Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Sep 2025, 14:13:57
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 290 291 293 294 ... 880
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Predlozi za gledanje  (Pročitano 1661444 puta)
Svedok stvaranja istorije

Damn Mad Cows !

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 21466
Zastava Trstenik, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Samsung Galaxy Kevoje8ac
Frontier(s) je bas sick. Ali, opet kazem, ja ne gledam takve horore pa i ne znam kakvih sve ima. Lozim se na scary atmosferu a ne na krv.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Gledao sam svakakve, tako da trebalo bi da bude ok Smile Krv, mi nista ne smeta ako je ima, vise, manje (blago receno, briga me Smile ), ali da scary atmosfera (pored krvi, ili samo to) ftw.Bas sam se setio The Descent http://www.imdb.com/title/tt0435625/ koji ima oba dvoje Smile
IP sačuvana
social share

Calmly.. walk down the road.. and into your death..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Damn Mad Cows !

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 21466
Zastava Trstenik, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Samsung Galaxy Kevoje8ac
A dobro ja po prici drugih i po traileru (mada nisam gledao odavno) sam zakljucio da su Martyrs i ovaj Inside u fazonu e sad cu da te seckam deo po deo ceo film  Smile Sta je tu zanimljivo ?  Smile  Onda je bolje da nadjes neke snimke pravog kastriranja  Smile

A sto se Descenta tice ja ne znam stvarno da li neki horor. ali ne triler/horor, ima bolji kraj od ovog  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Ma nije los ovaj Inside, ali prica je malo vise ne logicna, kraj je blago receno "otkacen" isto.

The Descent ima odlican kraj Smile Ali onda neko odlucio da zaradi pare na prvi deo, pa napravio drugi, sa naravno promenjenim krajem prvog dela.Ali sam to odmah rekao, da ga u zivotu necu pogledati Smile

The Mist jeste i triler, ali ima zanimljiv kraj Smile

I da, bas cu sad da skinem za 20-ak min, onaj film Right At Your Door Smile
« Poslednja izmena: 10. Dec 2010, 18:45:52 od pleybeck »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Damn Mad Cows !

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 21466
Zastava Trstenik, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Samsung Galaxy Kevoje8ac
Ma nije los ovaj Inside, ali prica je malo vise ne logicna, kraj je blago receno "otkacen" isto.

The Descent ima odlican kraj Smile Ali onda neko odlucio da zaradi pare na prvi deo, pa napravio drugi, sa naravno promenjenim krajem prvog dela.Ali sam to odmah rekao, da ga u zivotu necu pogledati Smile

The Mist jeste i triler, ali ima zanimljiv kraj Smile

I da, bas cu sad da skinem za 20-ak min, onaj film Right At Your Door Smile

E da drugi deo sam skinuo ali takodje necu da gledam. Ja inace mnoge filmove skinem samo da bi ih skinuo, da zaposlim net  Smile Smile a mozda ih nekad i odgledam. Tako sam na primer jednom davno skinuo She's the Man, mozes li da verujes ?  Smile

E da pre neki dan kad sam pisao da li neki film ima sokantniji kraj od Decaka u prugastoj pidzami, nisam se setio Mist-a a znao sam da sam gledao neki jednako sokantan. Koji je no1 ne bih mogao da odlucim  Smile

Right at Your Door takodje ima zanimljiv kraj i to je ono sto vadi film. Definitivno nije za svakog jer je mozda nekome monoton ali mislim da ce tebi biti okej  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Isto, dosta filma skinem, cak ne pogledajuci plot, cisto da skidam nesto Smile She's the man Smile Evo tako sam skinuo onaj Ruski, Na Igre...vec nekoliko meseci mi stoji na kompu, jos ga nisam ni raspakovao Smile The Children isto recimo, stoji mi na kompu preko 1 god Smile Skidao sam isto dosta, filmova koji me ne interesuju, ali to na kraju uvalim bratu, pa izbrisem Smile

Koliko se secam, i The Outer Limits serija, ima neke dobre krajeve, Smile Bas sam skoro poceo da skidam opet, ali ima prevod samo za prvu sezonu.

A Right at Your Door, pogledao sam trailer, i odmah mi se svideo, tako da mislim da ce da mi odgovara.Ali morace da priceka, posto planiram da odgledam drugi deo The Andromeda Strain, i mozda Franklyn Smile
« Poslednja izmena: 10. Dec 2010, 19:20:32 od pleybeck »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Damn Mad Cows !

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 21466
Zastava Trstenik, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Samsung Galaxy Kevoje8ac
Ah da, Franklyn sam poceo da gledam jednom i zaspao jer sam bio umoran. Nalozio me trailer i svidja mi se prica.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Isto Smile Po trailer-u, izgleda dobro.Ali isto planiram i da gledam Left Behind (2, 3 deo), tako da videcu...u svakom slucaju, pogledacu oba dva uskoro Smile A kako sam krenuo, Inception ima da se naceka jos koji mesec Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Damn Mad Cows !

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 21466
Zastava Trstenik, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Samsung Galaxy Kevoje8ac
Ma gledaj ga. Sigurno je najbolji  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Ma znam da je odlican Smile Ali me nesto dosta mrzi da ga gledam, pogotovo sto traje 2h+ Smile Ali odgledacu ga kad-tad, kad se smorim Smile

Inace, ova epizoda iz The Outer Limits je odlicna, osim sto ima dobar kraj, prica je zanimljiva, i radi se u moze se reci jednoj sobi. Smile Jedna od epizoda, koje sam gledao pre 3-4 god., na B92, i jos je nisam zaboravio Smile

"An American soldier learns that he is one of five people around the world who are separately sealed underground for a year and are charged with preventing earth's self-destruction as the world awaits a possible invasion by aliens. "

http://www.imdb.com/title/tt0667878/
« Poslednja izmena: 10. Dec 2010, 20:32:23 od pleybeck »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 290 291 293 294 ... 880
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Sep 2025, 14:13:57
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.075 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.