Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Sep 2025, 18:41:00
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 291 292 294 295 ... 880
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Predlozi za gledanje  (Pročitano 1662206 puta)
Moderator
Krajnje beznadezan

Why are you wearing that stupid man suit?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12586
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.215
U 22:20 na RTS 2 "Oldboy" ako neko kojim slučajem nije dosad gledao...
IP sačuvana
social share
"And onward goes this thing of ours."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Jedan je Ilic kapiten!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3722
Zastava Hafnarfjörður, Iceland
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.215
mob
Sagem xg6
Fala malkine, ce da pogledam. Al' prvo Mulholanda, jos nisam gledao a skinuo pre 15 dana. Ne'am vremena.
Nisam bas neki ljubitelj krvavih horora, al' ako malkin kaze da je dobar onda gledam.  Smile
IP sačuvana
social share
"Za stolom se vode često razgovori prazni, bledi a teren je pravo mesto da se vidi ko šta vredi." - Dusko Radovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Samsung 
Rise of footsoldier Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
White Dog (1982)

http://www.imdb.com/title/tt0084899/ [rate:7.1] 2,121 votes

Ovo je film kojeg sam srećom po mene upravo odgledao.Nikad ga do danas nisam video u celini,tek ponekad par kratkih kadrova.A to je bilo šteta,šteta za mene i ostale koji verovatno nikad nisu čuli za ovaj film koji bih preporučio svima da ga gledaju jer je ovo jedan od retkih filmova koji su uspeli da dodirnu savršenstvo.Ne u filmskom smislu (režija je zanatski odlična,ne genijalna) koliko u umetničkom,ljudskom,moralnom,filozofskom...Nestaje mi reči a bojim se da potencijalnog gledaoca ne obeshrabrim jer može da pomisli da se radi o nekom hermetičnom art filmu.Ovaj film je sve samo ne to.
Pa da počnem sa svim ovim silnim za i nijednim protiv.Film je na IMDB-u ocenjen kao horor što je laž,u njemu postoje neke scene ali su toliko ublažene da ovaj film slobodno i deca mogu da gledaju.Čak bih ga preporučio i deci,ne samo vlasnicima kućnih ljubimaca i roditeljima,sadašnjim i budućim.Obrazložiću zašto baš ove kategorije jer je ovo film o svima nama,o ljudima uopšte,molim za malo strpljenja.
U filmu je reč o belom nemačkom ovčaru (ni boja ni rasa nisu slučajno odabrani) koji biva lakše povređen kad ga na samom početku udari kolima neafirmisana mlada glumica.U međuvremenu,dok traje lečenje,ona pokušava da nađe vlasnika jer ne želi nikakvog psa,naročito ne nekog starog sa ulice.U međuvremenu pas koji je ozdravio spašava je iz jedne situacije i ona polako shvata njegovu vrednost.Zavolela ga je i pokušala da sačuva iako je primetila da je opasan po okolinu,miran je dok ne vidi određen tip ljudi,onda gubi kontrolu i od mirnog lepog psa postaje zver.Posle jednog takvog incidenta zaključuje da je to posebno obučen pas za koga joj svi kažu da ga treba likvidirati.Umesto toga on traži pomoć profesionalca dresera koji za potrebe filmske industrije dresira i iznajmljuje životinje koje "glume" na filmu.Tu saznaje po prvi put da je reč o belom psu i tu u stvari počinje ovo remek delo od filma.Sve ostalo što sledi je čista genijalnost reditelja i scenariste S.Fulera koji je uz pomoć nimalo slučajno odabranih detalja (najviše se odnose na boju) i preko ovog belog psa iznosi svoje viđenje koliko o ljudima toliko o autoritetu i njegovoj (zlo)upotrebi.
Voleo bih da je neko pametniji od mene imao prilike da odgleda ovaj izuzetan film i da ga opiše jer ja to ne mogu.Takođe bih voleo da ga još neko osim mene vidi jer ovaj zaboravljeni film koji ima šta da kaže to svakako zaslužuje.Postoje linkovi,ima odgovarajući prevod,potrebno je samo malo dobre volje.
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
aha beli pas pa to je sigurno neki antirasisticki film cim je pas beo
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
  Ne smem i neću ništa da otkrivam.Pas je mogao da bude bilo koje boje i opet bi ga zvali belim psom.To što je odabrana baš bela boja kao i rasa psa je čista genijalnost.Ako (nadam se) budeš video film videćeš da boja kože ljudi na kraju nije toliko bitna.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
HTC Sensation
Ево нешто за моје земљаке(нисам гледао ал сам чуо да је добар) љубитеље хорора http://www.imdb.com/title/tt1686330/
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Ево нешто за моје земљаке(нисам гледао ал сам чуо да је добар) љубитеље хорора http://www.imdb.com/title/tt1686330/

Nisam znao da mogu da se predlažu filmovi koje nismo gledali.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
HTC Sensation
Citat: zoranjurkovic5@gmail.com 16. Dec 2010, 22:22:27

Nisam znao da mogu da se predlažu filmovi koje nismo gledali.

Па с обзиром да не волим хороре а за овај филм ми је рекао другар који их обожава,да је добар,мислим да је ок да га предложим  Smile

Или да изменим поруку и напишем да сам га гледао Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
  I meni predlažu razne filmove ali ih ipak prvo odgledam pa tek onda sam razmislim šta ću dalje,na primer,da li da ih spomenem ili predložim.I kad nešto predložim da napišem nešto za i protiv tog filma.Ne kažem da sam u pravu ali već sam imao duel ovde sa čovekom koji je branio film na neviđeno i na preporuku pa je posle promenio mišljenje.Tako nešto mi ne treba opet i takve situacije izbegavam koliko mogu i zato više neću o tom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 291 292 294 295 ... 880
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Sep 2025, 18:41:00
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.079 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.