Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Za koju stranku/koaliciju ćete glasati na izborima 2012?
DS
SNS
DSS
URS (nekada G17+)
SPS+JS+PUPS
SRS
LDP+SPO
LSV
Stranke manjina
Dveri
Pokret Radnika i Seljaka
Neka druga stranka/koalicija
Necu glasati
Ponisticu/nepravilno cu popuniti listic
Idi dole
Stranice:
1 ... 218 219 221 222 ... 258
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Predpredizborna kampanja za izbore 2012. godine  (Pročitano 343399 puta)
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 18.0.1025.151
mob
Motorola 
Ne trimovanje,ne brijanje - depilacija,čoveče,depilacija...i ko pomenu bilo šta vezano za Srblje ? Ja sigurno ne. Ovo ima veze sa drugim stvarima koje mu manjkaju,npr. to da mi (još se sećam one jezive "reservoir dogs" fotografije Đelića,Labusa,Dinkića...) 12 godina uvaljuju ovaj nazovi-muški škart čiji je glavni "E-nemoj-da-mi-diraš-majku" adut - pazuh glatkiji od pazuha Sonje Lapatanov.
Fuuuuj !!!
« Poslednja izmena: 24. Apr 2012, 13:47:41 od Torivoje »
IP sačuvana
social share
Od Vučića pedera do Ane lezbejke : Srpska Napredna, stranka kontinuiteta
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1465
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Apple iPhone 6s
Otkud oni to znaju da li je izdepiliran ili obrijan?
I zbog cega ti je to toliko strasno, depilacija?
Sada postoje kreme, kao pena za brijanje, koja se nanese na taj deo gde bi da se odstrani dlaka, saceka se nekoliko minuta i onda samo ispere pod mlazom vode, ni reci od depilacije voskom.
« Poslednja izmena: 24. Apr 2012, 13:47:46 od slavisaj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 18.0.1025.151
mob
Motorola 
Trebalo je kod tebe prvo da provere,šta li ?
Ne brukaj se i ne štiti taj otpad,nije ti to "nevinost bez zaštite",već jedna u nizu žutih lopovskih smradina.
Povrh svega,jedna krajnje komična smradina.
« Poslednja izmena: 24. Apr 2012, 13:50:10 od Torivoje »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1465
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Apple iPhone 6s
Da ne idemo vise u OFF, ta tvoja konstatacija, i link iz kurira svakako nije za neku veliku osudu. Ako hoces da ga sudis sudi mu na osnovu drugog, a ne na osnovu sto nema dlake ispod pazuha.
Ne podrzavam ga, kao ni jednog od politicara, precrtat cu listic na izborima
« Poslednja izmena: 24. Apr 2012, 13:51:47 od slavisaj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 18.0.1025.151
mob
Motorola 
Ja mu se i smejem svih 12 godina i molim Boga da nam se ukrste putevi,imali bismo nas dvojica o čemu da popričamo.Npr,o njegovim rapidno debljajućim i našim rapidno stanjenim računima.Nekako ,nikako da se otmem utisku da su te 2 stavke međusobno tesno povezane.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1465
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Apple iPhone 6s
Eto vidis to je vec drugacije, u tome te potpuno podrzavam.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 18.0.1025.151
mob
Motorola 
...i ,naravno , o tome šta mu bi da se podvrgne depilaciji ...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Chrome 18.0.1025.162
mob
Nokia 2610
« Poslednja izmena: 24. Apr 2012, 14:01:17 od stami4 »
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Chrome 18.0.1025.162
mob
Nokia 2610
Dačić: DS i SNS ne mogu bez mene da formiraju vladu

Prdesednički kandidat Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić poručio je danas biračima da ne rasipaju glasove na Demokratsku stranku i Srpsku naprednu stranku jer one bez SPS ne mogu da formiraju novu vladu.

"Oni kažu - nemojte da bacate glasove i glasate ni za koga osim za DS i SNS. Evo, i ja mogu da pošaljem poruku gradjanima - zašto biste glasali za DS i SNS kada oni ne mogu da naprave vladu bez mene", rekao je Dačić gostujući na RTS u emisiji "Oko".

"Zašto da glasate za njih, kad odmah možete da podržite nas koji odlučujemo o tome ko će da vlada u Srbiji?", dodao je predsednik SPS i ocenio da je "takva vrsta političkog bezobrzluka prevršila sve mere".

On je ponovio da očekuje da koalicija oko SPS dobije dvostruko veći broj glasova i da ima što veći uticaj na donošenje odluka, istakavši da se on bori da pobedi predsednika DS Borisa Tadića i lidera SNS Tomislava Nikolića.

"Ako to ne budem mogao, ipak će moja reč biti više cenjena nego do sada. Zašto mi moramo da budemo na vlasti? Neka Tadić i Nikolić naprave koaliciju, a ako neće neka poštuju one bez kojih ne mogu", poručio je Dačić.

Kako je rekao, ima mnogo stvari oko kojih se SNS i DS slažu, što je čudno s obzirom da su suprotstavljenje stranke, i navodi na zaključak da su oni, ustvari, dve strane istoga. "Zar vi stvarno mislite da se DS i SNS svadjaju?", zapitao je Dačić i upozorio gradjane da ne nasedaju na već vidjeno, navodeći da je "sve ovo predstava za njih i da su sve to bajke".

Lider SPS je dodao da to što su se Tadić i Nikolić saglasili da na Kosovu i Metohiji ne treba da budu održani izbori pokazuje da "postoji neki centar iz inostranstva gde oni idu na brifing".

On je dodao da Evropska unija hoće Srbiju, ali pod njihovim uslovima, koji su teško prihvatljivi, ocenivši da će korak po korak Srbiju pitiskati da sušitnski svojim potezima sama otpiše Kosovo i Metohiju.

"Ako mislite da se sa EU ne sme razgovarati i pregovarati ne treba da rukovodite državom", rekao je Dačić i dodao da je bio izložen različitim pritiscima - izmedju ostalog da natera predsednicu parlamenta Slavicu Djukić Dejanović da ne raspiše izbore na Kosovu.

On je poručio da Srbija ne može držati pognutu glavu i pozvao Tadića i Nikolića da kažu gde su granice Srbije.

Tanjug, RTS    | 24. 04. 2012. - 07:53h | Komentara: 0
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.162
mob
HTC One

Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 218 219 221 222 ... 258
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.