Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Za koju stranku/koaliciju ćete glasati na izborima 2012?
DS
SNS
DSS
URS (nekada G17+)
SPS+JS+PUPS
SRS
LDP+SPO
LSV
Stranke manjina
Dveri
Pokret Radnika i Seljaka
Neka druga stranka/koalicija
Necu glasati
Ponisticu/nepravilno cu popuniti listic
Idi dole
Stranice:
1 ... 110 111 113 114 ... 258
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Predpredizborna kampanja za izbore 2012. godine  (Pročitano 342330 puta)
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 17.0.963.56
mob
Motorola 
Ješić: Moramo se izviniti biračima
-----------------------------------------------------------------------------------
Bolje je da vrate pare. Smile

Kad već reče...Sličan je tekst objavila i Politika ( "Требају ли демократе да се извине бирачима").Obzirom da sam u svom komentaru na članak odbio ponuđeno izvinjenje i pomenuo reč "sepuku",nešto mi govori da me neće biti među podobnim komentatorima.Zato u cilju dokazivanja još uvek sluđenim "žutovjerujućima" u kakvoj to demokratiji živimo,počinjem uskoro da kačim ovde snimke svih svojih eventualnih budućih komentara na novinske članke pre nego ih cenzorska metla gurne pod tepih.
« Poslednja izmena: 23. Feb 2012, 08:10:35 od Torivoje »
IP sačuvana
social share
Od Vučića pedera do Ane lezbejke : Srpska Napredna, stranka kontinuiteta
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 10.0.2
Đukić - Dejanović: Optimista sam da će biti parlamentarne većine

Predsednica Skupštine Srbije Slavica Đukić Dejanović izrazila je optimizam da će do kraja meseca biti dogovorena parlamentarna većina koja će izglasati kadrovskih rešenja u oblasti pravosuđa.

"Ne mogu eksplicitno da tvrdim, ali zaista sam optimista da ćemo do 29. februara omogućiti da se potvrde mandati za nove članove veoma važnih institucija, Visokog saveta sudstva i Državnog veća tužilaca, kako bi mogle nesmetano da funkcionišu", rekla je Đukić - Dejanović.

Ona je dodala i da intenzivno razgovara sa skupštinskim kolegama i da očekuje da će poslanici SPO-a promeniti svoju odluku o bojkotu rada parlamenta.

"Tokom razgovara sa predstavnikom SPO-a Aleksandrom Jugovićem apelovala sam da postupi kao poslanik, a ne kao političar. Iako je teško odvojiti poslaničku od političke priče, iskreno očekujem da će SPO napraviti novu analizu i učestvovati u nastavku rada Narodne skupštine", kaže predsednica parlamenta.

Izvor: Blic
« Poslednja izmena: 23. Feb 2012, 11:30:08 od cg_ac »
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 10.0.2
Trivan: Vlast ne sme da bude arogantna

Potpredsednica DS Jelena Trivan izjavila je da vlast ne sme da bude arogantna niti da poriče osećanja građana, kao i da mora da bude spremna da se izvini za greške.

Komentarišući izjavu funkcionera DS i predsednika opštine Inđija Gorana Ješića da DS treba da se izvini biračima zbog propusta Trivan je izjavila da bi bilo arogantno reći da su svi dobro radili svoj posao i da nešto nije moglo bolje.

"Arogantno bi bilo reći da su svi dobro radili svoj posao i da nešto nije moglo biti bolje. Čovek, pa i vlast, mora da bude spreman da se izvini za svaku grešku i pokaže da stvarno odgovara građanima koji su je izabrali", istakla je Trivan.

Ješić je izjavio da DS mora da ubedi birače u to da je spremna da odlučno uđe u proces ekonomskih reformi, ali i da im se izvini zbog propusta koje je imala u ovom mandatu.

"Mi smo kao stranka ipak napravili jednu veliku grešku, bili smo nepošteni prema svojim biračima, nismo im rekli da se i našoj zemlji približava ekonomska kriza koja se nije mogla zaustaviti. I zato moramo da im se izvinimo", rekao je Ješić.

Izvor: Blic

Kako znaju da seru ovako pred izbore...pa gde ste bili svo ono vreme pre toga  Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 17.0.963.56
mob
Motorola 
Evo da demantujem samoga sebe,Politika se ipak usudila da objavi i moj komentar - pretpostavljam ne zbog njegove dubokomislenosti,već zbog prave lavine negativnih komentara koji su usledili nakon moga kao reakcija čitalaca na ovaj članak...  Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

the message 01.jpg
(11.81 KB, 483x105)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 850
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 10.0.2
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 10.0.2
mob
Alcatel 
A da nemaš neku vezu? Smile
Kako kod bilo treba da častiš. Smile
« Poslednja izmena: 23. Feb 2012, 19:33:43 od Perudji »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Monstrum

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8918
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 10.0.2
IP sačuvana
social share
Sta da radim sutra?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 850
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 10.0.2
Dovoljno sam star(35 godina) da ne moram slusati vise oronule istrosene face na politickoj sceni Srbije koje ce da me ubedjuju da su oni najbolji.Vreme iza nas je svedok da je period iza Milosevica period dodatnog siromasenja naroda,nevidjenih pljacki  pod oreolom propalih privatizacija,rasturanja vrednosti porodice kao osnovne celije drustva,ogromne nezaposlenosti stanovnistva sa tendencijom daljeg gubitka radnih mesta(izuzev drzavne administracije).Ne mogu verovati da je najgora vlada u istoriji moderne Srbije uspela da prezivi pun mandat,ali krivac za to je nesposobna opozicija koja snosi zato i svoj deo odgovornosti zbog situacije u kojoj je danas Srbija.Svi ovi "nasi"politicari ko o cemu samo o ulasku u EU.Ljudi,EU je proslost kako to ne vidite pa Grcka je primer da je nastupio pocetak kraja EU.Svima je izgovor za bilo koji neuspeh danas svetska ekonomska kriza.Ali kako nema te krize u Kini,Rusiji,Brazilu ,vec samo na zapadu?Dajte ljudi razmislite trezveno i pogledajte svojim ocima oko sebe.Strani ambasadori nam drze lekcije kakvi smo mi Srbi i to u rodjenoj zemlji.LDP i sad SPO u toboze nekom preokretu pokusavaju da izmanipulisu javno mnjenje umesto da sami prvo ociste svoje redove od narkomana i pedera.Na niske si Vuce spao grane kad sa njima gradis koaliciju sto znaci da su prevazidjena ispusena lula.Sve u svemu vreme je za nove politicare ,jer prosto je neverovatno da nam isti ljudi kroje sudbinu zadnjih 20 godina i hvala Bogu konacno imam za neke nove mlade ljude da glasam koji se ne finansiraju iz Soros fondacije i koje ne obucavaju strane agenture.Zato ponosno kazem pred svima,Srbin sam ,ne stidim se svoga porekla i glasacu za buducnost Srbije za Dveri srpske.

Podržavam i nemam šta da dodam.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.56
mob
Samsung SGH-E590
Dovoljno sam star(35 godina) da ne moram slusati vise oronule istrosene face na politickoj sceni Srbije koje ce da me ubedjuju da su oni najbolji.Vreme iza nas je svedok da je period iza Milosevica period dodatnog siromasenja naroda,nevidjenih pljacki  pod oreolom propalih privatizacija,rasturanja vrednosti porodice kao osnovne celije drustva,ogromne nezaposlenosti stanovnistva sa tendencijom daljeg gubitka radnih mesta(izuzev drzavne administracije).Ne mogu verovati da je najgora vlada u istoriji moderne Srbije uspela da prezivi pun mandat,ali krivac za to je nesposobna opozicija koja snosi zato i svoj deo odgovornosti zbog situacije u kojoj je danas Srbija.Svi ovi "nasi"politicari ko o cemu samo o ulasku u EU.Ljudi,EU je proslost kako to ne vidite pa Grcka je primer da je nastupio pocetak kraja EU.Svima je izgovor za bilo koji neuspeh danas svetska ekonomska kriza.Ali kako nema te krize u Kini,Rusiji,Brazilu ,vec samo na zapadu?Dajte ljudi razmislite trezveno i pogledajte svojim ocima oko sebe.Strani ambasadori nam drze lekcije kakvi smo mi Srbi i to u rodjenoj zemlji.LDP i sad SPO u toboze nekom preokretu pokusavaju da izmanipulisu javno mnjenje umesto da sami prvo ociste svoje redove od narkomana i pedera.Na niske si Vuce spao grane kad sa njima gradis koaliciju sto znaci da su prevazidjena ispusena lula.Sve u svemu vreme je za nove politicare ,jer prosto je neverovatno da nam isti ljudi kroje sudbinu zadnjih 20 godina i hvala Bogu konacno imam za neke nove mlade ljude da glasam koji se ne finansiraju iz Soros fondacije i koje ne obucavaju strane agenture.Zato ponosno kazem pred svima,Srbin sam ,ne stidim se svoga porekla i glasacu za buducnost Srbije za Dveri srpske.

Podržavam i nemam šta da dodam.
Prestani da otvaras nove profile, niti si zanimljiv, niti ce neko da padne na tu tvoju bajku o tim Djilasovim poltronima! Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 17.0.963.56
mob
Motorola 
A da nemaš neku vzu? Smile
Kako kod bilo treba da častiš. Smile

Meni kažeš ? Ma,omaklo im se,inače sam im na spam-listi (osim ako neki od njih,nakon što mu je čitalačka grmljavina pročačkala mozak,kreće da "presvlači uniformu" dok je još vreme).Nego par imena ispod moga se nalazi još jedan poznati buregdžijski lik   Smile Smile Smile :

Ima nakon ovoga ekspres da ga išutiraju iz njegove NVO-filijale... Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

ScreenShot00011.jpg
(18.5 KB, 480x143)
« Poslednja izmena: 23. Feb 2012, 17:29:43 od Torivoje »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 110 111 113 114 ... 258
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 1.381 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.