Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Prednosti i mane ljubavi s prijateljem  (Pročitano 7693 puta)
Prijatelj foruma
Poznata licnost

ljubav,cvece,drvece...

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 4109
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ako imash neka osecanja, onda vi niste prijatelji jer ti nisi iskren prema njoj! Koliko gubish... mislim da nishta ne gubish, jer ti ne zelish samo prijateljstvo, a mozda i postoji shansa da bude neshto vishe!
U svakom sluchaju, najvaznije je biti iskren, pre svega pre sebi samnom, a i prema prijatelju, partneru... shta god!

E,pa sad...ja sam se celi život tripovala da ljubav treba da počne iz nekog prijateljstva...
Naravno da postoji mogućnost da se izgubi u "otvaranju karata",barem meni je bilo bitno i prijateljstvo,a ljubav ako ne može-pa Bože moj,šta da se radi,ne može se narediti srcu kog ćeš zavoleti...Zato sam jako dugo i oklevala...
Žao mi je samo što neke stvari nisam mogla da uvidim pre,jer u mom slučaju,prijateljstvo nije propalo zbog "otvaranja karata",već zbog drugih stvari,koje su u tom periodu "isplivale na površinu",a koje su pomno skrivane od mene,zbog koristoljublja  Smile
IP sačuvana
social share

Sve sto se jednom desi
ne mora se nikad vise desiti.
Sve sto se desi dva puta,
desice se sigurno i treci put!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Nokia N97
Jedino sto znam, je da se to desi spontano bez ikakve kontrole. Neko vreme nisi ni svestan, pa onda negiras, onda vidis da ti smeta kad je sa nekim drugim. Zatim prvo prestanes da lazes sebe, pa druge prijatelje, i kad konacno skupis ... , hvatas se za slamku spasa po imenu strast, jer si tlo pod nogama, u vidu prijateljstva, vec odavno izgubio. Nekad slamka pukne, nekad ne. Samo meni nije pukla, vec se posle nekog vremena iscupala iz korena.

U jeee, al' sam nadahnut veceras. Bez sale, tako je to u praksi. Ne da se ne kajem, nego...
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 5
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ja probala... i Smile
Ispostavilo se da nije bio ni prijatelj,samo dobar glumac Smile

Slazem se... Kakav je to prijatelj ako se lozi na tebe... Ako prema nekome osecas nesto,onda ti to nije prijatelj...

Slaganje sto posto sa ovim. Neko ti se svidja i on ti dodje kao .....prijatelj....SVASTA!  Smile
Ili je super ``duso, mi smo samo prijatelji...ne pustaj sebi filmove u glavi`` - receno posle erektivnih erupcija  Smile
Mozda toga ima u nekom drugom filmu!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Hoce li ovo nekada proci?

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3760
Zastava Beograd
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 1.5
mob
BlackBerry 
Imam takav problem... I stvarno ne znam.... Zajebano je to... A sta ako budes odbijen i unistis veliko prijateljstvo? Da li je sve u tom musko-zensko(sex itd)? Mislim,ako si sa prijateljem,sta dobijas? A koliko gubis? Ne znam........

Kao shto rekoste, ljubav je ljubav, a prijateljstvo je prijateljstvo!
Prema tome, ako imash neka osecanja, onda vi niste prijatelji jer ti nisi iskren prema njoj! Koliko gubish... mislim da nishta ne gubish, jer ti ne zelish samo prijateljstvo, a mozda i postoji shansa da bude neshto vishe!
U svakom sluchaju, najvaznije je biti iskren, pre svega pre sebi samnom, a i prema prijatelju, partneru... shta god!
Slazem se... A da li je to uvek lako... Mislim uvek je lakse reci nego uraditi... Veliki je to korak... Prekretnica u zivotu...
IP sačuvana
social share
Ко рескира профитира... Србија Србима, Европа Европљанима...
Heart Breaker...

U kafileriji se neprekidno ubijaju psi i to ne agresivni,
već SVI.
Štenci stari mesec, dva, veliki, mali, mešanci i rasni, bez izuzetka, posle sedam dana biće ubijeni injekcijom otrova!
U proseku između 50 do 200 pasa ubiju nedeljno!
Više od 7 000 pasa ubiju godišnje u kafileriji u Beogradu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 2087
Zastava Beograd
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola PEBL
Naravno da nije lako! Tj. prelomni trenutak nije lak, ali ipak mislim da je lakshe otvoriti karte nego ziveti u nekoj lazi do veka...
IP sačuvana
social share
Zato cuti, shta ce rechi kada ochi govore...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Hoce li ovo nekada proci?

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3760
Zastava Beograd
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 1.5
mob
BlackBerry 
I sta smo zakljucili? Smile
IP sačuvana
social share
Ко рескира профитира... Србија Србима, Европа Европљанима...
Heart Breaker...

U kafileriji se neprekidno ubijaju psi i to ne agresivni,
već SVI.
Štenci stari mesec, dva, veliki, mali, mešanci i rasni, bez izuzetka, posle sedam dana biće ubijeni injekcijom otrova!
U proseku između 50 do 200 pasa ubiju nedeljno!
Više od 7 000 pasa ubiju godišnje u kafileriji u Beogradu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Svedok stvaranja istorije

kad porastem, 'ocu bRe da budem tu-ri-STA!!

Zodijak
Pol
Poruke 26315
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
al ste pesimisti bre ... pa nikome nije palo na pamet da bi veza mozda mogla da uspe, da je ta osoba mozda covek/zena tvog zivota, da.... ?

malo je meni to previse iskljucivo odgovoriti sa da ili ne ... moze biti greska, ali i ne mora.
da mi prijatelj otkrije da oseca nesto vise i drugacije prema meni, i da ja to isto osecam prema njemu ... ma pazi kad bih uopste razmisljala o tome sta ako nasa veza ne uspe

sem toga, nije istina da posle ljubavi ne moze da izmedju dvoje ljudi postoji prijateljstvo, govorim iz licnih primera.
« Poslednja izmena: 08. Dec 2005, 03:30:14 od sarmica »
IP sačuvana
social share
imam nešuntave dlanove Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Paprikas :>

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 2585
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
Zar uopste postoje prednosti?!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

lepim plakate po gradu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5550
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
Mogu takve veze da budu i uspesne, zasto da ne?

Draz upoznavanja kroz novu vezu, toga u ovom slucaju nema. Znam sta pije kad izadje, a izlazili smo na ista mesta, to je onaj dzemper od prosle zime...
IP sačuvana
social share
Izreci, pa se ispeci
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 2087
Zastava Beograd
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola PEBL
Pa to moze da bude super, ako su emocije obostrane... jer ti se verovatno taj dzemper od proshle godine dopada  Smile
IP sačuvana
social share
Zato cuti, shta ce rechi kada ochi govore...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.