Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Za koju stranku/koaliciju ćete glasati na izborima 2012?
DS
SNS
DSS
URS (nekada G17+)
SPS+JS+PUPS
SRS
LDP+SPO
LSV
Stranke manjina
Dveri
Pokret Radnika i Seljaka
Neka druga stranka/koalicija
Necu glasati
Ponisticu/nepravilno cu popuniti listic
Idi dole
Stranice:
1 ... 188 189 191 192 ... 258
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Predpredizborna kampanja za izbore 2012. godine  (Pročitano 345530 puta)
Veteran foruma
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.62
Suzana Mančić izvlači predsedničke kandidate?

Najpoznatija "Loto devojka" mogla bi da odredi redosled kandidata na predsedničkim izborima. U RIK-u veruju da bi tako ceo postupak bio mnogo zanimljiviji.

Redosled kandidata na predsedničkim izborima biće odlučen žrebom u utorak, 17. aprila u 19.15 sati, a izvlačenje kuglica moglo bi da bude povereno Suzani Mančić, izjavio je za "Press" Predrag Grgić, predsednik RIK-a.

"Saradnici su mi već predložili da pozovemo Suzanu Mančić za izvlačenje. Slažem se se predlogom, verujem da bi tako ceo postupak bio zanimljiviji, a ni zakon nas po tom pitanju ne ograničava", rekao je Grujić.

Suzana Mančić je rekla za list da bi rado učestvovala u izvlačenju.

"Bilo bi mi veliko zadovoljstvo. Sigurna sam da bi gledaocima žrebanje bilo zanimljivo i uzbudljivo kao da gledaju loto izvlačenje", rekla je Mančićeva.

Ona je dodala da bi volela da prvo izvuče svog najomiljenijeg kandidata, a "zatim onog manje omiljenog".

"Ako zaista bude takav redosled, namignuću vam da i vi znate o kome je reč", poručila je Suzana Mančić, koja je dugo je vodila TV emisiju u kojoj se izvlače dobitne Loto kombinacije, zbog čega je i dobila nadimak “Loto devojka”.

Izvor: Mondo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
mob
Samsung XYZ1004
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
mob
Nokia 
Иницијатива за спас Србије

Захтевамо:

1. да се о најважнијим државним питањима од значаја за све грађане одлучује непосредно демократски, а не унутар уских интересних и олигархијских група;

2. што хитније расписивање референдума о приступању ЕУ и НАТО (са забраном поновног расписивања у року од 10 година) уз обавезу свих државних институција да се стриктно придржавају и раде на примени тих одлука какве год оне биле;

3. уношење у кривични закон казнених одредби против пропагирања сецесионизма, распарчавања, издаје или окупације земље, као и о вређању достојанства земље и националне части;

4. одузимање националне фреквенције емитерима и новчано кажњавање медија за горе наведене врсте преступа;

5. увођење обавезног годишњег тестирања на дрогу за министре, посланике и одборнике, као и за све јавне службенике (укључујући и просветне и здравствене раднике);

6. обавеза НВО, медија и других организација, регистрованих у Србији, да свако финансирање из иностранства посебно назначе на сајту, у емисијама или у штампаном издању, са навођењем износа и називом финансијера;

7. стриктни реципроцитет у економским и политичким односима са земљама у окружењу у којима постоји неравноправан и непријатељски третман српске робе и капитала, као што је случај у Хрватској и Словенији;

8. смањење броја посланика и поделу Србије на 150 изборних јединица, у којима се бира посланик са именом и презименом, као представник грађана, а не странака; примену истог принципа и на одборнике у скупштинама општина; могућност смене посланика и пре истека мандата;

9. укидање обавезних, бесмислених и понижавајућих „женских квота“ у свим телима и институцијама, или, пак, увођење сличних обавезних квота и за друге категорије;

10. поништавање неуставних и „државоликих“ (грб, застава, „главни град“) одредби Статута АП Војводине и доношење новог документа који не би садржавао елементе нестабилности, дуплирања надлежности и увећања бирократије;

11. „дебеоградизација“ власти која не би ишла на уштрб државног јединства; измештање појединих институција и министарстава у регионалне центре ван Београда;

12. хитно оснивање Српске развојне банке, о чему се годинама говори, али што се непрестано опструира од стране страног банкарског лобија који на тај начин исисава ионако недостајућа средства из српске државе и привреде;

13. апсолутни нагласак на производни сектор, а посебно на пољопривреду и прехрамбену индустрију као годинама запостављену, а највећу развојну шансу; већу оријентацију на исток, нарочито на за нас отворено и компатибилно тржиште бившег СССР и земаља Средњег и Блиског истока;   

14. увођење „кризног“ пореза на профите страних банака и осигуравајућих друштава;

15. обавеза послодавца да раднику којег отпушта као технолошки вишак исплати отпремнину у висини двогодишње радникове плате;

16. фиксно везивање пензија за раст плата у државној управи и обрнуто;

17. обавезна стерилизација за силоватеље у поврату; отварање дебате о поновном увођењу смртне казне за најтеже и посебно окрутне злочине;

18. забрана хомосексуалне пропаганде и промоције међу малолетним лицима;

19. обавезно коришћење ћирилице као уставом прописаног писма у свим облицима јавне комуникације (осим за националне мањине);

20. обавезна основна војна обука у трајању од три до шест месеци.

http://www.nspm.rs/politicki-zivot/inicijativa-za-spas-srbije.html
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Alcatel 
Puste želje. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
Na Kosovu prihvaćena prva lista za lokalne izbore

ZVEČAN - Poslanik u Skupštini Srbije Stojanka Petković izjavila je da je danas opštinska izborna komisija u Zvečanu prihvatila listu “Stojanka Petković – za Zvečan u Srbiji, Ujedinjeni regioni Srbije”, čime je ova lista prva prijavljena za lokalne izbore na Kosovu.

Petkovićeva je Tanjugu rekla da je listu podržalo 762 građana i da je to prva lista na Kosovu i Metohiji prijavljena za majske lokalne izbore.

Održavanju srpskih lokalnih izbora na Kosovu protive se predstavnici kosovskih institucija i deo međunarodne zajednice, dok su predstavnici kosovskog ministarstva unutrašnjih poslova najavili policijsku akciju kako bi onemogućili održavanje lokalnih izbora u pokrajini.

Na severu Kosova dvema opštinama od četiri istekao je mandat, tako da bi u Zvečanu i Zubinom Potoku trebalo da budu održani izbori za lokalni parlament.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Chrome 18.0.1025.162
mob
Samsung Galaxy S4 mini
Danas sam čula komentar bivšeg predsednika Tadića, dok je opet obilazio neku od fabrika: "Postoje oni koji rade i koji kukaju. Prestanite da kukate i počnite da radite"!   Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Flock 2.6.2
predizborni spot. ovo je samo kreten mpgao da osmisli.
na 0:14 ovaj clan ds-a kaze: "u danasnje vreme baviti se sopstvenim biznisom moze biti izuzetno tesko".
na 0:18 tadic odgovara: "znam. posebno u poslednjih par godina".
dakle ustasa priznaje da je kriv za unistenje malih privatnih preduzetnika, jer je on predsednik poslednjih par godina.
jos jedan dokaz da su takozvani marketinski strucnjaci debili.

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Alcatel 
ZAJEČAR 15. 04. 2012

Beta

Pop zabranio deljenje uskršnjih jaja sa političkom porukom

Protojerej Igor Ivković danas u Zaječaru nije dozvolio aktivistima Pokreta radnika i seljaka Zorana Dragišića da ispred vaznesenjske crkve u tom gradu dele uskršnja jaja sa političkom porukom.

Pomoćni radnik u crkvi Ivan Kostadinović rekao je novinarima da su aktivisti Pokreta obučeni u narodne nošnje prekinuli da dele jaja pošto je Ivković zapretio da će pozvati policiju.
Ivković je starešina Crkve rođenja Bogorodice u Zaječaru.
Kostadinović je naveo da su mnogi vernici bili iznenađeni deljenjem "predizbornih jaja" sa rednim brojem koji na izbornoj listi zauzima Pokret radnika i seljaka, jer su poverovali da crkva učestvuje u političkoj kampanji.
"Prilazili su nam vernici pitajući nas da li i mi učestvujemo u političkoj kampanji. Ovaj čin PRS-a je zaista neprimeren, to je nepoštovanje i crkve i vernika", ocenio je Kostadinović.
--------------------------------------
Isto je Ds radio u Vojvodini.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Alcatel 
« Poslednja izmena: 15. Apr 2012, 20:01:14 od Perudji »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Flock 2.6.2
Dragan Đilas, gradonačelnik Beograda i zamenik predsednika DS

Biću još jednom gradonačelnik, pa premijer!

Subota - 14.04.2012
Gradonačelnik Beograda i zamenik predsednika Demokratske stranke Dragan Đilas kaže da je malo izvesno da će se već posle ovih izbora na čelu nove vlade naći žena, iako sam podržava takvu mogućnost koju je nedavno najavio bivši predsednik Srbije Boris Tadić.

On u intervjuu za „Alo!“ prvi put direktno otkriva da planira da nakon četiri godine novog mandata na čelu srpske prestonice konačno sedne i u premijersku fotelju.
- Premijersko mesto jeste vrhunac političke karijere. Ipak bih voleo da još četiri godine budem gradonačelnik, a onda da, ako ponovo dobijem glasove, postanem i predsednik vlade. Naravno, pod uslovom da ta vlada funkcioniše kao tim. Stranke posmatram kao klubove koji imaju šefove u svom timu. Oni igraju u svojim dresovima i u svojim timovima imaju predsednika kluba, kapitena... Ali kad dođu u reprezentaciju, nemaju ispod nacionalnog dresa grb Zvezde ili Partizana. Nema tu: „Treba da šutneš penal“, a on kaže: „Čekaj samo da okrenem predsednika svog kluba da pitam da li smem“. Tako bi trebalo da bude i u politici. Odluku šta radi ministarstvo treba da donese ministar u dogovoru s premijerom, a ne sa svojim partijskim šefom. Kad to bude bilo tako, ja mogu da budem premijer.
- A ko će nam dotad voditi vladu ukoliko premijer bude iz DS-a?

- Mi u DS-u nismo ni pričali o tome. Inače mislim da je neozbiljno da se u vreme dok još nisu održani izbori i ne znate da li ćete biti u mogućnosti da budete u vladi kandidujete za premijera. Mi Srbi volimo da imamo jednog za koga glasamo, a ovde se svi političari ponašaju kao neki mađioničari koji će da izvuku čarobni štapić i zeca iz šešira, a Srbija će sutradan da postane Nemačka.
- Boris Tadić je odlazeći pomenuo dve kandidatkinje. Koliko je realno da na čelo države dođe žena?
- Nadam se da će jednog dana biti žena, ali je nažalost politika u Srbiji i dalje uglavnom muška priča. Ovde u partijama mahom angažuju žene da bi se ispoštovala forma. Stavljaju ih na liste, a onda govore da to nisu zaslužile.
- A šta da vam u stranci posle ovih izbora ipak kažu „Potrebniji si kao premijer nego kao gradonačelnik“?
- Ovde radim posao koji je po mom mišljenju jako važan i koji je privilegija u životu. Da donosite odluke koje poboljšavaju život ljudi. To moje kolege političari ne shvataju, oni misle da građani treba da budu srećni što su oni na tom mestu. U ovom trenutku ne vidim šta bi to moralo da se desi da ja kažem OK, neću biti gradonačelnik, biću predsednik vlade. Nema tih uslova trenutno.
- Možete li da zamislite vladu čiji je stožer DS, ali je vodi premijer iz neke druge stranke?
- Tu situaciju mogu jako teško da zamislim. Logično je da najveća stranka da premijera. U celom svetu je tako.
- Predviđanja su da je moguća i velika koalicija DS-SNS ukoliko ne bude moguće drugačije sastaviti vladu, da li je to realno?
- To realno nije realno. Ne možemo da pravimo koaliciju s Bogoljubom i Milankom Karić. Ili Marjanom Rističevićem, čovekom koji je rekao da će da se preseli u Beograd da svaki dan gleda gej paradu, misleći kako su svi Beograđani „pe....“ i da tako vređa Beograđane. Dakle, jedan potpuni primitivac, em vređa sve Beograđane, em vređa homoseksualce. I on će sad da bude poslanik SNS-a i s njim treba da budemo u vladi? Ili s Veljom Ilićem? Samo da bi se napravila vlada? Ne, hvala. I namerno sam preskočio Tomu, Vučića, Jorgovanke...
- Šta mislite kakav bi Vučić bio gradonačelnik?
- Poštujem Aleksandra Vučića i njegovu posvećenost politici. Samo ne mislim da nekome prvi ozbiljan posao treba da bude posao gradonačelnika Beograda. Beograd je ozbiljna priča i mislim da tu treba da dođu oni koji iza sebe imaju mnogo prakse, a ne samo teorije.
- A kako vam se čini Toma kao predsednik?
- To mi se nikako ne čini...
- Šta su ključni ciljevi ako osvojite još jedan mandat na mestu gradonačelnika?
- Briga o ljudima, o poslu, deci i najstarijima. Kako da onima koji su moja generacija, 45 godina i starijima, koji su ostali bez posla omogućimo da posao nađu. Ti ljudi su po svim evropskim standardima još uvek mladi, mogu još mnogo da daju i zaslužuju još jednu šansu.
- Gej zajednica vas je okarakterisala kao homofoba zbog stava da nije vreme za „Paradu ponosa“. Ima li šanse da se taj stav promeni?
- Bilo koja manifestacija koja preti da će odneti živote i ostaviti polupane glave i porušen grad - ja moram da budem protiv nje. Ne vidim da će gej parada pomoći ljudima da dobiju veća prava nego što ih imaju sad. Nikad je neću podržati dok god ona deli javnost i ugrožava nečiji život. S druge strane, oni koji tuku ljude zato što su slabiji i time žele da pokažu da su muškarčine, to mi je tek odvratno. Prvi sam rekao da ću, ako treba, da idem da se bijem, da ih branim. Možda to nije posao gradonačelnika, ali uvek slabijeg treba štititi.
- Kako vrat i leđa? Verujete li u isceliteljsku moć kostolomaca?
- Imam problema s leđima od onda kada sam izvlačio čoveka koji je sleteo automobilom s puta. Kad me neko pametan posavetuje, ja to prihvatim. Ja sam čovek otvoren za sve što može da pomogne.

Vučićevog sina su napali idioti

- Dešavanja u Resniku ste okarakterisali kao rasizam. Koliko ga ima u Beogradu i Srbiji?
- Rasizam je stvar koja postoji svuda u svetu, nije on ovde ništa posebno. Beograd je vrlo otvoren grad, Beograđani su takvi ljudi, ko god nam je došao nije imao nikakvih problema, osim pojedinačnih incidenata. Kad prebijete čoveka koji sedi u kafiću samo zato što navija za drugi klub, znači da ste lud čovek. Pročitao sam da su neka petorica pretukla Vučićevog sina samo zato što je imao šal Zvezde u autobusu. To nisu normalni ljudi, to su idioti. Moramo da napravimo sistem u kome će svako dete od 14 godina biti bezbedno bez obzira na to čiji šal nosi ili koju boju kože ima.

Refleks roditelja

- Pored izgradnje Mosta na Adi vaš mandat je obeležilo raseljavanje Roma. Koliko aktuelni neredi u Resniku imaju veze s kampanjom?
- Sve što se desi u kampanji na ovaj ili onaj način ima veze s izborima. Neću nikog da optužujem, ali jasno je da su protesti organizovani. Jasno je da je neko pokušao da manipuliše tim ljudima u Resniku, da im priča o 400 porodica, stotinu dece... A istina je da ima 20 porodica i da se naselje nalazi na kilometar i nešto od Resnika. Seli smo i razgovarali sa ljudima. Verujem da ćemo se dogovoriti.
- Imamo fotografije na kojima se vidi kako romskoj bebi brišete nos.
- Ne seća m se baš tog trenutka, ali to je onda bio normalan refleks roditelja. Imam troje dece i ako vidim neko dete kome cure slinci, uzmem maramicu i obrišem. Šta drugo čovek da uradi?!

Ili-ili

- Zvezda ili Partizan?
- Zvezda
- Guta ili Žuća?
- Svako nemoćno biće
- Rokenrol ili narodnjaci?
- Može sve, osim ovih modernih, Jelene, lepi ovi, ružni oni...

alo
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 188 189 191 192 ... 258
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.098 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.