Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Prednosti i mane ljubavi s prijateljem  (Pročitano 7636 puta)
29. Nov 2005, 08:00:49
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
Imate najboljeg druga ili drugaricu, s kojima se znate sto godina. Ne možete da se setite vremena kad niste bili prijatelji. Onda počnete da osećate i nešto više prema toj osobi, nešto drugačije. Ne posmatrate je više samo kao prijatelja već želite i da s tom osobom budete u vezi. Međutim, oseća li i ona isto? Hoće li vam to pokvariti prijateljstvo? Šta ako veza ne uspe - da li ćete moći ponovo da budete prijatelji?

U takvoj situaciji hiljadu pitanja roji vam se po glavi, a jedno od glavnih je: treba li se upuštati u vezu s najboljim prijateljem ili prijateljicom? Na to pitanje samo vi možete dati odgovor. Mi možemo samo da vam ukažemo na prednosti i mane ljubavne veze s najboljim ortakom ili ortakinjom.

Jedna od prednosti veze s prijateljem je to što ste sasvim sigurni da vas neće iskoristiti. Zna vas već sto godina, super ste prijatelji i neće mu pasti na pamet da s vama ima samo kratkotrajnu avanturu - ako želi da pokušate, znači da je baš "zagrizao". Sasvim sigurno zna i to da bi se, kad bi se loše poneo prema vama, cela vaša zajednička ekipa okrenula protiv njega. Nema šanse ni da vas ne poštuje - već imate prijateljstvo te osobe, što znači da vas sigurno poštuje. Ne postoji šansa da tri dana bude super prema vama, a da onda iz dosade počne da vas ismeva pred drugima.

Prvi izlazak može da bude neprijatan ili bar da imate jako veliku tremu - s prijateljem ili prijateljicom to ne može da se desi. Neće biti neprijatnih pauza u ćutanju, niti iznenadnog shvatanja da jednostavno nemate zajedničikih tema, niti uviđanja da o životu imate totalno različita shvatanja... Nema ni straha od toga da ćete izabrati mesto za izlazak koje on ili ona ne vole. Plus, i na prvom i na svim ostalim sastancima ne morate da se bojite da ćete biti pogrešno shvaćeni, da će, recimo, vaša bezazlena šala biti protumačena kao uvreda. Jednom rečju - opuštencija!
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
Još jedna prednost: ta osoba je već deo vaše ekipe s kojom stalno visite. To nije uvek neophodno, naravno, ali svakako je super kad ne morate da se bojite da li će vaše društvo prihvatiti vašeg dečka ili devojku.

S druge strane, društvo može i previše da vam se uplete u vezu - pošto ste oboje deo stalne ekipe, verovatno će vaše društvo smatrati da ima pravo na veoma slobodne komentare. Još gore: ako vam veza ne uspe, može se desiti da se i društvo rasturi, jer neki stanu na vašu, a neki na njegovu ili njenu stranu.

Može se desiti i da, iako vam ta osoba super odgovara kao prijatelj ili prijateljica, jednom kad ste u vezi, postane drugačija. Na primer, ljubomorna - previše ljubomorna za vaš ukus. Plus, s prijateljem ili prijateljicom ste nekad u stanju da razgovarate i o onome o čemu baš i ne biste želeli da razgovarate s dečkom ili devojkom, recimo, o bivšim ljubavima, o nesigurnosti zbog sopstvenog izgleda i slično. Ako odjednom (to jest, nakon početka veze) prestanete da razgovarate s njim/njom o tome, vaš dragi ili draga mogu se osetiti povređeno.

Još jedan mogući problem veze s prijateljem ili prijateljicom je što može da vam nedostaje romantika. Jednostavno, navikli ste da se jedno prema drugom ponašate na određeni - drugarski - način i taj obrazac ponašanja prenesete i u vezu. To onda dovede do još jednog mogućeg problema: veza vam postane dosadna i neuzbudljiva. Nema otkrivanja novog, možete da predvidite svaki sledeći potez dečka ili devojke... Opet, to ne mora nužno da bude mana, jer možete da uživate u vezi koja kao da traje već sto godina i u kojoj vam je uvek lepo. Da tako kažemo, odomaćeni ste jedno s drugim.

Kao što vidite, ma koliko prednosti da ima veza s prijateljem ili prijateljicom, ima isto toliko mogućih mana. Na vama je da odlučite.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

...jednom, davno, negde daleko...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 11837
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 5110
Nikada, nikada se u to ne bih upustio.

Prijateljstvo je jedno

Ljubav drugo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Izgubljeno je samo ono cega smo se odrekli...

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 28108
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson X10 Mini Pro
Slazem se sa tobom, Mladjo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.0
mob
Apple 15
Kakve crne prednosti.. nema ih.. ima samo jedna velika mana.. kralj ljubavi=kraj prijateljstva...

A, ja sam misljenja da je vaznije imati dobrog prijatelja nego biti zaljubljen.. ali dobro.. ja sam ja.. Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Hoce li ovo nekada proci?

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3760
Zastava Beograd
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 1.5
mob
BlackBerry 
Imam takav problem... I stvarno ne znam.... Zajebano je to... A sta ako budes odbijen i unistis veliko prijateljstvo? Da li je sve u tom musko-zensko(sex itd)? Mislim,ako si sa prijateljem,sta dobijas? A koliko gubis? Ne znam........
IP sačuvana
social share
Ко рескира профитира... Србија Србима, Европа Европљанима...
Heart Breaker...

U kafileriji se neprekidno ubijaju psi i to ne agresivni,
već SVI.
Štenci stari mesec, dva, veliki, mali, mešanci i rasni, bez izuzetka, posle sedam dana biće ubijeni injekcijom otrova!
U proseku između 50 do 200 pasa ubiju nedeljno!
Više od 7 000 pasa ubiju godišnje u kafileriji u Beogradu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

ljubav,cvece,drvece...

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 4109
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ja probala... i  Smile
Ispostavilo se da nije bio ni prijatelj,samo dobar glumac  Smile
IP sačuvana
social share

Sve sto se jednom desi
ne mora se nikad vise desiti.
Sve sto se desi dva puta,
desice se sigurno i treci put!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 98
Browser
Mozilla
mob
Apple 15
True.. true.. isti slucaj... Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Hoce li ovo nekada proci?

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3760
Zastava Beograd
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 1.5
mob
BlackBerry 
Ja probala... i  Smile
Ispostavilo se da nije bio ni prijatelj,samo dobar glumac  Smile

Slazem se... Kakav je to prijatelj ako se lozi na tebe... Ako prema nekome osecas nesto,onda ti to nije prijatelj...
IP sačuvana
social share
Ко рескира профитира... Србија Србима, Европа Европљанима...
Heart Breaker...

U kafileriji se neprekidno ubijaju psi i to ne agresivni,
već SVI.
Štenci stari mesec, dva, veliki, mali, mešanci i rasni, bez izuzetka, posle sedam dana biće ubijeni injekcijom otrova!
U proseku između 50 do 200 pasa ubiju nedeljno!
Više od 7 000 pasa ubiju godišnje u kafileriji u Beogradu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 2087
Zastava Beograd
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola PEBL
Imam takav problem... I stvarno ne znam.... Zajebano je to... A sta ako budes odbijen i unistis veliko prijateljstvo? Da li je sve u tom musko-zensko(sex itd)? Mislim,ako si sa prijateljem,sta dobijas? A koliko gubis? Ne znam........

Kao shto rekoste, ljubav je ljubav, a prijateljstvo je prijateljstvo!
Prema tome, ako imash neka osecanja, onda vi niste prijatelji jer ti nisi iskren prema njoj! Koliko gubish... mislim da nishta ne gubish, jer ti ne zelish samo prijateljstvo, a mozda i postoji shansa da bude neshto vishe!
U svakom sluchaju, najvaznije je biti iskren, pre svega pre sebi samnom, a i prema prijatelju, partneru... shta god!
IP sačuvana
social share
Zato cuti, shta ce rechi kada ochi govore...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.