Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Jul 2025, 21:59:44
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 28
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Prednosti i mane ulaska u EU  (Pročitano 49751 puta)
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Alcatel 
Nije loša EU ali ne treba preterivati. Ispada da tamo žive bogovi. Dođe to kao neka zemlja dembelija.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Nije loša EU ali ne treba preterivati. Ispada da tamo žive bogovi. Dođe to kao neka zemlja dembelija.
Dembelija je za tu sliku o EU sumorna zemlja...
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Trajanje Hijerarhija Živina

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
Zastava Автономное территориальное образование Гагаузия
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Evo kako u dembeliji Slovačkoj koja je u EU izgleda mreža novih autoputeva. A mi još nismo ni pišljivu obilaznicu završili.

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

Siroke9.jpg
(32.34 KB, 500x375)
Branisko_west6.jpg
(34.96 KB, 500x375)
Viedenska43.jpg
(43.46 KB, 640x480)
Cadca_bypass97.jpg
(45.19 KB, 640x480)
Fricovce26.jpg
(47.02 KB, 500x375)
Skalite61.jpg
(55.95 KB, 640x480)
« Poslednja izmena: 11. Mar 2008, 23:16:45 od danilobg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
SonyEricsson k800i i D820
matematički posmatrano od ulaska u EU najviše koristi ima GRAĐANIN ZEMLJE KOJA POSTAJE ČLANICA.....

U momentu ulaska u UNIJU država mora provesti određene reforme, Javna uprava mora postati profesionalna i mora se olakšati ostvarenje građanskih ciljeva u javnoj upravi (nema više tek tako preko reda, nema više zahtjeva tipa ima li tu mene igdje i slično, manje je korupcije i nepotizma iako je to praktično nemoguće iskorijeniti)

sudstvo se takođe mjenja i postaje EFIKASNO, EFEKTIVNO - nema čekanja na raspravu po godinu dana, nema zagubljenih predmeta, sve se odvija u najkraćem mogućem roku i na kraju ako niste zadovoljni a nije ispoštovana praksa E suda za ljudska prava tužite državu i tražite giga odštetu.....

školstvo vam omogućuje da vaše diplome budu priznate na teritoriji unije bez ikakvih problema,

ako vam se ne sviđa život i rad u vašoj zemlji imate tržište čitave unije pa ako ste konkurentni (a takvih ima puno) veća plata bolji uslovi rada......

vremenom (10 20 godina članstva, razmjenom tehnologija, održivim razvojem itd...) zemlja postaje razvijena EUROPSKA zemlja i samim tim nema potrebe da građani napuštaju istu trbuhom za kruhom.......

u suštini na gubitku bi jedino trebali biti fantomi tranzicije, ali ako su se dovoljno nakrali do ulaska onda ni oni nisu na gubitku......

Zašto postoji EU i šta EU ima od toga da susjedne zemlje postanu članice -

-----kome je u interesu da mu komšija nema ništa a ti sebi omogućio sve, pomozi malo i komšiji.......

mi na balkanu bi trebali biti presretni što postoji EU,

A možda sam ja u krivu, ko zna (u suštini sam optimista)?????

Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows NT 4.0
Browser
Mozilla Burek
mob
Nokia 
Evo kako u dembeliji Slovačkoj koja je u EU izgleda mreža novih autoputeva. A mi još nismo ni pišljivu obilaznicu završili.

Šta će nama ovakvi putevi, mi smo nebeski narod.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 3324
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Samsung 

Wow
Jel za ove puteve, pored Kosmeta, treba da damo i Vojvodinu?!  Smile
Putevi su zaista ekstra!
Vredi razmisliti  Smile
IP sačuvana
social share
Citat
Po sopstvenom priznanju,Tomislav Nikolić svoj politički život duguje Vojislavu Šešelju. Na njegovim delima vaspitavao se osamdesetih godina. Oduševljeno je čitao sve što je napisao.

Citat
Kad je Tomislav, član Narodne radikalne stranke, čuo Šešelja iz Četničkog pokreta uživo, uverio se da je to „najveći srpski intelektualac”.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob

Wow
Putevi su zaista ekstra!
Vredi razmisliti  Smile

Ne Maks za takve puteve se samo trebaju smijeniti politicari koji vise kradu i pricaju nego sto rade na boljitku drzave!!
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Trajanje Hijerarhija Živina

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
Zastava Автономное территориальное образование Гагаузия
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Rumunija ulaže 12 milijardi evra u auto-puteve (propertysecrets.net)

€12.8billion is being invested in Romania's motorways to create the country's first national motorway network.

As part of a strategy to improve the country's transport infrastructure, the Transport Ministry is now implementing a major motorway construction programme. This aims to increase the motorway network from 114 kilometres to 2,319 kilometres by 2013. In 2008, the target is to complete 809 kilometres of new motorway.

This huge infrastructure project will provide the country with its first national motorway network. It will not only link the country's major cities but, essentially, also provide a link to Europe.

Critics have cited the lack of an adequate motorway network as a major obstacle holding back the Romanian economy.

There have been claims that business investors, although attracted by Romania's highly skilled workforce and low manufacturing costs, have been deterred by the country's poor motorway infrastructure.

By 2013, the aim is that Romania will have 2,139km of new motorway and 507km of new expressways.

----------

Kada Rumuni završe nove auto-puteve 2013. godine cela Zapadna Evropa će biti povezana sa Turskom preko Rumunije i Bugarske. Bez carina, bez poreza, bez zaustavljanja na granicama.

Više niko u Evropi neće imati potrebe da prolazi kroz naše "ostrvo slobode" koje je reklo istorijsko ne Evropskoj uniji gde ih čeka loši auto put, čekanje na granici, carinjenje i preskupe putarine.

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

map_large.jpg
(495.95 KB, 800x553)
« Poslednja izmena: 11. Mar 2008, 23:44:23 od danilobg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Aha znaci tako...
Nema znaci vise strateskog polozaja...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 3324
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Samsung 

Wow
Putevi su zaista ekstra!
Vredi razmisliti  Smile

Ne Maks za takve puteve se samo trebaju smijeniti politicari koji vise kradu i pricaju nego sto rade na boljitku drzave!!

Mislis na Djelica i njegovih 11.000.000 eura?!  Smile
Shvatio sam odmah, na koga aludiras, ali ajde da ne opterecujemo temu, bez veze..... Smile

Posto je i sama tema, donekle suvisna
Nisam je ni prelistao, ali ne mogu da verujem da ima i onih koji nalaze neke posebne mane u prilog ulaska u EU?
Ukoliko to normalno nije, ulazak celovite Srbije u EU
Sve ostalo, je po meni bespredmetno
Mislim, uoliko bi EU na Srbiju gledala kao na bilo koju drugu drzavu clanicu, kao sto ne gleda, zaistane bi barem ja licno, mogao navesti neke argumente, protiv EU
Ovako, kako sada stvari stoje
EU Srbiju ne zeli, a da budem i ja potpuno iskren, u tom slucaju ne zelim ni ja EU!
« Poslednja izmena: 11. Mar 2008, 23:53:35 od Maks 78 »
IP sačuvana
social share
Citat
Po sopstvenom priznanju,Tomislav Nikolić svoj politički život duguje Vojislavu Šešelju. Na njegovim delima vaspitavao se osamdesetih godina. Oduševljeno je čitao sve što je napisao.

Citat
Kad je Tomislav, član Narodne radikalne stranke, čuo Šešelja iz Četničkog pokreta uživo, uverio se da je to „najveći srpski intelektualac”.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 28
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Jul 2025, 21:59:44
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.245 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.