.

Niti mu se, iz istih razloga, sme necivilizovano poželeti „srećan put“.
Zašto? Zato što to ne pristaje ličnostima koje sebe predstavljaju kao slobodoumne. Zato što je nebiranje sredstava za obračun s političkim protivnicima opasan virus, koji razara samo tkivo demokratije.

Blic
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.62
RRA zabranjuje spot sa tamburicom?

Zamenik predsednika Saveta Republičke radiodifuzne agencije Goran Karadžić najavio je danas da će to telo u sredu razmatrati predlog da bude zabranjen novi predizborni spot Lige socijaldemokrata Vojvodine.

Karadžić je za agenciju Beta rekao da je kao i na prethodna dva spota LSV i na ovaj stigao prigovor.

Precizirao je da je jedan građanin iz Novog Sada uputio predstavku pošto smatra da spot u kom lider LSV Nenad Čanak na tamburici svira pesmu iz Drugog svetskog rata "Mlada Vojvođanka" predstavlja poziv na terorizam i na rat.

RRA je ranije zabranio emitovanje prvog spota LSV, kojom ta stranka skreće pažnju na, kako se navodi, prodaju Naftne industrije Srbije u bescenje i zahteva obeštećenje građana Vojvodine.

Karadžić je rekao da je i drugi spot LSV, u kojem se Čanak pojavljuje sa sinom, bio povod da Savet RRA preventivno upozori učesnike kampanje da ne zloupotrebljavaju decu u predizborne svrhe.

Dodao je da se ne seća da su bilo kada ranije svi predizborni spotovi neke političke stranke ili koalicije bili predmet spora, kao što je sada slučaj sa LSV.

Karadžić je još rekao da je između dve sednice Saveta RRA stigla ukupno 41 predstavka koje će to telo razmatrati na narednoj sednici.

Izvor: Mondo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

...on kaze zivela droga a ja ziveo Burek....

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7287
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.62
mob
Nokia 
Smile Smile Smile
Jbt,ne zna se ko je vise retardiraniji u ovom spotu. Smile  Jos ove ribe u spotu bolje vladaju loptom nego oni retardi. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 18.0.1025.151
mob
Motorola 
Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile

Au jbt zao mi Nislija...

Sada mi je jasno zašto je Magični Ćira , pogledavši ovo , utekao na suprotnu stranu , ali Ćiro, Ćiro ,zar kod EsPeEsovaca čije ste pekare spaljivalli ´96-97me ?  Smile
IP sačuvana
social share
Od Vučića pedera do Ane lezbejke : Srpska Napredna, stranka kontinuiteta
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
mob
Nokia 
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Chrome 18.0.1025.162
mob
Nokia 2610
Obećali Evropu, a vode nas u Afriku"

Stranke vladajuće koalicije su poslednjih četiri godine prevarili narod, a u kampanji nastavljaju da ga bezločno lažu i varaju i umesto puta u Evropu strpali su ga u brod za Afriku, a umesto standarda Skandinavije blizu smo "bogatstvu" Eritreje, piše u saopštenju Nove Srbije, koje je dostavljeno našoj redakciji.

Posao, investicija i sigurnost su obezbeđeni za njih, njihove porodice i partijske istomišljenike, a narodu sledi ishrana u narodnim kuhinjama, stanovanje u slamovima i "taunšip"-ovima, a "Belvili" i "Romvili" će biti simboli buduće Srbije ako prođe još jedna prevara do sada naivnog naroda, ukazuju u saopštenju.

Davanja glasa sadašnjim vlastodršcima je zapravo davanje dozvole za nastavak kupovine njihovih "roleksa" , jahti, vila i poršea i dozvole za otimanje od usta dece većine siromašnog naroda. Samo neodgovorni ljudi mogu davati prednost deci tih oholih, prebogatih i odnarođenih moćnika na uštrb svoje dece i njihove osnovne egzistencije, školovanja i normalnog odrastanja. Zato je važno preseći ovaj put otimanja i vratiti se na put gde rad određuje položaj u društvu, a najbolja prilika narodu se pruža upravo 6.maja, ukazuju u dopisu koji je potpisao Borislav Borović, direktor Nove Srbije.
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Chrome 18.0.1025.162
mob
Nokia 2610
TOP 5: Najveći "biseri" iz kampanje

Prošle nedelje naši političari su prešli u kontranapade, pa su se rapravljali oko toga ko je doveo investitore u Srbiju i zašto nema roze listića za gejeve, Pantelu je mučila gramatika jer je osnovao "Rasnu stranku Srbie", Draškovića je mučio temelj, a Čeda je rešio da zakopa ratne sekire sa naprednjacima.

"Ja sam doveo investitore u Srbiju" Kandidat Demokratske stanke (DS) za predsednika Srbije Boris Tadić izjavio je danas da investitori ne odlučuju "preko noći" da ulažu u Srbiju, već je to proces koji traje nekoliko godina.

A gde su roze listići za gej glasače? U susret predstojećim izborima gej organizacije "Queeria centar" iz Beograda i "Izađi" iz Novog Sada, pokrenule su sajt www.rozelistici.org koji naglašava važnost LGBT populacije kao glasačkog tela. I oni će glasati, samo ne znaju za koga...

Pantela osnovao "Rasnu stranku Srbie" Fudbaler Marko Pantelić, koga na Fejsbuku prati preko 105.000 fanova, osnovao je stranku i uključio se u trku za "precednika Srbie"..

"Temelji države su miloševićevski, truli i antievropski"
Lider Srpskog pokreta obnove (SPO) Vuk Drašković založio se na tribini kolicije Preokret u Čačku za novu evropsku Srbiju na novim evropskim temeljima.

Čeda pozdravio naprednjake
Lider LDP-a i predsednički kandidat te stranke Čedomir Jovanović je tokom predizborne kampanje u Kraljevu prijateljski pozdravio aktiviste SNS.
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
mob
Samsung XYZ1004
Poslednje dve strane su cista komedija!  Smile

Zasto izbori nisu svaki dan?!  Smile
« Poslednja izmena: 24. Apr 2012, 17:54:34 od I Posle Mene JAA »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Chrome 18.0.1025.162
mob
Nokia 2610
Poslednje dve strane su cista komedija!  Smile

Zasto izbori nisu svaki dan?!  Smile

Izbori su oduvek bili komeNdija i zašto tako ne bi bilo i sada  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 219 220 222 223 ... 258
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.